ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ 30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΜΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ 200 ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ! ΔΙΠΛΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ… ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ… ΧΑΛΙΑ!

    Κοινοποίηση:

    Ο Κούλης στον Έβρο σήμερα. 200 γερόντια τον υποδέχτηκαν. Γερόντια όλοι. Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα. Ασθενοφόρα δίπλα μήπως πεθάνει κανένας. 30 αυτοκίνητα πομπή ασφαλείας για τον.. «Μωυσή».

    Αποκλειστικά βίντεο – Ρεπορτάζ Κώστας Θεοχαρίδης για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

     

     

     

    Δεν έλειψαν και οι τραμπουκισμοί πολιτών για τα μάτια του… Κούλη! Δεν ντρέπεστε ρε; Από ποιον πληρώνεστε;

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Ολοι αυτοί που ακούσαμε θα ψηφίσουν και με τα τέσσερα πόδια, γι’ αυτό χρειάζεται περιορισμός κατ’ οίκον εκείνη τη μέρα κι ό, τι γλυτώσουμε γλυτώσαμε. Μιά ζωή ανόητοι αν όχι λαμόγια κι αμετανόητοι…

    2. Είναι δυνατόν;; Παρακολουθώντας τα βίντεο σκέφτηκα προς στιγμήν μήπως τρολάρουν….Δεν έχω λόγια πραγματικά…. ούτε θα βρίσω…Το μόνο που πρέπει να καταλάβουμε ΌΛΟΙ οι νέοι άνθρωποι είναι ότι αυτή τη φορά έχουμε χρέος να πάμε στις κάλπες να τους τιμωρήσουμε…Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πηγαίνει ο γέροντας με το Π να ρίξει δεξιά και εμείς να πίνουμε μπύρες εκείνη τη μέρα…Μην επιτρέψουμε να αποφασίσουν οι Βολεμένοι για όλους εμάς τους αβόλευτους…

    3. Εγώ ψηφαω λέει ο γέρος που στην περίπτωση του θα έλεγα ψοφαω Μήπως και πρόσφερε κάτι καλό στη κοινωνία,ο δημοσιογράφος όλα τα λεφτά

    4. Είστε ηλίθιοι η το κάνετε επίτηδες?Γιατί βρίζετε τους γονείς σας?Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι μετράει η ψήφος όλων μας?Μετα από τόσα ακόμα πιστεύετε ότι οι εκλογές είναι αδιάβλητες?
      Άντε γ…..εια ρερερεεεεεεε

    5. Οι επόμενοι του προγράμματος ήταν οι κωλόγεροι αλλά δεν πρόκαμα

    6. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΕΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΗ
      ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΜΕ ΑΕΡΙΟ ΖΙΚΛΟΝ8 ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ..THE FIBAL SOLUTION

      1. χα χα χα χα χα ότι καλύτερο έχω ακούσει

    7. Μετά την ηλικία των 60-70 υπάρχει η φθορά των εγγεφαλικών κυττάρων, υπάρχει και η αγαμία…..άστα

    8. Οι σκατογεροι μας πινουν το αιμα και το αιμα των παιδιων μας. Κλειστε τους κωλογερους στο σπιτι χωρις φαι χωρις νερο μεχρι τις εκλογες

    9. Aρχίζω να πιστεύω ότι καλά έκαναν και εμβολίασαν τους πάνω από 70…….

    10. σεκιουριτας ο Χάρης από τον πύργο θα ψηφίσει λέει κουλή α ρε χάρη α ρε χάρη το επίδομα της τρέλας που παίρνεις φοβάσαι να μην σε κόψουν .όλοι αυτοί είναι με επιδόματα ,κλείστε μέσα τους γέρους ακούτε κλείστε τους μέσα και πάρτε τα κλειδιά . αηδία σε πιάνει μωρέ αηδία αι σιχτιρ να πούμε κοινωνία ώρα μηδέν . λέει ο μπάρμπα μητρουσης ήρθα να κάνω παράπονά και στο τέλος τον ρωτάει θα τον ψηφίσεις και λέει ναι.κλειστε μέσα τους γέρους είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία .αυτό είναι που λέμε κατέβηκαν από του βουνό για όσους δεν ξέρουν ….

