ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ “ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ” (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    44

    Το ένα μετά το άλλο τα μέλη του κεντρικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής περνούν το κατώφλι της ΓΑΔΑ. Μέχρι στιγμής κρατούνται οκτώ ενώ άλλοι δώδεκα κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα κι αναμένεται να μεταχθούν κι αυτοί στο Αστυνομικό Μέγαρο.

    Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη στο σπίτι του του αρχηγού  Νίκου Μιχαλολιάκου με την κόρη του Ουρανία να ξεσπά φωνάζοντας και χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις.

    Διαβάστε και ΕΔΩ.:

    Ύβρεις και ξύλο έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου κατά την σύλληψη. Ακατανόμαστες ύβρεις και προπηλακισμοί από την κόρη Ουρανία.


    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συλλήψεις των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών, ενώ πολλοί εξ αυτών παραδίνονται μόνοι τους, αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου που τους έδειξε τον δρόμο της φυλακής.

    Πριν από λίγη ώρα, στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν με τζιπ και από την πλαϊνή πόρτα, οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος, Γερμενής, Τσακανίκας, Πανταζής και Ευγενικός που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών τους. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, πέρασαν την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου και οι Πατέλης – Καζαντζόγλου.

    Συνολικά έχουν συλληφθεί οι 20 εκ των 38 καταδικασθέντων που δεν έλαβαν αναστολή.

    Δες τις εικόνες που κατέγραψε το MAKELEIO.GR:


    44

    Το τζιπ που μετέφερε Κασιδιάρη - Ηλιόπουλο - Γερμενή στην ΓΑΔΑ

     

    gada_jeep

    Η ηγετική ομάδα, κατά πληροφορίες, θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού. Λίγα λεπτά μετά τις 16:00, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποχώρησε από το σπίτι του μέσα σε «κλοιό» υποστηρικτών του και με την κόρη του Ουρανία να βρίζει χυδαία τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο, καλύπτοντας τα γεγονότα.

    Ο Νίκος Μιχαλολιάκος φεύγει από το σπίτι του

    Νωρίτερα, μέσα στο Εφετείο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και άλλους πέντε, που ήταν παρόντες στη δίκη.

    artemis_xa_syllipsi

    Ακόμη, ο Ηλίας Κασιδιάρης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στη Ραφήνα. Παραδόθηκε επίσης ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, μαζί με τον Καζαντζόγλου, καθώς και ο Τσακανίκας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και ο Ευγενικός στο Πέραμα. Στη Ραφήνα παραδόθηκε, κατά πληροφορίες, και ο Γιώργος Γερμενής, καθώς και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

    iliopoulos_sto_astynomikotmima

    Στις Αρχές παραδόθηκαν ακόμη οι Αναδιώτης (Δραπετσώνα), Κομνιάνος (Κέρκυρα).

    Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του και δήλωσε περήφανος που πηγαίνει φυλακή για τις ιδέες του. Μαζί του ήταν η Ελένη Ζαρούλια, η κόρη του, Ουρανία και τέσσερις-πέντε οπαδοί του.

    Δήλωση Μιχαλολιάκου μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του

    «Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τα πιστεύω μου. Κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι’ αυτή την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Δικαιοσύνη» είπε ανάμεσα σε άλλα, συνεχίζοντας να προκαλεί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

    ourania_mixaloliakou_home

    Το σχέδιο της ΕΛΑΣ

    Η Αστυνομία, όλη την περασμένη εβδομάδα είχε σε στενό αλλά διακριτικό κλοιό, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Στόχος είναι όταν τους ζητηθεί να καταφέρουν μέσα σε λίγα λεπτά να τους περάσουν χειροπέδες και να τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών ο οποίος θα αποφασίσει σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα πάνε. Μάλιστα, στο πολυεπίπεδο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ περιλαμβάνονται και οι μεταγωγές που θα γίνουν με αυξημένα μέτρα και ισχυρή παρουσία αστυνομικών χωρίς να αποκλείεται αν κριθεί απαραίτητο σε κάποιες περιπτώσεις να κλείσουν και δρόμοι.

