ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ. ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    89555300_289048062060489_4731472063607341056_n

    Την αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων από την Τετάρτη αλλά και ο υποχρεωτικός κατ’ οίκον περιορισμός για 14 ημέρες όσων μπαίνουν στην Ελλάδα αποφάσισε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη ο πρωθυπουργός και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας όπως ανακοίνωσε η αναπληρωτής κυβερνητική επρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

    Παράλληλα αποφασίστηκε:

    – η αναστολή της εφαρμογής του μέτρου του δακτυλίου μέχρι το τέλος Απριλίου

    – η αναστολή για δύο εβδομάδες από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ

    Ωστόσο, η κ. Πελώνη ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κλείσουν οι δρόμοι. Θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά εκτός από τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους, τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.

    Τους δημοσιογράφους ενημερώνει η κυρία Πελώνη καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βρίσκετα σε κατ’ οίκον περιορισμό αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό  η σύζυγός του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Ποσες μοναδες εντατικης εχουμε ?
      Ποσες λειπουνε ? γιατι δεν τα λετε ?

    2. ΜΠΡΑΒΟ Κυριάκο! Κλαίνε τώρα τα χρυσαύγουλα που θέλανε χούντες!!
      81% στις επόμενες εκλογές, όλος ο Ελληνικός λαός είναι μαζί σου!!!

    3. βγηκαν παγανια και κοβουν ρευματα η δεη… καντε μια ερευνα… αν ειναι γενικο ξεφτιλιστε τους….

      1. Το ρεύμα δεν είναι τσάμπα ο κάθε πάροχος δεν είναι φιλόπτωχα εταιρία άμα δεν πληρώσεις ρεύμα δεν έχει και θέλεις να τους ξεφτίλισουν κι από πάνω;;;; Παλιοκομμουνι εδώ δεν είναι σοβιετική Ένωση!!!!

    4. Γράψτε κάτι για τις μάσκες. Πουθενά δεν έχει μάσκες. Γύρισα 10 φαρμακεία και δεν είχε κανένα. Ρωτάς “πότε θα φέρετε?” σου απαντάνε “δεν ξέρουμε”. Οι περισσότεροι γυρνάνε χωρίς μάσκα. Αλλά και αυτοί που φοράνε μάσκα φοράνε την ίδια μάσκα συνέχεια. Η μάσκα είναι μιας χρήσης και πρέπει μετά να την πετάς. Αν εσύ την φοράς 1 μήνα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να κολλήσεις τον ιό από κάποιον που δεν φοράει μάσκα γιατί πιάνεις την μάσκα για να την βάλεις και κολλάς τον ιό που πιθανόν έχει κάτσει στην εξωτερική επιφάνεια. Χωρίς μάσκες πάντως θα μας αποχαιρετίσουν πολλοί.

    5. Οι πολιτικοι κ διασημοι κανουν τεστ κ ολους μας λενε μεινετε σπιτι κ παρτε τηλ……

    6. Ακούστε αν κλείσουν τα βουλκανιζατέρ και συνεργεία?

    7. Μάλλον η αλήθεια του λαού διαφέρει από την αλήθεια των γεγονότων και των νόμων που περνούν από τις ορθάνοιχτες πόρτες. Μάλλον δεν ενδιαφέρεστε για λαό και μάλλον δεν αντιλαμβάνεστε ότι η επόμενη μέρα φέρνει στρατιωτικό νόμο και έλεγχο των πάντων και στα πάντα … αυτό αφορά και διαδίκτυο και εφημερίδες ειδικά αυτές του λαού. Ο Μακαριστός Χριστόδουλος βλέπει πλέον την κατάντια μας που ως παλαμοκροτητές του μαλακιστάν όχι μόνο σφράγισμα θα φάμε αλλά και υπόθετο των 500mg. Κάτσε θεατής πλέον της ζωής σου και σε λίγο που θα παρακαλάς να δεις παιδιά, γυναίκα, θάλασσα, αέρα θυμήσου να παρακαλάς να κάνουν και ένα τρίτο γιατί η τρέλα εκείνη δεν περιγράφεται. Μακελειό που είναι η αλήθεια του λαού και που η οργή του Θεού. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ευθύνη στο κηρύττουν ύμνο εις την ελευθεριά …

    8. Θα φάμε όλοι δημοκρατία και διεθνές δίκαιο….

    9. Με τα ξενοδοχεία τι θα γίνει;; 350 άτομα καθημερινά..

    10. Όταν η αγορά δεν κινείται δεν υπάρχουν λεφτά, ούτε πληρωμές γίνονται, η ανεργία αυξάνεται και εμείς θα φάμε τα ντουλάπια; Θα πεθάνουμε απο πείνα όχι απο κορωνοϊό. Οι εργοδότες δεν πληρώνανε σωστά όταν δούλευε ο κόσμος. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πόσα πήρε για την διαφήμιση; Αντί να δώσουνε λεφτά στον κόσμο να ψωνίσει για ένα διάστημα ώστε να βγάλει ρίζες στο σπίτι του, αυτοί οι ηλίθιοι πετάνε τα λεφτά σε διαφημίσεις για κάτι το οποίο συνέχεια ενημερώνει η τηλεόραση με λεπτομέρειες. Μόνο κάποιος που ζεί σε σπηλιά δεν ξέρει τα μέτρα προφύλαξης, εκτός αν είναι παρτάκιας και δεν τον νοιάζει ο συνάνθρωπος, επειδή ο ίδιος δεν φοβάται.

