ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 250.000.000 ΕΥΡΩ! Η ΒΕΡΜΑΧΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS! ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ Η ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΕΒΑ;

    Κοινοποίηση:
    SIMENS

    Την ακριβή απεικόνιση του τεράστιου «πλυντηρίου» που στήθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα προκειμένου να ξεπλυθούν όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, τα οποία άδειασαν τα δημόσια ταμεία και οδήγησαν στην οικονομική εξαθλίωση του ελληνικού λαού, αποτελεί η χθεσινή αθωωτική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

    Μετά τη χθεσινή απόφαση, που αποτελεί προϊόν πολλαπλών μεθοδεύσεων και καθυστερήσεων στην απόδοση δικαιοσύνης του σκανδάλου στη χώρα μας, «καθαρός» φυσικά είναι πλέον και ο μεγάλος φυγάς τους σκανδάλου Siemens, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος εδώ και 13 χρόνια βρίσκεται στη Γερμανία, τη χώρα που τον προστάτευσε αρνούμενη να τον εκδώσει στην Ελλάδα.

    Τον Ιανουάριο του 2011, η Εξεταστική Επιτροπή που μελετούσε το σκάνδαλο Siemens, στην οποία από τα 19 μέλη τα 16 ήταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Ελληνικό Δημόσιο ζημιώθηκε κατά 2 δισ. ευρώ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τότε υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, είχε εκτιμήσει από το βήμα της Βουλής ότι η αποζημίωση του Ελληνικού Δημοσίου θα έφτανε τα 250.000.000 ευρώ, προκαλώντας σχόλια για λεόντειο συμφωνία, αφού η χώρα μας εξασφάλιζε ελάχιστα σε σχέση με τη ζημιά.

    Τελικά, ασφαλώς ακόμη και αυτή η πενιχρή συμφωνία βούλιαξε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προωθείται προς τη λήθη και κάθε οικονομική αξίωση από τη Novartis.

    Διαβάστε ολόκληρο το… μαύρο ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα 

    exofyllo27-9

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    2. Ολα αλλαζουν δεν ξεχνιετε τιποτα. μην επαναπαυεστε λαμογια . Εχει ο καιρος γυρισματα. Δεν θα γλιτωσει κανεις σας. Να ειστε σιγουροι βοθρολλυματα.

    3. O Μιχάλης Χριστοφοράκος , έχει έρθει αρκετές φορές διακοπές στην Ελλάδα με σκάφος.

    4. Ελπίζω ραγιάδες να χαίρεστε την δημοκρατία σας, δεν θέλετε Λεωνίδες Μεγαλέξανδρους και Βουλγαροκτόνους αλλά κυνοβουλευτικη δημοκρατία αποτελούμενο από εβραιοσπέρματα και γερμανοπροσκυνημένους. Αυτοί σας αξίζουν ραγιάδες.

    5. Τώρα δηλ θα μπορεί να έρχεται Ελλάδα κάνουν οι κανονικοτατα

      1. ΑΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΜΑΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΣΤΙΝ ΤΗΝΟ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ……

    6. Η μόνη χώρα που αθώοι είναι οι κλέφτες, οι δολοφόνοι,οι βιαστές,οι μιζαδοροι και ένοχοι οι οποίοι φταίνε για όλα εμείς οι πολίτες. Πάνω απ’την κάλπη οφείλουμε κάποια στιγμή να τους τιμωρήσουμε
      όπως τους αξίζει, χωρίς δισταγμό και δικαιολογίες.

    7. τσιπρα εκτελεσε ολη την οικογενεια μητσοτακη κ θα σαι προθυπουργος μεχρι τα γεραματα

      1. Εσύ τώρα παροτρύνεις ένα αρχιπροδότη να εκτελέσει άλλους προδότες που έχουν την ίδια ατζέντα σε όλατα θέματα.
        Η ώρα του κάθε λαμόγιου τελειώνει σιγά-σιγά και να είσαι σίγουρος ΄τι θα την πληρώσουν και οι υποστηρικτές αυτών.
        ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.

    8. ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

      Κατά τα άλλα σας έφταιγαν οι εθνικιστές και τους στείλατε στην φυλακή. ΑΛΗΤΕΣ δικαστικοί.

      ΖΗΤΩ οι ΕΛΛΗΝΕΣ

    9. Χριστοφοράκος συμμαθητής με την Ντόρα σε γερμανικό σχολείο.
      Είχε σύζυγο Τουρκάλα με την οποία απέκτησε δύο γιους.
      Ο πεθερός του μέτοχος της Siemens.

      1. Πιο διαπλοκή πεθαίνεις. Γι’αυτό τον προστάτευε και η έλεεινη ΝΤΠ γερμανική κυβέρνηση

    Comments are closed.