ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ “ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ” ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    Κοινοποίηση:
    2020-01-27T042605Z_1224790687_RC24OE9B9MBJ_RTRMADP_3_NORTHKOREA-PROPAGANDA.JPG

    Εσωτερικό έγγραφο του κινεζικού κράτους προειδοποιεί πως το Πεκίνο αντιμετωπίζει μεγάλο κύμα αντιπάθειας, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει την Κίνα σε παγκόσμια ένοπλη σύγκρουση με τις ΗΠΑ.

    Το έγγραφο παρουσιάστηκε, τον περασμένο μήνα, στον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ από το υπουργείο κρατικής ασφάλειας, όπως αποκαλύπτει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, συμπεραίνεται πως η Κίνα αντιμετωπίζει, παγκοσμίως, ένα πρωτοφανές αίσθημα εχθρότητας, εξαιτίας του κορωνοϊού. Τέτοιο εχθρικό κλίμα είχε να αντιμετωπίσει η Κίνα, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο, από το 1989 και την εξέγερση της πλατείας  Τιενανμέν που οδήγησε στην αιματηρή καταστολή της.

    Συνεπώς, αναφέρεται στο έγγραφο, η Κίνα πρέπει να προετοιμάζεται για το χειρότερο δυνατό σενάριο, αυτό δηλαδή μιας ένοπλης αναμέτρησης με τις ΗΠΑ, η οποία θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε παγκόσμιο πόλεμο.

    Από την πλευρά της, η Δεξιά, όπως διαβάσατε πριν από λίγο, οξύνει την ρητορική της κατά της αριστερής Κίνας, η οποία αποτελεί το νέο ανάχωμα της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων, που χρησιμοποιεί, εκ των πραγμάτων, τον υπαρκτό, αλλά όχι τόσο φονικό, κορωνοϊό, προκειμένου να επιβάλλει μέτρα περιορισμού στον πλανήτη.

    Μετά τους Ντόναλντ Τραμπ και Μάικ Πομπέου από τις ΗΠΑ, ο Βρετανός υπουργός Άμυνας του εξίσου δεξιού Τζόνσον δήλωσε πως η Κίνα θα πρέπει να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με το ξέσπασμα του νέου κορωνοϊού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. όσο πιο γρήγορα τόσο τη καλύτερο μήπως ξεβρωμίσει ο πλανήτης

    Comments are closed.