ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ Γ@ΜΙ@ΝΤ@Σ – ΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – “ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ”

    Κοινοποίηση:
    1

    Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο αναφορικά με την κατάληψη ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατοχωροφύλακες, λέγοντας πως «δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα».

    Για την κατάληψη ελληνικού εδάφους από την Τουρκία στον νότιο Εβρο, ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι «υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου, εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού», ευχόμενος «να πάμε σε μια συνεννόηση».
    «Δεν μου αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι. Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή κοινή, όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν. Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα», είπε ο κ. Δένδιας.

    Σημειώνουμε πως οι Τούρκοι αρνούνται κάθε διαπραγμάτευση για το… ελληνικό έδαφος και έχουν προχωρήσει σε de facto κατάληψη και προσάρτηση.

    Συγκεκριμένα στην περιοχή Μελισσοκομείο στο Νότιο Έβρο σε θύλακα ελληνικού εδάφους έχουν στρατοπεδέυσει εδώ και ημέρες άντρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι αρνούνται να αποχωρήσουν δηλώνοντας πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος.
    Η περιοχή τον χειμώνα πλημμυρίζει και συνήθως δημιουργείται μια μικρή νησίδα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του ποταμού πέφτει εμφανίζεται μια έκταση περίπου             16 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, (και όχι μερικών δεκάδων όπως δήλωσε ο υπουργός).

    Ας μας πουν τουλάχιστον για την κυβέρνηση πόσα μέτρα χαμένου ελληνικού εδάφους συνιστούν αιτία ουσιαστικής αντίδρασης στον τουρκικό επεκτατισμό.

    Άραγε αν κάποιος καταπατούσε «μερικά μέτρα» από το σπίτι του κ.Δένδια θα παρέμενε το ίδιο χαλαρός; θα καλούσε τον καταπατητή να φτιάξουν μία επιτροπή και να τα βρουν;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Ελληνες να ετοιμαζομαστε…αφου στον Έβρομας πηραν 16 στρεματα…κ δεν μιλαμε διοτι το θεωρουν μικρο κοματι οι κυβερνοντες μας αν μας πάρουνκ νησι 15 στρεματα δεν θα μιλησουμε????? τα οπλα τι θα αγοραζουμε…να δινουμε μηζες…τωρα πρέπεινα δουλεψουνε να βγαλουν φωτιες…

    2. Τί λές ρέ μογγολοκέφαλε μωρή εβραιοσπορά;Δέν είναι λίγα μέτρα ελληνικής γής.Είναι αγιασμένα ελληνικά χώματα
      πού τά καταπατάει ο μογγόλος καί πρέπει αμέσως νά μιλήσουν τά όπλα άθλιε κιοτή.Η Ελλάδα δέν είναι σύμμαχος
      τής Ελλάδας αλλά ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ καί άσπονδος εχθρός ρέ δουλοπρεπή ριψασπίδα ανθέλληνα μασώνε.
      Ο Λιάκος ο λεβέντης είναι καθοδόν μέ ένα μανιάτικο ματσούκι γιά νά σού σπάσει τήν καράφλα παλιό προδότη.
      Γιάννης Λάκων

    3. Να τους χ@σω τετοιους συμμαχους ρε καραγκιοζη Ανθελληνα!!!!!!!! Απο που χαριζεις ρε γελοιε μερικες δεκαδες μετρα, απο την περιουσια σου;;;;;;;; Απο την δουληκοτητα σας και την αδρανεια σας εχουν αποθρασυνθει και μας χορευουν στο…ταψι, προδοτες!!!!!!!! Αν δεν θελετε εντασεις να πατε στα σπιτια σας!!!!!! Επρεπε απο την πρωτη στιγμη να τους ειχατε διωξει με τις… κλωτσιες!!!!!!! Φτανει πια η ανοχη στους τσαμπουκαδες των Τουρκων, το εχετε ξευτιλισει πουλημενοι!!!!!!!!!!