    Σημειώνεται, ότι οι Αρχές είχαν αποστείλει σχετικό έγγραφο σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, για την απαγόρευση εξόδου των καταδικασθέντων, καθώς υπήρχε η οδηγία για ταξίδια εντός χωρών Σένγκεν, να μη γίνεται διαβατηριακός έλεγχο. Έτσι, ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο διαφυγής, ωστόσο αυτό με βάση τη σχετική οδηγία αποφεύχθηκε.

    Η Ουρανία Μιχαλολιάκου έξω από το σπίτι της οικογένειας

     

    mixaloliakos_home


    13

    11

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Μην τους πάτε πολύ μακριά γιατί σε περίπτωση πολέμου με τουρκια κάποιος πρέπει να πολεμήσει…και σίγουρα δεν θα είναι ο κουλής ούτε αυτοί που βλέπεις στις οθόνες να πανηγυρίζουν .

    2. Ο αγώνας συνεχίζετε, Έλληνες Για Την Πατρίδα. 🇬🇷✝️💙

    3. Ο αγώνας συνεχίζετε, Έλληνες Για Την Πατρίδα. 🇬🇷✝️💙

    4. Πατριώτες οι Χρυσαυγίτες; Μην πίνετε όταν γράφετε…

    5. Τι σκούζετε ως μυξοπαρθένες; Εσείς φύγατε απ’ το μαντρί για να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία και Βελόπουλο! Δείγμα ότι είστε γίδια που ψάχνατε τσομπάνο! Είστε περιφερόμενοι ψηφοφόροι για το προσωπικό σας συμφέρον! Βρίζετε τα υπόλοιπα κόμματα γιατί μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε! Απολίτικα ακροδεξιά αφασικά μαλάκια είστε και τώρα πλέον δεν έχετε ούτε φωνή, ούτε λόγο!

    6. Εγω λυπάμαι μόνο τους Αριστερούς Και αναρχικούς Άθλιο ΝεοΕλληνες για την κατάντια τους και τον ξεπεσμό τους και τις Άθλιο ΝεοΕλληνιδες και τις ΆθλιοΓριές/Ελληνίδες που καταδέχονται και τις « σπατουλαρουν «το Αφρικανικές και μουσουλμανικές λεγεώνες που ξεβράστηκαν στην Ένδοξη( κάποτε ) Ελλάδα .

    7. Μια μέρα του Σωτηριου έτους ( για μένα ) του 2018 , είπα στον εαυτό μου . Από σήμερα τέρμα οι αναρχοαπλητοι πληρωμένοι φασιστες , και φασιστες Συριζαίοι , και οι άθλιοι Τραγικοί Πασοκες και οι αυτοκαταστροφικοί ΝΔητες . Έφυγα λοιπόν από τον κοινωνικό σκοταδισμό μιας κοινωνίας που ζούσε και ζει στον « μεσαιωνικό σκοταδισμό «στην ξεπέτα , «στα πάντα , και στην αυτοκαταστροφή . ΔΕΝ μας φταίνε ούτε οι Γερμανοί , ούτε οι Αμερικανοί ούτε οι Εβραίοι . Εμείς είμαστε αυτοκαταστροφικοί και οι άλλοι μας « εξωθούν « στην αυτοδιάλυση πιο γρήγορα .

      1. Κι είδες “το Φως το αληθινόν” στη Χρυσή Αυγή!!!

        1. Οχι το είδαμε στους σταλινοφασίστες , και τους εθνομηδενιστές , τώρα που μπήκε η χρυσή Αυγή φυλακή τρέξε να βρεις δουλειά ,με 1,5 ευρώ την ώρα, και ονειρεψου Μελιγαλά και γκουλάγκ..

    8. Αυτός ο προβατοειδή λαός που ακόμα δεν κατάλαβε ποιος τους κυβερνά εάν και είναι μέχρι το λαιμό μέσα στην λάσπη ενώ συνεχίζουν να τους ψηφίζουν για να γλύψουν κι αυτή ένα κοκαλάκι.. (χωρίς να γνωρίζουν ότι και αυτοί οι ίδιοι είναι προδότες) φέρανε την πατρίδα μας σ’ αυτό το χάλι λυπηρό να είναι οι προδότες έξω και πατριώτες στην φυλακή..

