ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ Κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ; ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ – ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ BULLYING ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    bullying

    Γονέας καταγγέλλει ότι ο γιος του στις αρχές του σχολικού έτους ξυλοκοπήθηκε από άλλους μαθητές του 54ου Γυμνασίου Αθηνών χωρίς αιτία. Η καταγγελία αφορά στο ίδιο σχολείο που φοιτούσε και ο 14χρονος από τον Κολωνό που αυτοκτόνησε, κι ενώ συμμαθητές του καταγγέλλουν bullying που δεχόταν από άλλα παιδιά.

    Σύμφωνα με την δήλωση του πατέρα, ο γιος του πηγαίνει στην Α’ Γυμνασίου. Στην αρχή της χρονιάς, ένας μαθητής μεγαλύτερης ηλικίας τον χτύπησε άγρια στο πρόσωπο χωρίς να γνωρίζει τον λόγο.

    Ο πατέρας του μαθητή αναφέρει μάλιστα ότι η διεύθυνση του σχολείου δεν ενημέρωσε όπως θα έπρεπε τους γονείς, θεωρώντας ότι η παρεξήγηση λύθηκε μεταξύ των μαθητών.

    Όταν ο γιος του επέστρεψε στο σπίτι το μεσημέρι, οι γονείς του έμειναν άναυδοι όταν τον είδαν με χτυπημένο μάτι. Αμέσως ζήτησαν εξηγήσεις από την διεύθυνση ενώ κατέθεσαν και μηνυτήρια αναφορά κατά του σχολείου.

    Μάλιστα άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του νεαρού μαθητή καταγγέλλει σε δηλώσεις του πως στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχουν μαθητές που κυκλοφορούν με μαχαίρια και απειλούν συμμαθητές τους.

    “Οι καθηγητές ήξεραν, αλλά δεν έκαναν τίποτα”

    «Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Το μόνο που έβλεπαν οι συμμαθητές, οι καθηγητές και όλο στο σχολείο, ήταν πως προκαλούσαν ένα bullying εναντίον του… Δεν γινόταν όμως κάτι γι’ αυτό. Δεν είχε αρκετούς φίλους να τον βοηθήσουν, ούτε μιλούσε σε κάποιον. Δεν είχε κάτι κακό με τον χαρακτήρα με την εμφάνισή του. Απλά, έτσι γίνεται εδώ… Η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι καθηγητές δεν αντιδρούν καθόλου. Δημιουργούν ομάδες, απειλούν, κάνουν χειρονομίες. Έχουμε σοκαριστεί» ανέφερε συμμαθήτρια του 14χρονου.

    «Γινόταν εδώ και ένα χρόνο και οι καθηγητές δεν έκαναν τίποτα. Πρέπει να έρθει αστυνομία, γίνεται σε πολλά παιδιά αυτό. Του πέταγαν νεράτζια την Παρασκευή από το σχολείο μέχρι το σπίτι του, τον έφτυναν, του πέταγαν νερά και οι καθηγητές δεν έκαναν τίποτα. Δεν πιστεύω αυτά με το Tik Tok, ίσως είχε κάποια προβλήματα ο ίδιος» πρόσθεσε συμμαθητής του 14χρονου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. που ειναι το κοινωνικο κρατος να προλαβει το κακο, που ειναι οι καθηγηταδες, που ειναι οι εισαγγελεις.ολοι τη παρτη τους κοιτουν και οτι αρπαξει ο ισινος τους

    2. Ακόμα και στο σπίτι που παραγγέλνουν τα παιδιά καφέ πίτσα μακαρονάδα μην κοιμάστε ήσυχη

    3. Απο πάντα γινόταν εκφοβισμοί στα σχολεία. Μονο που υην δεκαετία του 90 δεν ξέραμε τη λέξη bulling. Είναι να μην είναι κάποιος υπερευαίσθητος και ήσυχος

    4. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΠΗΔΑΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Γ@ΜΕΙΣ ΤΟ Μ@ΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

    5. “Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ”
      Κώστας Μπακογιάννης 23/6/2021

    6. Έχω πληροφόρηση εκ των έσω λόγω συγγενούς καθηγητριας, και επιβεβαιώνω τα πάντα. Για ξύλο, μαχαίρια, χασίσι, και μπουλινγκ. Οι δε καθηγητές, σκοντάφτουν σε κάτι άθλιους διευθυντές του τύπου “θα του κάνω συστάσεις, θα τους καλέσω στο γραφείο να τα βρουν”, και τέτοια. Το πράγμα θα γίνει πολύ χειρότερο. Επίσης τα περισσότερα περιστατικά αφορούν αλλοδαπούς. Αλβανούς κυρίως…

    7. ΈΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΔΗΓΗΤΑΔΕΣ!… ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΊΔΙΑ!…

    8. Γιατί το παιδί της Κεραμέως ή του Τσίπρα πάει σε σχολείο με αλβαναριά , Πακιστανούς , Ρωσοπόντιους και λοιπούς κάφρους?

