ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 112 ΣΕ 4 ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ – ΑΔΕΛΦΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    be97f5d7994f8b7c94f19267b44c37fa_XL

    Μήνυμα του 112 ήχησε το απόγευμα του Σαββάτου στους κατοίκους των βορείων προαστίων της Αττικής, ενώ παράλληλα εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους της Βοιωτίας και της Εύβοιας, προειδοποιώντας για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

    Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα εστάλη 112 στα κινητά των κατοίκων της Δροσιάς, του Ωρωπού, αλλά και της Εύβοιας και της Βοιωτίας, καθώς η κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα θα προκαλέσει σφοδρές χιονοπτώσεις.

    Το μήνυμα έγραφε: «Επείγουσα ειδοποίηση. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της 05-02-2023 στην περιοχή σας.

    Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

    112 σε Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Μαγνησία και Σποράδες

    Μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις εστάλη και στους κατοίκους της Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Μαγνησίας και Σποράδων.

    «Ενεργοποίηση 112. Επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 5/2 σε #Εύβοια #Βοιωτία #Φθιώτιδα #Μαγνησία & #Σποράδες‼️ Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» έγραφε το μήνυμα.

    ΞΚΗΓΚ

    Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε Αττική Οδό και Αθηνών-Λαμίας

    Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε Αττική Οδό και Αθηνών-Λαμίας.

    Ανακοίνωση της αστυνομίας

    Για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων ενόψει εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, με Απόφαση του Διευθυντή Τροχαίας Αττικής από την 18.00΄ ώρα σήμερα 04.02.2023 τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.

    Περαιτέρω, από την 18:00΄ ώρα σήμερα 04.02.2023 δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων:

    Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).

    Καθ’ όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρό αυτών οδικό δίκτυο.

    Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL- πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

    Ακόμη, από την 06.00΄ ώρα αύριο 05.02.2023 δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, επί της Λ. Πάρνηθος από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

    Παρακαλούνται οι οδηγοί εν λόγω οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

    Όλα δείχνουν ότι αρχίζει ένα εφιαλτικό τριήμερο κάτι που πρέπει να προκαλέσει την προσοχή μας γιατί κράτος να βοηθήσει τον κοσμάκη δεν υπάρχει…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Εγο πιστεβο το 112 και θα κατσο μεσα μεχρη να περαση η κακοκερια. Εσης βγητε εξο να δο τι καταλαβετε

    2. Το 30% δεν μας πειράζει η κακοκαιρία που θα μείνουμε σπίτι, μας πειράζει που δεν μας περισσεύουν να βγούμε ούτε όταν έχει καλό καιρό έξω όπως παλιότερα για καφέ, μπαράκι και καμιά ταβέρνα. Έτσι μας κατάντησαν οι βολεμενοι που ψηφίζουν τους αλήτες και αυτοί με τη σειρά τους στέλνουν το λογαριασμό μια ζωή σ’εμάς. Οι έχοντες και κατέχοντες δεν έχουν πρόβλημα έχουν και περισσευμα και απόθεμα.

    3. Χειμώνας είναι ρε γαμωτο τι θα κάνει βροχές, κρύο ε και λίγο χιόνι. Τι πράγματα είναι αυτά, μόνο για να πανικοβάλλονται κάτι εντελώς βλάκες που τους δίνουν σημασία σ’ότι φυσιολογικό που αυτοί όλοι το πλασάρουν ως καταστροφικό. Αν ο Γενάρης έκανε ζέστη και καύσωνα θα λεγόταν Ιούλιος. Μην τρελαθουμε κιόλας. Απλά ο νόμος λέει ότι όταν η πολιτική προστασία βγαίνει και λέει ότι έρχεται χιονιάς τότε όλοι στα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν αλυσίδες χιονιού αλλιώς πρόστιμο. Χρυσές δουλειές πάλι. Όλους τους επαγγελματίες θα σώσει ο Κούλης. Ένας γνωστός μου φαρμακοποιός μου έλεγε τρίτη χρονιά που με τα ραπίντ τέστ έχω βγάλει χρήματα που δεν θα έβγαζα σε 10-12 χρόνια. Ξέρεις τι είναι να πουλάς 6-7 ευρώ κάτι που έχεις αγοράσει 0.5-1ευρω; Αυτά είναι τα οφέλη του συστήματος.