      1. Πατριώτες οι Χρυσαυγίτες; Μην πίνετε όταν γράφετε…

    9. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο μιχαλολιακος σαν αρχηγός έπαιρνε όλες τις αποφάσεις.. Τώρα πως προέκυψαν. 7! Διευθυντές, (που παίρνουν μεγάλες ποινές) μόνο το δικαστήριο το ξέρει! Και μόνο που έβαλαν και το γερμενη! Διευθυντή, τα λέει όλα… Λυπηρη η κατάσταση στην Ελλάδα..

    10. Συγγνώμη Στέφανε, αλλά πολύ μεγάλα μ@υνοπανα οι δημοσιογράφοι. Ρουφιάνοι, χαφιέδες. Πως ακόμη ο κόσμος ανέχεται να υπάρχουν σε πορείες και συγκεντρώσεις ενώ όλοι ξέρουν πως είναι χαφιέδες, αυτό όντως είναι άξιο απορίας

    11. Μεγαλη ουσταρα το κουλι το χρυσο, μεγαλες ουσταρες και οι νεοδημοκρατες. Ο,τι πιο ανθελληνικο και γλοιωδες εχει υπαρξει στην ιστορια αυτου του εθνους. Τουλαχιστον οι αριστεροι εχουν την στοιχειωδη εντιμοτητα να λενε καθαρα το ποσο ανθελληνες ειναι. Οι Νουδουλοι ειναι συμφορα και αρρωστια, οσα κακα εχουν κανει αυτοι δεν τα χουν κανει ολοι οι αριστεροι, οι εβραιοι και οι τουρκοι μαζι.Φτυσιμο καταρες και ξυλο ανελεητο σε καθε σκουληκι νουδουλο. Ο Ελληνικος εθνικισμος δεν προκειται να πεθανει απο εσας σκατοψυχοι νεοφιλελεδες βρωμιαρηδες

    12. Πότε θα καταλάβετε ότι την Ελλάδα την κυβερνούν πολιτικοί πράκτορες που έχουν θεσπίσει την κομματοκρατια εξ Αμερικής στην Ελλάδα..δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι όλο το προδοταριο στην Ελλάδα ελέγχεται από τα έξωθεν αφεντικά του..απλά οι οπαδοί του και βουλευτές από αστυνομία, στρατό, δημόσιο κτλ κάνουν τις βρωμοδουλειες. Εάν οι χρυσαυγητες ήταν του συστήματος δεν θα έτρωγαν φυλακές αλλά μερικοί και εξαυτών είναι πιόνια της νέας τάξης..Δεν είναι τυχαίο που όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από την Ελλάδα είχαν Εβραίους σφετεριστές προθυπουργους που καταχράστηκαν και καταχραζονται το ελληνικό πολίτευμα..ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑ… ΞΥΠΝΑ…Όσο για τους Φαναριώτες κρυφομασωνους ρασοφορους είναι γνωστά τα έργα τους από σκάνδαλα, και προδοσίες…σιωνιστικό καταπετασμα στην Ελλάδα χτυπάει και διώξει Έλληνες πατριώτες….να θυμηθούμε τα επεισόδια στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία, να θυμηθούμε τον προδότη Κωνσταντίνου στην μαρφιν, να θυμηθούμε το διεφθαρμένο παραδικαστικό κύκλωμα που καταχράστηκε την δικαιοσύνη, να θυμηθούμε την επέλαση λαθροβαρβαρων στην Ελλάδα. Η χώρα τινει υπό διαμελισμό….οικογενειοκρατία τρώει τις σάρκες της χώρας…λυσσασμένα σκυλιά ξεπουλανε τα πάντα…

    13. Οποίος πατριώτης δεν ψηφίσει Κασιδιάρη-Λαγό στις επόμενες εκλογές, είναι προδότης σίχαμα και του αξίζουν μόνο κλωτσιές . Τπτ άλλο γι αυτή την αλητεία . 7% Κασιδιάρης – 5%Λαγό στην επόμενη Βουλή η απάντηση στη λαϊκής δημοκρατία του βορειοαφρικανικου Ελλαδιστάν.

      1. Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ το αποφάσισα ήδη, εθνικές Κασιδιάρη και Ευρωεκλογές Λαγό!!!