    4. 1999: Γ.Παπανδρεου: Συνεντευξη Τυπου- Τοροντο – Καναδα
      Προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλυτερα να εχουμε μερικα στρεμματα γης λιγοτερα απο εκεινα που μας ανηκουν και να κοιμομαστε τα βραδια ησυχοι και ασφαλεις παρα να εχουμε οτι μας ανηκει και να μην μπορουμε να κλεισουμε ματι απο τον κινδυνο καποιας ξαφνικης επιθεσης κακοβουλων γειτονων εναντιον μας
      http://ntavos1967.blogspot.com/2011/01/1999.html?m=1

      1. Τραβά στα αττικά νέα ρε Φρύνη.

    5. Δε σου εχω πει…ρε ξεσκουφωτε παπατζη να ΜΗΝ βγαινεις να κανεις βαρυσημαντες δηλωσεις ΧΩΡΙΣ τη πλεκτη καποτα στη κεφαλα σου..? Δεν σε παιρνει κανενας στα σοβαρα χωρις αυτη…ΟΥΤΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ !!! Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ…ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ..δεν ειναι σαν τον ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ…αεριο και τερμα….εκει εχει ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΛΑ.. κι ο πονος ειναι κατσε καλα..ΚΑΙ δε σε βλεπω να τον αντεχεις !!!. 1,05 δινει στο στοιχημα..το ΠΟΥ θα πας…αν γινει κανα μπραφ…με το ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΟΥ..σιγουρακι !!! στα ζεστα…γι’ αυτο πουλας τρελιτσα..Ε ?? ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ανιστοριτε δε ψαχναμε παταρια…σοφιτες… υπογεια και υπονομους να κρυφτουμε..- ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (κι οχι μονο)…ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ… ποναει ακομα Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ απ’ την πουτσ@ του τσολια !! και ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ακομα απ’ της τσουγκρανας τη τρυπια !! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΑΡΛΕΚΙΝΕ !! ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΡΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕ..ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ !!!

    6. Το άσχημο είναι ανεκδιήγητε Δένδια ότι παρ’ ότι είμαι εν δυνάμει εργοδότης σου (σαν απλός πολίτης που είμαι), αδυνατώ να σε διώξω για αθέτηση όρκου, απείθεια στο Σύνταγμα και κακές υπηρεσίες.
      Ομοίως δεν μπορώ να διώξω οποιονδήποτε πολιτικό αλήτη που λυμαίνεται τον τόπο μου.
      Το ίδιο παράπονο έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες από τους πολιτικούς.
      Συνεχίστε εσείς το καταστροφικό σας έργο.
      Κάποια στιγμή ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και τότε ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ακριβώς όπως κάνετε εσείς τόσα χρόνια τώρα.
      Με το τσιμπιδάκι, λίγο λίγο, μην τελειώσει η μάσα αμέσως ε;
      Ακριβώς όπως το κάνετε και εσείς, λίγο λίγο και συνέχεια.

    7. Μετα την αποσυρση του μπεεεελοπουλου το συστημα θα ριξει στο ρινγκ τον πατριωτη κλασιδιαρη
      και μετα απο αυτον ισως εχεις σειρα εσυ που φορας τη ποδιτσα σου.
      Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αδυνατειτε να επεξεργαστειτε το μηνυμα που σας στελνω γιατι εχετε παθει μαλακυνση.

      1. Μπα, έχει ακόμα συριζαίους ταρίφες το μπορντ… έλο;

      2. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΛΙΓΟ Ν.Δ ΛΙΓΟ ΚΙΝΑΛ ΛΙΓΟ ΚΚΕ ΛΙΓΟ ΣΥΡΙΖΑ ΛΙΓΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΛΙΓΟ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΝΑ…ε ? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙΤΣΑ.

        1. ΕΣΥ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ, ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΥΛΕ.

