ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Λ@ΘΡΑΙΑ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙ@ΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ – ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ;;; [ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    ΦΦ3

    Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής 6 Αυγούστου στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο Πεδίον του Άρεως. Κλειστή παρέμεινε για κάποια ώρα η λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ρεύμα της καθόδου, ενώ η φωτιά έχει πλέον σβήσει.

    Η φωτιά που ξέσπασε στο Πεδίον του Άρεως πρόκειται για απόπειρα εμπρησμού με τις Αρχές να έχουν προχωρήσει σε μία σύλληψη. Μία αλλοδαπή γυναίκα που συνελήφθη φέρεται να επιχείρησε να βάλει φωτιά από την εξωτερική πλευρά του χώρου, ενώ -σύμφωνα με φωτογραφία που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός- βρέθηκαν οκτώ αναπτήρες και δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.

    Δείτε τι είχε πάνω της:

    profile player-960x540

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κατ’ αποκλειστικότητα, έχει στη διάθεσή του φωτογραφίες της φερόμενης ως δράστιδος. Μόνο και μόνο από τη στάση του σώματός της, δείχνει πόσο προκλητική είναι. Άραγε κι αυτή θα αφεθεί ελεύθερη γιατί είναι… ευπαθής ομάδα;

    ΦΦ2 ΦΦ1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Καψτε την την βρωμα Σκιστε την τι την κοιτατε ρε ξεφτιλες καψτε την με τα υλικα που υπαρχουν εκει αστυνομικοι ειστε εσεις η χλεχλεδες? Περιλουστε την και καψτε την ζωντανη την βρωμα.

    2. Δεν το πιστευω με τιποτα ομως…
      Το εγκλημα ειναι περισσοτερο οργανωμενο και πιο βαθυ αν με αντιλαμβανεστε…

    3. Οι φωτιές δεν οφείλονται σε μια μόνο αιτία. Η τύπισσα είναι κλασσικά πράκτορας της ΜΙΤ όπως είναι και μεγάλο μέρος των Τούρκων του Αφγανιστάν και της Συρίας που έρχονται εδώ. Είναι όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες με τα Μογγολικά χαρακτηριστικά με μητρική γλώσσα την τουρκική. Και οι λοιποί Πακιστανοί, Αφρικανοί κλπ είναι απο χώρες της Μουσουλμανικής αδελφότητας. Στην εικόνα προστίθενται και άτομα με συμφέροντα, ντόπια κ ξένα. Οικοπεδοφάγοι, ανεμογεννήτριες,επιχειρηματικοί όμιλοι κλπ. Πλακώνουν όλοι μαζί. Και για τα τρια έχει ευθύνες η κυβέρνηση όπως και το ΣΥΡΙΖΑ που μετετρεψε και τον εμπρησμό απο κακούργημα σε πλημέλλημα. Ήδη κάποιοι σχολιαστές εδώ προσποιούμενοι τους αριστερούς μπορεί να είναι στρατολογημένοι απο την Τουρκία ή απο αυτά τα συμφέροντα. Πρέπει να ψαχτούν όσοι δικαιολογούν την Τουρκάλα με δικηγόρο απο ΜΚΟ και πάνε να μετατρέψουν την κουβέντα σε αριστερα εναντίον δεξιάς κλπ.

    4. Μπήκαν στην πόλη, οι οχτροί, φωτιές άναψαν οι οχτροί.

    5. Προβοκάτσια για να κρύψουν τους πραγματικούς ενόχους…..

    6. Δεν αποκλείεται να ζωστεί και με εκρηκτικά και τότε θα προκαλέσει όλεθρο.
      Κι αυτή, και άλλες όμοιές τις ισλαμίστριες και άλλοι δικοί της ισλαμιστές.
      Μαζέψτε τους και διώχτε τους.
      Είναι Πόλεμος, μας πολεμούν από μέσα.
      Έχουν μπει εντός των τειχών.
      Σοβαρευόμαστε τώρα και απαιτούμε Κράτος ΑΥΣΤΗΡΟ, με ισχυρή δομή.

    7. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ..ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ

    8. Είστε όλοι βλάκες? Άρχισε τις προβοκάτσιες και τα ψέματα ο χρυσοχουντιδης για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο λόγω της ανυπαρξίας τους.

      Τα ίδια έλεγαν για τον Ινδιάνο αλλοδαπό στην νέα Σμύρνη, συνέλαβαν έναν ξένο δουκάτα κι αυτός έπαιζε μπάσκετ χιλιόμετρα μακρυά. Αθωώθηκε ευτυχώς από κάμερες της περιοχής. Κανένας άχρηστος πολιτικάντης ή βοθροκαναλο δε ζήτησε συγγνώμη.

      Προσοχή, έχουν αρχίσει τις προβοκάτσιες, με δήθεν αναρχικούς, ξένους, Τούρκους κλπ να στρέψουν τον κόσμο να πλακωνεται μεταξύ του. Πάγια τακτική να κρύψουν το χάλι τους. Τα δε κανάλια φταίει η κλιματική αλλαγή.

