ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ: ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ME EMBATHΡΙΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    AYTH

    Χαμός στις Καστανιές του Έβρου πριν από λίγο, μόνο στο makeleio.gr

    Τα Λεωφορεία των ΜΑΤ αποθεώνονται από τους κατοίκους ενώ προσέρχονται στις Καστανιές για να αναλάβουν δράση!

    Δείτε τα βίντεο:

    Τα Λεωφορεία των ΜΑΤ αποθεώνονται από τους κατοίκους ενώ προσέρχονται στις Καστανιές για να αναλάβουν δράση! | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Τα Λεωφορεία των ΜΑΤ αποθεώνονται από τους κατοίκους ενώ προσέρχονται  στις Καστανιές για να αναλάβουν δράση! | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ο κόσμος θέλει να δείξει στα ματ ότι ΑΥΤΗ είναι η πραγματική αποστολή τους. Η προστασία του πολίτη. Και όταν προστατεύουν χειροκροτούνται . Όταν κάνουν άλλο , μπουκάρουμε στα καταλύματα τους και τους μαμάμε.

    2. Δηλαδη τωρα τα νατ ειναι ηρωες;
      Ενταξει Εγινε.

    3. με ένα τηλεφώνημα από τα κεντρικά τα ΜΑΤ μπορούν να αρχίσουν να δέρνουν τους ντόπιους αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

    4. Η μόνη ελπίδα αυτού του έθνους είναι η αγάπη των πραγματικών Ελλήνων που κλαίει η ψυχή τους για όσα συμβαίνουν, που δεν ξεχνάνε ποιοι τον σταυρώνουν τόσα χρόνια, που ξέρει ποιος έδιωξε τα Ελληνόπουλα στο εξωτερικό μη αντέχοντας την αδικία και την υπονόμευση του μέλλοντος τους από την συμμορία της δυναστείας προωθώντας σε νευραλγικές θέσεις αμόρφωτους ανθελληνες με αγορασμενα πτυχια, ποιοι τους υποχρέωσαν να ξαναπληρώσουν ένα χρέος με καταχρηστικούς όρους, ποιοι τους έχουν κάνει να νιώθουν αλλοδαποί μέσα στην ίδια τους την χώρα δίνοντας ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες αγνώστου προελεύσεως και άλλα πολλά! Ο Θεός να σας έχει καλά παλικάρια να υπερασπιστείτε την πατρίδα σας διώχνοντας μακριά όλους αυτούς τους ξένους. Ο θεός να φυλαει και όλους τους άλλους Έλληνες να διώξουν μακριά από την πατρίδα τον εσωτερικό εχθρο όλους αυτούς που θυσαυρισαν εις βάρος του Έλληνα αφήνοντας τον χωρίς παιδεία, υγεία ,αξιοπρέπεια,ιστορία(πουλήθηκε) . Κι όλα αυτά δημιουργώντας τεράστιες περιουσίες στο εξωτερικό εξασφαλίζοντας τα παιδιά τους με κάλυψη. Ξέχασαν όμως ότι η μισή Ελλάδα είναι έξω και γνωρίζει …όσοι γλιτώσουν την κρεμάλα δε θα απολαύσουν τα κλεμμένα που ίσως τότε στα κρατοι αυτα οι εξαναγκασμενοι σε διωγμο Έλληνες έχουν τέτοια ισχύ που θα τους κάνουν να σέρνονται…μάλλον ξέχασαν το “αμαρτίες γονέων παιδευουσι τέκνα”

    5. Εάν τα ίδια ΜΑΤ που έδρασαν υπέρ Πατρίδος, είναι τα ίδια ΜΑΤ που χτυπάγανε Έλληνες στα νησιά μας, δεν νομίζω ότι αξίζουν θερμής υποδοχής απο το λαό. Αξίζουν όμως σίγουρα βραβείο απο τους εργοδότες τους, επειδή έκαναν καλά την δουλειά τους.

    6. Πριν από λιγο καιρό όλοι τούς έβριζαν ,τωρα τούς αποθεώνουν?
      Αυτοι ειμάστε!!!!!!!!

    7. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΡΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΡΑΤΙΕΣ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

    8. Ο/Η Πάρτους τα σπίτια άδωνι. Μόνο έτσι καταλαβαίνει ο φασίστας λέει:

      Έτσι να παίζουν τα εμβατήρια και όταν θα έρχονται να τους πάρουν τα σπίτια όμως. Μην έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

    9. Τώρα που ξέρετε και τις δύο όψεις πιστεύω πως καταλάβατε. Δοξασμένοι ως πραγματικοί Έλληνες όπως είστε αυτές τις μέρες ή ταπεινωμένοι ως Φιλιππινέζες λαθραίων; Τι είναι προτιμότερο;

    Comments are closed.