ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!! “ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ” ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ – ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ – “ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050” – ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ… ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    γγ

    Νεοθωμανικός ιδεασμός ή η αρχή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου από έναν δικτάτορα που θέλει να γίνει ο Σουλτάνος του κόσμου;

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τρελαμάρα ενός αιμοσταγή παράφρονα, αναμένεται να φέρει τον πλανήτη στο χείλος του ολέθρου κάτι που σημαίνει ότι μόνο αναλόγως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μόνο με σφαίρες και φωτιά και όχι με… ανόητες και γελοίες διερευνητικές όπως πιστεύει ακόμα ο Μητσοτάκης.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σας παρουσιάζει λοιπόν βίντεο που μεταδόθηκε χθες από το κρατικό Τουρκικό Κανάλι TRT1, στο οποίο ο παρουσιαστής χωρίς κανένα φραγμό είπε ότι οι χώρες που πρέπει να καταληφθούν από την Τουρκία μέχρι το 2050 είναι: Αρμενία, Ελλάδα, ΗΑΕ, Μπαχρέϊν, Κύπρος, Γεωργία, Αμπχαζία, Οσσετία, Συρία, Υεμένη, Ομάν, Ιράκ, Κουβέϊτ, Λίβανος, Αίγυπτος και Συρία. 16 χώρες σύνολο.

    Και ακόμα μιλάμε για διπλωματία μπροστά σε αυτό που έρχεται;;;

    Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με το οποίο δασκαλεύεται η επόμενη γενιά τούρκων που θα τους βρούμε μπροστά μας:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Οι Ρώσοι θα στείλουν τουρκο στο Διάστημα. Ηδη εχουν στείλει Χιμπατζη και σκυλο

    2. Το Ισραήλ είναι εκτός γιατί διαθέτει πυρηνικά όπλα και θά τά κάνουν χρήση αν χρειαστεί δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν πούστι να τους αμφισβήτηση…….

    3. Θα πάρουν από το τρίτο το μακρύτερο…εδώ δεν τα βγάζουν πέρα με τους κουρδους …και με την αρμενια αν δεν ήταν η Ρωσία θα τους τσάκισαν..

    4. Κοκκίνισε η Ελλάδα; Μα ήδη μας έχουν φάει από τις αρχές του 90 όταν μας έστειλαν τους αδερφούς τους αλβανούς. Συνεχίζουν μετά από τόσες δεκαετίες να μας στέλνουν αδερφούς και φίλους τους και εμείς χώνουμε στη φυλακή όσους πάνε να σταματήσουν την προδοσία. Δε χρειάζεται καν οι τούρκοι να μας κάνουν πόλεμο. ήδη μας έχουν καταλάβει με τους λαθραίους που μας έχουν στείλει. Τι δεν καταλάβατε ακόμη;

    5. Οι Τουρκοι θελουν να μας καταβροχθισουν και οι δικοι μας αδιορθωτοι πολιτικαντηδες του γλυκου νερου πηγαινουν σε διερευνητικες συζητησεις μαζι τους!!!!!! Τι να συζητησετε ρε γελοιοι;;;;;;; Αφου αυτα που θελουν τα λενε στα ισια!!!!!! Παλι τα ιδια θα γραφω;;;; Μια κατραπακια θελουν γερη να μην σηκωσουν ποτε ξανα κεφαλι!!!!! Αλλα οταν το Oruc Reis …αλωνιζει μεσα στην Ελληνικη υφαλοκριπιδα επι μηνες και δεν κουνιεται φυλλο απο τους φοβικους και υποχωρητικους πολιτικους νανους, ειναι να μην αποθρασυνθουν;;;;;; Αλλα εδω εχουν τον χαβα τους, οτι πει η προβατινα Μερκελ!!!!!! Αντε καραγκιοζηδες πηγαινετε να βαλετε την Ελληνικη Σημαια, οπως υπηρχε παντα, πριν τις μ@λακιες των…..εκσυγχρονιστων, πανω στα Ιμια!!!!!! Που δεν πηγατε φετος να ριξετε ουτε ενα στεφανι για τα παληκαρια που εχασαν την ζωη τους με το ελικοπτερο, κοτες λυρατες, ξευτιλες!!!!!

    6. Αυτή τουλάχιστον έχουν σχέδιά ελπίδες εμείς τι έχουμε σαν χώρα ΤΠΤ,,,, εκτός από δανεικά που ζητάμε κάθε μέρα!!!

      1. Αυτή η Τουρκία, ή αυτοί οι Τούρκοι; ΟΙ Τούρκοι έφαγαν πολύ ξύλο τελευταία.Το πήρατε χαμπάρι

        1. Χαχαχαχα εσύ πήρες χαμπάρι ότι τα τουρκικά πλοία έφτασαν Σούνιο!!! και τα αεροπλάνα τούς βολταρουν καθημερινά!!! τώρα ποιός έφαγε και τι τρώει τα βλέπουμε…. το αεροπλανοφόρο που θα έστελνε η Γαλλία λάστιχο έπαθε ακόμη έρχεται…

    7. Mολών λάβε ! Γιουσουφάκια, πάρτε φόρα και ελάτε με την όπισθεν φορώντας στριγκάκια και πέδιλα, όπως έκανε άλλωστε ο Κουνιστός Κεμάλ ( = η κλασσική Μογγολόφατσα με σχιστά μάτια από τα βάθη της Ασίας).

    8. τον μητση τον έταξε παλατάκι μάλλον Κρήτη τούς άλλους προδότες κάπου αλλού και χρήμα

    9. Θα ηθελα να ημουν καπου και να τα εβλεπα τα ηλιθια τα μογγολακια πως θα παρουν οχι την Ελλαδα αλλα το Ισραηλ……….ηλιθια μογγολια , το Ισραηλ ρε , ειστε τοσο σιγουροι;

      1. άνοιξε τα μάτια σου. Το ισραήλ ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο χάρτη

    Comments are closed.