ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ!!! ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ” ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

    Κοινοποίηση:
    c917fd68-1691-4bea-8fe7-5a354423d89e

    «Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου, μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023).

    Επιβάτες και εργαζόμενοι αναφέρουν πολλά προβλήματα τα οποία υπήρχαν χρόνια στο δίκτυο, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες και για βλάβη λίγο πριν γίνει το δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη, ενώ δε λειτουργούσε το σύστημα τηλεειδοποίησης.

    Παρόμοια καταγγελία υπάρχει τώρα και για τον Προαστιακό. Ο Ηλίας Τρευλός, μέλος της ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, επιβεβαίωσε την πληροφορία πως δεν υπάρχει σύστημα σηματοδότησης ούτε στον Προαστιακό στο κομμάτι «Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο».

    Μιλώντας στο OPEN είπε πως «ένα κομμάτι λειτουργεί, ένα κομμάτι όχι στον άξονα αυτόν. Ακόμη και να λειτουργούσε αυτό το κομμάτι ακριβώς επειδή χθες έγιναν πολλές αναφορές με όλες αυτές τις απίστευτες παραλείψεις και τα κενά που υπάρχουν, δεν λύνεται το πρόβλημα. Ο έλεγχος της κυκλοφορίας δεν αντιμετωπίζεται μόνο με 4-5 χιλιόμετρα. Πρέπει να είναι στο σύνολό του, σε πλήρη λειτουργία και να υπάρχει στο κέντρο ελέγχου συνολική εικόνα πού βρίσκεται η κάθε αμαξοστοιχία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. οι διοικητες ΟΣΕ ΕΡΓΟΣΕ γιατι δεν ειναι με αλυσιδες?
      αραζουν σπιτι τους?!!.. ΑΥΤΟΜΑΤΑ να συλλαμβανονται οι διοικητες καθε οργανισμου που γινεται σοβαρο ατυχημα. Αργοσχολα ελλεινά κομματοσκυλα, συνηθως ασχετα κιολας, που απλα η γραμματεας τους (αν εχουν μονο μια,,) συσσωρευει αναφορες υπαλληλων τις οποιες ουτε καν κοιταζουν ποτε. μονο ολη μερα ξυσιμο και γλυψιμο αυτου που τους τοποθετησε εκει..

    2. Επειδή είμαι εξοργισμένος και τρομερά στεναχωρημένος με αυτό που έγινε, τόσα παιδιά τόσοι νέοι στάχτες θα ξαναγράψω κάτι που λέω πολύ συχνά σε φίλους και γνωστούς μου. Ούτε φασίστας είμαι ούτε γουστάρω τα ολοκληρωτικά καθεστώτα αλλά έτσι θα ήθελα να είναι για ένα χρόνο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Μεταξάς και πρωθυπουργός ο Παπαδόπουλος και να δούμε τότε και να συγκρίνουμε ποια θα ήταν η κατάσταση στη χώρα, αλλά κυρίως αν θα γινονταν όλα αυτά που γίνονται τώρα. Πόσοι μαγκιά θα είχαν κάποιοι να κάνουν όλα όσα βλέπουμε. Έτσι μια απορία έχω. Παιδιά βιάζονται, αεροπλάνα πέφτουν, δυστυχήματα παντού, μίζες σε ότι αγοράζουμε, ατιμωρησία, ανευθυνότητα κ.τ.λ. Ένα χρόνο αλλά να μην το ξέρει κανείς ότι θα φύγουν μετά.
      Ένα χρόνο να δούμε οι μάγκες θα έκαναν μαγκιες ή θα ήταν κλαρίνο.

    3. Δεν υπάρχει τύχη αφού υπάρχει Θεός. Ζούμε από το θαύμα της θείας πρόνοιας.

    4. Ω Ελλάς Ηρώων Χώρα !
      Τι γαΐδάρους βγάζεις τώρα !

    5. Την 2η φορά θα είναι αλλιώς πολιτικοπουστρακια.

    6. Ζητείται σταθμαρχιδης για σταθμό τραίνου στη Λάρισα, τον προηγούμενο τον παρέλαβε ο ηγούμενος.
      Πληροφορίες ΟΣΕ (Οργανωμένα Σουργελα Ελλάδας)

    7. Αφήστε τις κατάρες και τις κλάψες νεοέλληνες φαιδροι,άβουλοι και μοιραίοι,που έλεγε κάποιος ποιητης.Παλι στις εκλογές τους ίδιους θα ψηφίσετε Τους κλεφτοτοξοτες.Ανθρωπακια ,Ε ανθρωπακια

    8. Έχουμε 1200 νεκρούς το χρόνο στους δρόμους αν και έχουν φτιαχτεί πολλοί ασφαλείς δρόμοι που τους χρυσοπληρώνουμε.
      Βλέπετε πουθενά τροχονόμους; Ο καθένας κάνει ότι του κατέβει και σκοτώνει κόσμο, αστυνόμευση μηδέν, διαλυμένα τα πάντα και ο γαμημενος ο Θεοδωρικάκος τολμά να ζητά ψήφο, ψόφο ανίκανε μαυρογιαλουρε.

