ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ – ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΟΙ Λ@ΘΡΟΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    nea

    Απευθείας ανταπόκριση από τον Έβρο.

    Γίνεται κόλαση αυτή την στιγμή, σαν τους σατανάδες οι λ@θρολυκοι του Ερντογάν παλεύουν με φωτιές και επεισόδια ξανά να μπουκάρουν. Tα δακρυγόνα δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα μέχρι αυτή να καθαρίσει και μετά ξανά από την αρχή!

     

    Δείτε το βίντεο:

    ok from Makeleio WebTV on Vimeo.

    | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Να πως κανουν ξεπλυμα οι μεγαλοι.Κοντα στο ενα Δις θα παρει ο Τουρκος απο την Μερκελ.Απ αυτα ζητημα να διατεθουν τα 50-100 ενω τα υπολοιπα θα τα μοιραστουν μεταξυ τους.Ολα ειναι μπιζνες τελικα.

    2. ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗ, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.
      ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΟΧΥΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ.
      Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
      ΕΝΑΣ ΑΡΚΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

    3. Αυτο που θελει αυτη την στιγμη η τουρκια με ολο αυτο που εχει στησει και κυριως την προπαγανδα που κανει , ειναι να αμαυρωσει την εικονα της ελλαδος στο εξωτερικο, με απωτερο σκοπο αρχικα να μας κανει κακο στην οικονομια …Με τις εικονες και τις δηλωσεις που προβαλλει προς τα εξω , θελει να πεισει ολα τα πυροτουβλα του πλανητη οτι οι ελληνες ειναι ρατσιστες σκοτωνουν αθωους κτλ κτλ στην πορεια θα μας κανει και κανενα θερμο επεισοδιο εκει ετσι να την αισθανθουμε λιγο καλυτερα για να γουσταρουμε……. με σκοπο φυσικα να μας καταστρεψει τον τουρισμο και να μη θελει να ερθει κανεις …Μετα απο ολα αυτα ευαλωτοι πλεον θα “ειμαστε ετοιμοι να “μοιραστουμε” τους υδρογοναρθακες…εχετε καμια αμφιβολια για αυτο? Αν εμεις παλι αντιδρασουμε και πουμε οχι αυτα ειναι δικα μας…που ειναι…και δεν δινουμε γιατι δεν σας ανηκουν…τοτε ναι ετοιμαστειτε να φορεσετε το χακι…αλλα εγω φοβαμαι οτι και μεριδιο θα παρουν και πολεμος θα γινει στο τελος ! Αλλα οχι φετος!! Προς το παρον θα μας ταραξει στο καψονι…ασε που ετσι μας κανει εκτος απο ψυχολογικο πολεμο και ενα ωραιοτατο ” test drive”…

    4. Με μεγάλη λαχτάρα και χαμόγελο περιμένω να ακούσω αυτόν τον ήχο…Θα σας σωπάσουμε αυτή την φορά μια και καλή, θα τρέχετε μέχρι τα βάθη της Ασίας να συναντήσετε πάλι τους προγόνους σας τα Μογγολία. Μην ανησυχείτε…εδώ είναι περιμένουν γυαλισμένα, ακονισμένα….Φυλάκιση σε όποιον ανθέλληνα τουρκο-θολοκουλτουριάρη πει ότι οι πράξεις αντιμετώπισης της κατάστασης στον Έβρο όπως και στα νησιά μας είναι φασιστικές, απάνθρωπες. Μπράβο πάντως η Τουρκία έκανε ένα καλό. Κατάφερε να φέρει πιο κοντά τους πατριώτες της Ελλάδας, γεμίζοντας τους οργή και πείσμα. Έλληνας+οργή για την ελευθερία του κακός οιωνός..γειτονάκια μου!

    5. Βάλτε live μετάδοση, δεν υπάρχει ενημέρωση από πουθενά.

    6. βλεπω και ξαναβλεπω..τα ματια μου τρεχουν…οχι γιατι φοβαμαι….(αν είναι να γινει πολεμος θα γινει…τουλαχιστον θα εχεις πεθανει για καποια μεγαλη αξια που λεγεται Πατριδα…το προτιμω απο το να αρρωστησω απο κορονοιο και να αποδημησω)…πονάει η ψυχή μου για αυτους που δινουν μαχη για να ειμαστε ξαπλα εμεις και να σχολιαζουμε εκ του ασφαλούς…τρώνε τόσα χημικά αυτοί οι ανθρωποι για να μπορουν κατι υποκειμενα να βγαινουν ανετα στους δρομους και να διαδηλωνουν…όμως επειδη έχω μέσα μου μεγάλη πίστη ξέρω ότι κανείς δεν θα μεινει ατιμωρητος…η γη θα αρχισει να κουνιεται μεσα στις επομενες μερες και οι γειτονες θα το βιωσουν με τεραστιο σεισμο….ευχομαι να ειναι 7,5 ριχτερ ………

    7. Με το μαλακό εκει πάνω μη τους πετάτε όλα τα ληγμένα. Υπάρχουν και πατριώτες. Μολις τελειώσει το Κουλις σόου θα χρησιμεύσουν για πάταξη των «πατριωτων». Κάτι μου λέει πως παλι προδομένοι θα βγούμε συνΕλληνες.

