ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Την χθεσινή μέρα που το Έθνος γιόρταζε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, διάλεξαν άγνωστοι να κρεμάσουν προσβλητικό πανό στα Κάστρα Θεσσαλονίκης!

    Μόνο ντροπή και θλίψη για την κατάντια…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    60 Σχόλια

    1. Είναι δυνατόν να μη πήραν χαμπάρι τα τεταρτης γενιάς εβραιοπαιδια οι μπάτσοι του καθημερινού κ 24 Ώρου εκεί μπλόκου τροχαίας-ασφαλειας?
      Είναι δυνατόν να μη ξέρει κ να μη τους έχει ακούσει το βαλιτσακι της ΚΥΠ?
      ΥΓ.
      Κύριε Χίο πίεσε να τους εμφανισουν κ κρέμασε τους στα μανταλάκια.

    2. συριζαιοι αναρχοαπλυτοι. θα ερθει καποια στιγμη στη ζωη σας ομως που θα παρακαλατε ΑΥΤΟΝ στο ΣΤΑΥΡΟ να σας βοηθησει στα θεματα υγειας που θα εχετε. γιατι θα εχετε οπως εχουμε ολοι. καλο κατευοδιο να εχετε ..

    3. Αλβανόσποροι και ρωσοπόντιοι οι περισσότεροι.

    4. Κρίμα που δεν τους πέτυχε κανένας αν πετάξει κάτω από τα κάστρα. ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ. Και επειδή στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα ελπίζω ότι γυφτοσκοπιανοί να διαμαρτυρήθηκαν για τη βεβήλωση του άστρου. Το λογαριάζουν περισσότερο από ότι οι νεοανθελληνες πλειοψηφουντες ιθαγενείς.

    5. Εκμεταλευονται την χαλαροτητα της δημοκρστιας τα μαστουρωμενα μπασταρδα.Αν το ειχαν κανει αυτο στην τουρκια,πιστευω οτι θα ειχαν βρεθει αμεσως και σημερα θα ηταν κρεμασμενοι αναποδα,εκει που βρισκεται η σημαια.Και παλι ντροπη μπασταρδα του κιουταχη και του ομερ βρυωνη.

    6. Κρίμα που δεν τους πέτυχε κανένας αν πετάξει κάτω από τα κάστρα. ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.

    7. Το ότι μιλάνε για μίσος ταξικο οι επαναστάτες της πλάκας των βορειων προαστιων που δεν ξέρουν τι έχουν και με 5 δικηγορους από πίσω μόνο γελιο μου προκαλεί. Εύχομαι για κάτι τετοιους γελοιους κάποια στιγμή να επιβληθεί σαρια στη χώρα να δω πόσο μάγκες θα είναι με το Ισλάμ. Ρε κάτι νούμερα επαναστάτες με μπουφάν north face και παπούτσια under armor.

    8. Απόλυτοι σκύλοι χιιοκατουρημενοι
      Μέσα στο βράδυ από την βρώμα πνιγμένοι
      Μαύρη ψυχή και αίμα τούρκου
      Βρωμάνε σαν μικρόβια βούρκου.
      Γενίτσαροι νεοελλαδιτες και αλλοδαποί
      Βάλανε στο μάτι ελληνική Γη
      Η ώρα κοντοζυγωνει για να πιάσει δουλειά ο χάρος
      Παράσημα που ζούν εις άλλων βάρος.
      1821 θαρθει και πάλι
      Πάνω σε παλούκια το δικό τους κεφάλι
      Να καθαρίσει η Ελλάς από τουρκοσπορους
      Να ξαναβρεί υγεία
      Να ζήσει επάξια με ελευθερία

    9. Πάρτε τα βίντεο και μπαγλαρώστε τους ΜΕΣΑ.

    10. Ουυυυυυυυυστ ρεεεεεε.
      Νομίζω οτι εχει ερθει ο καιρος να τους μαζεψουμε και να τους εξαεροσουμε ουτε σκονη να μεινει απο αυτα τα μπασταρδα φτανει πια αρκετα με αυτα τα πουστρακια.απορω ποιεςειναι οι μανες αφτων των τσογλανιων .
      Ρεεεεεεεεε ουυυυυυυυστ

    11. Δεν εχουν αδικο οσον αφορα οτι οι περισσοτεροι δεξιοι στις μερες μας ειναι πατριδοκαπιλοι και ανθελληνες, ασχετως που το παιζουν πατριωτες.
      Το ιδιο ισχυει και για τους ιδιους που υπογραφουν με μισος ταξικο τη στιγμη που οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι μαμοθρευτα παιδια πλουσιων που οταν τελειωσει η εφηβικη τους τρελα θα τους δεις πισω απο ενα γραφειο με ακριβο αυτοκινητο και σπιτι.