    11. επειδή είμαι από Ορεστιάδα και ξέρω τι γίνεται καλά ,όλοι αυτοί που βλέπετε είναι 4 φορές εμβολιασμενοι ,είναι αυτοί που μας έδειχναν με το δάχτυλο όταν δεν φορούσαμε μάσκα ,είναι αυτοί που λένε έχω γείτονα ρουφιάνο ,είναι τα κομματοσκυλα που κάθονται με ένα καφέ όλο το πρωί και το απόγευμα και μαλώνουν τι θα ψηφίσουν ,είναι αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα ,είναι αυτοί που πάντα έχουν δίκιο ,είναι αυτοί που η άποψη τους μόνο μετράει και τίποτα άλλο ,είναι αυτοί που γλύφουν το δήμαρχο για μια θέση στο δημόσιο .στην τελική μια χούφτα ήταν τίποτα παραπάνω ,η πλατεία το σαββατοκύριακο έχει ποιο πολύ κόσμο

    12. ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ!!!!ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΛΕΙΦΕΤΕ

    13. ΑΥΤΗ Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ..Ο ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΞΕΘΑΨΑΝ

    14. Οσοι εχουν γέρους και γριες κλειδαμπαρωστε τους με φαι και νερο την 21 Μαη και ανοιξτε τους με τη δυση του ηλίου

    15. Οχι,
      αυτα τα βιντεο να σταλουν στη κα Φον ντε Λαιεν να δει πως ο “Φίλος” της ο Μητσοτακης κοροιδευει την κοινωνια και πεταει τα λεφτα των Ευρωπαιων.
      Ποιος φραχτης ρε ψευτες;
      Ολοι μεσα ειναι,
      οπου και να πατε σε οποια απομακρυσμενη παραλια, σε χωριο και σε νησι,
      ολα τα μελαχροινα παιδια κρυμμενα πισω απο καλαμιες και καλυβες μας παρακολουθουν, με ενα σμαρτφον στο χερι!
      Αγοραστε πυραυλους,
      φαρισαιοι απατεωνες.

    16. Διακρίνω τρέμουλο στις τρ@πίδες των ζαίων. Ακόμη δεν είδατε τίποτα.

    17. Οι περισσότεροι γέροι είναι ανώμαλοι. Πίσω από τις οικογένειές τους κρύβουν την ανωμαλία τους από την κοινωνία. Είναι λογικό που θα ψηφίσουν τον όμοιό τους, τον ανώμαλο πούστη.

    18. Ντροπή σας παππούδια που θα ψηφίσετε τους προδότες.Τόσο πολύ μισείτε τις νέες γενιές που θέλετε με την ψήφο σας να φαλκιδεύσετε το μέλλον τους; Κατά τα άλλα η ηλικία συμβαδίζει και με τη σοφία και οι γέροι είναι οι πλέον σώφρονες.

    19. Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ………………
      ΔΙΨΗΦΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ………………….
      καθε μερα συναντω νεους ψηφοφορους μας….
      χθες και σημερα μιλησα με 4 φιλους-φιλες ,
      που στο παρελθον ψηφιζαν ΝΔ-Βελοπουλο
      και κατι αλλο(μικρο πατριωτικο κομμα)
      και ολοι συντασονται μαζι μας,
      (Εχουν 10 ψηφους αυτοι)….
      ειμαι πολυ αισιοδοξος , με τον κοσμο που βλεπω….
      σαν πρωην Πτυχιουχος λογιστης 35 χρονια,
      ξερω πολυ κοσμο που βλεπουν με συμπαθεια ,
      το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
      και εκδηλωσαν την επιθυμια να το στηριξουν ,
      γιατι οπως λενε και οι ιδιοι
      “δεν υπαρχει αλλη λυση”….
      ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ
      και οι μονοι που εχουμε επιχειρηματα
      και καθαρο μετωπο

    20. Χαχαχαχαχα… Τι ξεφτιλικια ειν αυτα Παναια μ ‘ ? 50 αστυνομικοι με πολιτικα και 25 παππουδες με αλτσχαιμερ , που οραματιζονται το … Μελλον ! Χαχαχαχα… Ποιος σουρρεαλισμος και τριχες,
      Μιλαμε πρωτοπορεια της Τεχνης, για μενα αυτα τα βιντεο πρεπει να σταλουν σε Σχολες Θεατρου και λοιπα, αυτα ειναι για μελετη απο ειδικους, Κουλη σκιστους,διδαξε μεγαλε, μου εφτιαξες τη μερα !

    21. ολοι με τα αλτσχαιμερ βγηκαν στους δρομους απο τα σπιτια τους να τους κερασει ο μητσοτακης ενα καφε ..
      ..απο το βλεμμα τους και τον τροπο που μιλησανε φαινεται οτι δεν εχουν επαφη με τη πραγματικοτητα..μες στην τρελη χαρα μαστουρωμενοι με τα φαρμακα τους.
      αν τους ρωτουσε ο δημοσιογραφος αν τους αρεσει η εξοχη που εχουν ερθει,θα λεγανε οτι το δασος που βρισκονται αυτη τη στιγμη εχει ψηλα δεντρα.
      τελειως off ο διακοπτης του εγκεφαλου.
      ο αλλος ειπε οτι ηρθε απο τη γερμανια …που ειναι δυο στενα παραπανω….το σπιτι του δηλαδη..
      ο αλλος ειπε 50% η νδ..και δεν εχει να φαει κουλουρι..
      βλεπουμε οτι οι ανθρωποι ειναι με εγκεφαλικα προβληματα χωρις να θελω να τους ειρωνευτω..
      ..αυτοι οπως βλεπουμε ειναι οι οπαδοι του μητσοτακη..

