ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! ΝΤΑΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ! ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΠΕ ΤΑ… ΜΙΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ – ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ;

    Κοινοποίηση:
    σχολειο

    Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας από την Άρτα, καθώς ένας 15χρονος ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή του, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο κι εν συνεχεία έμεινε παράλυτος.

    Σύμφωνα με το όσα μεταδόθηκαν από το MEGA, όλα έγιναν μέσα στο πρoαύαλιο του σχολείου, όταν ο δράστης χτύπησε αρχικά με την μπάλα το κεφάλι του 15χρονου. Στη συνέχεια αφού τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα, του χτυπούσε το κεφάλι με μανία στα κάγκελα του σχολείου.

    Ο άτυχος μαθητής είχε αρχικά τις αισθήσεις του, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και πήρε εξιτήριο σε μια μέρα.

    Δυστυχώς όμως, ο νεαρός μαθητής ξύπνησε με παράλυτη την αριστερή πλευρά του σώματός του και με φρικτούς πόνους. Η μητέρα του τον μετέφερε και πάλι στο Νοσοκομείο της Άρτας και από εκεί διακομίστηκε στο Παίδων στην Αθήνα. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο εξελισσόταν αργά τις πρώτες δύο μέρες.

    «Το περιστατικό έγινε Παρασκευή το πρωί εν ώρα σχολείου. Νοσηλεύτηκε την Παρασκευή και φύγαμε το Σάββατο για το σπίτι μας, με οδηγίες πως εάν ο Βαγγέλης έχει την οποιαδήποτε ενόχληση να επιστρέψουμε. Την Κυριακή που επιστρέψαμε πάλι στο νοσοκομείο, του έκαναν αξονική για να δούμε εάν μπορούμε να φύγουμε για άλλο νοσοκομείο», δήλωσε στο MEGA η μητέρα του 15χρονου.

    «Το βράδυ της Παρασκευής μας κράτησαν μέσα για να δουν πως θα εξελιχθεί. Το βράδυ συνήλθε, περπάτησε κανονικά, δεν είχε ενόχληση. Το ίδιο και το Σάββατο το πρωί. Οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και μας έδιωξαν για το σπίτι, αλλά με οδηγίες. Τα ξημερώματα (σ.σ: της Κυριακής) προσπάθησε να πάει στο μπάνιο, αλλά άρχισε να νιώθει μουδιασμένος και ότι άρχιζε να παραλύει. Δεν μας ενημέρωσε, γιατί δεν ήθελε να μας ανησυχήσει. Το πρωί όμως με φώναξε στο δωμάτιο και μου είπε ότι είναι χειρότερα από την Παρασκευή και είπε ότι δεν νιώθει το αριστερό χέρι και το πόδι του», συμπλήρωσε η μητέρα του.

    Τι καταγγέλλουν οι γονείς του 15χρονου
    Οι γονείς του 15χρονου μαθητή κατήγγειλαν στο MEGA πως στον προαύλιο χώρο του σχολείου δεν υπήρχαν καθηγητές για να επιτηρούν τα παιδιά, ενώ οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής γνώριζαν πως υπήρχε στο σχολείο ένας απείθαρχος μαθητής.

    Επιπλέον, οι γονείς τονίζουν πως οι γιατροί του νοσοκομείου Άρτας δεν δέχτηκαν εξ αρχής την κατάλληλη ενημέρωση για το περιστατικό από το σχολείο. Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του 15χρονου, οι γιατροί γνώριζαν μόνο για το χτύπημα στο κεφάλι με την μπάλα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε για το περιστατικό την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας τέσσερις μέρες αργότερα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο μαθητής που επιτέθηκε στον 15χρονο πήρε μετεγγραφή για άλλο σχολείο.

    Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πατέρας του 15χρονου, υπάρχουν άτομα στην Άρτα που ισχυρίζονται ότι ο μαθητής είχε από πριν πρόβλημα και ότι δεν είναι δυνατόν να πάθει ισχαιμικό επεισόδιο από μία γροθιά στον αυχένα.

