ΑΥΤΗ Η ΞΑΝΘΙΑ ΧΙΩΤΙΣΣΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΝΙΝΑ ΑΓΑΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: “ΠΕΤΑΝΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ”. ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΆΦΑΝΤΟΣ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Κοινοποίηση:
    XIOS

    Καταγγελία βόμβα από κάτοικο της Χίου με όνομα και επίθετο!

    “Όσοι ζείτε εκτός Χίου & Λέσβου να ξέρετε ότι εδώ και 10 ώρες πέφτουν ασταμάτητα από τα ΜΑΤ χημικά, δακρυγόνα, κρότου λάμψης, έχουν μεταφερθεί άνθρωποι στο νοσοκομείο, 3 ελικόπτερα πετάνε χημικά πάνω από τα κεφάλια μας, πάνω από τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία της Ομηρούπολης, δίνεται μια πραγματική μάχη που δεν έχει καμία σχέση με πολιτική, απόψεις, ιδεολογίες.
    Τα σχολεια με απόφαση της Πρωτοβάθμιας κλείνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας
    Τα μαγαζιά της Χίου κλείνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας
    Ο κόσμος μαζεύεται στην κεντρική πλατεία. Τα ΜΜΕ βέβαια, με μοναδική εξαίρεση τα τοπικά, δεν ενημερώνουν για τίποτα. Το ΒΑ Αιγαίο φλέγεται, ξημέρωσε η πιο μαύρη μέρα στη νεότερη ιστορία μας και στην Αθήνα μια απλή αναφορά…”
    Αντιγραφή από Panos Vasiliou και Alice Michaliou.
    Ντρέπομαι γι αυτούς που μας κυβερνούν και τις αποφάσεις τους, ντρέπομαι γι αυτή την Ελλάδα. Δυστυχώς.

    Επίθεση με χημικά και καπνογόνα έγινε στους διαδηλωτές στην περιοχή του «17» από περίπου 300 άνδρες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ η διαδήλωση γινόταν ειρηνικά, οι άνδρες των ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια την ρίψη χημικών στο συγκεντρωμένο πλήθος.

    X1

    X2

    X3

    X4

    X5

    X6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Όταν τα φώναζε η Χρυσή Αυγή μέσα στην βουλή και έξω στους δρόμους τους λέγατε φασίστες ναζί επειδή είχαν προβλέψει τι θα κάνουν στην Ελλάδα μας τα κόμματα που εσείς ψηφίσατε για ένα ρουσφέτι τώρα δημοκρατικό τόξο φάτε δημοκρατία

      1. Ασε μεγαλε δεν πειθεις με τπτ,και η χ.α. μονη της τα εκανε θαλασσα ,τα εχουμε ξανα πει χιλιαδες φορες τωρα μην γινεσε κουραστικος τα ιδια και τα ιδια λες!!

        1. Φίλε, μου φαίνεται θέλεις να μην παραδεχτείς τα γεγονότα. Από Αυστραλία βρίσκομαι στους τελευταίες 3 εκλογές και δημοψήφισμα. Εάν και μου κάλυπτε ο Βελόπουλος επέμενα να ψηφίσο Χ Α διότι έβλεπα το διεφθαρμένο σύστημα θέλει να ξεκάνει Πατριοτηκες φωνές. Οι περισσότερη στην Ελλάδα επηρεάζονται από δήθεν συμφέροντα που στο τέλος σας δουλεύουν για χάρη των ξένων

