ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Λ@ΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ! ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ… ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ “ΑΕΤΟΙ” ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΞΩΦΥΛΛΟ - ΛΑΘΡΟ

    Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε το έχουν πάρει τουρκικές ΜΚΟ και το έχουν κάνει σημαία για  δήθεν παραβίαση ανθρωπίνων δικαιώματων. Οι λαθρο μπουκάρουν στη χώρα μας και αντι να τους πάρουν τα κινητα τους αφήνουν και τραβάνε. Τα κινητά των εισβολέων κατάσχονται πριν τις συλλήψεις.  Είναι δυνατόν οι λάθρο να τραβάνε και βίντεο με την άνεσή τους;

    Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο για να καταλάβετε:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑ.

    2. Απλά τους καθαρίζεις ΤΕΛΟΣ έτσι κάνουν τα σοβαρά κράτη που τιμούν την πατρίδα τους.Απο τους 100 που μπαίνουν οι 99 δεν είναι για καλό άρα εισαστε συνένοχοι στο έγκλημα κύριοι.

    3. Το έγκλημα της συμφωνίας των Πρεσπών συνεχίζεται! Εγκρίθηκε «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» στην Φλώρινα

    4. Ο/Η ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ λέει:

      Γεμισε κατσαριδες ο χωρος αυτος ντοπιες και ξενοφερμενες. Ποντικια, λαγοκεφαλοι, ολα τα σουπιδια μαζευτηκαν εδω. Θελει απολυμανση. Κασιδιαρης-Χιος και συνεργασια τωρα αμεσως. Αλλιως βρωμιλα…

    5. Και επί πλέον, με Νόμο παρακαλώ, σε λίγο δεν θα λέγωμαστε Ελληνες, αλλά ελλαδιτες, οπως & οι λαθρο, που θα κατοικουν εδώ.

    6. Ψηφίστε πάλι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να τους βάλουν στα σπίτια σας αυτή τη φορά…. Σε αυτά που θα σας πάρουν με τους πλειστηριασμούς, δούλοι!

    7. Πεταξτε τους εξω.. Εχει γεμισει η χωρα με λαθρο..

    8. Να τους πάρουν στα σπίτια τους οι πολιτικοί , δεξιοί κι αριστεροί(κυρίως οι Αριστεροί).

    9. Ρε σεις συνοριοφυλακες πυροβολατε τους στο ψαχνο! Νομιζει η νεοταξιτισσα Κουλαρα οτι θ αλλοιωσει τα γονιδια του Ελληνα? Κουνια σβαμπισια που τον κουναγε!

      1. Όσο υπάρχουν απλυτες αναρχοσυριζαιες, κράτα μικρό καλάθι

    10. Ήρθαν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία και να απολαύσουν την ζωή του όλα δωρεάν +εφόρου ζωής επίδομα 500 ευρώ στα ΑΤΜ Γεια σας αγαπητοί Μητσοτάκη Τσιπρα Ανδρουλάκη τι θα έκαναν οι δύστυχοι λαθρο με τα 800 ευρώ κινητά χωρίς εσάς βρήκατε τρόπους να κόψετε το ψωμί του δύστυχου έλληνα και να το δώσετε άλλου

    11. Ο νόμος λέει…..
      Αλτ τις ει…??????
      Και τους γα@#μ#@ς τα πρεκια…….
      Έτσι λέει ο νόμος……

    12. Εντάξει άδεια παραμονής πρόσφυγα επιδόματα ΑΦΜ και ΑΜΚΑ για αρχή και μετά υπηκοότητα. Οπότε πληθυσμός της Ελλάδας λογίζεται από την στιγμή που πατάει ελληνικό έδαφος. Κρίμα σε αυτούς που αγωνίστηκαν και έχασαν την ζωή τους. Πάλι επαρχία του μουσουλμανικού κόσμου θα γίνουμε.

    Comments are closed.