ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ… ΠΟΡΤΑ! ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ

    Κοινοποίηση:
    karotsia

    Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην τηλεόραση του open τόνισε ότι από την Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ.

    Ανάλογα λοιπόν, με τα τετραγωνικά του καταστήματος θα μπαίνει ανάλογος αριθμός καταναλωτών, με βάση τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

    Από εκεί και πέρα, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν και ως delivery, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κ. Παπαθανάσης, τα ντελίβερι θα γίνονται ακόμη και Κυριακές για να εφοδιάζεται το καταναλωτικό κοινό.

    “Υπάρχει επάρκεια για τρεις μήνες. Δεν χρειάζεται να τρέχουν οι πολίτες στα σούπερ μάρκετ, γιατί μπορεί να τους χαλάσουν τα πράγματα γιατί δεν θα τα χρειαστούν”, ξεκαθάρισε προς όλους.

    Το delivery όμως, σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση θα ισχύει και για τα εστιατόρια. Θα μπορούμε να παραγγείλουμε αλλά δεν θα μπορούμε να πάμε στο εστιατόριο για φαγητό. “Θα είμαστε αμείλικτοι. Οσοι εντοπίζονται να παρανομούν, θα έρχονται αντιμέτωποι με τον νόμο. Πρέπει να προστατευτεί ο κόσμος”, ξεκαθάρισε ο κ. Παπαθανάσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Στον Εβρο & στα νησια μας τι γινεται με τον στρατο μας & τον κορονοιο;Καμμια ενημερωση;Φαινεται οτι αυτος ο ιος ειναι κοσμιπολιτης.Προτιμαει τα αστικα κεντρα & οχι τα χοτ σποτ & τον στρατο

    2. Ενώ που θα περιμένουν απ’εξω ουρά δεν υπάρχει τι πρόβλημα..Το θέμα είναι αν θα κολλήσουν μέσα στο κατάστημα η έξω;;
      Η λύση είναι μια.Καραντινα όλοι οι άνω των 65 για τρεις μήνες. Έτσι κι ‘λιως συνταξιούχοι είναι, δεν χρειάζεται να πάνε κάπου και είναι η μόνη ομάδα που πραγματικά κινδυνεύει.Εδω γινεται το ανάποδο. Μένουμε όλοι μέσα και είναι οι μόνοι που αλωνίζουν ( εκκλησίες, super market κλπ)
      Ευχαριστω

    3. Ολοι οι λαθρομετανάστες που έφυγαν πρόσφατα από την Λέσβο το πλοίο πήγε Ωρωπό γίνεται ένας χαμός εκεί. Κατέβηκε κόσμος στο λιμάνι,για να μή βγούν εκεί. Είναι όλοι άρρωστοι τι θα γίνει Στέφανε?Είναι ανεμβολίαστοι όλοι τους , έχουν μεταδιδόμενα νοσήματα συν τον κορονοιό. Ποιός τους εξέτασε? Ολα βέβαια με την συγκατάθεση του Δημάρχου Ωρωπου.Σου παραθέτω σχόλια κατοίκων απο το φεισ μπουκ…Christina Christou Raftopoulou
      10 ώρες ·
      ”Δήμαρχε” Γιώργο Γιασημάκη.. πες στον υπουργό σου τον Μηταράκη τι να το κάνουμε το δακτυλικό αποτύπωμα των λαθρο..? ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΛΑΘΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ … ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ., ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΉ ΤΩΝ ΟΣΩΝ…
      – Θυμάσαι Γιασημάκη που ήθελες να διπλασιασεις τα τελη για το νερο για να βγουν οι μισθοι οσων δουλευουν στα χοτ σποτ αλλα επειδη αντιδρασαμε δεν τα αυξησες τελικα . αλλα βρηκες τροπο….Ελαβες δυόμιση εκατομμυρια απο το υπουργειο εσωτερικών ετσι δεν ειναι? ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ… Ομως και ο πρώην καθώς και ο νύν ειναι παιδιά του ιδίου συστηματος των λαθρολάγνων. Απο φανφάρες και παραδόπιστους φραγκοφονιάδες χορτάσαμε πια. –

      1. Κ ολοι αυτοι ηρθαν απο τουρκια που έχε ι πολλα κρουσματα κ νεκρους απ οτι ακουγεται

    4. α να δούμε τι άλλες μαλακιες θα μας πουν ώστε να στερούν την ελευθερία μας. κλείστε γαμημένοι τα σύνορα και σταματηστε τις πτήσεις και τα επιβατικά καράβια και αφήστε τις μαλακιες εσείς το εξαπλωσατε μέχρι και τώρα εκτός της Ιταλίας ερχεται ο κάθε τυχαρπαστος από παντού…..

    Comments are closed.