ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΑΝΟΥΚΛΑ” ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ; Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ – ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    london5

    Η κατάρρευση του δυτικού παραπετάσματος (lockdown)…

    Τα γκούλαγκ του καπιταλισμού αργοπεθαίνουν. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως μετέβαλαν τις πόλεις οι σύγχρονοι νοσταλγοί του σιδηρούν παραπετάσματος στενάζουν από ανέχεια..

    Η κρίση του σταματήματος της οικονομίας διευρύνεται. Καθημερινά στο Μιλάνο 4000 άτομα σχηματίζουν ουρά σε Τράπεζα παροχής τροφίμων. 5.000.000 Ιταλοί πεινάνε. Πάνω από μισό εκατομμύριο νεόπτωχοι. Αντίστοιχες εικόνες με ουρές χιλιομέτρων για δωρεάν τρόφιμα και στις ΗΠΑ…

    Tην ίδια στιγμή ευρωπαϊκά κράτη με πληθυσμό όσο και η Ελλάδα όπως το Βέλγιο δαπανούν 1 δις ευρώ για να τονώσουν την αμερικάνικη αγορά εμβολίων όπως αποκάλυψε η Βελγίδα Υπουργός Προϋπολογισμού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΨΩΜΙ
      ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ
      ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ
      ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΩ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΩ

    2. Εμένα πάλι με εντυπωσίασε ένα αντίθετο γεγονός από αυτο που περιγράφετε, έξω από ένα S/M ένα ζευγάρι που μιλούσαν αλβανικά είχαν φορτώσει το αυτοκίνητο τους με τόσα τρόφιμα που έβλεπες ότι δεν χωρούσαν αλλά πράγματα και ο οδηγός φαινόταν εκνευρισμένος γιατί ακόμη ένα γεμάτο καρότσι στεκόταν δίπλα τους και μάλλον δεν χωρούσανμέσα στο αμάξι που το πίσω μέρος είχε γεμίσει μέχρι τον ουρανό του,ποιος ο αλβανος που υποτίθεται ζει από αγροτικές εργασίες και μερεμετια,αλλά μάλλον αυτός που θα γονατίσει τελικά από τις υποχρεώσεις είναι μονο ο Έλληνας φορολογούμενος ,όλοι οι άλλοι ζουνε εις υγείαν των κορόιδων

    3. Ο/Η For You(εύχομαι να μην επιβεβαιώθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό) λέει:

      Σήμερα αυτό το εξώφυλλο με στενοχώρησε πιο πολύ από κάθε άλλο. Για την ακρίβεια μόνο αυτό και του Στεφ με έχουν στενοχωρήσει τόσο. Ελπίζω αυτο με τον Κικιλια να είναι απ’ αυτά που τα παραλετε μερικές φορές. Διαφορετικά δε θα το αντέξω.
      Εγώ δεν έχω πάρει στη ζωή μου ούτε depon ούτε ασπιρίνη και θα κάνω mRNA εμβόλιο.
      Δε ξέρω αν ο βιασμός είναι κάτι χειρότερο.

    4. Ξέρετε η ομορφιά (υποκειμενικό) με όση αντικειμενικότητα βάσει κοινωνικών standard
      διαθέτει, είναι κάτι πολύ ωραίο όσο το έχεις και πολύ επώδυνο όταν το χάσεις. Γι’ αυτό πρέπει ο άνθρωπος είτε άντρας είτε γυναίκα να μη παρασύρεται από τη ματαιοδοξία γιατί το 1/2 σχεδόν της Ζωής τους (μετά τα 45 για μένα) το περνάνε γέροι. Απλά θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση να γυμναζόμαστε να τρεφόμαστε σωστά να ντυνόμαστε ωραία και ΟΧΙ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ τύπου Stradivarius, Zara, HM . Με ρούχα που έχουν την προσωπική μας σφραγίδα. Αυτό που κάνουν τώρα με το click away για μένα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    5. Σήμερα δε ξέρω γιατί αλλά έχω μια ερωτική διάθεση.Ισως επειδή έβλεπα σάιτ με ταινίες του Γκουσγκούνη, τον οποίο εσείς πάλι με βάλατε να ψάξω. Και δε ξέρω που και πως να τη διοχετεύσω. Είναι πολύ δύσκολο να μοιραστείς σεξουαλικά συναισθηματα χωρίς να υπάρχει ταμπού. Και η ανωνυμία αυτό το επιτρέπει. Εσείς εκεί μπορείτε να ικανοποιήσετε μια γυναίκα σεξουαλικά εξ αποστάσεως;;;Αν ναι αποδείξτε το.

