ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ – ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault (6)

    Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές για τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

    Υπό άκρα μυστικότητα, οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν μεθοδικά, με ταχύτητα, εξετάζοντας μία σειρά από μάρτυρες, οι οποίοι εισέφεραν στη δικαιοσύνη καθοριστικά στοιχεία για την άσκηση της ποινικής δίωξης.

    Οι εισαγγελείς πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Στεφανάτος του άσκησαν δίωξη για το κακούργημα του βιασμού. Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια, η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η δίωξη εκτός από τη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή το πρωί στην Εισαγγελία για το αδίκημα του βιασμού, που φέρεται να τελέστηκε το 2010, περιλαμβάνει και το βιασμό ενός ακόμα προσώπου, το οποίο προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηθοποιού για πράξη που έχει παραγραφεί. Ωστόσο, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου και εδώ από μία μήνυση που δεν μπορούσε να παράξει έννομα αποτελέσματα, ήρθε στο φως μία ακόμα υπόθεση βιασμού και μάλιστα σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί.

    Τα πραγματικά περιστατικά που κατέθεσαν οι μάρτυρες ήταν καταιγιστικά για τη δράση του κατηγορούμενου, ο οποίος αμέσως μετά τη σύλληψή του θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια. Ο κατηγορούμενος που κρατείται στη ΓΑΔΑ, έχει δικαίωμα να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ενώ αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ?
      Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΛΙΓΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ .

    2. ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

    3. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑΡΣΥΣΤΕΜ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ,ΑΘΩΟΙ!
      ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΡΑ ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΟΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,
      ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    4. Να σας πω τι παίζει μέσα.Εαν λίγο πολύ ξέρεις ότι δε γλυτώνεις τη ψειρου βάζεις τον δικηγόρο σου κ βρίσκει τη άκρη,τον νονό που του ρίχνει μηνιαίως τα φράγκα προστασίας.
      Εάν παίζουν φράγκα από το θύμα τότε ο αρχηγός έρχεται σε συνενόηση-παζαρεμα με τον θύτη.Σε περίπτωση που ο θύτης δεν συμφωνεί να δώσει περισσότερα τότε ισχύει το συμβόλαιο με το θύμα.
      Σε τέτοιες περιπτώσεις το θύμα θέλει ως αποδεικτικό στοιχείο φωτό με ζωηρό κρέας στο πάτο του θύτη η αν παίζουν πολλά φράγκα μια αυτοκτονία.
      Ο Λιγνάδης κ ο κάθε Λιγνάδης είναι φανερό πως έχει πλάτες από ψηλά οπότε υποθέτω πως θα τη βγάλει ατσαλακωτος.
      Υ.Γ.
      Χωρίς πλάκα,αν η κάλυψη ειναι από πολύ ψηλά,εν καιρώ ισως παίξει κ η πιθανότητα στο χρόνο της κρατησης του να του αναθέσουν εκπαιδευτικά καθήκοντα στις φυλακές ανηλίκων.

    5. Ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξει το στόμα του και θα δώσει και τους υπόλοιπους.

    6. Ελληνικό Χόλυγουντ; Α,χα,χα! Ένα μάτσο ατάλαντοι ηθοποιοί είναι. Για αυτό και ποτέ δεν βλέπουμε πατριωτικές ταινίες αλλά όλο έργα με ανωμαλίες και υπέρ των λαθρομεταναστών;

    7. αμα ήταν για τιν Χρυση αυγη θα γινόταν της π!@#$ς στα media

    8. Για να ανοίξει το στόμα του να δουμε ποίους θα δώσει, είναι μεγάλο το κύκλωμα, όταν βγουν στη φόρα θα πηδαμε από τα μπαλκόνια, από ντροπή.

    9. Έλα να σκάσει και το δεύτερο όνομα γνωστού ηθοποιού μπλεγμένο στο ίδιο κύκλωμα παιδεραστίας βιαστών

      Κλαμαααα ο δικός σου που μας το έπαιζε και straight και γαμπρός

    10. Την Ντινα την κρητικοπούλα θα την μπουζουριάσουνε ή θα την σώσει η χρυσή και το σιταρ ??