    8. ………συνεχίστε εσείς να….μπλογκάρετε και αφήστε τους τουρκους να σας τουρκέψουν………
      άντε, το λένε και οι πάτερ και οι προ…ορήσαντες…..πρωτεύουσα της τουρκικης ελλαδιστανικης επαρχίας θα ειναι η ινσταμπουλ……συντόμως……..
      με γειά τα κομμάντα τις λουλουδούδεςτων παρελάσεων, τα οϋκάκια οι κότες τα στρατά και τα ……αστυνομικάκια
      (ώπα!!! ο μάααααγκοοοςς αστυνομικούληδες, τρεχάτε μη σας κάνει….ντα!) και όοοολλλαααααα τα….. δημοσιάκια.

      ….αγαπούλα,; πούουουλλλααααααααα
      δέκα μέτρα απο δώ δεκα τετραγωνικά χιλιόμετρα απο κεί, όλο και κάτι θα ¨φάτε!!!!!!!¨ ντέεεεεεεεε!!!!!!

      ! γυφτάκια ! της ευρ-ώπηηηηηηηης ! ! !

    9. Έρχεται ο ΛΙΑΚΟΣ και γενικά τα γεγονότα τρέχουν όπως τα έχουν προρρήσει οι πατέρες της εκκλησίας.
      Να δω πόσοι θα προλάβετε να μπείτε στα αεροπλάνα.

    10. Το καλύτερο σχόλιο ” πολιτικά λαμόγια”… Εύγε

    11. Eδω παρεδωσε ολοκληρα νησια
      και την ενδοχωρα στους λαθροεισβολεις
      τορα για τα λιγα μετρα
      που παρεδωσε στους Τουρκους
      θα σκασει η χολη του.
      Τι συζηταμαι τορα
      τι παραλογες απαιτησεις εχουμε
      απο εναν ανθωπο που ζει
      στη νιρβανα
      του μηδενικου κοσμου του.

    12. Eδω παρεδωσε ολοκληρα νησια
      και την ενδοχωρα στους λαθροεισβολεις
      τορα για τα λιγα μετρα
      που παρεδωσε στους Τουρκους
      θα σκασει η χολη του.
      Τι συζηταμαι τορα
      τι παταλογες απαιτησεις εχουμε
      απο εναν ανθωπο που ζει
      στη νιρβανα
      του μηδενικου κοσμου του.

    13. Ρε τι μου θυμίζει αυτος;και κάποιος άλλος μεγάλος πολιτικός ηγέτης μας είχε πει κάτι παρόμοιο

      1. Αχαχαχαχαχαχα ο κλασιδιαρης ο τουρκόσπορος περιμενεις να σε σωσει; αχαχαχαχαχαχα πες και αλλα τετοια να γελασω!!!

        1. Τουρκόσπορος μπορεί..!!
          Τουρκόφιλος όμως ΠΟΤΕ !

    14. ΡΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ???? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΣΙΦΟΥΤΗ ???ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ 16 ΤΕΤΡ ΧΙΛΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ???? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ???? ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ !!!! ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΑΤΕ ΝΔ ΤΣΙΡΙΖΑ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΟΜΩΣ ????

    15. Τι περιμενετε απο ανθρωπους χωτις εθνικη συνειδηση , χωρις αξιες ,χωρις ικανοτητες , δειλα επιλεγμενα ανδρεικελα , γεννημενους προδοτες ….διαχρονικα το …δημοκρατικο (αχαχαχα)τοξο τετοια φρουτα βγαζει

    16. Μην ανησυχείτε, θα γίνουν εκλογές και θα φύγουν οι εθνομηδενιστές μαδουροκατσαπλιάδες. Άντε να έρθει επιτέλους η ΝΔ στα πράγματα!

        1. Γκιαούρη, μία μέρα θα έρθουν οι πατριωτικές δυνάμεις στα πράγματα και τότε θα δεις!