    12. Το “ολοκαύτωμα των Εβραίων” απαγορεύεται με νόμο να αμφισβητείται ή να σχολιάζεται αρνητικά, αντίθετα η Πατρίδα και η Σημαία όχι και μάλιστα μπορεί να υβρίζεται να γελοιοποιείται, να καίγεται. Ελπίζω να καταλάβατε ποιός κυβερνά.

    13. Είναι πλέον γνωστό ότι τα αριστερά κινήματα χρηματοδοτούνται από Δυτικές Δυνάμεις και από τον Διεθνή Σιωνισμό.
      Ο αριστερισμός υποκινείται για να προκαλεί διχόνοια, διότι συμφέρει στους ξένους. Δεν μας θέλουν ενωμένους και ομονοούντες, γιατί γνωρίζουν ότι θα απαιτήσουμε όσα μας ανήκουν ως έθνος (σε εδάφη, πληθυσμό κλπ). Με την αριστερή ιδεολογία οι ξένοι αντιμάχονται τα αιώνια θεμέλια της ελληνικής φυλής. Λοιδορούν την ελληνική σημαία, ειρωνεύονται το τρίπτυχο “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια” και προτείνουν εκσυγχρονισμό (π.χ.σεβασμό στους ΛΟΑΤΚΙ), διεθνισμό και χαοτισμό!!!
      Να θυμίσω ότι ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ της 12 Ιουλίου 1935 έγραφε: ” Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θατανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε”!!!
      Στην ουσία η Αριστερά δεν εκφράζει την ελληνική κοινωνία (δες ποσοστά εκλογών 2019: ΚΚΕ 5,3%, Μερα25 3,3%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,4% κλπ),αλλά μια ασήμαντη εκφυλισμένη μειοψηφία η οποία λόγω της ξένης χρηματοδότησης κυριαρχεί στη δημοσιότητα μέσω των αργυρώνητων ΜΜΕ.
      Συνοψίζοντας τα αριστερά κινήματα είναι ξενόδουλα, εθνομηδενιστικά και απόστολοι του εθνικού μαρασμού, γιατί έτσι συμφέρει τους χρηματοδότες τους δηλαδή τις Δυτικές Δυνάμεις και τον Διεθνή Σιωνισμό (Τζωρτζ Σόρος)

    14. Πρεζόνια! Θέλετε πολύ ξύλο μέχρι να σας σπάσουν τα κόκκαλα..

    15. ελπίζω να το κατέβασε κάποιος…μάλλον κομπλεξικα εικοσάχρονα των λοατκι η αναρχικων εναντια σε οτιδήποτε αξιόλογο πέρα από τις ανίερες ιδεολογιες τους…απλά και μόνο θέλουν ιδεολογικά να ανήκουν κάπου παίρνοντας αξία που δεν έχουν ως άνθρωποι γιατί αν είχαν θα σέβονταν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό.!!

    16. Ο ηλιος της Βεργινας ειναι ενα συμβολο ενα συμβολο της χωρας μας σεβαστο ,ο ΣΤΑΥΡΟΣ της σημαιας μας ειναι το συμβολο των παντων δηλαδη του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ”….

    17. Μην ασχολείστε με τους τρύπιους.
      Αξία τους δίνεται.
      Είναι απλά μία βρωμερη ανώμαλη μειωνοτητα σε όλη την χώρα.
      Μόνο αν ψωλιάσει το κωλοτρυπίδι τους είναι ευχαριστημένοι από την ζωή.

    18. Βγάλτε τους τα νύχια στα αναρχοαριστεροαπλιτα και έξω από την πατρίδα μας . Είναι οι σημερινοί Πηλιος Γουσης και Εφιάλτες του Ελληνισμού.

    19. Αφου δεν τους αρεσει ας πανε να ζησουνε σε αλλη χωρα τι μας τα πρηζουνε αντε στο καλο

    20. Τα μπασταρδια. Άντε τώρα να κάνει εισβολή ο Τούρκος και να πας εσύ στο μέτωπο και να έχεις πίσω τους λαθροκαννιβαλους μαζί με αυτά τα πουτανοπαιδα να κάνουν δολιοφθορές. Γαμω τις κάμερες και γαμω τις τεχνολογίες τους. Πιάστε τα καθίκια και απέλαση. Ούτε για διακοπές να μη μπορούν να πατήσουν.

    21. Να πάνε στην Τουρκία , μας τα ‘χουνε πρήξει!

    22. Αηδία απλά. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Επίσης επειδή δεν τους αρέσει η Ελλάδα αμέσως διωξιμο όσο πιο μακριά γίνεται σε χώρα της αρεσκείας τους

    23. Εμμισθοι του ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΣΙΓΚΕΡ… ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΛΆ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ.