      Όταν σε ένα κράτος το μόνο που ασχολούνται είναι τα πρόστιμα για τις μάσκες κι αν θα κάνουν οι πολίτες το μπολι, που χρόνος να σχεδιάσουν πλάνο πυροπροστασίας.

      Μητσοτάκη γ @μ !€$@!

    9. Ειναι σίγουρο ότι αυτά τα κουβαλούσε αυτή απάνω της;;
      Θα μπορέσει να αμυνθεί ποτέ;;; Ο Γεωργιανός που τον σπάσανε στο ξύλο αντί για τον Αναγνωστόπουλο;;;
      Ο Χρυσοχοΐδης πάντα βρίσκει εξιλαστήρια θύματα για να καλύψει την ανικανότητα του.
      Και πριν 14 χρόνια αυτός δεν ήταν πάλι υπεύθυνος;;;;
      Αντί να βρίζετε τη κοπέλα με ρατσιστικά σχόλια έστω κι αν είναι η χειριστη σκεφτείτε πρώτα μήπως πάνε να τη κατηγορήσουν άδικα.
      Είναι πάγια τακτική του Χρυσοχοΐδη.

    10. Ρε μάγκες έλεος! Τι βλέπεται να ειναι καλά εσεις τη τουρκογυφτισσα;

    11. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ”ΡΟΔΕΛΑ” Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ…Ο ”ΚΡΕΑΤΟΒΕΡΓΑΣ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΚΑΝΣΗ…ΝΑ ΤΟΝ Γ@ΜΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ !!!

    12. Μουσουλμανοφερνει.Πολυ όμως.Στο μπουντρούμι να μη δει ποτέ ξανά τον Ήλιο.
      Αλλά…. θα τη λυπηθεί καμιά Σακελλαροπούλου και σε κάνα μήνα θα είναι έξω να συνεχίσει το έργο της.

    13. Παλιο βρωμιαρα !!! Μαζεψαν ολους τους τριτο κοσμικους για να μαζευουν χρηματα οι αντιχριστοι χωρις να νοιαζονται για τον Ελληνικο λαο και την γη μας.Κρεμασμα και βενζινη και ενα σπιρτο για να καταλαβει το καψιμο.Η σιχαμενη !!!

    14. Έχουμε μαζέψει όλους τους βρομιαριδες

    15. Την έχουν συλλάβει ή όχι;;; Αν ναι τι θέλει το τηλέφωνο στα χέρια της και κυρίως γιατί αυτή βρίσκεται έξω;;;

    16. Ουτε θανατικη ποινη ουτε τιποτα να τους ταιζουμε κιόλας,φυτεμα δεντρων μεχρι τα βαθια γεραματα αυτη πρεπει ναναι η ποινη τους για να δικαιωθούμε.

    17. Την βλέπετε πόσο άνετη είναι? Χαμογελάει και ειρωνικά γιατί ξέρει πωs μέχρι να πάει στην ασφάλεια θα έχει πέσει το τηλέφωνο και θα αναγκαστούν να την αφήσουν ελεύθερη.

    18. Η ειδηση δεν ειναι οτι επιασαν μια “λαθραια”.αυτο ηταν αναμμενομενο.η ειδηση ειναι να μας πει αυτη ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;;;;Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!

    19. άρχισε τις προβοκάτσιες το βαθύ κράτος για να κρατηθεί όρθιο;

    20. Από πού μας ήρθε; Σε μια βάρκα και στην θάλασσα να γυρίσει πίσω στον τόπο της.

    21. Κάψτε την. Αυτό θα της έκαναν στην χώρα της. Ότι έκανε δηλαδή.

    22. Θα κάνει την τρελή,θα της δώσουν σπίτι ,επίδομα ,wifi και μόνιμη διαμονή!!Αυτό είναι το μπουρδέλο η Ελλάς!!

    23. Να πιάσετε αυτούς που τους απαγορεύει βάλανε ανελεγκτους χωρίς χαρτιά και πιστοποιητικό υγείας στην Ελλάδα μας ..

    24. 2 λεπτα με την καργιολα θελω …μπορώ?????γαμω τις mko κ καθε πανί που τους έφερε και κάτι πού ξέχασα…Μητσοτάκη……τι κάνεις???ΓΑΜΙΕΣΑΙ………..

    25. Αντε γαμησου μαλακά συριζαιε… Γαμιδι γαμω τους λαθρο σας

    26. Αυτη την παλιογ@μιολα πρεπει να την πληρωνουμε τωρα που θα σαπισει στην φυλακη ???
      Καντε την πουτανα να φερνει την εισπραξη στα ταμεια του κρατους..

    27. Γιά τόν 43χρονο ΕΛΛΗΝΑ που συνελήφθη στό Κρυονέρι, δέν είδα κάποιο σχόλιο…

      1. Έλληνες έχουν γίνει τουλάχιστον μέχρι σήμερα ένα εκατομμυριο πάκια. Ακόμα και τώρα εσύ βαράς παχιά και με τα δυο χέρια.