      Ο Γκουσγκούνης είναι πολύ άσχημος και δε θα πήγαινα ποτέ μαζί του. Όμως τελικά στο σεξ δε παίζει μόνο ρόλο η ομορφιά αλλά το αίσθημα που σου δημιουργεί η επαφή.
      Υπάρχουν τόσες τοξικές αύρες που αν τις πλησιάσεις σωματικά αισθάνεσαι τη μόλυνση.
      Η μόλυνση δεν είναι μόνο σωματική αλλά κυρίως ψυχική. Προσωπικά σιχαίνομαι τις μολυσμένες αύρες όσο και τα σώματα.
      Γι’ αυτό αποφεύγω τις πολύ κοντινές επαφές.
      Δεν εννοώ σεξουαλικές γιατί ευτυχώς το κυνήγι του συντρόφου έχει λήξει για μένα προ πολλού.
      Υπάρχει τόση δυστυχία στις ανθρώπινες σχέσεις…..Και να μην αναφερθώ στο τι θα συμβεί από δω και πέρα.
      Πάντως εγώ ο μόνος λόγος που με κάνει ακόμα να ζω είναι η αγάπη (όπως μπορεί κάποιος να εννοήσει την λέξη) που νιώθω για κοντινά μου πρόσωπα και η εμφάνιση μου.

    6. Στη πρώτη καραντίνα είχαμε γκαστρωματα.
      Αντέχανε τα πουλιά των ανθρώπων.
      Τώρα σ’ αυτήν τα παίξανε.. Κου Κου δε τους κάνουν. Σε λίγα χρόνια τα φλερτ και όλα αυτά που δείχνουν τα παλιά έργα τα τραγούδια αγάπης το καμάκι δε θα υπάρχουν.
      Μόνο μάσκες επαυξημένης πραγματικότητας
      και διαδικτυακά μπουρδέλα .Ίσως υπάρξουν και ψηφιακοί γάμοι μεταξύ αγνώστων που θα συναντιούνται ολογραμματικά.

    7. Σα δεν φτάσει ο άνθρωπος στην άκρη του γκρεμού, δεν βγάζει στην πλάτη του φτερούγες να πετάξει.

    8. τα θελουμε και τα ζουμε αν κανεις δε κουνιετε λογικο ειναι να μην αλλαζει στο καλύτερο τιποτε

    9. Λάθος το ρεπορταζ για την Ελλάδα. Ρέει το χρήμα στα σουπερ μαρκετ. Κατά δεκάδες οι πελάτες και τα αυτοκίνητα, με 10 σακκούλες ο καθένας αγοράζουν τα πάντα. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ Θεσσαλονίκης ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ εξακολουθεί ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του, τα οποία εισέρχονται / εξέρχονται στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες H AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ …, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Oι γονείς αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους κλειδωμένα μέσα στα αυτοκίνητά τους, σταθμευμένα παράνομα πάνω στον κεντρικό δρόμο και μπαίνουν να κάνουν τις αγορές τους. Και όλα αυτά σε μια χώρα με τροχαία ατυχήματα στη χώρα : 2020 – 6.977, 2019 – 8.025, 2018 – 7.907, ΘΑΝΑΤΟΙ από τροχαία ατυχήματα : 2020 – 434, 2019 – 531, 2018 – 503, ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ από τροχαία ατυχήματα : 2020 – 8.195, 2019 – 9.762, 2018 – 9.685.
      <> Edmund Burke (12 Ιανουαρίου 1729 – 9 Ιουλίου 1797).

      1. Αφού βλέπεις ρε φίλε ότι σε γράφουνε στα παπάρια τους τι συνεχίζεις;;
        Ε να μη τον πω βλήμα τώρα ;;

        1. Γιατί είσαι τόσο κακός άνθρωπος (αυτός ο χαρακτηρισμός τίθεται υπό αμφισβήτηση);;;

    10. …. η κεφάλα όλα τα αντέχει όλα τα υπομένει,
      έτσι κι αλλιώς κοντεύει να γίνει μειοψηφία στην ίδια του τη χώρα.
      Με τα λαμόγια που ψηφίζουν οι γρεκύλοι
      σε λίγα χρονάκια θα είναι σαν τη φώκια,είδος προς εξαφάνιση.
      Δώστε πόνο,δώστε γκάζια τσιπροφωφωκούληδες στα άνοα που σας.. ψηφάνε χαχαχα

    Comments are closed.