      1. Πάλι περίοδο έχεις εσύ και είσαι μέσα τα νεύρα; Τι νομίζεις ότι είναι εδώ κυρά μου καμία σοβιετιά; ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ άμα δεν σ αρέσει συντροφισα τραβά πούλο για Βόρειο Κορέα!

    11. Μέτρα για δημόσιους υπάλληλους είναι αυτά.
      Ο απλός κόσμος που δεν έχει την αβάντα του δημοσίου που θα βρει να πάει σούπερ και βενζινάδικο; ρε λεβέντες ζητάνε και λεφτά σ΄αυτά τα μέρη.

    12. Αν διαλύσει η οικονομία λόγω πανδημίας ο ένας θα τρώει τον άλλον. Ακούγεται ότι ο ιός ήρθε από μετεωρίτη ο οποίος κατέπεσε στην Κίνα και από αυτόν πήραν ένα δείγμα και κατασκεύασαν τον κοβιντ 19. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι αληθές μια εικασία κάνω. Από την άλλη εάν τελειώσουν τα τρόφιμα ότι δεν σκοτώσει ο ιός θα το σκοτώσει η πείνα. Έχετε σκεφτεί πόσος κόσμος θα μείνει άστεγος όταν επρόκειτο για παγκόσμια καραντίνα. Που θα πάει όλος αυτός ο κόσμος. Και εκτεθειμένος έξω δεν θα μολυνθεί από τον ιό. Δεν μας σώζει τίποτα. Ο ιός μεταλλάσσεται συνεχώς γίνεται πιο υσχηρος και η ανησυχία μου είναι ότι οι θερμοί μήνες θα τον κάνουν πιο υσχηρο αποτι το αντίθετο που σημαίνει ότι θα επιτίθεται με ταχύτατους ρυθμούς.Οι σκανδιναβικές χώρες είναι επίσης σε καραντίνα και οι Σκανδιναβοί κρατάνε τον τουρισμό στην. Χώρα μας. Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι η ανθρωπότητα βαδίζει προς το τέλος της είτε σε ένα μήνα, σε πέντε μήνες, σε δύο χρόνια η σε δέκα.

    13. Τα ενοίκια θα πει κανείς να μην τα πληρώνουμε;
      Ή η πληρωμές από τα κορόιδα πρέπει να γίνονται κανονικότατα άσχετα αν δεν έχουν να φάνε για να ζούνε καλά οι εισοδηματίες;

    14. Έχεις δει
      Χοντρή χωρίς γκόμενο ?
      Γύφτο με γυαλιά μυωπίας ?
      Κουμουνιστή χωρίς λεφτά ?

      Και τώρα , ΓΥΦΤΟ που να κόλλησε κορονοιο ?

    15. Τα μαγαζιά ήταν άδεια έτσι κι αλλιώς, έχετε δει αποθήκη logistic να δείτε τι γίνεται και σε τι συνθήκες εργάζονται για ψίχουλα; στις ταχυδρομικές; όλα αυτά τα πακέτα έρχονται σπίτια μας.

    16. Οι τράπεζες για πιο γ@@@νο λόγο πρέπει να μείνουν ανοιχτές??όλη τη μέρα σήμερα τα γεροντια ήταν στην ουρά για να μπουν μέσα..

    17. Το μέτρο του περιορισμού κατ’ οίκον, θα ισχύσει και για τους κατσαριδόχρωμους ;;; Ή θα λιάζονται ;;; (κατά την κυρατασία και τους κεερφάδες….)

      1. Μια που το ανεφερες ! Καλο ειναι να αποφευγονται οι αριστερουληδες ανθρωπιστε$ οχι μονο κορονϊου αλλα ειναι υποπτοι για φορεις φυματιωσης και SARS

    18. δε μου λέτε ρε μάγκες λεφτά που θα βρίσκουμε να κινηθούμε σε σουπερμάρκετ κτλ.

      1. Από τους λαθρο, αυτοί έχουν επιχορήγηση στην χώρα μας.. Αχαχαχα

      2. Αστα φίλε Νικ,σε λίγο θα το ρίξουμε στις ληστείες…Σε τράπεζες ,επιλεκτικά όμως…

      3. λεφτα που θα βρισκετε και ολοι κανατε ουρες για να γεμισετε τα καροτσια γαμιολες και εμεις που εχουμε λεφτα εχουμε να παμε σουπερ μαρκετ 2 εβδομαδες με τους ηλιθιους που κλαιγονται οτι δεν εχουν λεφτα αλλα κανουν ουρες.

      4. Ναι κλάψε τώρα βλάκα!!λεφτά δεν έχεις αλλά όλα μέρα εδώ είσαι και γράφεις μαλακίες,τραβά δούλεψε ρε!!!!!και άμα δεν βρίσκεις δουλειά να πάρεις τα μπουκαλάκια σου και να μπαρκάρει,εμείς είμαστε κορόιδα και εσύ ο ξύπνιος ρε ξεφτίλα;;;;

    Comments are closed.