    2. Απόλυτος ηγέτης ο Μητσοτάκης, με το Κίνημα της 25ης Φεβρουαρίου ικανοποιεί στο έπακρο το 40% των Δημοκρατών που τον ψήφισαν αλλά και μεγάλο μέρος των αντισυνταγματοξοτών που απαιτούσαν χρόνια τώρα να βγούν τα τεθωρακισμένα και οι δυνάμεις καταστολής στους δρόμους παρακαλώντας για μια νέα Επταετία!
      Γιατί πλέον οι αντισυνταγματοξότες δεν είναι δυνατόν να στηρίξουν αυτούς που έβριζαν μέχρι χθες, δηλαδή τους αριστερούς κατοίκους των κομμουνιστονήσων!
      Χούντα δεν θέλανε? Άρματα και δυνάμεις καταστολής δεν θέλανε? Ξύλο στους κομμουνιστές δεν θέλανε?
      Οπότε μια χαρά, αυτά ακριβώς βλέπουνε!!
      Δεν είναι λογικό για οποιοδήποτε έμβιο ον με στοιχειώδες iq, ΕΣΥ να βρίζεις επί 5 χρόνια αυτόν που άνοιξε τα σύνορα, που έφερε 1εκ. λάθρο, που χρέωνε 5 ευρώ την φόρτιση, που έπαιρνε τις επιδοτήσεις της ΕΕ, που μέσω των μαγαζιών του έτρωγε τα λεφτά της λαθροκάρτας του Σόρρος/ΟΗΕ, που βύζαινε τα μαυράκια για ένα νόμπελ,
      και την άλλη μέρα επειδή ο συγκεκριμένος έχασε την βόλεψη του, τα λεφτουδάκια του και θίχτηκε το συμφέρον του από το φίδι που ο ίδιος έθρεψε 5 χρόνια στον κόρφο του, να το παίζει ξαφνικά τσεγκεβάρας κι ΕΣΥ να παίρνεις τώρα το μέρος του και να τον στηρίζεις!!!?

    3. Πρέπει όλοι να βγούνε στους δρόμους σε όλη την επικράτεια. Αυτα τα κοπρόσκυλα ανεξαρτητου κόμματος και χρώματος πρέπει να φύγουν νύχτα. Τελειωσε. ΝΥΝ υπέρ πάντων αγών. Η ταν η επι τας. Εθνική επανάσταση ΤΩΡΑ.

    4. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ……………….ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΩΝ……………..ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΟ…….ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΝ ΨΙΦΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΟΙΜΟΝΙΩΝ………..

    5. Κλειστες δομες και ταυτοποιηση καθε λαθραιου που εχει 4 διαφορετικα ονοματα ωστε να αποκτησει μονον ενα,ηταν τελικα το σχεδιο για το μεταναστευτικο του Κουλη.Ο ΣΥΡΙΖΑ ελεγε ανοικτες δομες και ελευθερη διακινηση των λαθραιων οπου γουσταρουν εντος της χωρας.Υπαρχει ομως και μια λυση που δεν την εχει προτεινει κανεις.Ετσι και αλλιως τα Σκοπια ειναι ενα διαλυμενο μπουρδελο.Τους κανεις ενα ντου και φτανεις εως την Οχριδα.Απο Γευγελη εως το Βελες ειναι ερημια.Μπορεις ανετα να μεταφερεις τους λαθραιους εκει.Πηγαινε τους τα δομικα υλικα και αστους μονους τους να χτισουν τα καινουρια τους σπιτια.Στειλε και μερικους μηχανικους για τα χωροταξικα και ρυμοτομικα και τελος το πανηγυρι.Ας πανε μετα οι ανθρωπιστες δυτικοευρωπαιοι να τους φτιαξουν ΑΤΜ για να βγαζουν τα επιδοματα τους.Με αυτο τον τροπο ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι.Οι ΜΚΟ θα βρουν καινουριο πεδιο δρασης.Οι λαθραιοι δεν θα βλεπουν γυρω τους τις φατσες των ελληνων χριστιανων.Εμεις θα ησυχασουμε απο δαυτους.Οι ευρωπαιοι θα εχουν επιτελεσει το καθηκον τους.Οι σκοπιανοι θα διπλασιασουν εμμεσα τον πληθυσμο τους.Και ο Κουλης θα γινει λαικος ηρωας.

