Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! – ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ – ΕΚΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ – ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΡΑΪΒΑΖ, ΧΙΟΣ; ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ;

    Κοινοποίηση:
    Ελληνική-Αστυνομία-2 (1)

    Ραγδαίες εξελίξεις στους κόλπους της Ασφάλειας Αττικής! Έπειτα από διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ μετακινήθηκαν, εκτάκτως, τρεις αξιωματικοί σημαντικών υπηρεσιών.

    Συγκεκριμένα, απομακρύνονται ο διοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Κωνσταντίνος Χασιώτης, ο υποδιοικητής Θεοδώρου Θεόδωρος καθώς και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών Νίκος Νταβαρίνος.
    Κατά πληροφορίες, και οι τρεις αξιωματικοί θα μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ: Στο Τμήμα Μεταγωγών, στον κλάδο της εκπαίδευσης και σε υπηρεσία του Αρχηγείου της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν ήδη βρεθεί οι αξιωματικοί που θα καλύψουν τις θέσεις τους και οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα.

    Το Τμήμα Εκβιαστών ανέλαβε υποθέσεις απαγωγών, αλλά και το πρόσφατο συμβόλαιο θανάτου του Γιάννη Σκαφτούρου.

    Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ασχολείτο με εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις: Συμβόλαια θανάτου, Μαφία, ανεξιχνίαστες δολοφονικές ενέργειες.

    Σε λίγο περισσότερα. Οι εξελίξεις στην αστυνομία είναι δραματικές. Και η κυβέρνηση δεν απέχει από αυτές. Ανάλογο γεγονός, πιθανόν να μην έχει συμβεί στα νεώτερα χρόνια της αστυνομίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Σάμπως θα γίνει και κάτι;Ίσως γίνουν και χειρότερα τα πράγματα,μια καμόρα είναι όλοι αυτοί οι υψηλόβαθμοι

    2. Η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να καλύψει τα ίχνη της.

    3. Καλό είναι να δούμε κάποια πρόοδο με την αστυνομία, αλλά, αν ο αρχηγός της αστυνομίας δεν ήξερε τι συνέβαινε, ήταν τουλάχιστον ανίκανος. Η γνώμη μου είναι ότι αυτή είναι η μητέρα όλων των συγκαλύψεων.

    4. Αυτοί δεν ήταν (του ανθρωποκτονιών) που έδερναν 2 μερόνυχτα έναν Γεωργιανό για να την βγάλει λάδι ο Μπάμπης??? Στο Διάολο και ακόμα παραπερα δεν θα λυπηθούμε κιόλας!!!!

    5. Λες και δεν ξέρει η αστυνομία τις κομπίνες με τα βενζινάδικα που κάνουν οι μαφιόζοι κ βγάζουν λεφτά .

    6. Θα φερει ο αρχηγος δικούς του ανθρώπους ηπειρωτες

    7. μετα τη γατα ο αρχηγος ασχοληθηκε και με σοβαρα θεματα??????????????

    8. Για να δουμε οι αντικαταστατες αυτων που φευγουν απο την ααστυνομια θα ανακαλυψουν ποιοι κρυβονται πισω απο τη δολοφονια καραιβαζ και την αποπειρα εναντιον του χιου.εκει θα κριθουν

    9. Και Μαυρίκο και πόσους άλλους μην ξεχνάμε, όπως και όλο τον πόλεμο της ελληνικής μαφίας που δεν έχει γίνει ούτε μία σύλληψη

    10. Μποχα! Ετσι θα γινει πιο ευκολο το εργο της…. “ελληνικης δικαιοσυνης” !
      Αποφαση Λουδοβικου και τα σκυλια δεμενα!
      Οποιος μιλαει,ξερει πραματα ουστ! Ερντογανικη πολιτικη στο Ελλαδισταν!

    11. ΚΑΙ βρωμάει εδώ..δεν είναι
      Τυχαια η μετακίνηση τους

    Comments are closed.