ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ – ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΒΙΤΡΙΟΛΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ… ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΟΥΤΙΕΝ – ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ “ΝΩΝΤΑΣ”

    Κοινοποίηση:
    12

    Εφτασε λία λεπτά μετά τις 9 το πρωί για στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να καταθέσει για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη Κακαραντζούλα, αλλά και τον αγώνα που εξακολουθεί να δίνει, για την επούλωση των σωματικών και ψυχικών της τραυμάτων.

    Η Ιωάννα δείχνοντας για άλλη μια φορά δύναμη ψυχής έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα σιλικόνης, συνοδεία των δικηγόρων της. Στο δικαστήριο αυτή τη φορά βρίσκεται και η 36χρονη δράστις. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη δικάσιμο δεν παρέστη, δηλώνοντας κώλυμα.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, απών είναι ο Νώντας, η πέτρα του σκανδάλου για τα μάτια του οποίου έγιναν όλα όσα έγιναν αφού η κατηγορούμενη είχε πάθει εμμονή μαζί του και πίστευε ότι ο λόγος που αυτός ο τύπος δεν πέφτει στην αγκαλιά της, είναι το θύμα. Αλήθεια πως μπορεί κανείς να μπλέξει από το πουθενά…

    14

    13 12


    Σε τι θα αναφερθεί η Ιωάννα στην κατάθεσή της

    Στην κατάθεσή της η Ιωάννα αναμένεται να αναφερθεί καταρχάς στην ημέρα της επίθεσης. Σε εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου 2020, όταν ανυποψίαστη για το τι θα ακολουθούσε πήγαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα.

    Θα μιλήσει για τη φρίκη που έζησε, για τους αφόρητους πόνους που ένιωσε από το καυστικό υγρό, για τα εκτεταμένα και βαθιά εγκαύματα που έχουν σημαδέψει το πρόσωπό της, για τον δύσκολο αγώνα που δίνει εδώ και 16 μήνες να επουλώσει τις πληγές στο σώμα και στην ψυχή της, για τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα για το τι ώθησε την κατηγορούμενη να της επιτεθεί με τέτοια βαναυσότητα, αλλά και για τη δικαίωση που περιμένει από το δικαστήριο.

    «Η γυναίκα που προσπάθησε να με σκοτώσει για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι», είχε δηλώσει η Ιωάννα για την απουσία της 36χρονης, βγαίνοντας από το δικαστήριο. Η ίδια, παρά το ότι οι γιατροί που την παρακολουθούν της είχαν προτείνει να αποφύγει τη σωματική και ψυχολογική επιβάρυνση, έχει δηλώσει στους δικηγόρους της Απ.Λύτρα και Ν.Αλεξανδρή ότι θα είναι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση.

    Δείτε φωτογραφίες από τη μεταγωγή της Κακαράντζουλα που εμφανίστηκε με στενό πουκάμισο και ενισχυμένο σουτιέν, λες και πάει για καφεδάκι:

    κακα

    12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Το ντεκαπάζ δε της έλειψε στη φυλακη…ΛΙΓΗ ΡΙΖΑ ΕΧΕΙ

    2. ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Η ΙΩΑΝΝΑ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΥΠΕΣΤΗ

    3. Καλά πόσα κιλά σιλικόνη έχει βάλει στα βυζά η βιτριολίστρια; Πως τα σηκώνει; Θα πάθει η μέση της.

    4. Η δίκη της χιλιετίας ειναι η καταδίκη των σατανάδων που ειναι στις κυβερνήσεις και οι συνεργάτες τους στις διαφορες επιχειρήσεις και στα ΜΜΕ.

      Η ιωάννα καλα να πάθει και να λέει και ευχαριστώ, ειναι η δίκη παραπλάνηση γιατι και οι καημενοι δημοσιογράφοι θελουν να δειχνουν τους άλλους σα κακούς να μη καταλάβει ο κόσμος οτι συνεργουν τα ΜΜΕ σε γενοκτονία με ιατρικό κάλημα.

      1. Ναι ρε συ κάτι κρύβεται από πίσω δεν μπορεί.

    Comments are closed.