    9. Ερωτημα στο μετρο υπαρχουν συστηματα ασφαλειας καμια φορα κανουν κ εκει εκτροπη η θα γινει κ εκει κανα μπαμ κ θα καει ο κοσμος σαν τους ποντικους.Χωρα κ@λοχανειο τιποτα δεν λειτουργει

    10. ψηφιστε τη μεγαλυτερη εγκληματικη οργανωση των τελευταιων 30 ετων στην Ευρωπη.
      στηθηκε απο τον Κουλη-Ντορα και ελεγχουν-δωροδοκουν-εκβιαζουν-καθοδηγουν δικαστες, εισαγγελεις, εκδοτες, καναλαρχες

      ΧΟΥΝΤΑΡΑ

      Οσο για τον 59χρονο, καποιος πολιτικος της ΝΔ τον εστειλε εκει να αραξει για ενα χρονο και να εξασφαλισει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ συνταξη σταθμαρχη και οχι απλου εργαζομενου
      Κατι που γινεται κατα βαση στο βρομικο δημοσιο (ακομα πιο βρομικοι οι ιδιωτες)

    11. Το συγκεκριμένο τμήμα εξυπηρετείται κι από το ΜΕΤΡΟ…

    12. Αγαντα συνελληνες! Λειπει το…κερασακι στη τουρτα τους ! Ενας σεισμος αλα Τουρκια ! Θα το δουμε κι αυτο αφου επανειλημμενα εχουν προειδοποιησει οι σεισμολογοι ιδιως για το ρηγμα στις Αλκυονιδες!

    13. Ο σταθμαρχης θα πληρωσει για ολα δηλαδη; Δεν πρεπει να συλληφθουν ο διοικητης της τρενοσε και τεχνικοι προισταμενοι που επιτρεπουν να κινουνται τα παιδιά τρενα χωρις συστηματα ασφαλειας; Εκει ο εισαγγελεας δεν βλεπει τιποτα;

    14. ΘΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…………

    15. Αγαπητοί δημοσιογράφοι του ΜΑΚΕΛΕΙΟ
      Είμαι κάτοικος εξωτερικού και έχω ταξιδέψει συχνά με τις ακτοπλοικές γραμμές της Αδριατικής για Ιταλία. Η κατάσταση στα καράβια των γραμμών αυτών είναι επιεικώς απαράδεκτη. Παντού βρώμα, σκουριές, κακοσυντήρηση και εγκατάλειψη στην καλή εικόνα των πλοίων. Καμπίνες με βουλωμένες τουαλέττες, προσωπικό βαριεστημένο που με το ζόρι του βγάζεις μία πληροφορία, καθυστερήσεις πολλές και γενικά εικόνα τριτοκοσμικής χώρας. Ο Ιταλός πειρατής πλοιοκτήτης που έκαψε τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους δουλεύει ανενόχλητος και συνεχίζει την ίδια τακτική. Αντί να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και την εικόνα των πλοίων τους αντιθετα έχουν πανάκριβα εισητήρια σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μπαίνοντας σε αυτά τα πλοία σου δημιουργείται αυτόματα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ για έλλειψη κανόνων σωστης λειτουργίας. Παρακαλώ ασχοληθείτε με το θέμα για να μην επαναληφθούν ξανά τα ατυχήματα του παρελθόντος και τρέχουμε πάλι πίσω από τα γεγονότα αφού έχουν γίνει…..

    16. Το δημοκρατικό τόξο έκανε το θαύμα του! Εδώ και χρόνια διάφοροι ιδιώτες χτυπάνε τις προμήθειες του κράτους, λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια ευρώ χωρίς να παραδίδουν λειτουργικά έργα ή υπηρεσίες, ενώ άλλοι εμποδίζουν την υλοποίηση τέτοιων έργων με δικαστικά μέτρα που κάνουν χρόνια για να εκδικαστούν, δημιουργόντας τελικά τέτοιες καταστάσεις όπως αυτή με το ατύχημα. Κανένας υπουργός δεν έβαλε φρένο σε όλους αυτούς που σαμποτάρουν την λειτουργία του κράτους γιατί πολύ απλά όλοι αυτοί είναι φίλοι τους και βγάζουν λεφτά από όλη την διαδικασία. Πως γίνεται πχ να κάνουν διαγωνισμούς για προμήθεια τέτοιων συστημάτων μόνο για συγκεκριμένες περιοχές; Πως θα λειτουργήσουν μαζί συστήματα από διαφορετικές εταιρείες και διαφορετικούς προμηθευτές; Ποιος χασοδίκης πολιτικός αναλαμβάνει να διευθετήσει τέτοια θέματα χωρίς να ξέρει και βάζει έτσι το κράτος σε ατέρμονη χασούρα και την ασφάλεια των μεταφορών σε κίνδυνο; Μήπως ήρθε ο καιρός να μιλήσουμε για ευθύνη πολιτικών και υπουργών, όχι μόνο των τωρινών αλλά από την εποχή της ΠΑΣΟΚάρας που είχαν ξεκινήσει τις αγορές τέτοιων συστημάτων κάπου το μακρινό 1995;;;;

    17. Αν υπήρχε Δικαιοσύνη και όχι εκπορνευμενη Μπανανοδικαιοσυνη,δε θα τολμαγαν να κάνουν ούτε το 1 ο/οο τα ρεμαλια της “””πολιτικής”””.

    Comments are closed.