ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ CIA, ΟΥΙΛΙΑΜ ΜΠΕΡΝΣ! ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ! ΒΟΥΗΞΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ; ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΦΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    teaser3-6

    Στον Έβρο βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη και παρέμεινε Παρασκευή με απόλυτη μυστικότητα, ο Διοικητής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς, παράλληλα με την παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, αλλά και των Πρέσβεων Ουκρανίας, Μολδαβίας και Βουλγαρίας.

    Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες,  ο Διευθυντής της κορυφαίας Υπηρεσίας Πληροφοριών του κόσμου, της CIA κ. Μπερνς, μετά την Αθήνα τόπου βρέθηκε την Τρίτη πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με στελέχη «υπηρεσιών», επέλεξε να έρθει και στον Έβρο λόγω της τεράστιας σημασίας που έχει αποκτήσει η περιοχή για τους Αμερικανούς, αλλά και παγκοσμίως. Άλλωστε, μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο ο ρόλος της Αλεξανδρούπολης στην ευρύτερη περιοχή

    Ο Διευθυντής της CIA ταξίδεψε μόνος του από την Αθήνα από την Πέμπτη, χωρίς να είναι δηλαδή μαζί με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα κ.Τσούνη και τους άλλους Πρέσβεις που ήρθαν την Παρασκευή και συνοδευόταν από έναν-δύο πράκτορες της Υπηρεσίας του. Επισκέφθηκε και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του λιμανιού Αλεξανδρούπολης, ενώ πήγε και στον φράχτη στις Φέρες και επίσης στην περιοχή του Πέπλου, χωρίς να γίνει αντιληπτή η παρουσία του από κανέναν.

    Μάλιστα και τα τοπικά στελέχη της ΕΥΠ, της Ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και φυσικά οι αστυνομικές Αρχές δεν.. πήραν χαμπάρι την παρουσία του. Είναι άγνωστο με ποιους συναντήθηκε και τι ακριβώς συζήτησε, αλλά σίγουρα όταν έρχεται στον Έβρο ο Διευθυντής της CIA μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

    Το ρεπορτάζ είναι χθεσινό από μεγάλη τοπική ιστοσελίδα του Έβρου! Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που από χθες είναι στα σημεία πώλησης έχει την είδηση αυτή με πολλές ακόμα λεπτομέρειες! Βρίσκεται στα περίπτερα! Μην το χάσετε! Διαβάστε τι μας “μαγειρεύουν”…

    1_SK.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε με τίποτα νοθεία στις εκλογές. Το μακελειό ευτυχώς μας δίνει την ενημέρωση που πρέπει να έχουμε. Καλή φώτιση σε όλους με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος.

    2. Προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα δείτε… πολλές “αποκαλύψεις” εναντίον της ΝΙΚΗ και θα καταλάβετε τον σκοπό του!!! Οποίος θέλει παίζει το παιχνιδάκι των Αμερικανών και τα κάνει copy paste από την πρεσβεία, όποιος θέλει το ψάχνει. Με την ΝΙΚΗ!!

    3. Ε, ενταξει τοπαμε,
      καλως ηρθε, καλα να περασει, εμεις ειμαστε φιλοξενοι ανθρωποι.
      Ειθισται,
      καπου καπου να επισκεπτονται την αποικια οι Λορδοι,
      επιβλεπουν τις επιχειρησεις,
      ΔΕΗ , ΟΤΕ, Αεροδρομια ,Λιμανια, Σιδηροδρομοι, Εφορίες. που εχουν ξεπουληθει,
      και δίνουν κατευθυνσεις στα εδω δουλικα.

    Comments are closed.