    14. Φιλοι εθνικιστες (δε λεω χρυσαυγητες, γιατι υπαρχουν και σε αλλα κομματα), ολοι εσεις που καποτε ψηφισατε ΧΑ και ειστε 500000, ποτέ μα ποτέ μην ξαναψηφισετε τα αποκομματα που ειναι τωρα στη Βουλη. Να τους λειψουνε αυτες οι 500000 ψηφοι, γιατι ηδη εχουν αρχισει να τις υπολογιζουν για παρτη τους….

    15. Την μοναδική ευθύνη την έχει ο Μιχαλολιάκος.

      Με τις αποφάσεις του διέλυσε το κόμμα και το έκλεισε στη φυλακή

      Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο με τον Χατζηνικολάου ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Φύσσα.

    16. O Τσίπρας δεν είναι εγκληματική οργάνωση μαζί με τον Σύριζα που πούλησαν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ…..Ο Κούλης πάει να πουλήσει τα νησιά μας. Δυστυχώς, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Είναι τυχαίο που θυμήθηκαν τώρα να γίνει η δίκη;;;; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην Ελλάδα. Μήπως φοβόντουσαν την αγανάκτηση των πολιτών και ότι θα στρεφόντουσαν σε κάτι καινούργιο;;;

    17. Δημοσιογραφισκοι, ανθρωπακια της δεκαρας που τρέχουν πισω απο τα παντελόνια του εκαστοτε πρωθυπουργου και τον γλειφουν για να τα αρπαξουν ενω με τις ιδεολογικες τους εγκυλωσεις δεν δισταζουν να κανουν τον κοσμο να κολλησει κορονοιο, επαινωντας τις παρανομες διαδηλώσεις εξω απο το εφετειο. Μια μουτζα και απο μενα στα ανθρωπακια που ουτε κατα διανοια δεν αντιπροσωπευουν δημοσιογραφικη δεοντολογια αλλα μια π@υτσοτριχα απο τους ορχεις καθε πολίτη.

    18. Οι Ελληνες εθνικηστες μπήκαν φυλακή για έναν καβγά που κατέληξε σε θάνατο από έναν άνθρωπο που το παραδέχθηκε. …… Οι φασίστες τής Τρομοκρατικης Δημοπρασίας είναι έξω για τα εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων σε ΜΑΡΦΙΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Σύνολο 15.000 ΝΕΚΡΟΊ…..ΠΡΟΔΟΣΙΑ για ΚΥΠΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΜΙΑ και οσονούπω ΑΙΓΑΙΟ και ΘΡΑΚΗ …… Και αυτοί κυβερνούν την χώρα …….Ελλάς καληνύχτα!!!!

    19. Ολοι γραφετε αλλα οταν ερθει η ωρα να ψηφισετε το δινετε στον Κουλη. Ετσι βγηκε κιολας πανηγυρικα.
      Ουτε ειδα κανεναν εξω απο τα δικαστηρια να φωναζει υπερ τους. μονο 10.000 κομμουνια φανηκαν υπερ του Φυσσα που εφαγε ο ανεγκεφαλος Ρουμπακιας. Ουτε οι γονεις των 2 παλικαριων που φαγωθηκαν εξω απο τα γραφεια της ΧΑ σε αντιποινα για τον Φυσσα δεν φωναξαν για την δικη τους συμφορα. Εδω απο το εξωτερικο που βρισκομαι δεν ειδα καμια αντιδραση υπερ του Κασσιδιαρη και των λοιπων. Ολοι μιξοκλαιγαν στα δικαστηρια και τελικα την εφαγαν κιολας. Αυτο που ηθελε το πετυχε ο Κουλης με τη συμμορια του. Δεν τους εχωσε μεσα ο Τσιμπρας και τους εχωσε ο αρχικομμουνιστης Κουλης. Αντε καλη σας συνεχεια σας ευχομαι εσας τους ημεδαπους οπως σας αποκαλουν τωρα τελευταια οι δημοσιογραφισκοι της συμφορας.

    20. ρε ηλιθιε πουλημενε δημοσιογραφακο της σφαλιαρας ρωταει αν μετανοιωσανε για ποιο πραγμα να μετανοιωσουν δεν εκαναν τιποτα . δεν ξερω ποιος ειναι αυτος με την ηλιθια ερωτηση αλλα του προτεινω να παει στην κουμουνδουρου και να ρωτησει τον αρχηγο της εκει εγκληματικης οργανωσης αν εχουν μετανοιωσει για τους καμενους στην μαρφιν και την εκτελεση του Φουντουλη και Καπελωνη και κατοπιν να παει στην νδ και να ρωτησει αν μετανοιωσαν για τον τ Τεμπονερα επισης ρωταω την προεδρο του δικαστηριου τι θα ελεγε αν γινοτανε δικη για την μαρφιν απλα απαλλαχτηκαν ολοι . ποσα πηρε για αυτην την αποφαση?