    Τέλος, μετά το πέρας της ΕΔΕ που διενεργήθηκε για το εάν αναλογούν ή όχι ευθύνες στο σχολείο για το περιστατικό, η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Γιάννενα. Η εξέλιξη αυτή «ξεσήκωσε» την ΕΛΜΕ Άρτας, η οποία με ψήφισμα εκδήλωσε τη στήριξή της στους καθηγητές του σχολείου και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρχουν πειθαρχικού τύπου διαδικασίες και διώξεις εναντίον των καθηγητών «με αφορμή γεγονότα της καθημερινής σχολικής ζωής», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Ρε καλά πόσο χρονών είμαστε όλοι οι παραπάνω;

      Ποια εποχή μεγαλώσαμε στο Ελλάδα;

      Το 90 στο γυμνάσιο που ήμουν, εκτός από το ξύλο που έπεφτε ανελέητα από κάποιους μάγκες ..
      είχαμε δει να κρατάνε συμμαθητή έξω από το παράθυρο ορόφου….
      ξύλο με κλωτσιές στο πάτωμα και ότι άλλο μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό, όπως και είχε συμβεί…
      Αλλά τότε δεν είχαμε internet και δεν έδιναν διαστάσεις εύκολα σε αυτά τα θέματα, ακόμα και αν κατέληγαν στα δικαστήρια ή στην αυτοδικία κάποιοι, όπως και γινόταν …

    2. Θα τον τσάκισα στο ξύλο…δικαιοσύνη δεν υπάρχει…ειναι ενα πτωμα που τρωνε σκουλήκια …..δεν θα μεγαλώσω το παιδι μου για να ερθει ενα τσογλανι να μου το αφήσει ανάπηρο……σφαίρα στο κεφάλι και καληνυχτα

    3. Οι καθηγητές γιατί δεν επιτηρούν στα διαλείμματα;;;Καινούργια μόδα είναι αυτή;;;Όλο ατυχήματα συμβαίνουν στα διαλείμματα και οι καθηγητές άφαντοι

    4. τι μουσικη ακουγε το μουλικο? ραπ τραπ νεγρομαιμουδικη αγωγη και αντηληψη,

    5. Περιμένει κανείς να πάρουν θέση οι κατσαπλιάδες/εαμοβούλγαροι της ΕΛΜΕ;

    6. Μάχαιρα έδωκες μάχαιρα θα λάβεις..θα του κάνουν το ίδιο ακριβώς, για ισοπαλία δικαίου. Και παραπάνω ακόμα για τιμωρία

    7. Θα τον φάνε τον πιτσιρικά ή οι Γονείς του παιδιού ή κάποιος συγγενής του.

    8. απόπειρα φόνου είναι να μπει φυλακή με τους ενήλικους ποινικούς το καθίκι

    9. Σκεφτείτε ότι το μπου@@λο που λέγεται δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν τολμά να το αγγίξει ούτε η Κεραμεως.
      Ότι πιο σάπιο, άχρηστο και αχρειαστο έχει η ελληνική εκπαίδευση.
      Οι διευθυντές δε είναι ότι πιο ευθυνοφοβο υπάρχει.
      Δεν είναι όλοι βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά η αχρηστία και η ανευθυνότητα είναι ο συντριπτικός κανόνας και όχι το αντίστροφο.

    10. Είναι ποινικά υπόλογος πρέπει να καταδικαστεί και να τιμωρηθεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ..

    11. …..Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ…..

      1. ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!! ΑΜΕΣΩΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ!!!

        1. ….. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!……
          χαχαχαχαχα, το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρεις;
          Από τότε που χάθηκε η αυτοδικία χάθηκε και η δικαιοσύνη…….

        2. Ποια δικαστήρια ρε αυτα που άφησαν τον λιγναδη ελεύθερο ; Η δικαιοσύνη πέθανε….πλέον ο νόμος στα χέρια μας.

      2. : βρίσκεις δυο νταβραντισμένους αλλοδαπούς, δίνεις 50€ στον καθένα, βρίσκουν το τσογλάνι, του σπάνε χέρια και πόδια, τον παραδίνει το ΕΚΑΒ διαλυμένο στους γονείς του. Επαναλαμβάνεις το αυτό ανά δίμηνο. Εννοείται ότι σε κάθε φάση, πίνεις καφεδάκι στην πλατεία, με 5-6 φίλους, για καλό άλλοθι. Το τσογλάνι, θα το σκεφτεί δυο φορές πριν το επαναλάβει, αν βέβαια μπορεί να σκεφτεί βέβαια πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο. An eye for an eye που λένε στο χωριό μου. Το γεγονός μαθαίνεται και ο κάθε αλητάμπουρας μετουσιώνεται σε λειράτη κοτούλα.

        1. Αν είχε γίνει αυτό σε κάθε παραβατική πράξη σε σχολικό περιβάλλον , τώρα θα είχε εξαλειφθεί κάθε σκέψη και μόνον εκδήλωσης βίας …Εννοείται ότι οι γονείς του κάθε αλητάμπουρα θα έπρεπε πρώτοι να συλλαμβάνονται και να φυλακίζονται για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και ο νταής γιός να προσφέρει κοινωνική εργασία σε διάφορα ιδρύματα σιδεροδέσμιος

    12. είναι γυιος πολιτικού ή κάποιου παράγοντα, ο πατέρας αν έχει τιμή πρέπει να φορέσει μαύρο πουκάμισο και να απονείμει την δικαιοσύνη όπως γινόταν παλιά….

