ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ – ΔΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    rapid_test-999x658

    Έξω από τα διαγνωστικά, αυτό γίνεται σήμερα

    Η φωτογραφία είναι από Στρ. Καλλαρη.

    241740245_903714013875276_3768173365628591209_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Εκβιαζόμαστε από τον Κούλη και τον Τσιόδρα, τι κατάντια είναι αυτή Θεέ μου!!!

    2. Ε ρε κάτι κονόμες που έχουν να πέσουν!!!Λες και όλα αυτά τα κέντρα που γίνονται τα κινέζικα rapid test ,είναι αξιόπιστα!!Και φυσικά, self test ,rapid test, μάσκες, γάντια όλα κινεζικής κατασκευής αλλά το κινεζικό εμβόλιο που δεν είναι mRNA δεν το φέρνουν στην Ελλάδα, αν και είναι αναγνωρισμένο από τον Π.Ο.Υ, διότι θα τους κάνει ντα η Μέρκελ!!!

    3. Μαθατε για το 15χρονο στα Μαντειικα Αρκαδιας που πεθανε;;;
      Ειχε κανει λεει το εμβολιο πριν λιγες μερες;
      Ισχυει;;

    4. Θα έρθει καιρός πού οι πολιτικοί θα αλλάζουν
      Σαν τα πουκάμισα. Ο κόσμος θα είναι σε
      Απόγνωση. Θα ΒΟΥΗΖΕΙ ΌΠΩΣ οι μέλισσες.

    5. Μιλάμε για πολύ Λαό έξω από τα κέντρα. Εγώ σε φαρμακείο πήγα και μου έκαναν τεστ που το πουλάνε 3 ευρώ κανονικά. 7 ευρώ για να στο χώσουν στην μύτη και να σε δηλώσουν. Πολύ το χρήμα

    6. Καλά να πάθουν, πέρα από το ότι ξανάκαναν κυβέρνηση όλους εκείνους που χρεοκόπησαν την χώρα τώρα κάθονται και τους κοιτάζουν σαν χάνοι αντί να συσπειρωθούν και να ξεσηκωθούν μέχρι να πέσει η συμμορία του Μητσοτάκη.

    7. Για όσους/ες δεν το γνωρίζουν, μπορείτε να κάνετε rapid test και στα φαρμακεία και δίνετε 10 ευρώ. Το μόνο είναι ότι πρέπει: (1) να μπείτε μετά στο διαδίκτυο (π.χ. google), (2) να γράψετε rapid test, (3) τότε εμφανίζεται gov και ζητάει τους αριθμούς του TAXIS και το ΑΜΚΑ, (4) όταν εισάγετε αυτούς τους αριθμούς, περιμένετε λίγο και μετά εμφανίζεται το διαγνωστικό test, που και από ποια υπηρεσία έγινε. Μπορείτε να το σώσετε ως PDF και να το σώσετε στο κινητό σας ή να το εκτυπώσετε αν έχετε εκτυπωτή.

    8. εξατονταδες εξω απο τα κεντρα τρελλη κονομα 10ευρω επι τρια εκατομυρια τριαντα τη βδομαδα παμε γιατι δεν μας αφηνουν να παμε για δουλεια αν δεν ξεσηκωθουμε ξιοι της μοιραςμας

    9. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΝAΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΛΟΑΤΚΙ , ΔΙΕΥΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    10. Αν δε τρέχαμε να τηρήσουμε τους παράνομους νόμους τους, τι θα μας κάνανε εκτέλεση εξ επαφής? Τέλος πάντων όσο κάνουμε τα γούστα τους, στο τέλος οι μισοί θα βρεθούμε στο παράδεισο. Όσο για τη κενή θέση μας σε αυτή την κοινωνία, ήδη έχουν ετοιμάσει τους αντικαταστάτες μας.

    11. Είναι μολυσμένο πλέον το αίμα στις Eλληνικές τράπεζες αίματος?
      Ζητώντας έναν φίλο.

      1. Την ώρα που θα πεθαίνεις θα ζητάς να τεσταρεις το αίμα που θα σε σώσει;

    12. Η χαρά των διαγνωστικών.
      Θα εύχονται οι έλεγχοι αυτοί να κρατήσουν για πάντα.
      Θα τελειώσουν όμως. Σε λίγο μόνο εμβόλιο θα υπάρχει
      Αν και είπαν ότι η ΕΕ έχει εγκρίνει 5 θεραπείες
      Ίσως όμως κατά τον καταπτυστο Μοσσιαλο θα ισχύσουν μόνο για εμβολιασμενους

    13. Σαν τα πρεζόνια. Βέβαια ήξεραν τι ψήφιζαν… 50 χρόνια τους ίδιους εβραιότουρκους βάζουν στην Βουλή.

    14. Η μπιζνα παει ρολοι για τα γαλαζια παιδια… 100 εκατομμυρια τζιρο μηνιαιως τα τεστ στην μπανανια .

    15. προδοτη πιονι της νεας ταξης πραγματων αντε γαμησου

    16. Bγαλαν τα τομάρια την ΚΥΑ Κυριακή νύχτα. Καλά έλεγε ο Καζαντζάκης ότι η νύχτα είναι το βυζί του Σατανά.

    17. προβατααααααααααααααα αντι να αντιδρασουν μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    18. Εν τω μεταξύ όλα αυτά τα έχουμε χρυσοπληρωμενα όσα χρόνια πληρωνουμε ασφαλιστικές εισφορές και είναι ανηθικο να μην επιτρεπουν οι κυβερνώντες των οποιων το μισθο εμεις πληρωνουμε αφου ο λαος του εξελεξε για να τον υπηρετουν και οχι να τον βασανιζει σαν κατακτητης ..εχουν μπερδεψει την πραγματικοτητα

    19. Άχρηστη γραφειοκρατία και εκβιασμός. Αυτά είναι τα κρατικά εργαλεία για να κρατιέται όλη η χώρα πίσω. Και επί Κούλη απογειώθηκαν και τα δύο.

    20. 10 EURO KAI TO ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    21. Το Είδα κι εγώ ιλιον. Αφού τρέχει ο κόσμος και δεν ξεσηκωνεται.

    Comments are closed.