“ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ” – ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΑΜΕ;(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    limani-peiraias

     

    Μια καταγγελία που αφορά ανθρώπους απο το συνεργείο του ΣΚΑΪ έγινε σήμερα. Το άτομο, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, ανέφερε πως άνδρας από το συνεργείο του καναλιού, πιθανότατα εικονολήπτης, χτύπησε έναν άλλο άνδρα ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στο συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου λίγες στιγμές νωρίτερα.

    Σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα, το περιστατικό σημειώθηκε πριν την αναχώρηση του πλοίου Delos, από το λιμάνι του Πειραιά, και συγκεκριμένα πριν τις 8 το πρωί.

    Την ίδια ώρα, βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Social Media δείχνει έναν άνδρα, να κυνηγά, να χτυπά με κλωτσιά ένα άτομο εκστομίζοντας ύβρεις και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, που έκανε το live σήμερα, να προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Πόσα παίρνεις ρε παλληκάρι από τα αφεντικά σου ?

    2. Το θέμα δεν είναι οτι είναι του ΣΚΑΪ, η το τι είναι ο ΣΚΑΪ. Το ανησυχητικό είναι ότι η αστυνομία και το λιμενικό είναι απών, οτι δεν έγινε σύλληψη και φυσικά καμία ανακοίνωση απο το ΣΚΑΪ. Η ανομία και η ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Εάν ο άλλος τον πλάκωνε και τον έβαζε στις κλοτσιές και τον έστελνε στο νοσοκομείο, ο ΣΚΑΪ θα το έλεγε μέχρι να καταδικαστεί ο πολίτης

      1. Ασυδοσια ομως εχει και αυτος που βριζει, ετσι; Να τα λες ολα

    3. Οργανωμένα πράγματα πια σε κάθε ρεπορτάζ τα βρωμοκαναλα θα κουβαλάνε και ένα νταβατζη μαζί τους!!! Έτσι τους έχουν μάθει προπαγάνδα και νταβατζιλικη!!! Θα κάνει δύο σε ένα την δουλειά που του αναθέτουν!!! Άμα γινόταν από την άλλη μεριά θα είχε γίνει μέγα θέμα, τώρα να καλύψουμε τον νταβατζουπαλληλο!!!

    4. Μόνο μια εισβολή εξωγήινων η ή Δευτέρα παρουσία θα μας γλιτωνε από αυτούς που έχουμε μπλέξει…

    5. Καλά κάνουν αφού δοσαμε την εξουσία στους δημοσιογράφους καλά να μας κνουνν

    6. Επρεπε να ηταν αλλοςστη θεση του ταξιδιωτη και θα εβλεπες καμεραμαν και καμερα στη θαλασσα.πηγε να πουλησει τσαμπουκα ο κουραδας στο λιανοκαλαμο.αν ηταν καποιος πιο φουσκωτος θα κρυβοταν πισω απο την καμερα η γυναικουλα.βρηκε και τα κανε!!!!ψευτομαγκες!!!!

      1. Αφού δεν ήταν τρελός να βγάλει τίποτα απο καμία τσέπη πάει καλά. Εκεί μετά θα λέγαμε ο εγκληματίας που έκανε αυτό και εκείνο στον μεροκαματιάρη εικονολήπτη

    7. Αφού τους ανέχεστε εκεί κάτω και δεν τους πετάτε στι θάλασσα καλά σας κανουν

    8. Αιντε ρε Οικονομου με τις κοροιδιες σου. Δεν ντρεπεσαι να σχολιαζεις ετσι. Μια μπανανια εισαστε ολοι σας εσυ και αυτη που εναι διπλα σου και σχολιαζει.

    9. Αφου τους ψηφίσατε κωλόζωα καλά να πάθετε. Εντωμεταξύ ο μπουχέσας βυζάκιας το παίζει και νταής το λίπος. Αλλά αυτά τα έκανε επειδή τον έπαιρνε η κότα. Στο τουίτερ έχουν βρει το προφίλ του και το όνομά του… Άντε να δούμε τώρα πόσο μάγκας είναι.

    10. Ελάτε να μου πάρετε συνέντευξη μουν*πανα του ΣΚΑΙ ! ! !

    11. Κλασσικός αριστερός κοπριτης άπλυτος ο πολίτης που ταξιδεύει προς τους γνωστούς προορισμούς Ανάφη Ικαρία Κουφονήσια, προφανώς άρχισε τις αριστερές εξυπνάδες βρίζοντας δημοσιογράφο κανάλι κυβέρνηση κάμεραμαν και ως γνήσιος αριστερός μόλις είδε τα σκούρα το έβαλε στα πόδια.