      1. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!!!! ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΗ;;; ΑΪΝΤΕ, ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ!!! ΑΓΕΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ!!!

        1. αυτό που λες είναι ο “νομικός πολιτισμός” που επικαλείτο ο Βενιζέλος όταν του είπαν ότι θα πάει φυλακή, αν φοβόντουσαν το μαύρο πουκάμισο δεν θα είχαμε τέτοιες μαγκιές και τον κάθε λάθρο να γυρνάει λκαιι να σκοτώνει αφού και να τον πιάσουν θα γίνει δικαστήριο σε 10 χρόνια

    13. Ευτυχως δεν ζω στην χωρα σας. Στο δικο μου σχολειο τους πανε φυλακη αν υπαρχουν τετοια καθαρματα

    14. ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ – ΑΥΧΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΡΟΘΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΒΛΑΒΗ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
      ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΠΗΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΦΥΛΑΚΗ.

    15. <>
      Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΕΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ(ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ ΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.
      ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ή ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ? ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    16. Πάτε καλά ρε… Θα πάρει θέση κανένας ξεφτιλισμένος για το περιστατικό;

    17. 1500 eyro το μηνα αποζημιωση για μια ζωη απο τον θυτη στο θυμα. ας δινει κ κολο να τα βγαλει. δε μας νοιαζει.

    18. Ο Πατέρας του, θα αποφασίσει την αληθινή ποινή του. Εμείς απλά θα συμφωνήσουμε όποια άποψη και εάν έχει και εφαρμόσει.

        1. Δικηγόρος γίνεται όποιος είναι δειλός για να λέει ψέμματα, όποιος είναι αρσενικός καθαρίζει στα σπαθάτα τις δουλειές..

      1. Συμφωνούμε απόλυτα όλοι μας, πρέπει να τον καθαρίσει το μαλάκα

    19. Αυτό ήταν κωλοπαιδο και αληταράς θα γίνει όταν μεγαλώσει. Οι καθηγητές τι στο διαόλο κάνουν μόνο για τον μισθό, για τα συνδικαλιστικά και να βάζουν στους λαθραίους και πάσης φύσεως αλλοδαπούς καλούς βαθμούς. Δυστυχώς λιγοι είναι οι εκπαιδευτικοί με φιλότιμο και αγάπη για την δουλειά τους η οποία περιλαμβάνει και την προστασία των παιδιών την ώρα που τα παιδιά είναι κάτω από την επίβλεψη τους. Περαστικά στον μικρό Βαγγέλη και καλή δύναμη στους γονείς του.

    20. Coolio – Gangsta’s Paradise που λέει και το τραγούδι καταντήσαμε…

    21. μια καραμπίνα με φυσίγγια για αγριογούρουνα…
      εγω θα ξαπλωνα κατω …το κωλοπαιδο κ την μανα κ τον πατερα του ,
      εσυ αν περιμένεις να βρεις το δικιο σου με την θεότυφλη δικαιοσύνη …ΠΕΡΙΜΕΝΕ…

      1. σιγα τα αιματα ρε γελοιε, χα χα χα χα μας κανεις και γελαμε τρομαρα σου….

    22. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΦΑΛ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ

    23. ο κοσμος σκοτωνει τωρα. Παραγοντες ατιμωρησία ιντερνετ. Εχει εξοικειωθεί ο κοσμος τα παιδια ολοι μας στο αιμα.. παλια τιμωροτσαν τωρα δε πας φυλακη

    24. Αυτοι ειναι οι….εκπαιδευτικοι της καθε κυριας Κεραμεως, αυτες ειναι οι οικογενειες που….κατηχουν τα παιδια τους με….τη καταλληλη ανατροφη!
      Ευτυχεις ημασταν που ειχαμε καποτε τη καταλληλη διαπαιδαγωγηση και μορφωση απο τους γονεις μας! Τωρα….αντε γεια!