    24. ΕΡΩΤΗΣΗ :
      ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ?????????????
      ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ?????????????

      ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ μια σοβαρη δικαιολογια σε αυτο που θα πειτε.
      Καθε πολη θα επρεπε να εχει αυτο το συμβολο παντου σε ολα τα σημεια της ΠΑΝΤΟΥ.

    25. Το λάθος το κάναμε στον Γράμμο εμείς, όταν νομίσαμε ότι τους νικήσαμε και αρχίσαμε να συγχωρούμε και δεν αφανίσαμε την φύτρα τους.
      Και κάτι ακόμα, εκεί που ανάρτησαν αυτή την ύβρη, ζούνε Πόντιοι. Με δεδομένο ότι η Μικρασιατική Καταστροφή οφείλεται, με ιστορικά τεκμηριωμένες αποδείξεις, σε Κομμουνιστική δράση, πώς είναι δυνατόν να μην έχουν εντοπισθεί, λογοδοτήσει και τιμωρηθεί ακόμα οι Δράστες ???

      1. Το ΚΚΕ κράτησε αντεθνική στάση στη μικρασιατική εκστρατεία. Όμως η καταστροφή οφείλεται στους εθνικόφρονες φιλοβασιλικούς δεξιούς. Αυτοί εξάντλησαν το στρατό σέρνοντας τον στο Σαγγάριο ποταμό, αυτοί απαγόρευσαν την έξοδο των Ελλήνων από τη Σμύρνη την ώρα που ο Κεμάλ έμπαινε και έσφαζε τους Έλληνες.

        1. Για ξαναψάξτο λίγο και θα δείς ότι έχω δίκιο.
          Πάντα γίνονται λάθη και όντως έγιναν κάποια λάθη και από τους Δεξιούς τότε, αλλά η προδοσία του ΚΚΕ είναι προδοσία.
          Θές να σου δείξω και απόσπασμα από τον Ριζοσπάστη του τότε, που προωθούσαν τις λιποταξίες, κάνανε σαμποτάζ και εμπόδιζαν παντοιοτρόπως την εκστρατεία, ενώ στο τέλος πανηγύρισαν την επικράτηση του “φίλου Τουρκικού λαού” ?
          Μήπως θέλεις αποσπάσματα από ομιλίες ηγετών του ΚΚΕ στο ίδο μήκος κύματος για το θέμα αυτό ?

          1. Σου είπα ότι κράτησε αντεθνική στάση πράγματι. Αλλά εν τέλει δεν κυβερνούσε αυτό. Το λάθος ήταν που ο Βενιζέλος έκανε εκλογές το 1920, αλλιώς θα είχε τερματιστεί σταδιακά η εκστρατεία και η Σμύρνη θα παρέμενε στην ελληνική επικράτεια.

    26. Πάλη βράδυ μπασταρδια αυτή ειναι η μαγκιά σας. Πονατε καθίκια γιατί μια ζωή στο σκοτάδι θα ηστε, καλά σας ενανε ο Παπαδόπουλος αλλά δεν πρόλαβε να σας ξεκληριση όλους

    27. Εχει συμβεί σε άλλη χώρα αυτή η προσβολή ; Αφού ρε σιχαμερά όντα δεν σας αρέσει αυτή η χώρα και τα εθνικά σύμβολα, να τσακισθείτε και να εξαφανιστείτε από αυτή την όμορφη και άγια χώρα. Ετσι και αλλοιώς μολύνετε και την Ελλάδα και τους Ελληνες. Είστε τα μηδενικά αυτής της χώρας, αμόρφωτοι, άπλυτοι, βάρος επί της γής, χωρίς κανένα ιδανικό και αξία. Είστε χειρότεροι και από τους δηλωμένους εχθρούς της Ελλάδος. Τα σκουπίδια έχουν μεγαλύτερη αξία και βρωμάνε λιγότερο από εσάς. Θάρθει η ώρας σας!!!

    28. Οι μονοι που φταινε εισαστε εσεις οι ιδιοι για την καταντια σας που μα τοσο ανειλικρινεις,αναγωγοι,αμορφωτοι και υποκριτες που εισθε βρησκετε εξιλαστηρια θυματα σε αυτους που
      λενε την αληθεια.

    29. Όλα αυτά συμβαίνουν εν έτει 2021. Θέλετε να φανταστείτε τι θα συμβαίνει το έτος 2031; Τραγικές καταστάσεις σήμερα, ολέθριες και μη αναστρέψιμες σε 10 χρόνια.

    30. Ρωσοπόντιοι , Αλβανοί και λοιποί ψευτοέλληνες είναι οι σημερινοί αριστεροί που κάνουν τέτοια.