      1. Τον γνωρίζεις προσωπικά?
        Ήσουν μπροστά στο περιστατικό?

    12. το τουρκοκαναλο του καραφλουζου τρωει τα λεφτα των ελληνων φορολογουμενων κρεμαλα ρε προδοτες

    13. Μετά λέει απορούν στον ΣΚΑΙ που τους ρίχνανε ρουκέτες και πόμπες,, αφού είστε ό,τι χειρότερο υπάρχει τηλεοπτικά ρε λαμόγια και έχετε ξεπεράσει κάθε όριο, τρομοκρατείτε τους πολίτες συστηματικά και έχετε μια Μπακογιάννη να λέει τις ειδήσεις. Ποιόν να πρωτοφτύσουμε στον ΣΚΑΙ ; Τον Πορτοσαλάτε, τον Δικονόμου ποιόνα από τα γιουσουφάκια της ΝΔ ;

    14. Στέφανε βλέπω κ ξαναβλέπω το βίντεο αυτό και τα νεύρα μου είναι στη τσίτα που έχουμε φτάσει αυτό το ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΟ να χτυπάει κιόλας τους πολίτες μετά τα τόσα έτη ψυχολογικού πολέμου και βασανηστηρίων των Ελλήνων πολιτών !

      Στέφανε σε παρακαλώ θέρμα ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ. Μακάρι ο ΘΕΟΣ να με αξιώσει να τους πετύχω να κάνουν ρεπορτάζ το χω άχτι του καράφλα τους χώσω μια φάπα γερή επειδή προσβάλει γυναίκες στα ρεπορτάζ του συνέχεια και του χοντρού το νέο φρούτο αυτός θα φάει πιο καλά έτσι για να καταλάβουν οι αληταράδες ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

    15. Από το πρωί ο Σκάι ρωτούσε τους επιβάτες των πλοίων αν έκαναν το εμβόλιο. Και όσοι απαντούσαν όχι είχαν τις ειρωνείες του παρουσιαστή. Και βέβαια όλο αυτό εκτός από bulling, λέγεται και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

    16. Ένας μοσχάρι μπράβος,κτυπαει πολίτη!Υπεύθυνο το βοθροκαναλο!!Είναι η Νέα Τάξη από τα ΜΜΕ!!Δεν συμφωνείς με την δικτατορία των ΜΜΕ…. της μαζεύεις!!!

      1. Σάπιος είναι, απλά πρέπει και ο άλλος να ξέρει να χτυπάει γερά οταν αποφασίζει να την πει. Αν κάνει πίσω σε τέτοια λαμόγια ψευτομπράβους χαιρετίσματα. Ο τύπος φαίνεται οτι δεν ξέρει να χτυπάει, απλά ο άλλος φοβήθηκε το φούσκωμα απο το φαΐ και τους 5 πόντους περισσότερο ύψος. Ας έκανε λίγο πίσω να πάρει φόρα και να του έσκαγε μια κλοτσιά να τον διπλώσει χάμω

    17. Τώρα ο Σκάι ,προσλαμβάνει και μπράβους,να δέρνουν όσους αντιδρούν στην δικτατορία της Κυβέρνησης!!!Αλήτης και αλήτες αυτοί που τον προσελαβαν!!!

    18. Είναι τυχερός ο χοντρός που πέτυχε το παιδάκι. Έπρεπε να πετύχει κανένα άλλο!!

      1. Τωρα που τον σταμπάραν σιγουρα θα ζητάει προστασία και 10 αστυφυλάκους των εκάμ να τον προστατεύουν

    19. εισβάλει μια κάμερα στην ζωή σου να σε ρωτήσει τα ιατρικά προσωπικά δεδομένα σου. Τέλεια Ελλάδαρα!!!!

    20. Στο μεταξυ ο δημοσιογράφος που ειναι μαζι τιυ ειναι ο γυπας του σκαι. Απλα τα πράγματα θα τον ρωτησαν κατι δεν θα τους αρεσε αυτο που ειπε και αολα και δημοκρατικά ο κωλοτρυπιδας του εοιτεθηκε. Να δω αν τι δειξει αλλο σαιτ η καναλι χλωμοοοοοο

    21. Ελεος με τον σκαι και με την καθημερινη και με ολα τα μηντια οργανα της τυρρανιας του Μητσοτακη..Να βρεθει μια διαστημικη σκουπα να τους ρουφηξει ολους αυτους να χαθουν απο προσωπου γης, να μας απαλλαξουν απο την πσρουσια τους..Αραγε θα μας πεις ποιοςτους βλεπει?????? ΟΥΣΤ! Ο λαος ειναι θυμωμενος!!!

