ΑΠΟΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: “ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ “ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ” ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    manou-theodorakis

    mikis2

    ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

     

    Επιστολή στους 300 βουλευτές στέλνει ο Μίκης Θεοδωράκης μέσω της εφημερίδας τα ΝΕΑ για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών καλώντας τους να μην προχωρήσουν στο «έγκλημα αυτό σε βάρος της Ελλάδας», ένα χρόνο μετά την ομιλία του στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018 για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ενόψει της συγκέντρωση της Κυριακής στο Σύνταγμα.

    «Η ψήφος του ελληνικού λαού δεν έδωσε σε κανέναν εν λευκώ εξουσιοδότηση για χειρισμό του θέματος αυτού κατα το δοκούν» γράφει ο Μίκης Θεοδωράκης και ζητά για άλλη μια φορά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος κάνοντας λόγο για μεγάλους κινδύνους για το μέλλον της χώρας.

    spyrou-obama1

    ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ; 

    Ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου -πρώην πολιτειακός γερουσιαστής και πρώην πρόεδρος της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιου Χαμσάιρ- θα είναι από τα πρόσωπα που θα ανεβούν στην εξέδρα και θα απευθύνουν χαιρετισμό, στο αυριανό συλλαλητήριο της Αθήνας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    manou1

    ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΨΟΧΕΡΙΣΣΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ;

    Αφροδιτη Μανου:Είμαι άνθρωπος που δεν είναι εύκολος, δεν πάει με τα νερά των ανθρώπων, που ψάχνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ, βάζει σε δοκιμασία τον εαυτό του. Αυτό κοστίζει ακριβά, δεν έχω μόνιμους φίλους, από το Facebook με έχουν διαγράψει πρώην εραστές μου οι οποίοι δεν μου έκοψαν την καλημέρα όταν τους χώρισα. Το έκαναν επειδή στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ· δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον στηρίζω.

    Κομβικό σημείο στην καριέρα της ήταν η γνωριμία της με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Ήταν από αυτούς που ανέβηκαν στην πλωτή πλατφόρμα του περίφημου πάρτι της Βουλιαγμένης το 1983. Ήταν εκείνη που τραγούδησε, ύστερα από μια ιδέα της Άννας Παναγιωτοπούλου, το υπερρεαλιστικό «Μια μέρα μιας Μαίρης». Και ήταν αυτή η γνωριμία που την έκανε ν’ αρχίσει να γράφει η ίδια στίχους και να εξελιχθεί σε μια σπουδαία στιχουργό, πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα.

    ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ στηρίζει το συλλαλητήριο. Κάποιους δήθεν καραγκιόζηδες διοργανωτές κρίνει που εαν υπήρχε φιλότιμο θα έπρεπε αύριο να τους πάρουν με τα γιαούρτια.

    Παρά ταύτα, ο κόσμος οφείλει να στηρίξει με πάθος την παλλαική συγκέντρωση.

    Το χρωστάμε και στις γεννιές που έρχονται και στους εαυτούς μας που πιθανόν, δεν φανήκαμε άξιοι, ψηφίζοντας πουλημένους όλα αυτά τα χρόνια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Εξω τα απολειφαδια της αριστερης θολοκουλτουρας, τα φαντασματα του παρελθοντος να πανε στον ταφο τους, καμια ανοχη στα κοπροσκυλα του Πολυτεχνειου.Μην ακουσουμε για πατριωτες, ο ορος πατριωτης ειναι πολυ γενικος και υπο αυτη την εννοια καποιος που ειναι αριστερος η δεξιος η κεντρωος μπορει να θεωρει τον εαυτο του πατριωτη, εμεις θελουμε Ελληνες Εθνιστες εχει τεραστια διαφορα ο ενας ορος απο τον αλλο. Ο ορος πατριωτης χωραει τα παντα, ο Ελλην Εθνιστης οχι! Πατριδα, Θρησκεια, Οικογενεια αυτα πανε να καταστρεψουν θα τους αφησουμε;

    2. Ο Κρις Σπύρου είναι απλά το μεγαλύτερο βρωμερό τομάρι της Ν.Τ.Π. και τσιράκι του Ομπάμια. Όσοι δεν ξέρουν τι συμφέροντα υπηρετεί ας ρίξουν μία ματιά στο διαδίκτυο και θα καταλάβουν.