    6. και ξυλο θα φατε και θα γινουν τα χοτσποτ στα νησια οταν περνατε τους ταλυμπαν απο τις βαρκες και βγαζατε φωτο με τους απλυτους και κατι βρωμογριες για βραβεια νομπελ ητανε καλα? βγαλτε το σκασμο γιατι θα παρετε και 3 μυρια ευρουλακια για τα βρωμοχωραφα σας και χωρις ΕΝΦΙΑ & ΦΠΑ ..αρκουδεηδες

    7. Ολο το Δημοκρατικο τοξο την κανει με μικρα πηδηματακια για να μην χαλασει η μεταναστευτικη μπισνα. Θελουν να κανουν ολους τους Ελληνες μεταναστες. Δεν υπαρχει κανενας στην Βουλη να μιλησει για τους Ελληνες..αμα περιμενετε απο ΠΑΣΟΣ 1 και 2 τους Σοβιετικους και τον Βαρουφακη αστα να πανε….δεν λεω για τον τελεπωλητη γιατι αυτος ειναι δεκανικι του Κουλη…στις επομενες εκλογες παει με την ΝΔ

    8. Αισθάνομαι απερίγραπτη χαρά που στη μεταπολίτευση έχει πέσει τόσο ξύλο και χημικό σε διαδηλωτές, έχει καταργηθεί αποτέλεσμα δημοψηφίσματος, έχουν πάρει δάνεια από τοκογλύφους όταν κυριολεκτικά βουλιάζουμε στο πετρέλαιο κλπ κλπ όχι από κακία αλλά επειδή ίσως τελικά μερικά ανοιγμένα κεφάλια ανοίξουν και τα μάτια των πολιτών και δουν τι συμβαίνει. Κατά τα άλλα όλα αυτά τα πολιτικά κατακάθια και οι ψηφοφόροι των δημοκρατικών δήθεν κομμάτων, συνεχίζουν να θεωρούν τη διακυβέρνηση του Γεωργίου Παπαδόπουλου αλλά ακόμη και του Ιωάννη Μεταξά, ως μελανές στιγμές της ιστορίας της χώρας. Κυριολεκτικά λοιπόν, φάτε δημοκρατία σερβιρισμένη με ρόπαλα και χημικά. Όταν μάθετε να σέβεστε, θα αποκτήσετε Έλληνα κυβερνήτη και θα γίνετε άνθρωποι. Για την ώρα, είλωτες του συστήματος και σάκοι του μποξ για προπόνηση των ανθελλήνων. Και αύριο οι παραδουλεύτρες των λάθρο. Καληνύχτα ελληνόφωνοι.

      1. ΑΛΛΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ

        1. Ρε συ;;; ο Παπαδόπουλος δεν ειχε γυρισει πισω στο λιμανι του βολου το μεγαλητερο μερος του εκστρατευτικου σωματως μια νυχτα με φεγγαρι το 1967; μην μου λες πως και αυτος δεν ειχε ευθηνες για την κυπρο , για αυτό οι αμερικανοι και ο κοκος εφαγαν τον γερο παπανδρεου απ την κυβερνηση με τον Μητσοτακη τον αποστατη,επειδη αυτος δεν εκανε το χατηρι των αμερικανων και διατηρουσε τον στρατο στην κυπρο. Αντε για να σταματησει η καραμελα για τον μαλακα τον παπαδοπουλο ,εντολες εκτελουσε και αυτος παει και τελειωσε.

      2. “φάτε δημοκρατία σερβιρισμένη με ρόπαλα και χημικά. Όταν μάθετε να σέβεστε, θα αποκτήσετε Έλληνα κυβερνήτη και θα γίνετε άνθρωποι. ” αυτη η φραση τα λεει ολα

    9. Αυτος ο εβραιομασονος που παριστάνει τον πρωθυπουργό και τα λοιπα σκατα της βουλης ειναι δουλέμποροι και ιδιοκτητες πολλων ΜΚΟ μαζι με τον κυριο σορρος απτον οποιο τα αρπαχνουν .οι λαθρομεταναστες ειναι μπιζνα και μονο μπιζνα παρτε το χαμπαρι και γαμηστε τους ολους.

    10. αγαπητοι “δημοκρατικοι” νησιώτες. Τα παράπονά σας, στους βουλευτές που ψηφίσατε.Και ειδικά φέτος με τον κωρονοιό, που δεν θα δείτε τουρίστα ούτε με το κυάλι,η μόνη δουλειά που θα βρίσκετε, θα είναι καθαριστές και ξεσκατιστές στα τσαντήρια των “κατατρεγμένων”.