    31. Η μονη λυση δημευσεις των περιουσιων ολων των αριστερων και εξορια δια βιου.Αν οχι μαζικες εκτελεσεις αρχιζοντας απο πολιτικους και δικαστικους

    32. μισος στο μισος των αναρχοκομουνιστων!!!!!!!!!!!!!!!!

    33. Τοσα χρονια Κε Χρυσοχοιδη δεν ξερετε ποιοι ειναι αυτοι οι αλητες, που δεν εχουν ιερο και οσιο;;;;; Δεν ειναι δυνατον!!!!! Αν δεν τους ξερετε, τοτε ειστε ανικανοι και να φυγετε, αλλα κατι αλλο συμβαινει και τοσα χρονια η Ελληνικη πολιτεια ανεχεται αυτα τα Ανθελληνικα παλιοτομαρα και δεν τελειωνει μια για παντα μ’ αυτους σ’ ολη την Ελλαδα!!!!!! Για τα τεσσερα χρονια της διακυβερνησης της Τσιπροπαρεας δεν το συζητω, γιατι αυτοι τους εξεθρεψαν και τους απιθρασυναν!!!!!!!!!

      1. Μια χαρά τους ξέρουν. Πιθανώς τους μισθοδωτούν ή έστω τους χαρτζιλικώνουν κιόλας. Και φυσικά τους χρησιμοποιούν. Ουσιαστικά χρησιμοποιούν την βλακεία που κουβαλάνε. Για διάλυση διαδηλώσεων, υποστήριξη ψευτομεταναστών, τρομοκράτηση πατριωτών.

    34. Να τα πιάσουν και να τους βάλουν από ένα σκαντζόχοιροι στο κωλο.

    35. Προτείνω να τους γκρεμίσουμε από κει πάνω, κανένας να μην μείνει παραπονεμένος.Ποσο χαίρομαι όμως που ταραζονται στη θεα της. Ηδονή….

    36. Ουυυυυυυστ ρεεεεεε.
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΆΠΙΣΤΟΥΣ.
      Ρε ουυυυυυυυτ

    37. ……ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ….ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ…ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ !!!….ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!! ,ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ….ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!…ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ!!!….ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΔΕ???…ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ???….ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!…..

    38. Σιγά βρε παιδιά, 10 μ@λακες π@υστηδες στην Αθήνα και 50 σε όλη την Ελλάδα. Μην λέτε για εισαγγελείς, παιδιά του Λιγναδη όλα τους. Τα έχει πηδηξει από μικρά και υποστηριζονται από ειδικές υπηρεσίες και επιτροπές. Τέλος έχουν άσχημα βιώματα όπως η εικόνα να καίγεται η κατάληψη τους. Οι όμορφες καταλήψεις όμορφα καίγονται. Φιλουρες.

    39. Αυτά παθαίνεις όταν εισάγεις ρωσο-“πόντιους” που έμαθαν Ελληνικά με το ζόρι κι ελληνοποιείς αλβανούς που το παίζουν αριστεροί….

    40. Αριστεριλα της Ανω πολης _Αγιος Παυλος ελαχιστες οι ελληνικες σημαιες στσ μπαλκονια οι περισσοτεροι απογονοι μικρασιατων που σφαγιάστηκαν το 22 ,ξεχασανε γρηγορα και πιστευουν στην ελληνοτουρκικη φιλια και στην αδερφοσυνη των λαων.Θα διαψευστουν συντομα οταν ξαναζησουν το πραγματικο προσωπο των αγαρηνων φιλων τους.

    41. Κι εμείς, αυτούς μισούμε…
      Πώς “βρίσκονται ” εδώ;;;;;
      Να πέσουν να πλυθούνε,
      μές τον Θερμαϊκο!!!!

    42. χρυσοχοιδη το ξερω οτι θα τους βρεις,απλα ξυλο ,πολυ ξυλο!!!

    43. Οι μόνοι που φταίνε για αυτό το σιχαμα, που είχαν το θράσος να κρεμάσουν οι απατριδες απόλυτοι, είναι οι πατριώτες Έλληνες οι οποίοι δεν εξόντωσαν μέχρι και το τελευταίο ίχνος της κουμουνιστικης λαίλαπας μετά το τέλος του συμμοριτοπόλεμου. Γι’αυτό σήμερα έχουν το δικαίωμα να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της επανάστασης του ’21.
      Άμεση αφαίρεση της ιθαγένειας, και απέλαση από τη χώρα ως persona non grata.

    44. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΡΑΟΥ ΓΚΙΟΣΣΑ

    45. Καλά κάνουν αφού τους το επιτρέπει ο εισαγγελέας , η αστυνομία και γενικά η κυβέρνηση.

    46. Eισαγγελεας δεν υπαρχει σ αυτη τη ρημαδοχώρα?Η υπαρχει μονο για να κυνηγαει τους Ελληνες??

    Comments are closed.