ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ: Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΤΣΗΣ (1)

    Την ώρα που αγόραζε κόκκινα δάνεια, έχοντας στην κατοχή του τρεις off shore ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης με δικαστικές προσφυγές επιχειρούσε να μπει σε καθεστώς ρύθμισης των χρεών του.

    Ο Ανδρέας Πάτσης ενώ αγόρασε μέσω εταιρειών «κόκκινα δάνεια» 63 εκατ. στην τιμή των 4,3 εκατ, με τραπεζικό δανεισμό από την τράπεζα της οποίας αγόραζε κόκκινα δάνεια, την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reader, προσέφευγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης των οφειλών του ώστε να μην προχωρήσει η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της ακίνητης περιουσίας του!

    Ο τρόπος που λειτούργησε, πολιτικά κι επιχειρηματικά, είναι απολύτως συμβατός όχι απλά με τις «αρχές της Ν.Δ» αλλά με αυτό που αποκαλούμε «ελληνική οικονομία» τα τελευταία 30 χρόνια, ίσως και νωρίτερα. Έφτιαξε εταιρία εκμετάλλευσης των κόκκινων δανείων, δηλαδή ότι ακριβώς κάνουν -νομιμότατα- τα περίφημα «funds» κερδοσκοπώντας πάνω στα αδιέξοδα δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που καταστράφηκαν από την οικονομική κρίση.

    Ενεπλάκη ως παράγοντας με το ποδόσφαιρο, αντιγράφοντας σε μικρογραφία την συνταγή της εγχώριας «μεγάλης επιχειρηματικότητας». Αξιοποίησε τις δυνατότητες του ευρωπαϊκού πλαισίου για την διακίνηση κεφαλαίων (off-shore εταιρίες, μη ονομαστικοποίηση μετοχών, επιχειρηματικό απόρρητο) που έχουν νομοθετηθεί διαχρονικά ως παράγοντες ανάπτυξης. Ανέπτυξε πολιτικές φιλίες τις οποίες χρησιμοποίησε για να «ανοίξουν πόρτες» στις δραστηριότητές του, αυτό κι αν είναι χαρακτηριστικό του ελληνικού «επιχειρηματικού δαιμονίου». Θα μπορούσαμε να πούμε πως «μετέτρεψε την κρίση σε ευκαιρία» αν αυτή η φράση σας θυμίζει κάτι.

    Ότι λειτουργούσε έτσι και το γνώριζαν όλοι στη ΝΔ είναι γεγονός. Όμως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα και κάτι πολύ σημαντικό:

    Ο Δήμος Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης, του διέγραφε χρέη. Αυτή είναι η συμμορία, η γαλάζια αλητεία που τρώει δημόσιο χρήμα. Ιδού οι αποδείξεις:

    ΠΑΤΣΗΣ

    24...

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Πώς είναι έτσι;;;; 😳Τι παίρνουν όλοι αυτοί και κάνουν όργια;;; 💊💊💊💊💊💊💉💉💉

    2. Μου αρέσει το άσπρο παρθενικό νυφικό της μας δείχνει καί λιγο Βυζάντιο.

      1. Αυτό σκέφτηκα κιεγω. Μπροστά στον παπά και στο Θεό. Και το μαλλί σαν Μπάρμπι γέροντομπεμπεκα.

    3. Η πουτανοτράπεζα δάνεισε σε αυτόν λεφτά για να αγοράσει τα δάνεια του κόσμου;

    4. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τον είχαν διώξει από δήμαρχο θα είχε πάει στο δικαστήριο θα έτρωγε ποινή φυλάκισης θα πλήρωνε αποζημίωση στο δημόσιο και θα του απαγορευόταν η ξανά υποψηφιότητα για οποιαδήποτε αξίωμα …Εδώ δεν γίνεται τίποτα με την δικαιοσύνη και την αστυνομία να τους προστατεύει σε μια χώρα τσιφλίκι τους ….συνένοχοι είναι και αυτοί που τους ψηφίζουν και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
      Έρχεται όμως η στιγμή που όλα έχουν το τίμημα τους!