          1. Τι θα δω την ΝΔ να με κάνει ντα ντα ρε κοίμηση ??

            1. Ουστ από εδώ νεοταξικό ταγάρι! Ζήτω ο μεσσίας μας! Ζήτω ο Κυριάκος! Σατανάς-Μαγεία-Νέα Δημοκρατία. Στις εκλογές ψηφίζουμε ΝΔ, να κλείσει επιτέλους το indymedia και να εξαφανιστούν τα Εξάρχεια από το χάρτη! Ζήτω τα μνημόνια και η μεσαία τάξη των 8000 ευρώ! Αρκετά πια ανεχτήκαμε τους κατσαπλιάδες της ΝΔ, ΝΔ για πατριωτική αλλαγή, τώρα! Άλλαξε τους τα φώτα Κυριάκο! Η δυναστεία των Μητσοτάκηδων πρέπει να εξακολουθήσει να κυβερνά αυτό τον βόθρο που λέγεται Γιουνανιστάν! Ελλάδα-ΝΔ-Συμμαχία.

    17. Κασιδιαρη ολοι να τους στειλουμε φυλακη να τελειωνουμε

    18. μαλάκα Δάνεια! Ντροπή σου. Αν σε ακουγανε οι πρόγονοί μας που πολέμησαν για εμάς ια σε κρεμαγανε. ΑΙΣΧΟΣ!!!@

    19. Ρε το γ@μηση του Κασσιδιαρη στην βουλη την θυμασαι???
      Το νου σου
      ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ!!!

    20. Κι αφού μπορούν, γιατί δεν γίνονται ;;;
      Καλά, ούτε διάβημα δεν θα επιδώσει 😡😡😡!!!

    21. Ρε τα ιδια σκατα ολοι, πληρωμενοι φονιάδες για την Ελλάδα μας

    22. Ένας πολιτικός έχει σήμερα την βολεψη του. Βγάζει πολλά λεφτά, έχει ασφάλεια μιας και τον φυλάει η αστυνομία, δεν πληρώνει φόρο, έχει βουλευτική ασυλία άρα μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς δίωξη, έχει απίστευτα προνόμια, δωρεάν αυτοκινηταρα κτλ. Γιατί λοιπόν να νοιάζεται για τους Τούρκους γιατί να νοιάζεται για τα οικονομικά. Και μέτρα θα δώσει, και Ίμια θα δώσει και μνημόνια θα ψηφίσει. Αυτό να καταλάβετε. Έχει την βολεψη του και ο πολιτικός περνάει ζωαρα, γιατί λοιπόν να διακινδυνευσει να τα χάσει όλα αυτά? Καλύτερα να χάσει η Ελλάδα και ο λαός της. Το πρόβλημα είναι οι γ@μημενοι πολιτικοί, είναι ο εχθρός του λαού και της χώρας. Ο πολιτικός είναι ο δυνάστης μας είναι ο τυρρανος. Από άκρα δεξιά έως άκρα αριστερά όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι. Μακρυά και γενική ΑΠΟΧΗ στις εκλογές.

      1. Το πιο σωφρον σχολιο μετα απο πολυ καιρο που διαβαζω,επιτελους.Οπως λες ,στις επομενες εκλογες να μην πατησει κανεις,χιλιες φορες ακυβερνησια ,καλυτερα θα ειναι .Ολοι αυτοι οι πολιτικαντηδες εχουνε τοσα προνομια που δεν δινουν δεκαρα για ολα αυτα που αλληλοσφαζεται κοσμακης στην καθημερινοτητα του

      2. Και όταν ο πολιτικός είναι χωριάτης και σκατόγερος, και του δώσεις και σχοινι, θα σ’ ανέβει στο κρεβάτι. “δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεβάτι”…..

    23. Ψόφα ρε αρχιμασόνε Εβραίε του κερατά να ξεβρωμίσει η γη απ’ την βρωμιάρα την φάρα σας

    Comments are closed.