    21. δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμο#υσε τα παιδιά του!! επικοινωνιακά σόου!!!!

    22. Θλίψη…οργή… και θυμός…πολύς θυμός… στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας… τους συνελληνες μας… είμαστε δίπλα τους…η δικαιοσύνη στην Ελλάδα έπιασε πάτο…πιο κάτω δεν πάει…το αποδεικνύει καθημερινά άλλωστε…η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας τελείωσε από όλες τις απόψεις… και αυτό γιατί η διχόνοια και η ανισότητα στην Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλη… η διαπόμπευση των ανθρώπων αυτών και όχι μόνο… πονάει…λαβωθηκε μισό εκατομμύριο Έλληνες…μα αυτό… δεν μας λέει τίποτα… συνεχίζουμε… συνεχίζουμε…. ψηλά… μόνο ψηλά….

    23. Ποιος ιός ρε φίλε?επιλεκτικά τον εφαρμόζουν τον ιό, ποιο μούφα πεθαίνεις,απλά, έπεσαν εντολές από τους 2-3 που ελέγχουν το παγκόσμιο χρήμα για αυτά που γίνονται, για ότι συμφερει το σύστημα μαζεύονται 30.000 και η αστυνομία και εισαγγελείς μοκο, και βγαίνουν οι γιατροί και σου λένε α φορούσαν μάσκες στη συγκέντρωση,συγκέντρωση χτες και για τον κλέφτη πουστη Ζακ,κχ και εκεί, αλλά αφού βρίσκουν ζώα που κάθονται και τα πιστεύουν αντί να ξεσηκωθούν και να μην αφήσουν τπτ όρθιο καλά κανουν

    24. ΗΡΩΕΣ. ΖΗΤΩ Η Χ.Α , Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!

    25. AΦΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Χ.Α ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΩΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

    26. Ξυπνειστε αδελφια! Δεν φυλακισαν τη Χ.Α, φυλακισαν καθε αντισταση, καθε αντιδραση εναντια στη Ν.Τ.Π. ,
      στους ανθελληνες που κυβερνανε την Ελλαδα μας! Ολοι αχολουμαστε με τη Χ.Α και οι Τουρκοι, σε συνεννοηση
      παντα με τους εδω πολιτικους απατεωνες, δημιουργουν τετελεσμενα γεγονοτα εις βαρος της πατρδιος μας!Οι
      λαθρομεταναστες μεταφερονται αγρια μεσανυχτα στην ηπειρωτικη Ελλαδα μας, ετοιμοι να μας σφαξουν! Μπορει
      κανεις να εξηγησει γιατι μεσα στις δομες τους κατασκευαζουν χατζαρες? Γιατι μετα απο 10 χρονια λιτοτητος τυραννιας το υποτιθεμενο χρεος μας, αντι να εχει μειωθει, εχει 5πλασιαστει?Θελευε κι αλλα? Οχι, γιατι λιγο
      πολυ τα ξερετε! Τι αλλο περιμενεις ραγια Ελληνα για να ξεσηκωθεις? Η πατριδα σου κινδυνευει και σε καλει
      για βοηθεια! Εσυ τι κανεις?!!!!!!!!!! Τι περιμενεις αλλο??

    27. Η δομοκρατία νίκησε.
      Ο Κούλης θα μοιράζει δωρεάν μπάλες άχυρο και σανό μέσω των καναλιών φυσικά για τα πρόβατα και όλα καλά.

    28. Δύσκολη δίκη, να καθήσετε τώρα να ξεκουραστείτε!
      Να πάτε λίγο διακοπές, αγοράστε καμιά βιλίτσα και κανένα κοτεράκι με τα λεφτά.
      Το συμβόλαιο εξετελέσθη!

