ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ – ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΙΓΑΙΟ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ – ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο…! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    man-shadow-skia-antras

    Για «Μοντέλο Μονακό» στην κατεχόμενη Κύπρο μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ενεργειακής Οικονομίας Ο Δρ Gurkan Kumbaroğlu

    Ο Τούρκος καθηγητής επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πολέμου στην περιοχή, η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να καθιερωθεί στην ΤΔΒΚ και σημείωσε ότι θα πρέπει να εργαστεί για διεθνή αναγνώριση, μαζί με την Τουρκία και το μοντέλο της Γαλλίας-Μονακό προτάθηκε να υλοποιηθεί μεταξύ της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ.

    Κατά συνέπεια, ανάλογα με τις εξωτερικές υποθέσεις και την άμυνα ΤΔΒΚ Τουρκία, ενώ το εσωτερικό μπορεί να είναι αυτόνομη.

    Ο Δρ Gurkan Kumbaroğlu έκανε αυτές τις αναφορές, σε ανύποπτο χρόνο, περίπου 1 μήνα πριν σε δημοσίευμα της Yenisafak τονίζοντας και τα εξής:

    “Εκτός από τους διαδοχικούς πόρους φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου βρίσκεται στο επίκεντρο όλων αυτών των γεγονότων όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι πόροι αυτοί θα παραδοθούν στους πελάτες, δηλαδή προς τα δυτικά.”

    toyrk.jpg exo

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Το Γενος ΓΕΝΑΕΙ τον Πολιτισμο.
      κι
      Ο Πολιττισμος ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ το Γενος

      Ο Αναθεωρητικος Εθνικισμος που τρεφεται στις Ευρωπαικες χωρες αυτην την εποχη. σκοπο εχει να επαναφερει τον Κλασσικο Εμπειρικο Ευρωπαικο Πολιτισμο, (Ελληνικο κι Ρωμαικο) κι τις αξιες του.
      .
      Σκοπος δεν ειναι να αλλαξει η πολιτικη της Ευρωπης αλλα η ΙΔΙΑ η Ευρωπη.
      .
      Πρωτο βημα προς αυτην την κατευθυνση ειναι να ΘΑΨΟΥΜΕ τον μοντερνισμο μαζι κι τον ‘μετα-μοντερνισμο’ κι ΟΛΑ τα κοινωνικα μηχανικα “εφευρηματα” του.
      βλεπε,
      φεμινισμος, ισοτητα, σοσιαλισμος, δεξια, αριστερα καπιταλισμος, κομμουνισμος, δημοκρατιες των ατομικων δικαιωματων, πολυφυλετισμος, πολυπολιτισμος, οικουμενισμος, ουμανισμος, το αγαπητο του ΚΑΘΕ δημοκρατη – Liberté, égalité, fraternité μαζι κι το “φως της κομμουνας” – κι ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!

    2. Μια ερωτηση θα θεσω στους παραγωγους του Μακελειο.
      .
      Μπορειτε, τολματε, να δειτε το περιεχομενο του πιο κατω video;;
      .
      (10 ωρες viseo, για το τι εστι Ευρωπαικος Πολιτισμος κι τι καταστροφη εχει φερει κι πως προωθειται αυτη η καταστροφη με την λαθρομετανσταευση) –
      https://www.youtube.com/watch?v=wZb0IJ4gPUg

    Comments are closed.