ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ – ΑΥΤΑ ΖΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ Σ@ΒΡΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΓΡΙΑ” ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ “ΤΙΜΟΝΙ”

    Κοινοποίηση:
    2

     

     

    Για δίκαιη κατανομή των φυσικών πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο και παράνομη στρατικοποίηση νησιών κάνει λόγο η ανακοίνωση που εξέδωσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας, ύστερα από την τετράωρη συνεδρίαση υπό τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


    Στη γραπτή δήλωση επισημαίνεται πως η Τουρκία δεν θα επιτρέψει να τεθούν σε κίνδυνο τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στην Ανατολική Μεσόγειο και τάσσεται υπέρ του διαλόγου για τη δίκαιη κατανομή των φυσικών πόρων στην περιοχή.

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Δηλώνεται ότι το τουρκικό έθνος, όπως έπραξε μέχρι σήμερα, έτσι και στο εξής δεν θα κάνει παραχωρήσεις όσον αφορά στην προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του στην ξηρά, τη θάλασσα και τον αέρα.
    Καλούνται να συμμορφωθούν με την κοινή λογική οι χώρες που ενεργούν κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου και των συνθηκών, ιδίως όσον αφορά στον εξοπλισμό των νησιών τα οποία έχουν αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς.

    Στο θέμα της δίκαιης διανομής του φυσικού πλούτου της περιοχής η Τουρκία τάσσεται κατ’ αρχάς υπέρ του διαλόγου σε κάθε επίπεδο”.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Εννοειται, οτι μεσω, της οποιας αποστρατικοποιησης, καταργειται εμμεσα, η Συνθηκη της Λωζαννης!

    2. Ο/Η η μυστικη διπλωματια βλαπτει , ετσι την φαγαμε και στο σκοπιανο..ολα στο φως..... λέει:

      οταν αυτοι βγαζουν ναυτεξ για την χιο, την λημνο κλπ νησια μας και δικο μας θαλλασιο χωρο, εμεις πρεπει να βγαζουμε αντιναυτεξ.. με τις ιδιες συντεταγμενες και συγχρονως να βγαζουμε αλλες ναυτεξ που θα αφορουν το εδαφος της τουρκιας, ανατ. θρακη, παραλια της μ. ασιας κλπ οτι θα κανουμε βολες με πραγματικα πυρα αεοπορια κλπ, να δουμε πως θα αντιδρασουν,,, οτι κανουν αυτοι εμεις πρεπι να κανουμε διπλασια σε βαρος τους αλλιως παιρνουν πολυ θαρρος και ζητανε ακομα περισσοτερα…, τωρα με αυτα ο=που ζητανε για τα νησια…., πρεπι να βγει ο δενδια ή ο πετσας και να δηλωσει δημοσια και κατηγορηματικα οτι η ελλαδα δεν συζηταει αποστυρατικοποιηση ελλληνιωκν νησιων και ουτε προκειται να αποσυρει τον στρατο απο εκει γιατι ειναι για αμυνα δεν θα σας τα αφησουμε αοπλα να τα καταλαβεβτε μεσα σε μια νυχτα…,

    3. Να του δωσουμε και 10 στρεμματα στο φεγγαρι να βλεπει απο ψηλα την π@@@σα του τσολια….

    4. Δεν υπαρχει αυτο λεμε . Δεν υπαρχει Ελληνας πρωθυπουργος που να υπογραψει να απο- στρατικοποιηθούν τα νησιά . Τα υπολοιπα μπορουν να συζητηθούν ακομη και η οριοθετηση των θαλασσίων ζωνών , η αοζ , τα κοιτασματα κτλ . Αυτα μπορουν , και οι απεναντι εχουν καποια δικαιωματα στον πλούτο της θαλασσας ,μονο οι φανατικοι και οι κολλημενοι δεν μπορουν να το δεχτουν . Οπως εκανες καποια υποχωρηση με την Αιγυπτο ,ετσι θα κανεις και με αυτους ,η μεσογειος δεν ειναι ελληνικη θαλασσα , βρεχονται τόσες χωρες απο αυτήν .

    5. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΤΙΛΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ , ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΨΕΥΤΟΣΥΜΦΩΝΑ ΑΟΖ ΜΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΙΒΥΗ , ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΝΑΥΤΕΧ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ , ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ , ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΤΖΕΒΙΤ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ , (ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΟΥΔΑΝ) , ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΟΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΠΗΓΗΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΞΟΡΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΣ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΔΡΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. Η ΕΕ ΜΕΡΚΕΛ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΗΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ Η ΕΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΙΝΑ, ΑΦΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      25/09/2020

    6. Ρε Τούρκο σπόροι ούτε βήμα πίσω, αντίθετα υπεροξοπλιστε τα νησιά, διώξτε τους λαθροορκ, αναζητήστε συμμαχίες, αυξήστε την στρ. Θητεία και ετοιμάστε τον λαό για πόλεμο. Όλα τ άλλα είναι προδοσία.
      Μ&μ

    7. αν τολμησει κατι τετοιο ο κουλης θα τον φτηνουν και τα σαλιγκαρια

    8. Να πάει να γαμ@@ει η Μέρκελ και ο μογγολος . Αρκετά μας ζαλισανε τα πουστρακια.

