ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: 29 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – ΚΑΤΕΛΗΞΕ 70ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    IOS NEKROI  1

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα
    Ενας 70χρονος άνδρας που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Καστοριάς είναι ο 29ος νεκρός από τον ιό στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος που είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα κατέληξε τα ξημερώματα.

    Πρόκειται για τον τέταρτο άνθρωπο από την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς που χάνει τη ζωή του από τον κορωνοϊό, ενώ το τοπικό νοσοκομείο εκπέμπει σήμα κινδύνου για τις αντοχές του, ενώ οι τοπικές αρχές απηύθυναν έκκληση για να ενισχυθεί ο εξοπλισμός του και τα μέσα προστασίας του προσωπικού του. Περίπου 20 άνθρωποι από την περιοχή έχουν διακομισθεί από το νοσοκομείο της Καστοριάς στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

    Ειδικότερα, χθες, με ανακοίνωση της η Π.Ε. Καστοριάς απηύθυνε έκκληση για μάσκες υψηλής προστασίας FFP2 & FFP3 για το Νοσοκομείο & το ΕΚΑΒ της πόλης.

    Η Περιφερειακή Ενότητα και ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος ζητούν από τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και ιδιώτες που μπορεί να έχουν μάσκες υψηλής προστασίας προσώπου «να τις διαθέσουν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Καστοριάς προκειμένου να διευκολύνουν το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού».
    Στην ανακοίνωση της η αντιπεριφέρεια Καστοριάς τονίζει ότι «οι ανάγκες είναι τεράστιες και ότι όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι προστατεύοντας τις δομές υγείας, προστατεύουμε τον εαυτό μας».

    Τέλος τονίζεται ότι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν το παραπάνω υγειονομικό υλικό μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ, στα τηλέφωνα: 24673 50200/1.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ρε εσεις εγω δεν ειμαι απο Καστορια….ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

      Γιατι δεν στελνουμε μασκες? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ?

    2. Τελευταια ενημερωση απο τον ΕΟΔΥ για την γριπη Η1Ν1 ειχαμε στις 27/2 που ελεγε οτι απο 20/2 εως 27/2(δηλαδη σε μια βδομαδα) ειχαμε αλλους 17 θανατους απο Η1Ν1 συνολον ως τοτε 77 θανατοι.. Απο 27/2 εως σημερα 28/3 δεν υπαρχει καμια ενημερωση για την γριπη Η1Ν1. Πιστευω καταλαβαινετε το σκεπτικο μου ετσι?? Δεν ειμαστε χαζοι η πλειοψηφια των πολιτων οπως νομιζουν. Επισης δεν υπαρχει ενημερωση στο ποσες ειναι οι αυτοκτονιες Ελληνων πολιτων απο την μερα που επιβληθηκε η κατ οικον απομονωση… Μηπως ηδη εις τετραπλουν εχουν ξεπερασει τους θανατους απο Η1Ν1?? ααχχ συγνωμη, απο κορονοιο ηθελα να πω….

    3. Οι τόνοι υγειονομικού υλικού προστασίας που μας έκαναν δωρεά διάφορες χώρες και αυτά που προμηθευόμαστε δεν μοιράζονται σε όλη την Ελλάδα; Τα μοιράζουν όπως θέλουν ή βρίσκονται ακόμη στις κούτες;

    4. Οχι ολοι ειναι ατρωτοι.
      Ωωωω εφυγε η 94 χρονη πκυ ηταν θετικη στον ιο.
      Οτα βρεχει καιγινεται της καριολας για 2ημερες και σημερα ζεματαει ο ηλιος πολλοι θα κρυωσουβν…
      Αλλα αυτο με το τσιοδρα καθε μερα τετοιο ανχος τετοια πορωσηδεν εχω ξαναζησει

    5. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ),ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ “ΒΛΕΠΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΙΠΗ,ΠΕΙΝΑ Κ.Λ.Π.”…ΑΛΛΑ ΠΥΤΕ ΛΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!! ΚΑΟ ΞΑΦΝΙΚΑ…ΩΩΩΩ!!….ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ!! ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!! ΕΦΥΓΕ 88 ΟΚΤΑΧΡΟΝΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ!! ΣΕ ΕΞΕΛΊΚΉ ΤΌ ΈΜΒΌΛΊΌ!!! ΡΈ ΔΈΝ ΤΡΆΒΆΤΈ ΤΌ Π@ΎΛΊ ΣΆΣ ΛΈΏ ΈΓΏ ΣΎΣΤΉΜΊΚΌΊ!!! “Ύ.Ρ.” ΠΆΡΆΚΆΛΏ ΌΠΏΣ ΈΝΈΡΓΉΣΈΤΈ ΣΤΆ ΠΛΆΊΣΊΆ ΤΌΎ ΔΉΜΌΚΡΆΤΊΚΌΎ ΔΊΆΛΌΓΌΎ,ΠΡΌΣ ΔΉΜΌΣΊΈΎΣΉ ΤΌΎ ΣΧΌΛΊΌΎ ΜΌΎ!!

      1. πολυ σωστη ……το τραβανε οι παγκοσμιοποιητες και τα εδω τους τσογλανια στο επομενο σταδι

    Comments are closed.