ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ: “ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΛΥΣΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΥΤΙΝ

    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε με τον Σαρλ Μισέλ για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με το Κίεβο, λέγοντας πως η πλευρά του Ζελένσκι «δεν δείχνει κάποια σοβαρή δέσμευση για την εξεύρεση αμοιβαίων λύσεων».

    Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μόσχας και Κιέβου θα συνεχιστούν αύριο και μπορεί η Ουκρανική πλευρά να υποστηρίζει πως υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμού, όμως ο Πούτιν έχει άλλη άποψη.

    Με ενημέρωση που υπήρξε από το γραφείο του Ρώσου προέδρου για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Πούτιν επισήμανε και πάλι τις απαιτήσεις της Μόσχας και δεν υιοθέτησε τις πληροφορίες που βγαίνουν από την πλευρά του Κιέβου για τις διαπραγματεύσεις.
    Χαρακτηριστικά η πλευρά του Πούτιν αναφέρει: «Το Κίεβο δεν δείχνει σοβαρή δέσμευση για την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Έλα από Ελλάδα μετά Βλαδίμηρε…..σε περιμένουμε ……να γίνεις ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και να γίνουμε η νέα Κριμαία της Ρωσίας……..με δημοψήφισμα φυσικά κλπ…….Και μετά θα πηγαίνεις εσύ να μιλάς για μνημόνια με τους Γερμανούς κλπ…..

      1. Δεν πας να ζήσεις στη Ρωσία να αδειάσεις τη γωνία;;;;!

    2. ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙ ΟΛΑΣ

      1. αστραψε και βροντηξε το ρωσικο αρκουδακι βρε οι ουκρανοι σας εκαναν σκονη ρωσακια κοτουλες θα μετρατε τα φερετρα στην μαμα ρωσια πατε να κανετε πολεμο με το ταγμα του αζοφ εκει να σας δω κοτες ε κοτες οι οκρανοι εναι ετη φωτος μπροστα ρωσακια καλο ταφο

        1. για την ωρα ναζιστακο οι ρωσοι εχουν παρει την μιση χωρα, μια χωρα 45000000, για πλακα και απλα περιμενει,γιατι ετσι γουσταρει και αυτος θα αποφασισει το ποτε να μπει στο κιεβο και σε λιγο θα φτασει πολωνια…..εσυ συνεχισε να προσκυνας τον γοβατο και τις λουγκρες της ΝΤΠ….

          1. ΠΟΙΟΣ “ΝΑΖΙΣΤΑΚΟΣ”?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!1 ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ,ΣΒΑΜΠ,ΣΟΡΟΣ,ΓΚΑΙΗΤΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!

        2. Αξίζουν τα λεφτά στα κανάλια.
          Κάτι ανεγκεφαλοι τα καταπίνουν αμασητα.

    Comments are closed.