ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: “ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΑΤΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ; ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    radiokakelarides- agorastos- 10-3

    Πάντα ο αιφνιδιασμός, αποδίδει καρπούς.

    Και πάνω απ όλα, βγάζει αλήθειες.

    Όπως αυτές που “μαζέψαμε” στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες.

    Θα λυθούν πολλές απορίες, βλέποντας το βίντεο για ολοκαύτωμα των Τεμπών και τα δολοφονημένα παιδιά μας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ρε τι κάθεστε και μετράτε και ξαναμετράτε, μαυρίστε τους δίχως αύριο, σας έχουν πει ποτέ πολιτικοί αλήθειες;
      Αν λέγανε αλήθειες δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους, ούτε για να πουλάνε κουλούρια κάνουν, λαμόγια και κακοποιοί είναι όλοι τους.

    2. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΛΗΤΟΣ… ΤΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΙ… ΣΚΕΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛίΝΗ!!! ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ…

    3. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΛΗΤΟΣ… ΤΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΙ… ΣΚΕΤΗ ΚΛΥΣΤΑΛΛίΝΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ…

    4. Με τα δημοκρατικά σκατά είμαστε όλοι μελλοθάνατοι.

    5. Οι νεκροί είναι πάνω από εκατό σίγουρα.Βιάστηκαν οι δολοφόνοι να τσιμεντώσουν το μέροs για να εξαφανίσουν όλα τα ίχνη.

    6. Συγνώμη αλλά η βλακεία και η αμορφωσιά έχει φτάσει στο ζενίθ σε αυτήν τη χώρα. Πρώτον κάντε έναν υπολογισμό να δείτε αν τα βαγόνια χωράνε στο σημείο όπου υποτίθεται έγινε η σύγκρουση. Δεύτερον φωνάξτε έναν επιστήμονα να σας πεί πόση δύναμη είχε το κάθε τρένο σύμφωνα με το βάρος του και τι φθορές θα πρέπει να υπηρχαν από την σύγρουση σε σχέση με ότι παρουσιάζουν τα κανάλια και τα συντριμια. Τρίτον κόκινη φωτιά που να καίγονται λάστιχα, λάδια, καύσιμα, καθίσματα και πλαστικά και να είναι λευκός ο καπνός αυτό δεν υπήρξε ποτέ παγκοσμίως παρα μονο στα καπνογονα στο καραισκακη. Τέταρτον να ρωτήσετε γιατι οι μπαριέρες του δρόμου δίπλα στις γραμμές στις μισές φωτογραφίες είναι καλές, στις άλλες μισές ξηλωμένες και σε άλλες πάλι καλές χωρίς χρονολογική συνοχή μαλλον μονταρισμενες. Πέμπτον γιατι βάλανε τον πεθερό δήθεν θύματος (ο θεος να τον κάνει πεθερο πιο πολυ για πανκιο τις ομονοιας εμοιαζε) σε εκπομπή τηλεοπτική να διαβάζει από ταμπλετ τα λόγια του. Έκτον γιατι τα περισσότερα θυματα έχουν διδυμους αδελφους ή αδελφές ή ξαδελφες που ζουν λαο τους μοιαζουν. Εκτον γιατι απαγορεψανε την προσβαση στα φετετρα των θυματων, μηπως για να μη δουν οτι δεν εχει τιποτε μεσα.Έβδομο γιατι στις κηδείες ήταν μαι χούφτα άτομα ή σε άλλες κανένας και σε μερικες ακόμα και οι συγγενεις των θυματων γελάγανε κρυφα καθως υπαρχουν βιντεο απο συστημικα καναλια. Επισης γιατι τα περισσοτερα βιντεο εχουν ανακριβεςις η συγκεχυμενες πληροφοριες.Εβδομο, γιατι βγάζουν στα καναλια ολο τους ιδιους, οι υπλοιποι 200 επιβατες που ειναι να μιλησουνε, Ογδοο, τι περιειχαν τα κοντεινερ της αμερικανικης υπηρεσιας καραντινας τροφιμων στην εμπορικη αμαξοστοιχία και γιατι δε ζητατε τα στοιχεια των gps τους που μονιτοραρονταν να μαθετε τι εγινε στο δυστυχημα. Ένατο να εξηγησουν στον κόσμο πως τα τσιμεντα διπλα στις γραμες είχαν γρατζουνιες σαν να κατεβηκαν αντικειμενα με γερανο. Δεκατο να παραδεχτουν οτι τσιμεντωσαν το χωρο για να μην παει κανενας και κανει καποια ερευνα.

    7. Ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας είναι όντως νεκρός ή ο θάνατος του είναι εφεύρεση του Μαξίμου;;;
      Λίγο αργά δεν ανακοινώθηκε ο θάνατος του;;

    8. Άμα καταστράφηκαν 1 και εστιατόριο, το 2ο κάηκε ολοσχερός. Πως είναι δυνατόν να είναι μόνο 57 οι νεκροί;
      10 είναι το προσωπικό του τρένου που πέθαναν όλοι μιας και ήταν στο εστιατόριο και στην μηχανή, και 2 η εμπορική.

      Δεν βγαίνουν οι αριθμοί πρέπει να είναι άλλοι 100+ νεκροί. Μην ξεχνάμε δεν αναφέρουν τους Αλβανούς, Άγγλους και όλους όσους πέθαναν. Θα υπάρχει κόσμος που δεν τους αναζητά κανείς!

    Comments are closed.