ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ; – ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ NAVTEX ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    yavuz-1

    Δεν σταματάει τις προκλήσεις ο Ερντογάν, αφού μόλις σήμερα η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX, για να κάνει γεωτρήσεις το “ΓΙΑΒΟΥΖ” Νοτιοδυτικά της Κύπρου.

    Αυτό μόλις δύο ημέρες μετά τη μυστική τριμερή συνάντηση μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας και Γερμανίας, πριν της έναρξη της Συνόδου Του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε αλλά και λίγες ώρες μετά την τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Μέρκελ.

    Το ζήτημα είναι τι συζητιέται σε όλες αυτές τις συναντήσεις και τις τηλεφωνικές συνομιλίες ; Σίγουρα οι κινήσεις Ερντογάν δεν είναι τυχαίες και πρέπει να δούμε την αντίδραση των Υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών της Χώρας μας, σε αυτή τη νέα πρόκληση.

    Όσο για τη Navtex που εξέδωσαν οι Τούρκοι, αυτή αναφέρει :

    “Η υπ` αριθμόν 0950/20 οδηγία προς ναυτιλλομένους καλύπτει την περίοδο από τις 18 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου 2020. Περιλαμβάνει τις ακόλουθες γεωγραφικές συντεταγμένες:

    34 06.13 N – 031 45.73 E
    34 06.13 N – 031 57.80 E
    33 56.18 N – 031 57.80 E
    33 56.18 N – 031 45.73 E”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ Κ@ΛΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΟΝΙΟΡΤΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ????? ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΠΟΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΩΡΑ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ !!!!!

    2. Έπρεπε ήδη να είμαστε στα χαρακώματα…. Αλλα με τους φλώρους του λοντον εκονομιστ….. Εκεί… Στα τέσσερα…

    3. Στέφανε γράφουν σε σελίδες πως βρέθηκε οπλισμός σε χέρια λαθρο μέσα σε δομή φιλοξενίας! Για αυτούς ο Μητσοτάκης θέλει λέει να φτιάξει τζαμί. Να τον χαίρεσται.

    4. Εάν ήταν Έλληνας και με πατριωτική συνείδηση και να τελειώνει επιτέλους το θέμα Τουρκία εισβολές ολοκαυτώματα σφαγές θα έπρεπε ταυτόχρονη επίθεση Ελλάδας Αιγύπτου Συρίας χαφταρ Κουρδιστάν Αρμενίας. Αλλά εκεί περιμένουμε μέχρι ν; χτυπήσουν αυτοί πρώτοι.

      1. Θα το κανουν πρωτοι.
        Ειναι ετοιμη η σουλτανα.

      2. Κατσε βρε χεστη που θελεις να γινει και τριτος παγκόσμιος,θυμαμαι όμως καλα κατι ραμπο σαν και του λογου σου στην Κω που το επαιζαν ραμπο και κομαντα αεροπορικος εφυγαν πρωτοι πρωτοι για να γλιτωναν τυχων επιστρατευση.

    5. Διαδώστε ένταλμα σύλληψης του πρωθυπουργού της μπανανίας και ελάτε σε επαφή με τον Άρειο Πάγο όπως έκαναν και τα κομματόμουνα της ΝΔ το 13

    Comments are closed.