      1. Ούτε σ’τάρ’, ούτε γ’μαρ’, ούτε μπλάρ’, ούτε τίποτα. Εκτός από την συγκάλυψη απ’ τους #βαρδινογιάννηδες_ξεφτίλες, έχει και την “ευλογία” του οικουμενικού… Ο,τι νά ‘ναι τουρλουμπούκι δηλαδή. Από πού να το πιάσεις και να μη σκυλοβρωμιστείς…

    11. Πόσο επίκαιρη είναι η ταινία ηΒιλα των Οργίων με το καρνέ του Κωνσταντάρα.Για να δούμε λοιπόν,εδώ υπάρχει καρνέ?…και ποιος το κρατά?

    12. Ο/Η Πόσα του ζήτησαν να γράψει για να πάρουν γραφικό χαρακτήρα; λέει:

      Αυτοί που τον είχαν από κοντά αυτό τον καιρό και τον δασκάλευαν και δήθεν τον προστάτευαν ήταν πρακτόρια που τον “ζύγιζαν”. Τέτοια ώρα έχουν ήδη στείλει το ραπόρτο στο διευθυντήριο και αν το πόρισμά τους είναι πως “θα σπάσει και θα μιλήσει”, τότε αναλαμβάνουν οι πράκτορες πεδίου να “τον αυτοκτονήσουν”…
      Μην εκπλαγείτε αν δήθεν αυτοκτονήσει στο κελί του “από τύψεις” με δήθεν χειρόγραφο σημείωμα…

    13. Η μκο που αναφέρθηκε πως κάνει πάσα πιτσιρίκια προσφυγοπουλα σε αρρώστους ανώμαλους είναι η solidarity του Τζορτζ σορος με σχέσεις με το κεερφα του Κωνσταντίνου αλλά και κυβερνητικούς. Η ίδια οργάνωση που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για τραφικινγκ παιδιών μεταναστών. Έβγαλε ανακοίνωση και αποποιείται κάθε ευθύνης αλλά την καρφώνουν συριζαιοι, οπότε χρειάζεται έλεγχος περαιτέρω. Πολλά τα φράγκα των μκο, κυβερνητικοί κόμματα θέλουν να χωθουν σε μκο για να βγάζουν φράγκα. Πως βιοπορει μια μκο και που βρίσκει τόσα και τόσα εκατομμύρια που τα μοιράζει δεξιά και αριστερά? Πρόσφατα μκο είχαν διωχθεί ποινικά για σχέσεις με κυκλώματα δουλεμπόρων. 5χιλ. παίρνουν το κεφάλι, χιλιάδες άνθρωποι μεταφέρονται από αυτά τα κυκλώματα. Η κομισιον κατηγόρησε την Γερμανία πως ξεπλένει χρήμα από παράνομες δραστηριότητες. Οι μκο που είχαν συλληφθεί στα νησιά ήταν γερμανικών συμφερόντων.! Παίζετε χοντρό παιχνίδι, υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπερανθρωπιστες και σούπερδημοκράτες πρέπει να έχουν στήσει μπιζνα δισεκατομμυριων με τις πλάτες πολιτικών που ταιζονται καλά και μμε στο κόλπο.

    14. Παιδια να μου το θυμάστε μετα την απολογία του θα είναι ελεύθερος με περιοριστικους ορους. Ειναι το μονο σιγουρο.

    15. Ημιαξόνια θα περνάνε από πίσω του στη μπουζού

    16. ΑΝΤΕ κ. μετά οι εισαγγελείς να αναλάβουν κ. την μπιζνα για το χτικιο, επιορκοι ειδικοί, γιατροί νοσ/μειων, υγειονομ., πρωτόκολλα θανάτου………

    17. τόσο καιρό δρούσε ατιμώρητος επειδή ήξερε ότι είχε τους Μητσοτάκηδες προστάτες.Μπράβο σε όλα τα θύματα που δεν φοβήθηκαν απειλές και μίλησαν

    18. Γράψε ότι έχει δικηγόρο τον αδερφό του ανακριτή Γεωργουλέα του κολλητού του Σαμάρα που έβαλε άδικα τους Χρυσαυγίτες φυλακή παλιό ασκούμενο του Κεχαγιογλου κολλητού του μιτσοτακεικου

    19. Σε μια εβδομάδα θα είναι έξω, ίσως να βγει και αθώος με βούλευμα. Τώρα έκριναν πως πρέπει λίγο να εκτονωθεί λίγο η κατάσταση, γιαυτό και η σύλληψη, δυστυχώς δεν ξεμπερδέψαμε με αυτό το μπουμπούκι.