    3. Ντροπη σε ολους που προσπαθουν να δημιουργησουν αρνητικες εντυπωσεις για τον Μικη.Ειναι ενας διαπρεπης μουσικοσυνθετης με ολκη παγκοσμια και ο μοναδικος διανοουμενος που διαθετει η Ελλαδα!
      Ντροπη σας ανθρωπακια.

    4. Αυτά γράφεται και και μετά θα ψάχνεται γιατί δεν είχε κόσμο . Κανένας πολιτικός ομιλητής και κανένας αποκλεισμός το θέμα είναι η Μακεδονία και να μην επιτραπεί σε κανέναν να το καπελώσει άκου ομιλητής ο Κασιδιάρης

      1. Εσενα ο Κασι σε πειραξε ρε χλεχλε,οξω ρε ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

    5. Δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί πατριώτες αλλά μόνο ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!. Η Αφροδίτη Μάνου και ο Μίκης έχουν περισσότερα καρύδια από επαγγελματίες πατριδοκάπηλους. Μπράβο τους!!!

    6. Ποιοι είναι αυτοί οι άσχετοι που θα μιλήσουν???… Να μιλήσει ο Κασιδιάρης να ξεσηκώσει τα πλήθη με τον πατριωτικό του λόγο, να ρίξει κ καμιά ανάποδη αν χρειαστεί….:)))))

    7. Στην πρωτη φωτογραφια , προσεχτε τον τυπο με την πουρακλα….η Αριστερα θελει καλοπεραση.

    8. η σταση του Μικη στο συλλαλητηριο της Αθηνας ηταν αξιοπρεπεστατη περυσι..
      Οπως και να το κανουμε ειπε τα αυτονοητα και χωρις κανεναν περιορισμο…
      Τωρα για την Συριζαια δεν εχω αποψη…Βεβαια πολοι ψηφισαν Συριζα για τον ενφια και την ακυρωσση του μνημονιου αλλα πηραν το τριτο το μακρυτερο…
      Οσο για τον Κρις Σπυρου δεν παυει να ειναι Ελληνας και να ενδιαφερεται για την Ελλαδα..τωρα αν κρυβει πονηρους σκοπους θα το δειξει το μελλον…
      Το θεμα ειναι ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    9. Πολύ σωστή άποψη…από ποτέ ρε τα κομμουνια υπήρξαν πατριωτες?Παντα ήταν της άποψης να δωθεί η Μακεδονία στους Βούλγαρους.για να αποκτήσουν οι μπαμπάδες τους Σοβιετικοί πρόσβαση στο Αιγαίο.Την ήπειρο στην Αλβανία ,το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του κτλ.Τι έγινε βγαίνει η ψυχή του Μίκυ και προσπαθεί να γλυτωσει την κολαση?Αλλα και οι ναζι δώσανε έστω και προσωρινά την Μακεδονία στους Βούλγαρους,οποτε και αυτοί δεν έχουν θέση στους πατριώτες του συλλαλητηρίου…

      1. Οταν λές ναζι ποιους εννοεις? γιατι αν δεις τα ονοματα των συνεργατων των ναζι το 1940-45 θα δεις οτι τα σημερινα εγγονια τους και οι απογονοι τους ανηκουν ΟΛΟΙ στο…δημοκρατικο τοξο…

      2. Aμαθη και δυο ζωες κουφιοκεφαλακια γραικε σου λειπει το αναστημα να προβληματιζεσαι με τον Μικη Θεοδωρακη.Εαν πραγματικα αγαπουσες την πατριδα σου θα ειχες σταματησει την κατρακυλα της σε σταδια αρχικα.Θα ειχες φροντισει οι κοινωνια που ζεις να γεννα Salvinis και οχι αμαθεις και αχρειους
        που δεν μπορουν να δουν μακρυτερα απο τα δηλητηριωδη συμφεροντα τους.Πολυ αργα να γυρισεις το ωρολοϊ πισω.Εχεις διαπαξει εγκλημα μεγαλο στα παιδια σου και στις γεννιες που επονται.Βαλε το κεφαλι κατω και κρατα το στομα zipped.

    Comments are closed.