ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    Κοινοποίηση:
    302358049_1014810885855664_3588141042321841483_n

    Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο διπλασιασμού των προστίμων για έκθεση παιδιών σε προπαγάνδα LGBT ή οργάνωσης οποιασδήποτε εκδήλωσης που θεωρείται ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία, σύμφωνα με προσχέδιο του προτεινόμενου νόμου.

    Ο νόμος για την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα της Ρωσίας, ο οποίος ψηφίστηκε το 2013, απαγορεύει σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα να προωθεί ομοφυλοφιλικές σχέσεις με παιδιά, αν και οι νομοθέτες τον Ιούλιο θεώρησαν ότι ο νόμος πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο παιδιά αλλά και ενήλικες, ανέφερε το Tanjug.

    Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, το πρόστιμο για την προώθηση «μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» σε παιδιά θα διπλασιαστεί σε 33.000 δολάρια για οντότητες, ενώ το πρόστιμο θα μπορούσε να φτάσει τα 83.000 δολάρια εάν το αδίκημα διαπραχθεί στο διαδίκτυο ή στα μέσα ενημέρωσης.

    Εάν ψηφιστεί ο νόμος, τα άτομα θα μπορούσαν να πληρώσουν έως και 6.600 δολάρια για αυτήν την πράξη, ενώ οι αλλοδαποί που διέδιδαν προπαγάνδα LGBT θα απελαθούν από τη Ρωσία.

    Το σχέδιο νόμου θα συζητηθεί μετά την έναρξη της φθινοπωρινής συνόδου της Κρατικής Δούμας.

    Η Σερβία κήρυξε Παγκόσμια Ανυπακοή στις σεξιστικές ντιρεκτίβες στην σεξουαλική υποταγή της Παγκοσμιοκρατίας η Μόσχα στην ίδια γραμμή.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Δίνει πολύ καλό ΣΑΝΟ ο Καγκεμπιτης για την δήθεν ηθική Ρωσία. Δεν μας λέτε όμως τι γίνεται στην Ρωσία με τα εκατομμύρια απο Ρώσους μεθυστακες με το τεράστιο πρόβλημα αλκοολισμου που υπάρχει εκεί. Και φυσικά για τα εκατομμύρια απο νέες Ρωσίδες που ακόμη και σήμερα (δεν μιλάμε για την δεκαετία του 90′) δουλεύουν ως “συνοδοί”! Και για όποιον αμφιβάλει γεμάτο είναι το internet απο sites με Ρωσίδες!

    2. Ρωσία : γνωστή για τις πουτάνες της και τους μαφιόζους

    3. Πάλι μεσολαβητής ο Ερντογάν; Ζήτησε από τον Πούτιν να έχει ρόλο στις επαφές για τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
      Η Ελλάδα από την άλλη, με τις επιλογές της πολιτικής της ηγεσίας, δεν μπορεί να διεκδικήσει τέτοιο ρόλο.
      Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας ότι η χώρα του θα μπορούσε να έχει ένα ρόλο διευκόλυνσης των επαφών, αναφορικά με τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.

      Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης, τις εξελίξεις αναφορικά με τις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία, εκφράζοντας και την αποφασιστικότητά τους για τη συνέχιση της κατασκευής του πυρηνικού σταθμού στο Άκουγιου σύμφωνα με τα σχέδια, όπως ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.
      Ο Ερντογάν και ο Πούτιν συμφώνησαν να συζητήσουν τα ζητήματα που υπάρχουν με λεπτομέρειες όταν θα συναντηθούν στην Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν για μία διάσκεψη στις 15-16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

    4. ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΈΔΙΩΞΕ Η ΡΩΣΊΑ Ή ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΕΚΕΊ ΝΑ ΤΗΣ Γ@Μ@ΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ;

    5. ΚΟΥΛΑ ΑΝΩΜΑΛΊΑΡΑ ΞΕΦΟΝΗΜΕΝΗ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.
      ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΘΕΑ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ

    6. …..ΚΑΙ Η ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΑ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΤΕΡΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ…..

    7. για την Ελλάδα μας, οι μειονότητες (ρομάδες, λοάτκια, παντοφλάδες, συλλογικότητες, θολοκουλτουριάρηδες, ψευτοαριστεροί, τράπερς κλπ απίθανα φρούτα), να αποτελούν δεξαμενή ψήφων για κάθε κόμμα. Λογικό είναι να προσπαθούν να τους δώσουν δικαιώματα, ώστε να καρπωθούν την ψήφο τους. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι έτσι, καταστρέφουν μια χώρα που μεγαλούργησε, που ανέδειξε το πνεύμα, τον αθλητισμό, τις αξίες και τις αρχές σε όλο τον κόσμο. Μια χούφτα ανώμαλοι πισωκίνητοι, ελέγχουν τις ζωές μας, κλείνουν το δρόμο όποτε θέλουν, επιτάσσουν το ανώμαλο για κανονικό και έχουν απαιτήσεις. Αλλά οι λαοί ξυπνάνε σιγά σιγά ….δεν υπολογίζουν το φτηνό πολιτικό κόστος, αλλά την επάνοδο στην ομαλότητα.

    8. Μπράβο στον Πούτιν και τη Ρωσία υπάρχει ελπίδα τελικά σ’ αυτό τον κόσμο…

    9. Μας βλέπω να πάμε να ζήσουμε στη Ρωσία σε λίγο καιρό.

    10. Μας βλέπω να πάμε να ζήσουμε όλοι στη Ρωσία σε λίγο καιρό.

    11. Τελικά η ρωσια είναι η μοναδική νοήμων χωρά και έθνος οι οποίοι πράττουν τα αυτόνοητα

    12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΝΤΠ!!!!

    Comments are closed.