    29. Στεφανε, φερε στο μυαλο σου το γεγονος, σε μια οποιαδηποτε αλλη δικη να παρουσιαζοτανε ενα στοιχειο σαν αυτο που προσκομισε ο Κασιδιαρης. Θα κινητοποιουνταν το συμπαν ολοκληρο. Ακομα κι αν ειχε τελειωσει η αποδεικτικη διαδικασια οπως λεει η προεδρος, ολα τα τσακαλια και τα λαγωνικα οι δημοσιογραφοι θα εσπευδαν να μαθουν ποιος πηρε, γιατι πηρε, τι ειπωθηκε στο τηλεφωνο, κοκ. Και κυριως ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ θα ηθελαν να μαθουν αν ξεφυγε κατι απο το δικαστηριο κατα τη δικη. Αντ’ αυτου τι βλεπεις; Μια απιστευτη ομερτα, που εκανε γαργαρα το στοιχειο του Κασιδιαρη, οχι σε μερικες ωρες, αλλα σε μερικα λεπτα της ωρας. Ενα ακομα στοιχειο της τεραστιας σκευωριας που στηθηκε, για να φυλακισει αθωους…

    30. Απλά πράματα, μπακαλιστικα.. Πήραν όσους βουλευτές εκλεγησαν με τη χα το 2012 και μόνο και τους έκλεισαν μέσα.. Διευθυντήριο χριίστηκαν όσοι ακούγονταν περισσότερο στα μμε, έδωσαν αναστολή σε όσους μετανοησαν νωρίς νωρίς καθώς και στη σύζυγο του αρχηγού σαν αδύναμη γυναίκα που είναι κι αυτό ήταν… Τώρα, δικαια αδικα τι σημασία εχει, από τη στιγμή που μέχρι ο Κολοκοτρώνης μπήκε φυλακή σ αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν απορίες, τωρα ευτυχώς θα λυθούν όλα μας τα προβληματα, η δημοκρατία νίκησε!

    31. Ο ιος μετά τη συγκέντρωση στο εφετείο καλπάζει και τα κρούσματα έχουν διπλασιαστεί. Ταυτόχρονα οι τούρκοι πολιορκούν και έχουν περικυκλώσει το πιο απομακρυσμένο νησί μας το καστελλόριζο. Το σύστημα έβαλε όπως είχε σχαδιάσει στη φυλακή τους χρυσαυγίτες αλλά είναι ανήμποροι απέναντι στον ερντογαν ενώ φαίνεται να έχει χαθεί το τόπι στο θέμα του ιου.

    32. Μαύρο στον Μητσοτάκη και σε όλο το υποτιθέμενο συνταγματικό τόξο. Η ώρα των προδοτών και των παραδικαστικών θα έρθει

    33. Δέν ντρέπετε αυτή η κυράτσα η Ιωάννα Μάνδρου νά βγάίνη έξω μέ αυτήν τήν σκυλομουσούδα;Διψάει γιά χρυσαυγίτικο αίμα.
      Γιάννης Λάκων

    34. τα πες ολα με αυτο
      δε τους φτανει η φυλακη για… εγκληματικη οργανωση… θελουν και διαπομπευση
      αλα ερτογαν κυβερνηση με διαφορετικα κινητρα βεβαια
      αηδια τελειως μην πω για τα τσοντοκαναλα

    35. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ@ΝΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο Μ@ΝΙΚΑΚΑΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ…. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΥΣΤΥΧΟΣ……

    36. Nα τα βάλετε ρε με τους Τούρκους τώρα σαν είστε αντρες και φοράτε παντελόνια , αλλά να σας πάει Σταλινοφασίστες Γερμανοτσολιάδες , κανετε τωρα προπαγανδιστικά σοου με την Χ.Α. για να τα κουκουλωσετε σ αυτά είστε πρώτοι ξευτηλησμένα αντρείκελα σιχάματα της κοινων
      ίας

      1. Ναι γιατί αλλιώς θα τους σταματούσαν οι φασίστες

    37. Η Ουρανία πρέπει να μιλάει σαν νταλικερισα!!
      Γεροντοκόρη θα μείνει μάλλον …
      Τον Ηλία τον λυπάμαι πολύ, δε ξέρω γιατί, μου
      βγαίνει αυθόρμητα…

    38. παραιτησου ρε ξεφτιλα, εχεις γινει ρεζιλι των σκυλιων

    Comments are closed.