ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – 70 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    IOS-NEKROI-1

    Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από κορωνοϊό σήμερα σε Κέρκυρα και Καστοριά.

    Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 75χρονος, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

    Ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κέρκυρα. Χθες, Σάββατο, η κατάσταση του 75χρονου είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία.

    Σύμφωνα με το corfupress, έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

    Την ίδια ώρα, με το θάνατο μιας 89χρονης στο νοσοκομείο της πόλης σήμερα (5/4) το πρωί, οι νεκροί από την Καστοριά και τη γύρω περιοχή ανέρχονται πλέον στους 9. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η θανούσα ήταν θετική στον κορωνοϊό εξού και νοσηλευόταν και είχε υποκείμενα νοσήματα.

    Παράλληλα, εχθές αναφέρθηκε άλλος ένας θάνατος κατοίκου της Δαμασκηνιάς, χωριό το οποίο μαζί με την κοντινή Δραγασιά ήταν τα πρώτα στα οποία είχε επιβληθεί αποκλεισμός τύπου καραντίνας στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια 85χρονη γυναίκα η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο «Μαμάτσειο» της Κοζάνης. Η περίπτωσή της, τυπικά, δεν καταχωρίζεται στους νεκρούς της Καστοριάς, εφόσον τα εν λόγω χωριά υπάγονται στο νομό Κοζάνης.

    Γενικότερα, σύμφωνα με το ημερήσιο δελτίο που εκδίδει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, οι νεκροί από τους δήμους και τις κοινότητες στη δικαιοδοσία της ανέρχονταν στους 15 έως το απόγευμα της 4ης Απριλίου. Και όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση «Συνολικά από τα πέντε Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας εστάλησαν μέχρι σήμερα 660 δείγματα, από τα οποία τα 114 βρέθηκαν θετικά και 466 αρνητικά».

    Ειδικά δε για την πόλη της Καστοριάς, η Περιφέρεια σημειώνει ότι «Σήμερα το νοσοκομείο πήρε 15 νέα δείγματα για έλεγχο. Τα 10 από αυτά αφορούν το προσωπικό του Νοσοκομείου και 5 αφορούν πολίτες. Από προηγούμενη δειγματοληψία προέκυψε 1 θετικό κρούσμα. Συνολικά από την αρχή της κρίσης έχουμε 60 θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Τρείς (3) νοσηλευόμενοι πήραν σήμερα εξιτήριο για κατ’ οίκον νοσηλεία. Ένας γιατρός αποθεραπεύτηκε μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά δείγματα θεωρείται υγιής».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Αυτό που συμβαίνει θα είναι η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

    2. Κρίμα για τους συνανθρώπους μας, που πιθανότατα να είχαν και άλλα προβλήματα υγείας, αλλά τι γνώμη έχει η Επιστήμη ; Αν είχαν προσβληθεί από τον ιό της εποχικής γρίππης, από πνευμονιόκοκκο , κ.λ.π. θα ζούσαν σήμερα ;

    3. Συλλυπητήρια, κρίμα όμως να παθαίνει κάποια στα 90, πάνω στα ποίο δημιουργικά χρόνια. Για αυτό όλοι μέσα μην πεθάνουν κι άλλοι νέοι 90 αρηδες στη χώρα. Μετά που θα πεθαίνουν 40αρηδες Κυριάκο την εβαψες. Δεν θα σε βγεί το p-value, τότε θα τα πούμε.

    4. Καμια νεκροψια θα γινει να μαθουμε ποιος πραγματικα πεθανε απο κορονοϊο και ποιος απλα πεθανε με θετικο το αναξιοπιστο τεστ;

    5. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ , ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
      ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ , ΑΛΛΙΩΣ………………
      ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΜΟ & ΟΧΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ , ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΛΑ , ΚΑΡΩ-ΚΑΤΩ & ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΣΚΕΣ & ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
      ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ !!!

    6. ΣΟΚ! ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!
      ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ?
      ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ!
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 330 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

    7. ωραία πράματα, ψοφάνε οι Έλληνες και ποιος θα μείνει?? Να μου πεις το δημογραφικό το λύσαμε πλέον..Α ξέχασα μετά από αυτή την ιστορία θα μας γα…νε οι συριζαίοι και θα έχουμε καινούριες γέννες..Μπράβο και πάλι μπράβο, η Αθήνα έπεσε από ότι γράφετε, καλή τύχη στα νησιά, το πολύ γλύψιμο σε γύφτους και αλβανούς θα σας βγει σε καλό. αλλαχ ακμπαααααααρ

    8. Μεγάλες ηλικίες, που ειναι ευπαθείς ομάδες. Ότι και να σε βρεί σ’αυτη την ηλικία σε καθάρισε. Απλά μέσα στην προπαγάνδα τα ρίχνουν στον κορωνοιο. Η μούφα τέλος…………………..

    9. όλοι οι θάνατοι πλην τροχαίων χρεώνονται στον κοροϊδοϊό. Το τεστ που δεν δείχνει απολύτως τίποτα το κάνουν στα πτώματα και μετά λένε ότι πέθανε από τον ανύπαρκτο ιό. Αυτά.

    10. Είμαστε 500 και πλέον άνθρωποι αποκλεισμένοι στην ΚΥΠΡΟ εδώ και 15 μέρες και η Κυβέρνηση μας αγνοεί ενώ οι κατασκευαστική ΤΕΡΝΑ ΝΑΎΛΩΣΕ 2 αεροπλάνα την περασμένη εβδομάδα

    11. Εμ τι δεν θα αυξηθουν, μεχρι τελη του μηνα μεσα μας θελουν, θα χουν φτιαξει λαθροφωλιες μεχρι τοτε μπολικες.

    12. Οταν περνεις γιατρο σε ρωταει τη εχεις αμα τους πεις οτι εχεις πυρετο σου λεει κατσε σπιτι και παρε παρακεταμολη, το θεωρει απλη γριπη αμα εχεις και βηχα τοτε σου λεει φορα μια μασκα και πηγαινε σε νοσοκομειο να σου κανουν το τεστ η αμα γινει ιχνηλατησει.

    13. Ε ΡΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΙ.ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ.

    14. ΠΩ ΠΩ… ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ε; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ 100% ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    Comments are closed.