ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ! ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ

    Κοινοποίηση:
    8uzgd6bkivw

    Ο 19χρονος φοιτητής που στόλισε μ΄ένα αυγό τον Μακρόν στη Λιόν μπουντρουμιάστηκε σε Ψυχιατρείο με συνοπτικές διαδικασίες. Αρχικά τοποθετήθηκε σε προσωρινή κράτηση κι εν τέλει οδηγήθηκε σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ανέφερε την Τρίτη η εισαγγελία της Lyon.

    Αυτή απόφαση ελήφθη μετά από ψυχιατρική εξέταση « που συμπέρανε ότι είχε σύγχυση-κατάργηση διάκριση κι έχρηζε ακούσιου εγκλεισμού σε νοσοκομείο »,διευκρινίζει το ανακοινωθέν. Οδηγήθηκε στο νοσοκομειακό κέντρο του Vinatier.

    Ο Μακρόν είχε πει στους άνδρες της ασφάλειας του κατά το συμβάν ότι ”μετά θα πάω να τον βρω” αλλά ουδέποτε συνάντησε τελικά το νεαρό εξεγερμένο Γάλλο που φωνάζοντας ”Ζήτω η Επανάσταση” του εκσφενδόνισε ένα αυγό.

    Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά για ψυχιατρικό ιστορικό του ατόμου. Επίσης δεν είναι η α φορά που το καθεστώς διατάζει ακούσιο εγκλεισμό σε ψυχιατρείο αντιφρονούντα. Την ίδια τακτική δηλ. ακούσιο εγκλεισμό σε Ψυχιατρείο ακολούθησε και κατά του Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας, Φαρμακοκινητικής του κ. Fourtillan!

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ο εγγονός της γιαγιάκας είναι το Δαφνί, όχι ο φοιτητής!

    2. ….φαινεται οτι το αυγο ηταν απο κοτα ελευθερας βοσκης ….κριμα.

    3. Καλά, γονείς δεν έχει; δικηγόρο; αδέρφια; πως το επιτρέπουν; εκτός αν πράγματι είναι Σάλεμ ενός, που δεν το πιστεύω.

    4. σφαιρα επρεπε να του ριξει ολοι αυτοι της ντπ σφαιρα στο κουτελο θελουν

    5. Η ψυχιατρική είναι ψευδοεπιστήμη. Πειράματα κάνουν πάνω στους κακομοίρηδες. Και ενίοτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά από το καθεστώς πάνω σε αντιφρονούντες… Ούτε δίκη ούτε τίποτα, τον βγάλανε τρελό αυθαίρετα και μέσα να τον αρχίσουνε χάπια και ενέσεις γιατί χάλασε τη μόστρα του Μακρόν. Τα είδαμε και πέρσι με τη Θεσσαλονικιά μάνα που πέταξε ένα ποτηράκι νερό μέσα στο κατακαλόκαιρο στο Χαρδαλιά και τη κλείσανε στο ψυχιατρείο κι αυτή….

    6. Σήμερα αυγά, αύριο πέτρες, μεθαύριο σφαίρες.
      Καλά του έκανε.

    7. Θα τον ξεσκίζουν στα προζάκ τον πιτσιρικά!

    Comments are closed.