    9. Πείτε μας απο πια χώρα ήταν οι Μπούλιδες;

    10. Βάζω και στοίχημα ότι αλλοδαποί είναι αυτοί που τον τραμπουκίζανε. Ρωσοπόντιοι κι Αλβανοί τα κάνουν αυτά απ’την δεκαετία του ’90.

    11. Οι (αριστεροί) καθηγητές το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν αριστερή κι αντιφασιστική(sic) προπαγάνδα στους μαθητές.

    12. Στα χρόνια μας έπεφτε καμιά σφαλιάρα από γονείς και καθηγητές αν έκανες χοντρή πατάτα, μετά υπήρχαν προειδοποιήσεις και μετά αποβολή, δεν λέω να επιστρέψουμε σε άλλες εποχές, αλλά και το σημερινό μπάχαλο με τα κακομαθημένα τσογλανάκια ,να φοβάται ο καθηγητής να κοιτάξει στραβά μαθητή …να τα αποτελέσματα.

    13. ΚΕΡΑ ΜΕΩΣ…ΤΡΕΛΗ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ ….ΠΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?….ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ BIDEN ….ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟ ΔΗΛΩΣΗ ….ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ…ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ #ΔΙΑΧΕΟΡΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ# ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑ 50 ΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ….

    14. ΚΥΡΙΑ…ΜΕΩΣ…Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ…ΔΕΝ Σ ΑΦΟΡΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ?….ΟΧΙ ????ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΝΑΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ…ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ 24ΩΡΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ …ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΦΥΤΕΨΕ? ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ?….ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ Η ΚΑΤΙΓΚΩ ΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟΔΩΝΑΖΕΙ …ΥΠΗΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΕΙΕΣ….ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ …ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΘΥΜΑ….ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑ ΜΕΩΣ ΜΕΩΣ ΜΕΩΣ ….ΑΡΑ ΑΝ ΜΠΩ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΑ….ΘΑ ΛΕΩ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΔΙΕΤΑΞΕ ΔΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

    15. Νιώθω πολύ άσχημα για αυτό το παιδάκι που πρέπει να υπέφερε τόσο πολύ ώστε να προτιμήσει να φύγει από την ζωή παρά να την ζήσει.Ντροπη στους καθηγητές αλλά και στα άλλα παιδιά που δεν το βοήθησαν ενώ γνώριζαν Έχω περάσει και εγώ μπουλινγκ όταν πήγαινα στο σχολείο και δεν θα ξεχάσω πως όταν το είπα στους γονείς μου το πρώτο που μου είπαν ήταν ότι εγώ φταίω που με συμπεριφέρονται ετσι.Απο τοτε δεν τους ξαναειπα τίποτα.

    16. τουρκαλβανοι γυφτοι αναρχοκομουνιστες και αφροασιατες τρομοκρατουν τα παιδια του ελληνικου λαου!!!!!!!!!!!!!!

    17. Μήνυμα προς όσους πέφτουν θύματα σχολικού εκφοβισμού: Αναφέρετε το περιστατικό στους καθηγητές σας. Αν οι καθηγητές αδιαφορούν, τότε να αναφέρετε το περιστατικό στην αστυνομία ή και στον εισαγγελέα. Μη διστάζετε.

      1. επίσης μην διστάζετε να πάρετε ένα ξύλο και να τους ανοίξετε τα κεφάλια

        1. 1000000000++++++++
          Εγώ παντως αν το παιδί μου μου έλεγε πως το τρομοκρατούν στο σχολείο, απλώς θα του έλεγα να μου δείξει ποιοι είναι οι …μαγκες….και μετά θα έβλεπα ποοοοσο μάγκες είναι. Σιγά μη μιλούσα στους άχρηστους καθηγητές. Όχι όλοι βέβαια, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι, όποτε γιατί να εμπιστευτώ τον κάθε καθηγητή. Ούτε η αστυνομία μπορεί να κάνει κάτι. Και με το να μιλήσω θα έριχνα τα φώτα επάνω μου και μ3τα δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Οοοοοχι. Θα έπαιρνα την κατάσταση στα δικά μου χέρια, χωρίς να μάθει κανένας τίποτα.