    9. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη προδοσία Βενιζέλου της συνθήκης της Λωζανης που πρέπει να συζητηθεί οπωσ Ίμβρος Τενεδος και στενά Βόσπορου Ανατολική Θράκη γενοκτονία Σμύρνης η οποία ανήκε στην Ελλάδα Αγια Σοφία δολοφονίες Ελλήνων 1955 Ατιλλας με προδοσία βρετανιασ Υπάρχουν θέματα σοβαρά προς συζήτηση με Τουρκία
      Για μένα η Ελλάδα δυστυχώς είναι στο γκρεμό δεν σώζεται με αυτά που κυβερνούν από το 1974

    10. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!
      __________________________

      Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ,

      ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Θ Ε Ι Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !!!

      ___________________________

      OΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ,

      ΑΛΛΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

      ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ,

      ΟΤΑΝ ΟΙ “ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ” ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ,

      ΟΤΑΝ, ΟΤΑΝ, ΟΤΑΝ ,

      Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ !!!

      ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
      ___________________

      ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!

      ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,

      ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

      ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ FAKE NEWS ΤΟΥ
      ____________________

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ:

      ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ !!

      ΟΥΤΕ ΓΙΑ FAKE NEWS !!

      ΕΝΤΑΞΕΙ;;

    11. αντι να τα αποστρατικοποιησουμε πρπει να τα υπεροπλισουμε να γινουν απορθητα φρουρια με αντιαεροπορικα με κανονια μεγαλου βεληνεκους να χτυπαμε αεροπλανα πλοια και μεχρι την αγκυρα.., να βαλουμε συστοιχιες ς -300 και πατριοτ.., να μην μπορει να σηκωσει αεροπλανα η τουρκια…, αλλα να τα εχουμε ολα ενεργοποιημενα, αφου κυρηξουμε 12 ναυτικα μιλια υφαλκρπιδα να αρχισουμε να βαραμε στο ψαχνο.., οχι αναχαιτισεις πολυεξοδες…. κατευθειαν στο δοξα πατρι.., μπαμ και κατω… και γιατι οχι να καταλαβουμε και τα παραλια της τουρκιας που επι χιλιετιες ηταν ελληνικα…

    12. οι τουρκοι βαζουν πολλα θεματα για παρουν οσα περισσοτερα μπορουν…, ο κυριος στοχος τους ειναι η ανατολικη μεσογειος… τα άλλα θεματα τα βαζουν για ξεκαρφωμα… για να μας πιεζουν.. ετσι ωστε να τους δωσουμε πολλα περισσοτερα στην αοζ.., και μολις παρουν αυτα που θελουν στο αιγαιο τοτε θα ξαναρχισουν παλι τις διεκδικησεις σε νησια, θρακη, και οτι μπορεις να φανταστεις…………………………. η θεση της ελλαδας πρεπει να αλλαξει….., παμε σε διαλογο για ορισμο αοζ… αλλλα θα κανει εγγραφη συμφωνια η τουρκια οτι δεν θα εχει αλλη διεκδικηση σε βαρος της ελλαδας, ουτε σε νησια. ουτε σε βραχονησιδες και οτι δεχεται για την ελλαδα τα 12 ναυτικα μιλια ως υφαλοκρυπιδα…, εμεις θα επιμεινουμε σε αυτην την γραμμη, αλλλα θα βαλουμε και δικες μας αλλες διεκδικησεις.., τα χρισταινικα μνημεια αγια σοφια κλπ να γινουν μουσεια και να τα αναλαβει η ελληνικη αρχαιολογικη υπηρεσια…, η ανατολικη θρακη κακως δοθηκε την τουρκια οποτε την διεκδικουμε και την απο εδω κων.πολη, να γυρισουν οι διωχθεντες ελληνες απο την πολη και απο αλλες πολεις και να τους δοθουν πισω οι περιουσιες που τους εκλεψαν,,να δοθουν πισω οι π εριουσιες των ποντιων ή να πληρωσει αποζημειωσεις για αυτα η τουρκια και για τα εγκληματα πολεμου που διεπραξαν οι παρακρατικοι….της τουρκιας..

    13. Κουλη αν θες πραγματικα να βγεις απο τον βουρκο που εισαι πρεπει να πεις ΟΧΙ σε ολα, οπως οι προγονοι μας. Επισης ουτε μισο ευρω απο την τσεπη του Ελληνικου λαου στους τουρκους εμμεσα η αμεσα. Ο τουρκαλας απειλει στο Αιγαιο με τα λεφτα που παιρνει απο τους λαθραιους.