    25. Η ατιμωρησία είναι μια αβάστακτη αλήθεια μακέτα σχολεία ακόμη κι από το γυμνάσιο…μησουπωκαι δημοτικό
      Οι μαθητές το αντιλαμβάνονται και τα κανουν μπαχαλο ειδικά στις γυναίκες δασκαλες κ καθηγήτριες..στα δε ΕΠΑΛ οι πιο πολύ μαθητες θέλουν λουρί..τα δε έκτροπα που γίνονται είναι χωρίς προηγούμενο…τα αποκάλυψε προχτές ένας καθηγητής αναπληρωτής ΕΠΑΛ που. αναγκάστηκε να παραιτηθει αφου και δεν μπορούσε να κάνει μάθημα και τον απειλούσαν κ. για το αυτοκίνητο του κ την υγεία του…τα δε περιστατικά στις τουαλέτες με βιαιοπραγίες κ. Σεξουαλικά έκτροπα. γνωστοποίησε άλλη καθηγήτρια άλλου σχολείου…συνυπολογιστεί κτην πληθωρα. Αλλοδαπών κι αλλοπιστων. Κι. Έδεσε το γλυκό !!!
      Αντιλαβου ???

    26. Σηψη διαφθορα σαπίλα παντού μπορεί έστω και ένας να αισθανεται περηφανος γι αυτήν την χωρα καθηγητές και δάσκαλοι είναι κομματοσκυλα της αριστεράς οι περισσοτεροι

    27. “””………πως ο μαθητής που επιτέθηκε στον 15χρονο πήρε μετεγγραφή για άλλο σχολείο.””” Μαλιστα….αντι αναμορφωτήριο και ισως και απομόνωση με ειδικό δάσκαλο ως που να μαθη να συμπεριφέρεται τον στέλνουν σε αλλο σχολείο για να κάνη τα ιδια σε αλλο παιδι. ««….. ισχυρίζονται ότι ο μαθητής είχε από πριν πρόβλημα και ότι δεν είναι δυνατόν να πάθει ισχαιμικό επεισόδιο από μία γροθιά στον αυχένα.»» Παλι καλα που δεν λενε οτι αφου δεν τον σκότωσε ολα καλα……… και οι καθηγητές άχρηστοι και τους καλύπτουν……ποση σαπιλα ακομη;;;;;

    28. Όταν στον διδασκαλικο χώρο κυριαρχεί το πρακτορικο Ανταρσυα της Πετρούλας Κωνσταντίνου, τι αποτελέσματα περιμένετε να έχουμε; Καθηγητές χασικληδες, πουστηδες, παιδεραστές χειρότεροι στα μυαλά και τη νοοτροπία από τους μικρότερους σε ηλικία μαθητές τους.

    29. ο εισαγγελεας τι κανει? κοιμαται και τρωει σουβλακια? ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ! ΤΩΡΑ!!

    30. πολλά χρόνια πριν σε σχολείο παραλιακού προαστείου,ένα ρεμάλι που είχε μείνει στην ίδια τάξη πήρε φόρα και χτύπησε από πίσω συμμαθητή του και τον τραυμάτισε….η διευθύντρια σφύριζε αδιάφορη χωρίς να κάνει τον κόπο να δώσει ούτε καν αποβολή της προκοπής…..ο πατέρας του προβληματικού ήταν υψηλόβαθμος δημόσιου οργανισμού…..το τι παίχτηκε δεν μαθεύτηκε ποτέ….

    31. Μπράβο τον στείλανε αλλουνα σακατέψει κ άλλους.

        1. ΝΑΙ ΡΕ…..ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ….
          Επίσης και τό άλλο….
          ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΘΙΚΙ ΑΛΒΑΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΙΑ ΜΑΣ.

          1. Και σε περίπτωση που είναι Έλληνας ο νταής, εκεί τι γίνεται εξυπνάκια?

    32. Το χειρότερο είναι ότι τα καθίκια οι δασκαλάκηδες Δ Υ. καλύπτουν την απόπειρα δολοφονίας (χτυπήματα στο κεφάλι) και αντιδρούν και στον πειθαρχικό έλεγχο. Και κλασικά όπως πάντα αστυνομία και εισαγγελείς δεν βλέπουν…

    33. Θα το σκότωνα στο ξύλο σαν πατέρας το μπαστάρδι…

    34. Trapers μαγκιές του κώλου και ναρκωτικά, γυναίκες:(πουτάνες) υποχείρια τους, λεφτά και συμμορίες δημιουργεί η Σύγχρονη νεοελληνική μουσική κουλτούρα της Τράπ των (Trappers), βιομηχανίας του Youtube και του Spotify στην Ελληνική νεολαία αυτά προβάλει και προωθεί το είδος αυτό προεχόμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το οποίο έκλεισε ήδη 10 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα!

    35. Κρεμάλα στους νταήδες (συνήθως αλμπάνια ή γύφτοι) στο σόι τους και στους καθηγητές κατσαμπλιαδες.

    Comments are closed.