    5. ΚΟΥΙΖ:στο λα.ο.σ του ερωτυλου σαβανοτσεπη μουρουνουελαιολαδα ελαδεμπορα αγραμματου πρωην πλανωδιου πωλητη σανου γαλατοs..πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων και προωθητη μανεκεν…ποια λεγανε βικυ κοτερατζου το τρομπονι του λουλουκου που εβγαινε απο το γραφειο του βοσποροχεσμενου ολο αχτενιστη???

    6. Πεσατε απο τα συννεφα? Γιατι?
      Θεμα υποκλοπων, ξαφνικα …Μιχος με τη 12χρονη………..
      Θεμα Μιχου, ξαφνικα εμφανιστηκε και ο……αγνωστος Πάτσης!
      Κυτταξε να δεις κατι συμπτώσεις.Καυμενε μου ραγια, ξυπνα οσο ειναι καιρος.
      Δεν θα γινει απολυτως τιποτα με ολα αυτα.Το μονο σιγουρο ειναι οτι,εσενα ραγιά
      θα συνεχιζουν να σε κοροιδευουν, να σε φτυνουν, να σε φτωχαινουν, να σε εχουν
      μονιμα με σκυμμενο το κεφαλι, για να συνεχιζουν αυτα τα αποτροπαια σατανικα οντα
      να ζουν στη χλιδη και οχι μονο.Αλήθεια τι αλλο πρεπει να σου κανουν για να τους
      παρεις στο κυνηγι?

    7. Μα γιαυτό μπαίνουν στήν εξουσία φυσικά οχι για να σώσουν αλλά για να σωθούν οι ίδιοι με τα δικά σας λεφτά , και συ μ@κάκα Ελληνα να τούς ψηφήζεις και να τούς ξαναψηφήσεις

    8. Ο Πάτσης και η Παπαλουκά γιατί έκλεισαν το facebook kai to Instagram τους γιατί δεν επικοινωνούν με τον κόσμο πια γιατί δεν βάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους γιατί;Τι έχουν να φοβηθούν ένας Δικηγόρος και μια Δημοσιογράφος.Εμενα μου άρεσε που ο Πάτσης βγήκε στις εκπομπές την επόμενη μέρα σαν να μην είχε να φοβηθεί τίποτα μετά τι έγινε;

    9. Το βλέμα της νύφης στη φωτογραφία τα λέει όλα.

    10. Ψόφο σε κάθε λαμόγιο που κλέβει τα χρήματα του φορολογούμενου. Μπράβο ρε μακελειό. Σε ευχαριστούμε που βγάζεις στη φόρα όλους τους μαφιόζους μπας και ξυπνήσουν τα ζα που τους ψηφίζουν και τους χειροκροτάνε. Ελπίπιζουμε να κατέβεις στις εκλογές γιατί αλλιώς δεν έχουμε τι να ψηφίσουμε.

    11. Σβηνουνε χρεη απο τον φτωχο πατση!…..και πως δουλευουνε συστηματικα σαν εγκληματικη οργανωση.
      Ολη η ΝΔουλα….

    12. Κάνει μπαμ από χλμ ότι το Πάτσι είναι ένα πιόνι .Ποιος αγοράζει τα δάνεια κουμπάρε θα μας πεις ? Αυτός έκανε ρύθμιση για οφειλές και ακούμπησε κασέρι 4,3 μύρια? Αχαχχαχαχαχαχα μόνο οι ηλίθιοι τα πιστεύουν αυτά .ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΙΛΑ .

    13. Είπαμε πασοκος μεταγραφεις στην Ν.Δ του Κούλη, όπως Πιερρηκακης.

    14. Οι λαοί που εκλέγουν διεφθαρμένους πολιτικούς, κλέφτες, απατεώνες και προδότες δεν είναι θύματα αλλά συνένοχοι. Αν ομως απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία!

    Comments are closed.