    14. Αν δεχτή κάτι τέτοιο ο καριολης αλίμονο σάς νουδουλες

    15. 1ον: η Κύπρος πίσω
      2ον: η Αγιά Σοφιά ξεχωριστό κράτος (Βυζαντινό)
      τα παράλια κρατήστε τα η μόνη παραχώρηση

    16. Εφόσον ο καθένας έχει εκφράσει τη θέση του και αυτές οι θέσεις απέχουν παρασάγγας μεταξύ τους, χωρίς να περιέχουν την παραμικρή κοινή διεκδίκηση, τι σκατά αντικείμενο θα έχουν οι “διερευνητικές” συνομιλίες που προαναγγέλθηκαν;;; Θα αποτελέσουν πρόσχημα για δρομολόγηση ήδη υπογραμμένου εν κρυπτώ και απαραβύστω, από τον προδότη “άρχοντα” της μίζας, συνυποσχετικού για την Χάγη, ας πούμε;;; Αυτό επείγει, η πάση θυσία 😫εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας από την εκτρωματική οικογένεια Οργία;;;
      Επίσης, στο νάτο, στις αχαρακτήριστες “στρατιωτικές, τεχνικές” συνομιλίες που συρθήκαμε, το δώσαμε το FIR/Αθηνών, ή κρατάμε ακόμη;;;

    17. Οτι πει η θεια Μερκελ και ο σουλτάνος αντε καλη αποστρατικοποίηση οι τουρκοι ειναι φιλοι μας μισα μισα ολα!

    18. Κούλη όταν σου την βγάλει ο Ερντογάν θα σου την βάλουμε εμείς

    19. Αποστρατικοποιηση των νησιών μας? Ρε πλάκα μας κάνετε? Γράφτε στα @@ σας τους μ@λακες τους γερμανους να δούμε εμάς τι μας συμφέρει. Πάντως μέχρι τώρα το ανατριχιαστικο είναι πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει διαψεύσει την πληροφορία. Εάν το συζητήσει, που πιστεύουμε πως όσο ξεφτιλισμενοι και αν είναι δεν θα το κάνουν, θα τους πολεμήσει ο λαός.

    20. 1 cm Ελληνικης Γης…ή οποιαδηποτε παραχωρηση…αν κανουν…
      Τοτε….οχι Κρεμαλα…
      Παλουκωμα…
      Αλητες…

    21. Να αναλάβει άμεσα ο στρατός την εξουσία αν υπάρχει επιτέλους σε αυτή την χώρα Εθνική κυριαρχία να κρεμάστουν στο Σύνταγμα όλοι οι πολίτικοι προδότες δηληδη όλοι οι 300μεχρι και τα δισέγγονα τους και να ετοιμάσει τον λαό να υπερασπιστεί το πολύτιμο αγαθό που λέγεται πατρίδα διαφορετικά ραγιάδες εσείς ραγιάδες τα παιδιά σάς ραγιάδες και τα παιδιά τών παιδιών σας !!!!

    22. πρωτον στο τραπεζι καθομαστε για καστελοριζο και φυσικα δεν θα τα βρουμε και να παμε χαγη και οτι βγει. Αλλα μονο αυτο αν βαλουν αλλο γεια σας ετσι πρεπει
      Αλλιως να βαλουμε και εμεις για το οργιο που καναν κυπρο το 74 . Να ζητησουν συγνωμη δημοσια
      Ν αναγνωσρισουν γενοκτονιες να πληρωσουν αποζημειωσεις
      Δευτερον αν θελουν αυτοι συνθηκες λωζανης και τα λοιπα δεν λεμε και εμεις ποσοι ελληνες ζουσαν τοτε στην Πολη και επρεπε να χουν ολη τηνπροστασια
      Να πουμε τι περιουσιες τους πηραν ποσοι μειναν. Εμεις γιατι μια ζωη αμυνα
      Ελεος

    23. Τα μιζο-Ραφάλ αγοράστηκαν, οι μιζο-Φρεγάτες αγοράστηκαν οπότε το θεατράκι “πόλεμος στο Αιγαίο” δεν έχει νόημα. Τώρα αρχίζει καινούριο θέατρο με τίτλο “Ελληνοτουρκική φιλία” για τη μοιρασιά των κοιτασμάτων. Κι ο ελληνάκος στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ…

      1. Ποιές φρεγάττες πήραμε εννοείς κι εμείς δεν το μάθαμε;;;

    24. ΡΕ, ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟ-ΔΙΑΟΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ…

    25. Το Στρατιωτικό καθεστώς των Ελληνικών νησιών του Αν. Αιγαίου δεν είναι ενιαίο και διέπεται από διαφορετικές Διεθνείς Συμφωνίες!

    26. Θα του τυλίξω μια μεγάλη ελληνική τουλούμπα, να την βάλει στον π@το του…

    Comments are closed.