      2. Οδηγός στα λεωφορεία, μάλλον Ζαίος που ήθελε να βγει στην σύνταξη από τα 50 του, όπως έβγαιναν επί ΠΑΣΟΚάρας οι παλαιοί συνάδελφοι του…

      3. δεν ηταν ελληνας ηταν αναρχοκομουνιστης
        για την δικια σου την πακιστανη εμπρηστη δεν ειδα κανενα σχολιο σου σταλινάρα….

      4. Το Ελληνας απο μονο του δεν λεει τιποτε.Υπαρχουν οι γυφτοι και οι Τουρκοελληνες που σημερα ονομαζονται Ελληνες

    28. Άμεση απέλαση όλων των λαθρο… Ουστ… Να ξεβρωμισει η χώρα….

      1. Ρε ψεκασμενε πως να τους απελασουν αφου αυτοι που ψηφησες τους θελουν…αυτοι που δεν τους θελουν ειναι οι ελληνες για την πατριδα…εχεις καρυδια να τους ψηφησεις η ειναι φασιστες…

    29. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Στους εμπρηστές τους λουζεις με βενζίνη και στο πυρ το εξώτερον… και όλους όσους τους βάζουν ή τους κάνουν πλάτες. Βλ. Αναρχικά κατακάθια κλπ.κλπ. Αρκετά πια με τα σιχαματα Στο όνομα των θυμάτων της Μαρφίν .

      1. Mάθε βρε καραγκιόζη πως γράφεται πρώτα!

    30. Δύο ώρες μπάνιο σαν τον ραμπο, χαλαουα κ σάουνα κ ΕΜΠ1

    31. Γύφτισσα που πήρε μεροκάματο από “μικρά σκοτεινά ανθρωπάκια”.

    32. θα βραβευτει απο την Κατινα του χρονου στην γιορτη της δημοκρατιας.Αυτοι θελουν ενα καζανι απο θεικο οξυ να τους πετανε μεσα και να μην αφηνουν τιποτε για ανγνωριση.Οπως και τα μελη των Μκο

    33. Και γιατί την έχουνε χωρίς χειροπέδες ά ρε ελληνική αστυνομία.. Εδώ στην Αμερική θα την είχανε με χειροπέδες και μέσα στο αστυνομικό

    34. μια ειναι η λυση. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ στους παιδοβιαστες, στους εμπρηστες και στους εθνικους προδοτες. μονο ετσι θα βαλουν μυαλο και οι υπολοιποι λεχριτες.

    35. Αδιάφθοροι αστυνομικοί να την ανακρίνουν νά τά ξεράσει όλα ποιοι την έβαλαν. Κάνω έκκληση στον επαγγελματισμό τους νά αναδείξουν τούς πραγματικούς υπαίτιους πίσω από τους εμπρησμούς. Τσακίστε την μέχρι να ομολογήσει.
      Από το βλέμμα της φαίνεται η υπεροψία της ότι δεν μπορείτε να με κάνετε τίποτα, ελπίζω η αστυνομία να της αποδείξει το αντίθετο.

    36. Να την παραδώσουν στούς πυρόπληκτους,να την κομματιάσουνε.

    37. Κρεμάλα μαζί με τον κουλό και τον πουστροσαλτε. Μετά οι άλλοι θα φύγουν σαν τα ποντίκια.

    38. κάτω τα χέρια. Δικιά μου είναι. Της υποσχέθηκα οικοπεδάκι στο πεδίον του Άρεως και θαλασσοδάνειο να φτιάξει το τσαρδί της. Τι το θέλει το πεδίον ο Άρης; Ούτε Ευρώπη παίζει φέτος…

    39. Μάζεμα και απέλαση. Να μισείς την χώρα που σε φιλοξενεί αυτό μας ξεπερνάει. Εάν κάναμε αυτό στην χώρα τους θα μας πετροβολουσαν δημόσια.

    40. Ενα λουσιμο με τη βενζινη που κουβαλαγε και βαλτε της φουρνελο της ισλαμογυφτισας…Η μονη λυση ειναι καψιμο στους εμπρηστες….Ουτε φυλακες ουτε τιποτα….Τους καις ζωντανους και τελειωνεις….

    41. Αάαα οχι ρε παιδια θα θυμωσουν οι αναρχικες κοτες που ειναι στην μουγκα τοσο καιρο και θα καψουν και την Αθηνα.

    42. Να παραδοθεί στον οργισμένο λαό και να την γδάρουν ζωντανή!

    43. Βρωμιάρα παλουκοστε την στο πεδίο του Άρεως
      Με το σύστημα βλαντ….παλούκι στον κώλο με λιπος στον κωλο και αφήστε την να σαπίσει….που ήρθε η πουτανα να μας κάψει τα παιδιά Η γαμιολα…..παλουκωμα σε όλες της καριολες που μας γέμισαν λαθρο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε….
      Ήρθε η ώρα….

      1. Αλέξη….Μάρεσεις….λίγο υπομονή οι κυνόδοντες θα πιάσουν δουλειά….

    44. Θα πάρει και δώρο ιθαγένεια ταυτότητα και διαμέρισμα δωρεάν.

      1. Μπορεί να την έχει πάρει ήδη με έναν νόμο και με ένα άρθρο.

    Comments are closed.