    11. Οι εθνοφυλακες έχουν g3a3 η κυνηγοί καραμπινες. Τα χημικά δεν σταματάνε σφαιρες

    12. ΠΆΡΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΜΆΠΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΎΣ,, ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΊ ΑΠΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΣΕ ΛΊΓΟ Κ ΙΌΝΙΑ ΑΠΤΆ ΑΛΜΠΑΝΙΑ, ΚΟΚ…. ΌΤΙ ΨΗΦΑΤΕ ΣΑΣ ΨΟΦΆΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΊΜΕ ΓΆΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΆΚΙΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

      1. Σκαστε ρε καραγκιόζηδες γελοίοι με τις εκλογές τα ποσοστά και τα γ@μοκομματα σας ηλιθιοι. Εδώ έχουμε εξέγερση του λαού και συ μας λες για ψήφους ρε ζωαδιιιιιιιιι. Στηρίζουμε τους εξεγερμένους. Ο ελληνικός λαός αφού θες απάντηση 50 %δεν ψήφισε, τους έγραψε όλους στα π@παρια του. Όλοι ίδιοι είναι, γ@μω τα κόμματα σας ρεεεεεεεεεε.

        1. “”Ο ελληνικός λαός αφού θες απάντηση 50 %δεν ψήφισε, τους έγραψε όλους στα π@παρια του. “” να τα αποτελεσματα του γραψηματος στα π@π@ρια απο τον λαο……. ολη η ελλαδα ενα ματσο χαλια

    13. ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΖΩΑ ΧΑΧΑΧΑ…ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ…
      ΑΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

      ΟΤΑΝ ΑΡΜΕΓΑΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ?
      ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑ ΘΕΛΑΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΧΑ

      1. Βαλε τα αμελέτητα σου στο βρακι σου,ετσι κι αλλιως μια σταλια είναι βλακα που νομιζεις ότι η χ.α. θα τους εδιωχνε ολους,τα ιδια θα εκανε ρε καθυστερημενε;;;;!!!τι δεν καταλαβαίνεις τα ιδια κανουν ολοι ρε στοκε σ αυτην την χωρα δεν κανουν κουμαντο οι δικοι μας ,αλλοι κανουν κουμαντο στης βρυξελλες και την ουασιγκτον ξυπνα βοδι παντα ετσι ηταν η ελλαδα εξαρτημενη παντα!!!!

        1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ,ΕΡΙΞΕ ΦΑΠΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΓΚΑΝΕ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΡΑΓΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ…ΑΜΕΣΩΣ ΣΚΟΥΖΑΤΕ ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΥΣΣΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΕΝΕΚΟ

          1. ουγκ….ουγκ εχουν μεινει ακομα χιμπατζιδες στην χ.α;;;;;

        2. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΑΛΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΨΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.

    14. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ …..
      ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ . ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ Η ΄ ΤΑΥΤΙΣΗ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ Η΄ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ;
      Σφαγή της Χίου
      Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
      Η σφαγή της Χίου αναφέρεται στην σφαγή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων της Χίου από τον Οθωμανικό στρατό. Το γεγονός συνέβη τον Απρίλιο του 1822. Είχε προηγηθεί ο ξεσηκωμός του νησιού στις 11 Μαρτίου 1822, με την απόβαση εκστρατευτικού σώματος Σαμιωτών. Οι Οθωμανοί (ντόπιοι και άλλοι που είχαν έλθει από την Ασία) κλείστηκαν αρχικά στο κάστρο. Στις 30 Μαρτίου έφθασε ο οθωμανικός στόλος ο οποίος έλυσε την πολιορκία και άρχισε τη σφαγή του ορθόδοξου πληθυσμού με τη συμμετοχή και ατάκτων μουσουλμάνων που κατέφθαναν από τις ακτές της Μ. Ασίας με κάθε είδους πλεούμενο………

      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο γουρλοτεροκούλης ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ . Ο ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠ΄ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ….ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ ……….

