ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ “ΟΧΙ” ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ – ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΒΒΒΒ

    Ηχηρό «όχι» στo lockdown και στις κυβερνητικές απαγορεύσεις είπαν γι’ ακόμη μία φορά οι Έλληνες και βγήκαν μαζικά έξω σε Πάτρα, Ξάνθη και Κοζάνη το Σαββατοκύριακο για να τιμήσουν την Αποκριά.
    Εκατοντάδες πολίτες ένιωσαν ελεύθεροι και γιόρτασαν το έθιμο όπως συνέβαινε την εποχή προ του κορωνοϊού, με μουσική, χορό και φαγητό.

    Πάτρα

    Στην Πάτρα δεκάδες νεαροί έκαναν πάρτι τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Μιντιλογλίου, με τους συλληφθέντες να βρίσκονται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα. Οι τέσσερις συλληφθέντες που φέρονται να οργάνωσαν το πάρτι, είδαν να τους επιβάλλεται ένα υπέρογκο πρόστιμο των 5.000 ευρώ και σήμερα θα απολογηθούν για την παραβίαση των μέτρων.

    Πάρτι έγινε και σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, όπου και συμμετείχαν συνολικά 98 άτομα, όπου όλοι πήραν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ. Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές του πάρτι κατάφεραν να εξασφαλίσουν ρεύμα από το διπλανό σπίτι προκειμένου να βάλουν μουσική, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές βρέθηκαν στο σημείο και προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ ένας από τους διοργανωτές κατάφερε να πηδήσει από το παράθυρο και να διαφεύγει την σύλληψη, προς το παρόν.

    Και στο Κάστρο της Πάτρας συγκεντρώθηκαν αρκετά άτομα, το οποία έβαλαν δυνατά μουσική, χόρεψαν, πήραν σουβλάκια και ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο με βεγγαλικά και αυτοσχέδιες μουσικές που έδιναν τον ρυθμό.

    Ο απλός κόσμος ένιωσε ελεύθερος και γέμισε την Ξάνθη

    Εκατοντάδες πολιτών βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, με τον Δήμο λόγω της ημέρας να παίζει μουσικές. Ο δήμαρχος της πόλης «έτρεξε» να «δικαιολογηθεί» κάνοντας λόγο για «αυθόρμητη συμμετοχή».

    «Ήταν μια αυθόρμητη συμμετοχή. Όλη την βδομάδα κάναμε διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον κόσμο για να κρατήσουμε λίγο την νότα του καρναβαλιού και να μην στερήσουμε την ψυχολογία της χαράς από την κοινωνία» ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κ. Μανώλης Τσεπέλης και συνέχισε:

    «Χθες το απόγευμα βάλαμε την μουσική 17.00 -20.00 που βάζουμε και κατά της 19.00 παρατηρήθηκε μια μεγάλη συμμετοχή νεολαίας και να σταματούν στην πλατεία. Αμέσως ο πρόεδρος με άλλους παράγοντες σταμάτησαν την μουσική και ανέφεραν ότι δεν είναι σωστό αυτό γιατί είχαν φέρει και ατομικά μεγάφωνα»

    Νωρίτερα ο Δήμος της πόλης είχε βγάλει ανακοίνωση αναφέροντας πως «ήταν σύμπτωση» καθώς συγκιριακά το Σάββατο συγκεντρώνεται περισσότερος κόσμος στην πλατεία, καθώς και ότι «δεν υπήρχε τίποτα το οργανωμένο».

    Γέμισε κόσμο και το κέντρο της Κοζάνης

    Και στην Κοζάνη ωστόσο υπήρχε έντονη κινητικότητα το Σαββατοκύριακο. Στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης παρέλασαν καρναβαλιστές, με αρκετό κόσμο να ξεχύνεται στο κέντρο της πόλης προκειμένου να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΞΑΝΘΗ ΚΟΖΑΝΗ…COVIDIOTS

    2. 25ή Μαρτίου κατεβαίνουμε μαζικά στους δρόμους και τους ρίχνουμε να τελειώνουμε με την συμμορία της κούλας