          1. Η αστυνομία κάτι μπορεί να κάνει. Και μόνο που θα τους περάσει χειροπέδες και θα τους πάει στο κρατητήριο, θα κοπεί ο βήχας σε αυτά τα αλητάκια.

    18. Ἡ ὑπόθεσις θυμίζει τήν ἀπώλειαν τοῦ σπουδαστοῦ τῆς Γαλακτοκομικῆς Σχολῆς τῶν Ἰωαννίνων Εὐαγγέλου Γιακουμάκη. Οἱ «καθηγηταί» φαίνεται ὅτι ἔχουν τό φρόνημα τοῦ Μητσοτακικο-Τσιπρο-Πασοκο «λόμπυ τοῦ κατευνασμοῦ», δηλαδή τῆς «ἐκπουστεύσεως» (Σ. Καργάκος), τῆς ἀναρχίας καί τῆς προδοσίας, καί εἶναι οἱ ἠθικοί αὐτουργοί.

    19. Τελικά το μόνο που θα σώσει την νέα γενιά…το φυτώριο της ζωής το μέλλον… είναι να κάτσουν τους εκπαιδευτικούς στα θρανία από την αρχή και να γίνεται αυστηροτατος έλεγχος στο πρόσωπο τους από όλες τις απόψεις…άλλοι ανώμαλοι άλλοι παιδοφιλοι…άλλοι τρελαμενοι…άλλοι κομπλεξικοι και άλλοι αδιάφοροι… άτομα που τους εμπιστευόμαστε θέλοντας και μη…η παιδεία είναι και αυτή συν τοις άλλοις στην εντατική….

      1. Ξεχάσατε και τους χρήστες ουσιών που είναι ουκ ολίγοι!!!!

    20. πού να δείτε τι γίνεται στα σχολία με βι@σμούς μεταξύ μαθητών μεταξύ όλων των φύλων και ηλικιών, ειδικά όταν τίποτα ξαναμμένοι 25χρονοι πρόσφυγες βρίσκονται σε σχολεία ως ανήλικοι……

    21. Αρε Παπαδόπουλος Τιτάνα.Παπαδοπουλε θα λέτε και θα κλαίτε.

      1. Δε χρειάζεται χούντα για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό. Σωστή βούληση χρειάζεται.

      2. Τα είπες όλα…το λέω εδώ και χρόνια αλλά τότε με έλεγαν ακροδεξιό φασίστα – χουντικό…τώρα λένε δίκιο είχες… αλλά πλέον είναι αργά… και οι 302 για κρέμασμα και άσχετοι με την πολιτική στην εξουσία..ας είναι και στρατηγοί…όλοι οι άλλοι είναι πουλημένοι προδοτες…

    22. Αν είναι δυνατόν. Έχουν γίνει και γίνονται συνέχεια τέτοια περιστατικά και δεν ανοίγει ρουθουνι. Οι καθηγητές δεν έβλεπαν τι γίνεται στα διαλείμματα και οι μαθητές τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουν τώρα είναι αργά. Δεν βρέθηκε ένα παιδί να πάει να το πει σε κάποιον. Εκτός και αν πήγε και πέρασε στα ψιλά ως συνήθως σε αυτή τη χώρα. Τι να πω πραγματικά κρίμα

    23. Να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας και να ασκήσει ποινική δίωξη στους γονείς αυτών των τσογλαναράδων που οδήγησαν το παιδί στην αυτοκτονία.

    24. οταν τα παιδια μεγαλωνουν με γονεις κολοπαιδα κολοπαιδα θα γινουν και τα παιδια τους . κουραδομαγκες . Τσογλανια.

      1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ…ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ Μ” ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ…ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ…ΑΝ Ο ΓΟΝΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ…ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ…ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ…

    25. αν ισχυριστούν ότι το μπούλιν οφείλετο σε σεξουαλική ιδιαιτερότητα του παιδιού θα έπεφταν όλοι επάνω στην υπόθεση….

    Comments are closed.