    4. Τα ίδια έλεγαν και πέρυσι και μείναμε στην Αττική οδό εγκλωβισμένοι 24ωρες και μετά 5 ημέρες χωρίς ρεύμα. Θράσος. Έστειλαν e-mail πριν λίγες μέρες και ενώ υπήρχαν όλες οι αποδείξεις είπαν ότι δεν δικαιούστε την αποζημίωση γιατί δεν ταυτοποιούνται τα στοιχεία

    5. ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
      ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ Π@@ΣΤΗ ΜΟΥ.
      ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΛΚΣ!
      ΤΟ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
      😂

    6. την σΚΟΥΛΗκοκριση κάποιος να καθαρίσει;;; αόρατη δύναμη; θεία δίκη;; θεία δύναμη;;
      Μετά τΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ Κ. ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ, ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΆ ΜΕ ΜΠΌΛΙΚΗ ΜΊΖΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΦΉΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΉΣ
      Ε ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ…….. το κομπλεξικό μπάσταρδοκαρτουν σίχαμα. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ.

    7. Ο κόσμος έχει γίνει καχύποπτος λέει ότι θέλου να πουλήσουν αλυσίδες για να κονομίσουν οι δικοί τους, επειδή βάζουν πρόστιμα. Εδώ όλα λύνονται με πρόστιμα

    8. για να δικαιολογησουν οτι ειναι αχρηστοι σε ολους τους τομεις μονο να κουνανε το δακτυλο ξερουν και να κανουν διαβηματα για γελια οι ανθρωποι ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ για τιποτα δεν ειναι πετανε ενα καθηστε μεσα και ολα καλα σαν τον αλλο τον βλακεντιο που ειχε πει αν μπει διαρηκτης στο σπιτι καντε οτι κοιμοσαστε τοσο πιτουρο εχουν για μυαλο τα αποτυχημενα νουμερα

    9. Μόνο ένα λοκντάουν μας σώνει μέχρι τις εκλογές!

    10. Έτσι όπως πάνε, στο μέλλον θα στέλνουν τα 112 ένα μήνα πριν! λολ

    11. Απλα ξευτιλα κρατος χωρις υποδομες! Οι βορειες χωρες πως ανταπεξερχονται χειμωνιατικα? Ακομα και οι χωρες του τεως ανατολικου μπλοκ κρατανε τους δρομους τους καθαρους! Εδω στο Κουλισταν μας μαθανε το…112 κι ολα καλα που λεει και ο Σακης!

      1. Ναι ΜΟΥΛΕ στις Βόρειες χώρες επειδή οι πολίτες δεν είναι ΜΠΑΤΙΡΙΑ σαν τους Έλληνες έχουν και σετ χειμερινών ελαστικών. Αν δεν ξέρεις τι είναι ψάξε το.

    12. εκκενωστε θα μας πουν τα νουμερα παλι

    13. Απαγορεύεται η κίνηση βαρέων οχημάτων, άνω των 3.5 τόνων στην Αθηνών Λαμίας και την Αττική Οδός, ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΡΉΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΊΔΩΝ “!!Μετά την παγκόσμια πρωτοτυπία ηλιθιότητας του καλαθιού του νοικοκυριού, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων που φέρουν αλυσίδες!!!Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!!!Όλα για τους εργολάβους των Εθνικών οδών…!!

      1. ΕΣΥ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΑΥΤΟ;

    14. Χριστιανοί προσοχή. Έρχεται η Δευτερα Παρουσία. Μπορεί να χιονίσει λίγο όπως εδώ και χιλιάδες χρόνια…

    Comments are closed.