    15. Πού είναι τώρα ο μεγάλος καί γνήσιος πατριώτης ο αείμνηστος Γεώργιος Παπαδόπουλος νά συλλάβει τόν Κούλη τόν μωράχαβλο καί τά 300 γιουζουφάκια τού κυνοβουλείου καί νά τά εκτε-
      λέσει στό Σύνταγμα.
      Γιάννης Λάκων

      1. Θα μπορουσε να το κανει τοτε, πριν σπασει το αυγο του φιδιού, δεν το καμε ομως…ακομα και στις χούντες άχρηστοι ημαστε…

    16. Επιτέλους, μετά την 21η Απριλίου, έχουμε μια ακόμη εθνοσωτήρια επανάστασις!
      Δόξα σοι ο Θεός τον Μητσοτάκη, δόξα Σοι.
      Τόσα χρόνια παρακαλούσαμε όλοι οι γνήσιοι Δεξιοί, οι Έλληνες Πατριώτες και οι εθνικιστές να βγούνε οι δυνάμεις καταστολής και οι ερπυστριοφόρες στους δρόμους,
      και αυτό έγινε επιτέλους σήμερα προκειμένου να εκδιωχθούν οι αναρχοαριστεροί κάτοικοι των κομμουνιστονήσων!! (πάνω από 60% Αριστερά ψηφίζουν τα νησιά).
      5 χρόνια οι αριστεροί νησιώτες βύζαιναν τα μωρά των λάθρο για να κερδίσουν ένα νόμπελ με αποτέλεσμα να γεμίσει η Πατρίδα από λαθροαφροασιάτες,,,
      σήμερα επιτέλους μπήκε η Τάξις και η Ασφάλεια στην χώρα όπως στην χρυσή Επταετία με τα κλειστά κέντρα κράτησης…
      Όσοι αντιστέκονται στην 25η Φεβρουαρίου είναι απλά εθνοπροδότες/εθνοκομμουνισταί/εθνικοσοσιαληστές!!!

    17. Ο/Η Έλληνας αλβανομπαγκλαντεζιανοςμε μπαμπά Γερμανό και μάνα μάνα από πακισταν λέει:

      Ακούω στον περίγυρο μου ότι ο Τσίπρας ήταν καλύτερος και ότι θα κυβερνήσει πάλι ..τελικά αυτός ο λαός θέλει χημικά και ξύλο…

    18. Ναι αλλά η ξανθιά Χιωτισσα πανηγύριζε που “νίκησαν τον φασισμό” στις εκλογές. Α ρε ζώα ψηφίζετε ότι να ναι και μετά κλαιγεστε.

    19. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ; Α, ΡΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ!

    20. Το συστημα για τις επομενες εκλογες επεξεργαζεται να προωθησει τους Βαρουφακη/Βελοπουλοπροκειμενου να δωσει ενα τελος στα ανθελληνικα σχεδια των ΤσιπροΚουλη!
      Ας προετοιμαστουμε απο τωρα να υποδεχτουμε τον/τους πατριωτες που θα μας χαρισουν ελευθερια,ευημερια, εθνικη ασφαλεια κ μια μεγαλη Ελλαδα!

    21. Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες λύνεται σε μηδενικό χρόνο : επιταξη σε μεγαλα οχηματαγωγά , με 5 δρομολόγια για λατακεια απο 5000 λαθρομετανάστες σε κάθε δρομολογιο ,μεσα σε 2 ημέρες καθαρισανε τα νησιά κ η υπολοιπη Ελλάδα .Έτσι δεν πρόκειται να ξανα επιστρεψουν οι πίθηκοι .θέλει αποφαση και απο τους 300.

    22. Καλά να πάθετε.Δημοκρατικο τόξο εεε; 97%,δεν ψηφίσατε τους

      ναζί,φασίστες,μορφώματα,εγκληματική οργάνωση κτλ κτλ.Τωρα ΒΕΝΤΟΥΖΑ ώρε Χιωντες,ώρε Καρδαμυλιωντες.

