ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Η νέα εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Με 2 προκλητικές Navtex κλειδώνουν την περιοχή από το σύμπλεγμα της Μεγίστης μέχρι την Πάφο και πραγματοποιούν ναυτικές ασκήσεις 14 και 15 Οκτωβρίου, κάνοντας μία προβολή ισχύος σύμφωνα με το δόγμα «Γαλάζια Πατρίδα» στην Αν.Μεσόγειο.

    Μάλιστα στην άσκηση έξω από την Πάφο τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα χρησιμοποιήσουν και αληθινά πυρά. Η περιοχή που θα γίνει η άσκηση συμπίπτει με το βορειοδυτικό τμήμα του οικοπέδου 7 στο οποίο βρίσκεται το πλωτό γεωτρύπανο Γιαβούζ συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων.

    Με λίγα λόγια μπαίνουν, τρυπάνε στην κυπριακή ΑΟΖ και ταυτόχρονα πραγματοποιούν και στρατιωτικές ασκήσεις.

    Αν αυτό δεν θεωρείται εισβολή τότε τι είναι; Πρέπει να υπάρξουν νεκροί;

    Οι Τούρκοι κάνουν επίδειξη ισχύος απέναντι σε μία Ελλάδα η οποία διστάζει ακόμα και να καταδικάσει την εισβολή στη Συρία κι επιδεικνύει συνεχώς μία αδυναμία η οποία δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ακόμα κι από την μερική ανατροπή στο ισοζύγιο ένοπλης ισχύος.

    Οι θαλάσσιες περιοχές που δεσμεύουν οι Τούρκοι.

    hartis_1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ” ΕΙΠΑΜΕ !…Νά μήν επαναλαμβανουμε τα ίδια : ” Η Κυπρος κείται μακράν τής Ελλαδος “…Γιά αυτό στέλνει η Γαλλία, που πέφτει πιό κοντά, μία φρεγάτα από τίς δύο πού θά μάς πουλήσει μέ τήν σημαία “ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” για νά καταλάβουν οί Τούρκοι ότι δέν παίζουμε.

    2. Θα συμφωνήσω με τον πεκορινο ,,ένας γελοίος χαχανουλης είναι αυτος που επέλεξαν οι Ελληνάρες

    3. εχουν ηγετη οι τουρκοι οχι φλουφλη οπως η ελλαδα

      1. ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΠΟΙΟΙ ΝΑΧΟΥΝ ΗΓΕΤΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΗΔΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ…..Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣΣΟΝΟΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ…………………………….ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΚ ΑΛΛΩΝ ΠΟΤΕ……………………………

    Comments are closed.