    22. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΝΔΡΑ, ΜΑΤΙ, ΤΕΜΠΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

    23. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ…. ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ……ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    24. Δεν φταίνε αυτοί φταίνε τα παιδιά τους οι μαλάκες.Δεν πρόκειται να αφήσω τον παππού μου να πάει να ψηφίσει.Θα τον πω αν πας να ψηφίσεις μην μου πεις καλημέρα καμιά φορά εγγόνι δεν έxεις θα σε ξεγράψω.Ολη την ημέρα θα έxω άτομο σπίτι να τον κάνει παρεούλα θα ψηφίσω εγώ και μετά θα κάνουμε αλλαγή βάρδιας μέxρι να τελειώσουν οι εκλογές.

    25. ΜΠΡΟΚ και ΒΕΜΠΕΡ αποκαλυψαν οτι ειχε αποδεχθει τη Συμφωνια των Πρεσπων!!!
      Οπωs αποκαλυπτουν με δηλωσειs τουs στο EURACTIV ο ΕΛΜΑΡ ΜΠΡΟΚ και ο ΜΑΝΦΡΕΝΤ ΒΕΜΠΕΡ,η Νεα Δημοκρατια εχει αποδεχθει τη Συμφωνια των Πρεσπων στουs Ευρωπαικουs Εταιρουs!!!
      ΚΟΥΛΗ μαs παιζειs τον παπα,αλλα λεs στην ΕΛΛΑΔΑ και αλλα στο εξωτερικο!!!ουστρα…

    26. …..ΧΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ@Λ$ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!….ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!….

    27. Μπράβο στους περήφανους λεβέντες που έχτισαν την χώρα . Επιτέλους σεβασμός στην γενιά που έχτισε σπίτια , εξοχικά και σπούδασε παιδιά. Με 3 τετραετίες ακόμα με Μητσοτάκη η Ελλάδα θα μεταμορφωθεί σε άρχουσα Ευρωπαϊκή χώρα. κ Μητσοτάκη , ασχοληθείτε λίγο με τις άδεις σύνδεσης των ΑΠΕ . Έχω δύο 500KW και με καθυστερούν 1 χρόνο τώρα ενώ πήρα άδεια εγκατάστασης – επιδότηση – έκανα φάκελο.

      1. 400 δις το χρέος και υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας με 3.000.000 λαθρομετανάστες και παντού ανώμαλοι παιδοβιαστές. Και τρανς να διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά στα σχολεία! Μην πω και για τα επιδόματα στους αλλοδαπούς όταν τα άξια Ελληνόπουλα φεύγουν για το εξωτερικό και μένουν οι προδότες των κομμάτων σας. Εμετός το συνταγματικό σας τόξο.

      2. ΑΚΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΟΥΛΟΒΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ….ΠΑΡΤΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ …………..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    28. Κατάλαβες ο κωλόγερος….θα έρθει να ψηφίσει (θα του κάνουμε και τα έξοδα διαδρομής) και θα φύγει…

      Να ψηφίσουμε Μητσοτάκη, λέει, για να δούμε καλύτερες μέρες…αυτός θα φύγει πάλι Γερμάνια…..

      Άιντε μου και στο διάολο ΚΩΛΟΓΕΡΕ!!!!

    29. Αυτοί που ανοίξανε το τζαμί και κάνανε συμφωνία με Πακιστάν να φέρουν και άλλους απευθείας από το Πακιστάν, τώρα που πέφτουνε θυμήθηκαν τον φράχτη! Ρε πάρε τον πλεύρη και τον γεωργιάδη να πάτε στο τζαμί να αποθεωθείτε από τους πακιστανούς συμπολίτες σας. Γιατί ούτε 20 ηλικιωμένοι δεν σας υποδέχθηκαν!

    30. μπάτσοι με πολιτικά παντού, …δημοκρατία πουθενά !!!

    31. Ζει στη Γερμανία ο σκατογερος και θάβει αυτούς που ζουνε στην Ελλάδα. Π ουστ ρε!!!!

      1. και με τα δύο χέρια ας μην το ξεχνάμε αυτό….

    32. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ….

      ΚΟΠΡΟΓΕΡΟΙ

    33. Πιο πολλοι οι δημοσιογραφοι και οι αστυνομικοι απο τα ελληνικα κατοικιδια ……🤣🤣🤣🤣🤣🤣 τα βιντεο ολα τα λεφτα!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 ουτε οι daimler arbeiter τετοια αμπελοσοφια👏👏👏👏

    Comments are closed.