    20. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    21. Τον κάλυπτε η ΝΔ μέχρι που είδαν την κατακραυγή στα social media και ότι παίρνουν τα σκάγια τον Μητσοτάκη.Φυσικά βρήκε χρόνο να σβήσει τα αρχεία από τον υπολογιστή.Το κόμμα των παιδόφιλων θα λογοδοτήσει για αυτό

    22. μόλις ησυχάσουμε λίγο…φάκελος στο αρχείο και παραγραφή…στις θερινές διακόπες περίπου
      Ελλαδιστάν το μεγελείο σου….

    23. ενιωθε ατρωτος ανεξαρτητως κομματων επειδη πονταρε στην Στοα.Τωρα θα τον κανουν σουρωτηρι , δεν ανεχονται τετοιους στην φυλακη

      1. εδω δεν πήγανε φυλακή για τρομερά σκάνδαλα που χρεωκοπήσανε την χώρα και θα πάνε φυλακή για ξεβρακώματα;;;;

      2. Σιγά τους φυλακόβιους. Λίγο χαρτζιλίκι να τους δώσεις και θα τον έχουν πασά.

    24. Ο/Η δεν μπορουν να με αποπροσανατολισουν απο την πραγματικοτητα λέει:

      εγω πιστευω οτι “ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ” διαφορα τραγικα επεισοδια (αληθινα βεβαια) για να στρεψουν την προσοχη μας αλλου και οχι στην τραγικη καθημερινοτητα και την πανδημια την οικονομικη που ειναι προ των πυλων…δεν μπορουν ομως να μας βαλουν σταχτη στα ματια

      1. Μεγάλε, κανεις δε μπορει να στρεψει τον ενδιαφερον σου καπου χωρις να το θελεις, εκτος και αν εισαι προβατο που χασκει μπροστα απο μια οθονη.
        Τοσες ειδησεις υπαρχουν, που μπορεις να ψαξεις ελευθερα. Μπαίνεις και σε ξενα σαιτ να διαβασεις για το τι γινεται στον κοσμο.
        Μην παμε στο ακρο, που κατηγορουμε τους παντες, ενω καταπινουμε ο,τι μας πλασαρουν.

    25. Φυσικά από πίσω υπάρχει πολιτικός που τον έβαλε σε αυτό το πόστο. Και φυσικά παραμένει το ερώτημα. Πίσω από οποιαδήποτε σκάνδαλο, σεξουαλικο, οικονομικό, κοινωνικό, τραπεζικό γράψτε οτιδήποτε μορφή απάτης θέλετε, που από πίσω δεν κρύβεται πολιτικός. Η μεγαλύτερη συμμορία μαφιόζων αρρωστημενων και ανωμαλων ανθρώπων είναι η πολιτική μαφία.

    26. Τί έγινε ρε παιδιά; Καθυστέρησε το ένταλμα όσο έπρεπε για να του κάνουν φροντιστήριο πρώην υπουργοί, βουλευτές, μεγαλοδικηγόροι και συνταγματολόγοι; Και τόσο καιρό οργανωμένο κουκούλωμα από τα ΜΜΕ για να κερδίσει χρόνο και να …τακτοποιήσει εκκρεμότητες; Ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το κύκλωμα ώστε ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ να αγωνίζεται να σώσει (ότι σώζεται) απ΄τον Λιγνάδη ΟΕΟ;

      1. Ο/Η τους βολευει...γιατι αλλο να μιλησουμε για την οικονομια που δεν υπαρχει λέει:

        και τους βολευει να ασχολουμαστε ολοι με αυτο το κυκλωμα για να μην ασχολουμαστε με τα δικα μας καθημερινα και ουσιωδη θεματα και τα λαθη ΤΟΥΣ

      2. Κουλης και Μπένι.
        Θα τους δώσει ο Σαμαράς όμως, τους έρχεται

    27. Κανένα αδίκημα δεν παραγράφεται απο τις ψυχές των αθώων θυμάτων. Όσοι ακόμα κακοποιήθηκαν και ακόμα παλιότερα, καλό είναι να καταθέσουν. Δεν πρέπει να τον φάτε λάχανο με άλλο τρόπο επειδή παραγράφονται απο τη δικαιοσύνη.

      1. μην σου πω οτι θα του κανουν και κανενα δωρακι, που ασχολουμαστε ολοι μαζι του ΕΝΩ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ δηλ. αγορα, οικονομια, υγεια εχουν παρει τον κατηφορο χωρις επιστροφη…αλλα ενταξει θα μας κανουν εκπτωση 30% και θα τα σβησουμε ολα

    Comments are closed.