ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΤΑ ΜΟ#Ν#ΠΑΝΑ!

    Κοινοποίηση:
    Χιονόπτωση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.
(ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ/EUROKINISSI)

    Προβλήματα ηλεκτροδότησης εξαιτίας της κακοκαιρίας εντοπίζονται αυτήν την ώρα, σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗE, στην Αττική, σε τμήματα των περιοχών Ανθούσα, Νταού Πεντέλης και Μαραθώνα.

    Τα προβλήματα αποδίδονται, κατά κύριο λόγο, σε βλάβες από πτώσεις κλαδιών ή δένδρων στα καλώδια του δικτύου διανομής.

    Κάντε τα κουμάντα σας γιατί με τους άχρηστους της κυβέρνησης και της περιφέρειας, θα μας βρούν χειρότερα. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Η χιονόπτωση θα γίνει εντονότερη και αυτοί… κοιμούνται!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αυτός ο άχρηστος πατούλης δεν δήλωνε απόλυτη ετοιμότητα και 80 οχήματα εκχιονισμού και διάσωσης και 2,5 τόνους αλατιού διαθέσιμους και άλλες παπαριές;;; Πού στο διάολο πήγαν αυτά;;;

    2. Eφόσον μας ζάλιζαν εδώ και 10 μερες ότι έρχονται χιόνια. Τώρα δεν έχουν ουδεμία δικαιολογία, ότι τάχα αιφνιδιάστηκαν όπως άλλες φορές. Απλά δεν υπάρχει κρατικός μηχανισμός, όλα δουλεύουν..στο περίπου και ουσιαστικά είμαστε μόνοι μας..Και μην ακούσω ότι σε 10 μέρες δεν προλάβαιναν, διότι κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια..

    3. ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΔΕΗ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

    4. Στείλτε συνεργεία στην εθνική για τα μπόλια! Αν δεν μπολιαστούν, να τους εκβιάσετε ότι θα τους αφήσετε εκεί! Όσο για τον κόσμο που εγκλωβίστηκε στην εθνική, φταίνε οι ανεμβολίαστοι! Ε ρε μίζες που πέφτουνε για τα εμβόλια και με ένα χιόνι δεν υπάρχει ούτε αλατιέρα στην εθνική! Να βγουν οι ακαταδίωκτοι και ο πρωτοσάλτε και να βρίσουν τους ανεμβολίαστους για το χιόνι που έπεσε και την ξεφτίλα του επιτελικού κράτους!

    5. Ψυχραιμια συμπατριωτες, κονομα, καρεκλα, φαγοποτι και χουζουρα! Αυτο ειναι το σχεδιο στη πραξη της πολιτικης προστασιας για ενα προαναγγελθεν φαινομενο!
      Στη θεωρια ας ειναι…. αρκετο το 112 !
      Που να συμβει και κατι ξαφνικο σαν ενα σεισμο ας πουμε! Κουλη παρ τη παρεα σου των α(χ)ριστων κι αντε παιδακι μου στην ευχη της Παναγιας οσο ειναι καιρος!
      Συγχωρα μας πουμαστε στ αμαξια μας εγκλωβισμενοι και δεν φοραμε…μασκες!

    6. Μη βρίζετε τα ηλεκτρολαμόγια γιατί θα σας κατηγορήσουν για ρευματοκλοπή.

    Comments are closed.