(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) “ΠΑΝΗΓΥΡΙ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΑ – ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ! (BINTEO & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ep 2 OK

    Πριν από λίγα λεπτά όπως μας ενημερώνει ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ Νίκος Τσιαμτσίκας, έκλεισε η Πατησίων.

    Ώρα 20:34 – Όπως μας μεταφέρει ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 200 περίπου αναρχικοί έκαναν ντου και επιχείρησαν να μπουν στο πανεπιστήμιο, εκεί όμως συνάντησαν αντίσταση απο φοιητητές του ΚΚΕ με ρόπαλα και το ξύλο πήγε σύννεφο!

    Εντωμεταξύ οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αναρχικοί έχουν ήδη συγκεντρώσει και αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες από πέτρες και ποιος ξέρει τι άλλο..!

    Δυνάμεις των ΜΑΤ έλαβαν ήδη θέσεις.

    Δείτε τις πρώτες εικόνες:

    ep ok

    ep 2 OK

    EP 3 OK

    Αντιεξουσιαστές έκαναν πορεία αλλά χωρίς να καταφέρουν να πλησιάσουν την ΑΣΟΕΕ.

    Συγκεκριμένα:

    Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πατησίων καθώς κουκουλοφόροι πραγματοποιούν πορεία προς την ΑΣΟΕΕ.

    Περίπου 500 άτομα, διαμαρτυρόμενοι για τις εκκενώσεις καταλήψεων στα Εξάρχεια αλλά και την αστυνομική επέμβαση στην ΑΣΟΕΕ ξεκίνησαν την πορεία τους από την πλατεία Αμερικής προς το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

    Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ, στα Εξάρχεια και τις εκκενώσεις καταλήψεων.

    Επίσης προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στο ύψος της Ρηγίλλης, λόγω πορείας που πραγματοποιούν Κύπριοι διαδηλωτές.

    Οι διαδηλωτές μέχρι πριν από λίγα λεπτά ήταν συγκεντρωμένοι κοντά στο Υπουργείο Υγείας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ρε αποτελειωστε τα αποβράσματα να τελειώνουμε με Αυτή την κατάσταση επιτέλους.

    2. Αυτα τα κοπροσκυλα που εχουν σκοπο να σπασουν και να ρημαξουν και φορουν τις κουκουλες, πρεπει η Αστυνομια, χωρις να ακουει τις κραυγες των αρλουμπολογων του Συριζα, να τους σπασει τα σαπια κεφαλια τους να τελειωνει μ’ αυτα τα υποκειμενα!!!!!! Φτανει πια με τους τεμπελχαναδες απλυτους καντε τους τοπι στο ξυλο, εχετε ολη την κοινωνια με το μερος σας!!!!!!!!!

    3. Η χολέρα της Αθήνας δηλαδή είναι 500 άτομα. Κάντε ένα hotspot και μπουζουριάστε τους να τελειώνει η ταλαιπωρία

    4. Αντιεξουσιαστές-Αναρχικοί-Κομμουνιστές, ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ με επικεφαλής τον ΤΣΙΠΡΑ είναι οι βασικοί ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ και καταστροφείς της Πατρίδας!!! Υποψήφιος βέβαια για ένταξή του σ΄αυτή τη κατηγορία είναι και ο “Κούλης”, εάν δεν υλοποιήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΗ για φύλαξη των συνόρων και το σταμάτημα της ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ!!! ΄Οσον αφορά τους δύο πρώτους(Αντιεξουσιαστές-αναρχικούς),αν τολμήσουν το Σαββατοκύριακο του Πολυτεχνείου(σύμφωνα με όσα φημολογούνται)να αιματοκυλίσουν την Αθήνα ή τη Χώρα, είναι πλέον η ώρα του οριστικού ξεκαθαρίσματος με δαύτους!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΜΕ!!! Αρκετά με τη πολιτική του τρόμου εκ μέρους τους!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!! ΄Η η Σωτηρία της Πατρίδας ή αυτοί – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ!!!

    5. Δηλαδή έχουμε αντιεξουσιαστές,αναρχικους και κομμουνιστές. Ποια η διαφορά μεταξύ αυτών;

      1. Οι κομμουνιστες τον παιζουν-ρολο- οπως τους συμφερει,αλλοτε συστημικοι κ αλλοτε αδιαφοροι.Οι αναρχες ειναι ιδεολογικα σταθεροι οταν πεφτει το χρημα απο τα μυστικα κονδυλια.
        Αιντε Μαιρουλα παρε μπρος.

    Comments are closed.