ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ! ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ – ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ…ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-erntogan-sinanisi-24.png

    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τους δύο άνδρες να μιλούν για αρκετή ώρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Μητσοτάκης κάλεσε τον Ρ.Τ.Ερντογάν «να πέσουν οι τόνοι και να αποκατασταθούν οι διμερείς δίαυλοι επικοινωνίας», σε κάτι που ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται να συμφώνησε. Αυτός ήταν και ο κύριος στόχος της επικοινωνίας, ενώ οι δύο ηγέτες μίλησαν και για τον τουρισμό.

    Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει:

    «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και τις προσπάθειες αντιμετώπισής τους, καθώς και για ζητήματα που συνδέονται με το άνοιγμα των συνόρων και την αποκατάσταση των τουριστικών ροών. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Ερντογάν συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτούς τους διμερείς διαύλους επικοινωνίας»

    Το έδαφος για την απευθείας επικοινωνία των δύο ηγετών, προετοίμασαν η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή και ο Ιμπραήμ Καλίν εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας.

    Η συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ της κυρίας Σουρανή και του κ. Καλίν προέβλεπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ταγίπ Ερντογάν θα προσπαθήσουν να αποκατασταθούν οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

    Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Τουρκίας είχαν να συνομιλήσουν από τις 4 Δεκεμβρίου του 2019 όταν είχαν συναντηθεί στο Λονδίνο, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

    «Διπλωματία και συνεννόηση με σπασμένους διαύλους επικοινωνίας δεν γίνεται» έλεγαν συνεργάτες του πρωθυπουργού.

    Αυτό το τηλεφώνημα ήταν ουσιαστικά ήταν ένα νέο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Τούρκο πρόεδρο να υπάρξει μία συμφωνία για το Αιγαίο και την μοιρασιά της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, γι’ αυτό άλλωστε επιδιώχθηκε η «αποκατάσταση των διαύλων επικοινωνίας» από την ελληνική πλευρά.

    Μόνο ένας χαζός θα πίστευε πως μίλαγαν τόση ώρα για τον… τουρισμό και τον κορωνοϊό, ένα θέμα που μπορεί να λυθεί και σε επίπεδο υπουργών!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Όλοι μας παλληκάρια του καναπέ και του πληκτρολογίου….εγώ προσωπικά ούτε τα παπούτσια μου δεν θα φορούσα για χάρη της total,Eni Esso καί πώς αλλιώς λέγονται όλοι αυτοί που σφάζουν τον κόσμο για το συμφέρον τους!!! αντί να δίνονται ΔΙΣ και δις για εξοπλισμούς για ταχαμ να προστατεύσουμε πιο λίγα δις ας τα βρούμε με τους τουρκογυφτους!! (κάπου και αυτοί δικαιούνται ένα μερίδιο μπροστά στην αυλή τους…..)

    2. Είμαστε μικρή χώρα και άφραγκοι,, Ο Τούρκος ήδη έχει στρατό Μέσα στην Ελλάδα,, όλοι αυτοί οι ξεμπαρκοι, 1 ΓΥΝΑΊΚΑ 40 άνδρες τι λέτε ότι είναι.. αν βρείτε μια μικρή η μεγάλη χώρα, αλλά φτωχή που έχει πλούσια κοιτάσματα και έγινε πλούσια, να μου την δείξετε… Νιγηρία, Βενεζουέλα, κλπ μόνο δυστυχία τους έφερε το πετρέλαιο και τα διαμάντια, χρυσός κλπ.. πιστεύεται ότι εμείς θα είμαστε η εξαιρεση… ?

    3. Στον τουρκο πρεπει να δειχνης τα μπροστινα σου οχι τα πισινα σου.

    4. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ.
      ΟΧΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.
      ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΛΩ ΝΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ 4ΤΡΑΕΤΙΑΣ.
      ΑΝ ΜΕ ΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.
      ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.
      ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
      ΚΟΥΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ.
      ΦΕΡΑΤΕ ΤΥΦΩΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ` ΟΔΟΝ.

    5. Μας πάνε για συνεκμετάλλευση
      των δικών μας !
      ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

      Το φωνάζω πάνω από 2 χρόνια . Το σχέδιο του παγκόσμιου σατανά το λέει.
      Αλλά σχέδιο είναι μπορεί κάτι να χαλάσει…

    6. Ποιον κορωνοιο και ποιον τουρισμο;;;;;; Γιατι τον πηρε τηλεφωνο για να του πει τι θα ξεπουλησει;;;;;; Γιατι ο Τουρκος μονο ζηταει και οι δικοι μας ολο σκυβουν το κεφαλι!!!!!!!