    23. Φάτε πρώτα τα μπατσόσκυλα και μετά πάρτε φόρα και φάτε και τους λάθρο.Που ακούστηκε μπάτσοι να βαράνε Έλληνες που δε γουστάρουνε την εισβολή των λάθρο στη χώρα μας;Ήταν κι ο Τσίπρας για χέσιμο αλλά ο Κούλης είναι χειρότερος,για τσιρλιό στη μάπα είναι.Ελπίζω ο στρατός όταν πρέπει να λαδώσει τις ερπύστριες.

    24. DEN INE ANANGI NA MAS EPITETHI O MEGALOS SOULTANOS,O MIKROS SOULTANOS TIS ATHINAS APOTELIONI AFTO POU THA EPRATE O MEGALOS SOULTANOS…!!!!!!!!!!!!!!
      O APELPISMENOS LAOS TOUS EMBISTEFTIKE ,TOUS EDOSE 40% ,KE TORA PARISTANOUN TOUS MEGALOUS KE TRANOUS … ,ANTI NA TOUS FORTOSOUN SE KARABIA KE NA TOUS STILOUN PISO STIS HORES TOUS, TOUS MAZEBOUN …, OLI TIN ALITHIA TIN LEI O KYRIOS TRAGGAS,I MBIZNES INE MEGALES……!!!!!!!!!!!

      1. Ο απατεώνας λαός φίλε,όχι απελπισμένος, τους εμπιστεύτηκε?ψηφίζουν τους ίδιους από τη δεκαετία του 60, τα ίδια σκατα με τους πολιτικούς είναι και το 70%του λαου

        1. Ακριβώς Βelmont,έτσι είναι ένας λαός που για τα μικροσυμφεροντά του πουλάει και την μάννα του…

    25. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.
      ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ¨¨ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ¨¨ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
      ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ.
      ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΑΤΕ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ
      ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΑΜ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ, Ο ΟΡΟΣ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
      ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.
      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ .
      ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.
      Η ΝΕΑ ΚΟΝΟΜΑ , Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

      1. Καλά να πάθουν,τρέξτε στο ΚΚΕ όλα τα κομμουνιστονησα και ζητήστε υποστήριξη,ξέρετε τι θα πάρετε ε?χαζαζαζαχαζα ,όταν τα λέγαμε είμασταν φασίστες παρτε ένα αρχιδι τώρα,

        1. ετσι μπραβο…τα ειπες ολα…οταν πηγαινανε τα κουμουνια και βανανε τις ζαμπογριες και τους κουζουλογερους ταχα να πανε να ταισουνε τα παιδακια …και οταν τους τα ελεγε κανενας απο το διαδυκτιο οτι ειναι βλακες πηγαινανε και τους κανανε μηνυσεις…αλλα τοτε τα κονομαγανε οι συριζονησιωτες..δινανε ενα μπουκαλι νερο για χρυσαφι,παιρνανε οβολα για να γεμισουνε τα κινητα…τωρα που τρωνε το αγγουρι φωναζουνε….και αλλοι λαθρο να σας φερουνε

    26. Δεν υπάρχει ειρηνική διαδήλωση πλέον που θα μεταπείσει αυτούς τους μισέλληνες.
      Υπάρχει τελεσίγραφο, φεύγεται από το νησί μας τις επόμενες 24 ώρες ή σας πετάμε στην θάλασσα.
      Ακούς εκεί 300 παλιόπαιδα κάνουνε κουμάντο σε χιλιάδες λαού, ή ταν ή επί τας αδέλφια!
      Άντε και καλή Νίκη, η Παναγιά και ο Χριστός μαζί σας!

    27. Αυτο το πραγμα,το να πεταξει χημικα απο ελικοπτερο στο πληθος,δεν το τολμησε ουτε ο “κακος δικτατωρ” Γ.Παπαδοπουλος,οταν του το προτειναν για να διαλυσουν το 1973 τους καταληψιες του Πολυτεχνειου,γιατι φοβοταν μηπως το χημικο χτυπησει κανενα διαδηλωτη στο κεφαλι.

    Comments are closed.