    8. καντε μια βολτα στην ομονοια..δεν χρειαζεται να πατε στον Εβρο..Οταν τελειωσετε εκει ελατε να ξεβρωμισετε την Αθηνα

    9. Το παιχνιδι ειναο στημενο.γιατι δεν κλεινει το τελωνειο των κηπων.?να κανει ζημια στο εμποριο των τουρκων ε?γιατι δεν στελνει ο ερντογαν τοθς λαθροταλομπαν στους κηπους και στον νοτο?ολα ειναι στημενα μην πιστευετε τιποτα αυτοι παιζουν παιχνοδια κουλης και ερντογαν και την πληρωνουν ολοι αυτοι που εμπλεκονται εκει στις καστανιες και απο τις 2 μεριες των συνορων .ο ερντογαν θελει λεφτα και ο κουλης θελει να επωφεληθει εκλογικα και να δειξει προσωπο ηγετη.αντε πνιγειτε ρε δεν τα χαφτουμε

    10. Μόλις βλέπαμε τα βίντεο Στέφανε που είχες βάλει ποιο πριν και πάθαμε πλάκα. Όταν λέμε ούτε βήμα πίσω εννοούμε ούτε βήμα πίσω…. Συνέχεια οι μογγολοι ρίχναμε τα ποιο ισχυρά δακρυγόνα, έριχναν μέχρι ριπες, ισλαμοφασιστες να επιτίθενται απο παντού, φωτιές πέτρες. Και τα παιδιά οι δικοί μας λες και ήταν σε γιορτή, εντελώς χαλαροί!!!! Ελληνική ψυχή ρε φίλε, υπάρχει και είναι στο αίμα μας. Και αύριο πρώτα ο Θεός ενισχύεται ακόμη η άμυνα με κόσμο που έρχεται από παντού.

    11. Έρχεται ο σεισμός καριόλια – θα σας φύγει ο ντάκουλας.

    12. Αυτοί δεν είναι κατατρεγμένοι που ψάχνουν καλύτεροι ζωή όπως μας παραμύθιαζε για χρόνια το Συριζομάνι της καταστροφής και του μισελληνισμού. Αυτοί είναι στρατός που πολεμάει με λύσσα για να κατακτήσει.

    13. Γιατί δε κλείνει το τελωνείο των Κήπων ακόμη ?
      Κάντε live μετάδοση να ενημερωνόμαστε γιατι δεν δείχνουν τίποτα τα κανάλια

    14. Κανένα βοθροκαναλο δεν λέει και δεν δείχνει τίποτα ούτε τα μασονικά σάιτ βαλτε βίντεο λάιβ η κάτι σαν ραδιοφώνο να ακούμε λάιβ τι συμβαίνει μπας και ξυπνήσουμε

      1. Αδερφέ νομίζω πως βλέπεις συνέχεια τηλεόραση. Μια χαρά ξύπνιος είναι ο κόσμος, μυνηματα συμπαράστασης, πολύς κόσμος έρχεται συνέχεια πολλοί παρατάνε δουλειές σπίτια παιδιά και έρχονται να υπερασπιστουν το δικαίωμα να ζούμε στον τόπο μας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας όπως εμείς θέλουμε. Ξεκόλλα από την τιβι, μην στηρίζεις τους χαφιεδες των συστημικων μμε. Υγ. Γ@μω το σύριζα και κάθε ανθελληνικό υπανθρωπο σκουπίδι.

        1. Φίλε μου δεν είμαι στην τηλεόραση στη δουλειά είμαι και δεν βλέπω ειδήσεις απλά θέλω να είμαι έτοιμος που είμαι δηλαδή για όπου και όπως χρειάζεται

    15. Στέφανε όπως διαβάζουμε απωθούνται συνεχώς. Και αν περάσει κάνας ισλαμοφασιστας ταλιμπαν κατά τύχη, συλλαμβανεται από την δεύτερη ζώνη Άμυνας.

    16. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Γ@ΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΙΑ… ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΝ 9ΡΙ ΡΙΧΤΕΡ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ 72 ΞΕΠ@ΡΘΕΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.

      1. ΜΕ 9ΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. 10 ΡΙΧΤΕΡ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕΙΣΜΟ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

        1. Ναι ένα επιτόπιο στοχευμένο βλαμμένε, για να μας απαλλάξει από κάτι σαν και του λόγου σου ηλίθιε!

    Comments are closed.