    7. Παρτε το αποφαση.Η σημερινη πολιτικη εξουσια με την στημενη αναοχη ολης της αντιπολιτευσης, εχει ηδη παρα-
      χωρησει τα παντα στην Τουρκια, αυτα δηλαδη που ζηταει, γιατι αυτο διεταξε το αφεντικο ο Κισσινγκερ.Και τωρα
      οι προδοτες προσπαθουν να δημιουργησουν τις αναλογες εντυπωσεις, οτι η συμφωνια ειναι προς το συμφερον
      της Ελλαδος και να καμαρωνουν σαν χαζοχαρουμενα ανδρεικελα που ειναι! Το σχεδιο ΕΙΡΗΝΗ του Κισσινγκερ
      εχει εκλπηρωθει στο επακρον.! Εμεις ακομα περιμενουμε να μας σωσουν οι βρωμεροι προδοτες του σαπιου πο-
      λιτικου συστηματος! ΤΙ αλλο πρεπει να κανουν για να αντιδρασουμε? Τα τελευταια 45 χρονια μονο προδοσιες
      και απωλεις εθνικων εδαφων εχουμε και τιποτα αλλο! Ουτε αυτα βλεπουμε?

      1. Ουτε αυτα δυστυχως…… τελος μπανανα……….. ο χειροτερος συμβιβασμος, το καλυτερο δικαστηριο. Και ετσι θα παει ακλαυτη η ελλαδα.

    8. “συζήτησαν για τις επιπτώσεις της πανδημίας”
      Σιγά να μην συζήτησαν για τις χελώνες καρέτα καρέτα!!
      Πώς να μας πασάρουν την προδοσία για το Αιγαίο, γιατί λόγο Κορωνιού ο πόλεμος δεν τους συμφέρει!

    9. Χανει παντα αυτος που κανει το πρωτο βημα…

    10. Η Κρήτη βρίσκεται μακράν. Ο αποστάτης κούλης και η παρέα του τα ξεπούλησαν όλα.

    11. Εβραιοτουρκοπουστόλαγνοι, τρισκατάρατοι, δεν φυλάει ο θεός μόνο τον κλέφτη…

    12. Το Νοέμβρη έχουν εκλογές στις ΗΠΑ δεν συμφέρει ούτε τον τραμπ ούτε τους δημοκρατικούς Και το ΝΑΤΟ θα εκτεθεί αν γίνει πολεμική σύρραξη μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας Υπαρχουν λόμπι στις ΗΠΑ μέσω state department που πίεσαν να ξεκινήσουν συνομιλίες και σύντομα θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των 2 κρατών Η Ελλάδα εινε χαμένη από πρώτο χέρι πιέζεται λόγω χρέους και λόγω πολιτικών εντολοδόχων

    13. Πως γινετσι να μας κυβερνούν πάντα κάτι ανθρωπάκια;με τι κριτήρια ψηφίζουμε ρε πουστη μου ωστε παντα να διαλεγουμε τον πιο ανίκανο;

      1. θα πας κομαντο πρωτη πρωτη ε
        λΕΒΕΝΤΙΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

    14. Θα τα βρούμε για κάνα μηνάκι και μετά θα μας βάλουνε σε διαδικασία διαλόγου για να ξεπουλήσουμε τίποτα. Μα καλά δεν υπάρχει ένας σύμβουλος να του πεί ότι δεν μας συμφέρει να μπαίνουμε κάν στην κουβέντα, εκτός βέβαια και αν είναι έτοιμος για ξεπούλημα.

      1. Το ξεπουλημα εχει συμβει. τωρα πρεπει να το ξεφουρνισουν στα διποδα που κατοικουν κ ψηφηζουν στην ελλαδα. Γιαυτο ο ντορος με το βιτριολι, μαρκελα, νοβαρτις κ ζαρτινιερες……… αυτη την δουλεια την ξερουν αριστα………..

    15. Απο τα μεγαλα λογια και τις τζαπα παληκαριες περασε στα γλυψιματα του μεμετη,που δεν θελει να ακουσει ουτε το ονομα του.Ο δε αναστασιαδης στα τεσσερα και αυτος.

    16. Ουστ από δω μωρή λούγγρα
      Κατέβα ρε Ακατάλληλε ζέστη τουρκολάγνε Κούλη
      Κατέβα να ηρεμήσει επιτέλους η Ελλάδα και τραβάτε στα τσακίδια μαζί με τους υπόλοιπους που ναι ακόμα εν ζωή

      1. τον ηλια τον συμπαθω μα κανει και εβγαινε ολο το συστημα θα γυρνουσε εναντιον μας
        Ολοι
        Για ποτε θα μενε η ελλαδα μιση .. και δνε θα φταιγε ο ηλιας βεβαια
        Απλα λεω να σκεφτομαστε λιγο πριν πουμε κατι να να μαστε προσγειωμενοι
        Γιατι και ο ηλιας να το τραβουσε θα πηηαινες καστελοριζο να πολεμησεις η προτιμας το πληκτρολογιο
        Οξω απο το χορο η εκ του σφαλους πολλα τραγουδια λεμε

