ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΚΡΥΦΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ! ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΕΛΑΜΠΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ… «ΛΑΜΠΡΟΥΣ» ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΓΑΜΟΣ

    Στους πανεπιστημιακούς και τους ιατρικούς κύκλους, ακόμα και διεθνώς μιας και η χάρη του έχει φτάσει μέχρι το Χάρβαρντ, ήταν γνωστός, όχι όμως και στην ελληνική κοινή γνώμη που τον έμαθε μια και καλή την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς ήταν το βασικό «παπαγαλάκι» του Κούλη στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης

    Ωστόσο, ο 57χρονος καθηγητής Λοιμωξιολογίας, ιεροψάλτης και από το 2021 άρχων οφφικιάλιος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Σωτήρης Τσιόδρας έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την επικαιρότητα και τη δημοσιότητα και σε αυτό το κλίμα, δηλαδή επί της ουσίας κρυφά πάντρεψε πριν από λίγες μέρες ένα από τα 7 παιδιά του και συγκεκριμένα, μια από τις μεγαλύτερες κόρες του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος τελέστηκε σε εκκλησία της Κηφισιάς όπου διαμένει η οικογένεια, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που φέρνει στο φως το «Μακελειό για την Εθνική Απελευθέρωση». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το Μυστήριο δεν τέλεσε ο πεθερός του κ. Τσιόδρα, ο οποίος είναι ιερέας και μάλιστα το όνομά του έχει εμπλακεί σε μια περίεργη ιστορία στην Κεφαλλονιά, αλλά ο παπάς της συγκεκριμένης ενορίας.

    Ολόκληρο το ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα!

    exofyllo27-12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Οι δειλοι ο,τι κανουν, το κάνουν παντα στα κρυφα.Δεν μπορουσε ο Νεοταξιτης να αποτελεσει την εξαιρεση του
      κανονος.Να ειστε σιγουροι πως ο γαμπρος ειναι ανεμβολιαστος, οπως ανεμβολιαστη ειναι ολη η οικογενεια της νυφιτσας, δηλαδη του Τσιοδρα.

    2. Γ@μημενε Τσιοδρα είχες τρελάνει τον κοσμάκη μέρα-νύχτα και μας το παίζεις τώρα άνθρωπος της διπλανής πορτας για να ξεχαστεί το θεμα. Ο λαός δεν ξεχνα, έρχεται και η σειρά σου κοπρίτη.

      1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

    3. Ο γαμπρός είναι γενετικά εμβολισμενος ή ο Τσιοδρας προτίμησε Original άνθρωπο για να μην του πεθάνει σε 2-3 χρόνια από τις Παρενέργειες;

    4. Τρομαρα σου κυρ παπαγαλακι δοσιλογε με τις πραξεις σου σε βαρος του ελληνικου λαου! Στοιχειωδη ντροπη δεν διαθετεις?

    5. Προίκα έδωσες Σωτηρακη;;; Απ τα λεφτά του λαού;

    6. Ο γαμπρός φαίνεται μπρατσωμενος…..

    7. ….ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΓΟΝΥΠΕΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ????….

    8. Τουλάχιστον, φανέλα και σώβρακο, άλλαξε ο λιγδιάρης Σωτηράκης, ή πήγε γαργιασμένος όπως στο εμβολιαστικό;;

    Comments are closed.