    3. Σαρακοστιανα επιδορπια.
      Οταν στην εικονα Χριστιανος…
      Και στην ουσια δουλος της αμαρτιας…
      Τοτε δεν υπάρχει η ντροπή προς τον Θεο…και ουαι αυτή η ντροπή θα είναι η φωτιά η αιώνια…
      Τοτε καρναβάλια είναι οι ανθοδέσμες και οι ευχες του πασχα…Ανάσταση Χριστού δεν πανε μαζί με γιορτές με αυτα που δινουν χαρές στα καλικατζάρια…

      Τοτε οταν πεθανει η ψυχη….δεν θα εχει κάτι να αγαπά… γιατι οτι αγαπούσε ..δεν υπάρχουν στην αιωνιον ζωη…εκει τα ζωντανα της γης ..ειναι πλεον πεθαμένα…
      Α-χρηστα.
      Κατω απο τα βλεφαρα των Ελληνων..περναει η Αληθεια του θανατου τους..και αυτοι τυφλομενοι απο την Λαμψη της πλανης…σκαβουν μονοι τους τον ταφο τους…με διαθικη στα παιδια τους οτι για αυτο γεννήθηκαν…να πρέπει με την αγαπη τους για την αγαπη να πεθάνουν.
      Μια ανοδο προς τα ταρταρα.
      Ενας ζωοποιος σταυρος νεκρος απο Θεο, ζωη και ελευθερια.
      Μια Ελλαδα με Ελληνες χωρις πνευμα Ελληνικο.
      Ζωντανοί να οικούν στον Αδη σε αδιο ταφο η καρδιά τους χωρίς αγάπη χωρίς Χριστο.
      Πενθω…για των αιωνων τον Γολγοθα του Κυριου…που ενω Αυτος ανεστη…η αγαπη των ανθρωπων τον αγαπαει για να ειναι αυτος επανω στον Σταυρο..και να ζουν αυτοι τον παραδεισο τους σε αυτην την γη….οι πλανεμενοι.

    4. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για να πειστεί ο κόσμος και να τηρήσει ευλαβικά τα όποια μέτρα , είναι να μπαίνουν οι κάμερες (καθημερινά) στις ΜΕΘ και στους προθαλάμους αναμονής ΜΕΘ (φυσικά με θόλωση σε πρόσωπα για την διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων).
      Μας έχουν ζαλίσει τα μμε με τζούφια ρεπορτάζ

    5. Σιγά μην είναι απλός κόσμος. Απλυτοι, κατσαπλιάδες βολτάρουν. Ας κάνουν τίποτα στην περιοχή μου και θα πέσει τρελό τηλεφώνημα..

      1. Τι στο διάλο, θες εσύ εδώ μέσα στο μακελειό ρε βρωμιάρη;

      2. Όξω από δω μέσα μωρή γαμόπουστρα. Κινούμενη τέφρα.Τράβα στο μαξίμου και πάρε τηλέφωνο την Κούλα αυτόν το playmobil, το πολιτικό σκιάχτρο, τον “αυτιστικό” πολιτικά που παριστάνει τον πρωθυπουργό, μπας και σου δώσει κανένα κόκκαλο. Κοπρίτη. Κοπρόσκυλο. Τον άπλυτο και τον λιγδιάρη τον βλέπεις κάθε πρωί στον καθρέφτη σου. Και άλλαξε όνομα το ντροπιάζεις και το βρωμίζεις.Λεχρίτη.Δοκίμασε να βάλεις ”Σάπιος-Λέτσος” σου πάει περισσότερο.Σίχαμα

    6. ΝΑΙ ΚΑΛΑ….ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΗΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΕΙ…….Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ!!!!!!!

      1. Βουλωστο ρε βολεμενο κομματοσκυλο μη σου γαμ… Τίποτα μπινε.

      2. Κάτσε σπίτι, φόρα 3 μάσκες και ψόφα μόνος σου. Ψωνάρα και κομπλεξάρα.

      3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ
        ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ
        ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΖΩΟ
        ΤΟ ΠΟΛΎ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΑΜΟΙΒΑΔΑ

      4. Eσύ είσαι ΖΩΟ γι αυτό σου βάλαν φίμωτρο και καπίστρι μαζί και σ΄έχουν κλεισμένο στο παχνί σου.Στραβάδι.Ραγιά.Δούλε ή μάλλον σκλάβε.Το μαστίγιο μόνο σου λείπει να κατεβαίνει με δύναμη πάνω στο δουλικό τομάρι σου και να σου θυμίζει τι σκυλί δαρμένο αξίζεις να είσαι. Άμα δε θες να κολλήσεις κοροιδοιό κάτσε μέσα στη σπηλιά σου κι απάλλαξε μας απ΄την εμετική παρουσία σου και τη σιχαμερή νοοτροπία σου ή πάνε καλεσμένος στην εκπομπή που κάνει ο άλλος “στην υγειά σας ρε κορόιδα”.Για κάτι γκαγκαδιάρηδες σαν και σένανε την κάνει. Πάνε κάνε και το εμβόλιο μαζί με τα άλλα τομάρια σαν και του λόγου σου.Αυτό σου αξίζει ή ακόμα καλύτερα περίμενε να επιστρέψεις στην “κανονικότητα” και να πάρεις τη ζωή σου πίσω….Απολειφάδι.Ξέρεις τι θα πάρεις στην τελική ε?

      5. Κάνε μόκο ρε φλόμπα που γραψες και λογίδριο.Θυμιατό. Τράβα πίσω στη σπηλιά σου γκοιμ

      6. ANTE ΜΠΕΣ ΝΕΟΡΑΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ… ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΟΧΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ ΓΚΕ ΓΚΕ ???ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ

    7. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ?? ΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΑΛΑ ΝΤΑΞΕΙ…ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ

      1. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ …………………ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙΚΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ

    8. Για την 25η Μαρτίου είναι προγραμματισμένες πολλές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες και ήδη οργανώνουν πράγματα, παρελάσεις παιδιών κτλ. Καλά μετά την χθεσινή έκρηξη του κόσμου είναι τουλάχιστον βλακες να μιλάνε ακόμη για μέτρα. Στην πράξη δεν τηρείται τίποτα, μόνο μάσκα και αυτή όταν βλέπει ο κόσμος αστυνομία για να μην τρώει πρόστιμο. Ας κάτσουν οι μικροί κλειστοί να βλέπουν τις πολυεθνικές να κάνουν πάρτυ και να παίρνουν όλο το χρήμα.

    9. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΆΛΙΑ ΠΕΤΆΜΕ ΤΗ ΣΚΟΎΦΙΑ ΜΑΣ
      ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΊΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΜΑΓΚΙΆ ΜΑΣ

    10. Γαβγίζουνε γιατί δεν θέλουν να πουν πως ο κόσμος κολλάει στα μέσα μαζικής μεταφοράς και από τις εκατοντάδες χιλιάδες πίθηκες που έκαναν εισαγωγή και πέφτει πολύ χρήμα. Κανένα από αυτά δεν έχει κορωναϊό. Είστε και σεις και οι προηγούμενοι ο ορισμός της ξεφτύλας. Εξαφανιστείτε που λένε και οι πραιτωριανοί σας όταν τους βγαίνει το μπατσικό τους εκεί που τους παίρνει.

    11. Βγάλτε τις μάσκες ρε και αναπνεύστε ελεύθερα! Εδώ τα σκυλιά έχουν το δικαίωμα να αναπνέουν ελεύθερα και δεν το έχουμε εμείς?

    12. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, δεν τους αντέχουμε άλλο. O απόλυτος εγκλεισμός της κυβέρνησης έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα, ο κόσμος μπούχτισε και δεν πιστεύει τον θίασο των μελών της επιτροπής με τις συνεχείς και αντικρουόμενες δηλώσεις.

    13. χαμος λεει η τατιανα παρα την απαγορευση κυκλοφοριας , πια απαγορευση κυκλοφοριας ουτε στην βορεια κορεα δεν υπαρχει αυτο το πραμα το εχουν παραγαμησει τα καναλια στο φιναλε …

    14. ΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
      ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
      ΠΩΣ; ΕΥΚΟΛΟ…ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

    15. Μπραβο σε όλους σας πολύ καλά κάνατε και του χρόνου ελεύθεροι και χωρίς λαθραίους στη χώρα μας.

    16. Κάτω ή Εβραιοναζιστική χούντα τού ανοσόρροπου γουρλομάτη.
      Γιάννης Λάκων

    17. Έφτασε η ώρα της απελευθέρωσης; Ή μας άφησαν για λίγο -όπως τα Χριστούγεννα- για να ξεσκασουμε και μετά θα μας “τραβήξουν τα χαλινάρια” και θα μας “μαστιγώσουν”;

    18. ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΙΑ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΦΤΑΝΕΙ!!!!

    Comments are closed.