“ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΤΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΛΛΑ…ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ”! ΜΠΑΤΣΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ . ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η “ΕΜΜΟΝΙΚΗ”. ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ “ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    ioanna-paliospyrou-kallithea-rosida-i-no1-ypopti-gia-tin-epithesi-me-vitrioli-stin-atychi-34chroni-logistria

    Κάπως έτσι γίνεται πάντα αλλά αυτή τη φορά, η αστυνομική ηγεσία της παροικίας, το παράκανε. Ανέθεσε σε μπατσοδημοσιογράφους, τους γνωστούς “παπαγάλους” χωρίς πηλίκιο, να προαναγγείλλουν εξιχνίαση αλλά χωρίς δράστη, προς το παρόν.

    Σύμφωνα με λοιπόν με δαύτους, στη σχεδόν… πλήρη εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι (στις 20 Μαΐου) εναντίον της 34χρονης λογίστριας στην Καλλιθέα έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ., κατά τα “βαποράκια” της αστυνομίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστις είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

    Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό κι επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές. Φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείτο ο εν λόγω άνδρας.  Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη της βασικής υπόπτου από σειρά πληροφοριών κι ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι.

    Επιπλέον, σημαντικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν  από την ανάλυση κλήσεων στα σημεία εμφάνισης της 34χρονης (Καλλιθέα, Συγγρού στο ύψος του Φίξ, Ακαδημίας, Παγκράτι), τη μαρτυρία οδηγού ταξί κλπ.

    Πρώτο μέλημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι τώρα η πλήρης ταυτοποίηση της εν λόγω γυναίκας- γιατί ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί, άρα πως την ξέρουν;- αλλά κυρίως ο εντοπισμός κι η εξέτασή της.

    Αυτό που βλέπουμε εμείς απ’ όσα διαρρέονται, είναι να περιμένουμε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. αεροστατα τα εχετε κανει…… ελεος επιτελους………….

    2. Πέφτει πολύ παραμύθι…. Οι “μπατσοδημοσιογράφοι” δε μας τα λένε καλά, αυτό έχω να πω.

    3. Ή δεν ξέρουν την τύφλα τους ή δεν έχουν στοιχεία να τη δέσουν.

    4. Μόνο στην Ελλάδα βγαίνουν στοιχεία ερευνών της Αστυνομίας στην δημοσιότητα δίνοντας πληροφορίες στον ίδιο τον εγκληματία. Αν τώρα αυτή που το έκανε έχει φύγει, πως θα δικαιολογηθούν οι αμόρφωτοι αστυνόμοι σαϊνηδες;;;

      1. Η αστυνομια σκοπιμα αφηνει να διαρρεουν πληροφοριες, οσες η ιδια κρινει σκοπιμο. Το κανει για να φανερωσει τον δραστη,να βγει απο την τρυπα του,οσο και αν φαινεται περιεργο..

    5. ΟΧΙ θα καθόταν να βλέπει τηλεόραση στο τι λέει η Ζήνα και η Τατιάνα που ήταν σίγουρες από πληροφορίες που δήθεν είχαν ότι είναι υπόθεση ωρών.Μετά από ένα τέτοιο έγκλημα εννοείται πως έφυγε για να κρυφτεί.
      Και αν τυχών πήγε στο εξωτερικό άντε να βρεθεί μετά.Κρίμα κατέστρεψε την ζωή της κοπέλας η παρανοϊκή αυτή γυναίκα.

    Comments are closed.