ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΝΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    alvania

    Σεισμός 5,3 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο στην Αλβανία. Ο σεισμός είχε το ίδιο επίκεντρο με τον μεγάλο σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που μετρά ήδη 30 ανθρώπινες ζωές 700 τραυματίες και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές. Το εστιακό του βάθος είναι 10 χιλιόμετρα.

    Τον σεισμό των 5,3 ρίχτερ ακολούθησε ένας ακόμα μετασεισμός 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Η γη δεν σταματά να σείεται στην Αλβανία κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των σωστικών συνεργείων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αυτοι χαιροντουσαν με τους διωγμους των βορειοηπειρωτων και την δολοφονια κατσιφα και οχι μονο,εγω γιατι να τους λυπηθω,εστειλαν οι μακακες οι ανθελληνες οι δικοι μας βοηθεια στα ##αδελφια τους τα αλβανα και δεν εστειλαν οι τουρκοι,πιο μακακας αυτοκτονεις.

    2. Να πεθαίνουν όλοι, στο ταφο κωλοαλβανοι, δώσε, η παναγία τιμωρεί, θα τα ξερασετε όλα μουνόπανα, στο τάφο καθικια

    3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΝΕ , ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ &
      ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝΕ , ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η
      ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΥΤΕ
      ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΡΘΙΑ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΙΣΜΟΝΕΙ , ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ
      ΑΚΟΜΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ.

    4. Η ατιμη ρους ρατσα σε καθε καταστροφη της Ελλαδας χερεται….Μην μιλησω για τις σφαγες που κανουν….Μεςςςςς στον εγκελαδο μογγολοι Λοιπον

    5. Θυμάμαι το 1999 στο μεγάλο σεισμό της Αθήνας που έβλεπα τους κατσαπλιάδες Αλβανούς να κάθονται να πίνουν μπύρες και να γελάνε με τις υλικές καταστροφές και τους θανάτους των Ελλήνων. Άς ισοπεδωθεί από σεισμό ολόκληρη η κωλοαλβανία, στα @ρχίδια μας.Έτρεξε χθές ο μασώνος Δένδιας να τους βοηθήσει για να μην χάσει αυτός και οι νταβατζήδες που τον στηρίζουν, το φθηνό εργατικό δυναμικό από την χώρα της μαδημένης Αλβανικής κότας.

    6. Να πάνε τα Σκοπιανά για βοήθεια και να γυρίσουν οι δικοί μας εδώ !!!
      Να πάνε οι Αλβανοί της Ελλάδας να βοηθήσουν που μας έχουν ρημάξει στις κλεψιές και στους φόνους !!!
      Δρόμοοοοο!!!!!

      1. Και να συμπληρώσεις όμως ότι τα ΤΟΜΑΡΙΑ που μπήκαν στην χώρα επι τομαριού ΣΑΜΑΡΑ από εμάς ταΐστηκαν που τους πήραμε στις δουλειές μας.

        1. Πιτ δυστυχώς το έγκλημα ήταν διαχρονικό. Ό προδότης και αλήτης Σαμαράς τους άφησε να εισβάλουν στην Ελλάδα, ο Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβουρής) τους έδωσε τις πρώτες πράσινες κάρτες, το παιδοβούβαλο ο Κωστάκης Καραμανλής τους έδωσε τις δικές τους Ελληνικές ταυτότητες χωρίς το θρήσκευμα που το είχα αφαιρέσει ο Κώστας Σημίτης και τέλος ο Τσίπρας τους ανέβασε και άλλο σε βάρος των Ελλήνων.Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί της μεταπολίτευσης είναι βρώμικοι και καθάρματα, πάντα σε βάρος των Ελλήνων.

          1. Έλληνες πολιτικοι;;;;;;;; Ειναι σίγουρο τωρα αυτο;;;;;; Χαχαχαχα, μονο Ελληνες που δεν ειναι.

    Comments are closed.