        1. Ο Ηλίας σε κάθε λόγο και δράση ήταν ανέκαθεν υποστηρικτής του ελληνικού λαού και των αδύναμων , ειδικά τρίτης ηλικίας.
          Το σύστημα δεν με νοιάζει , έχω τους Έλληνες που με στηρίζουν και τον Θεό σύμμαχο και βοηθό Πάντα. Άσε να ξέρω γω καλύτερα για το αν χτυπήσει κόκκινος συναγερμός φιλαράκι
          Εσύ δλδ σου αρέσει αυτό που γίνεται χρόνια απ’ την μεταπολίτευση μέχρι τώρα ? Ειδικά την τελευταία δεκαετία ( Γιωργάκης , Σαμαρας , Τσίπρας ,Κούλης ) ??
          Ε εμένα όχι φιλαράκι και γ αυτό ΗΛΙΑΣ Μόνο !!!

          1. Σε ποιόν ακριβώς Θεό πιστεύει ο ναζιστάκος Ηλίας μας;;; Μάλλον στον ίδιο με τον τσόγλαν μπόι μας Αλέξη… Μήπως να συγκυβερνήσουν κιόλας;;;

            1. Ρε έχεις φάει άγριο σκάλωμα ξεκόλλα τώρα που μπορείς ακόμα..
              Από πού κ ως που φασίστας ο Ηλίας ?
              Το γαμάδιον σ’αρέσει δ σ’ αρέσει το φέραμε Εμείς ! Δεν με νοιάζει ποιοι το καπηλεύτηκαν , εγώ Έλληνας είμαι εθνικιστής και αυτό το σύμβολο μου ανήκει είναι δικό μου. Το σφιροδρέπανο πάλι Όχι !
              Δεν θα γίνει αυτό που λες και στην τελική χειρότερα από τώρα τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν. Οπότε μια ευκαιρία θα του δώσουμε όλοι και εσύ κάτσε ψήφισε ΕΛΑΣΥΝ η τον δικό σου Θεό Πέτρο

            2. Εγώ δεν είπα γιά φασισμό… γιά ναζισμό μίλησα… τώρα αν εσύ πιστεύεις τέτοιες παραμύθες που λες, τι να πω… κρίμα!
              Aν είσαι Έλληνας Εθνικιστής, ως λες, ακόμα πιό κρίμα, καθότι θα πρέπει να είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Να δώσω ευκαιρία σε κάποιον, ή κάποιους, που είναι ολοφάνερο ότι πιστεύουν σε άλλο Θεό και λένε τέτοιες αρλούμπες, καπηλευόμενοι τα χάλια των λοιπών και την αγανάκτηση των Ελλήνων πατριωτών;;; Όχι φίλε μου! ΔEN EINAI KΩΛΛHMA, είναι θέμα αντίληψης ιδεολογίας… οι νεο-ναζήδες ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να μας τσαμπουνάνε περί πατριωτισμού!!! Γιά το αν θα γίνουν, ή όχι χειρότερα τα πράγματα, γιά ένα είμαι σίγουρος… καλύτερα από τέτοιους λακέδες, αποκλείεται!!! Tα σφυροδρέπανα που λες, δεν διαφέρουν και ιδιαίτερα από τις σβάστικες… ίδια σκ@τά είναι!!!
              Άσε τον τυφλό προσυλιτισμό και σκέψου λίγο καλύτερα… πρόταση είναι… ξέρω, τα έχουμε ξαναπεί, οι πολιτικές μας επιλογές είναι ανύπαρκτες, αλλά από αυτό, μέχρι να δίνουμε ψήφο σε ιδεολογίες που έπραξαν εγκλήματα εναντίων του Έθνους μας, είναι μαχαιριά στις ψυχες των δικών μας ανθρώπων που υπερασπίστικαν την ελευθερία μας και την Ελληνική σημαία! Kάπως έτσι, ο Ελληνικός λαός, έφτασε και στο έκτρωμα να ψηφίσει τον αληταρά Τσίπρα γιά Πρωθυπουργό… νόμιζε, ότι δεν μπορούσαν να γίνουν χειρότερα τα πράγματα!!! Aς μην πω γιά κάτι Βαρουφάκηδες, που μάλιστα εκλέχθηκε ξανά, μην το χάσουμε τέτοιο αστέρι… θα μας έριχνε στον απόπατο, την ίδια στιγμή που ο ίδιος και κάτι άλλα καλόπαιδα θα θησαύριζαν, αφού τα φράγκα τους τα είχαν εκτός Ελλάδος! Ήρωες αντιμνημονιακοι και αυτοί, ε;;; Άρα, με απλά αντιδραστικές επιλογές, τα πράγματα μπορούν να πάνε ΠΟΛΥ χειρότερα! Ψήφισε λοιπόν το ψευτό νεο-ναζιστόμουτρο να σε σώσει και άσε εμάς τους πατριώτες, να φωνάζουμε ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!! ΠATPIΣ, ΘPHΣKEIA, OIKOΓENEIA!!!

    Comments are closed.