    22. όταν κάτι τέτοιοι νταήδες φάνε το πρώτο μπουκέτο και πέσουν τάβλα έρχονται οι υπόλοιποι και σε κρατάνε και φωνάζουν την αστυνομία και όταν έρθουν οι μπάτσοι ο νταής μιξοκλαίει και λέει ότι είναι οικογενειάρχης γέννημα θρέμμα της περιοχής και τον χτύπησες χωρίς λόγο, ευτυχώς φοβούνται το κρατιτήριο που έπεται της αυτόφωρης μήνυσης αν και έχω περάσει αρκετές νύχτες στο κρατιτήριο μπουκετιάζοντας τέτοιους κοπρίτες.

      1. Σωστος ! Ετσι ακριβως ειναι ολο μαγκια και αμα πεσει καμια ξαναστροφη αστυνομια αστυνομια.

      2. Ειναι ωραια στο κρατητηριο; Ειναι αληθεια οτι σου δινουν ενα μπουκαλι του νερου για να κατουρας; Αντε, με τον καθε πειραγμενο μαγκακο εδω μεσα…

    23. Στέφανε, γιατί αφήνεις μετακλητούς της ΝΔ να σχολιάζουν εδώ, όπως ο ΚΚΚ ;

    24. Οι αρνητές δεν είναι μόνο 5% ρε όρνια πουλημένοι του ΣΚΑΙ.
      Είναι 50%+
      Κ όσοι θέλουν να πάρουν κ τους υπόλοιπους στον τάφο, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, εμβόλιο ΔΕΝ κάνουμε. ΓΚΕΓΚΕ ?

    25. ΚΡΕΜΑΛςΣ στα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του ΚΩΛΟΣΚΑΙ ,
      γοα αρχη με τον ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕΕΕΕ

    26. Προφανώς o ψεκας θα είπε στον κάμεραμαν αυτά που γράφουν οι σχολιαστές στο μακελειό για τους νεοταξιτες.οι σχολιαστές όμως είναι έξυπνοι γιατί λένε τις εξυπνάδες τους από απόσταση ασφαλείας.ο ψεκας του επεισοδίου όχι τόσο..

      1. Κικ μα καλά δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο μ@λ@κ@ς είσαι;

      2. Ο ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΩΝ. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΕΛΛΗΝΑ.

      3. Θα έρθει η ώρα που οι ψέκες θα αναλάβουν δράση.Αυτοι όμως που θα ρίξουν τις πρώτες φαπες, φουκαρά μου, όταν αποκαλυφθεί η απατη θα είναι οι μπολιασμενοι.

      4. ρε αγόρι μου, ή κορίτσι μου ή και τα δύο, δεν πας να φας κανά ,,,,,,,μαζί με τον Πρωτοσάλτε να συνέλθετε!! Αφού δεν αντέχετε να είναι ο άλλος ελεύθερος να επιλέγει για τη ζωή του γιατί σας χαλάει που ο άλλος το αντέχει;;

      5. οι ψέκες θα μείνουν να παραλάβουν Ελλάδα όταν εσείς οι τρυπημένοι θα κοιτάτε ραδίκια ανάποδα , κορόϊδο

      6. Η μ@λ..κι@ σε συνδυασμό με τα εμβόλια σε έχουν βαρέσει στο κεφάλι.

      7. Είδες κανένα βίντεο που να δείχνει οτι προκάλεσε σωματικά; Εδώ οι κόττες δεν έκαναν ούτε ανακοίνωση

    27. Εκεί στο Φάληρο δε βρέθηκε ακόμη ένα ανθρώπος να ανατινάξει το μπουρδελο που τηλετρομοκρατοι τον κόσμο???? Ενας μαφιόζος ένας τρομοκράτης ένας τρελός έστω….. Θα βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο θα παράξει τεράστιο έργο με την ισοπέδωση του τουρκοκαναλου……ευλογημένη η ώρα λοιπόν!!!!!

    28. τσο και λο στους υπαλλήλους της Χούντας, που το παίζουν “δημοσιογράφοι”…

    Comments are closed.