ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ – ΕΓΓΡΑΦΟ “ΦΩΤΙΑ” ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ – ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ;;

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    Στη δημοσιότητα, ήρθε ένα έγγραφο – ντοκουμέντο που είχε συντάξει η ΕΛ.ΑΣ. το οποίο και αναφέρει τον 44χρονο Βαγγέλη Ζαμπούνη που εκτελέστηκε στο Νέο Κόσμο, ως πιθανό στόχο.

    Το θύμα, παρόλο που επέβαινε σε θωρακισμένη BMW, δέχθηκε πλήθος βλημάτων από τους δύο εκτελεστές και στο σημείο εντοπίστηκαν 97 κάλυκες στη συντριπτική τους πλειονότητα από καλάσνικοφ.

    Αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα από τα «ακριβότερα» συμβόλαια θανάτου το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει «ανακατατάξεις» στον κόσμο της νύχτας, και αναζητούν το άτομο το οποίο έδωσε την εντολή για να εκτελεστεί το συγκεκριμένο συμβόλαιο.

    Σε αυτό το έγγραφο με το τίτλο «ΣΚΙΕΣ» αναφερόντουσαν πρόσωπα που εμπλέκονταν στον πόλεμο της νύχτας.

    Το έγγραφό έχει οκτώ ονόματα με πρώτο εκείνο του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

    Η επιχείρηση είχε ξεκινήσει πριν από δυο χρόνια και περιλάμβανε επιτήρηση των συγκεκριμένων ποινικών και ταυτόχρονα κάποιες φιλικές ανακρίσεις προκειμένου να σταματήσει ο μέχρι τότε πόλεμος της νύχτας.

    Μάλιστα, κάτι τέτοιο είχε επιτευχθεί για αρκετούς μήνες αλλά σταμάτησε για άγνωστους λόγους από την ελληνική αστυνομία καθώς είχαν διατυπωθεί απόψεις πως η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να έρχεται σε επαφή με νονούς της νύχτας.

    Το τέλος του προγράμματος ωστόσο, σηματοδότησε έναν νέο κύκλο αίματος.

    Χαρακτηριστικό είναι πως το δεύτερο όνομα που αναφέρεται είναι εκείνου που δολοφονήθηκε προ μερικών μηνών στον Κορυδαλλό.

    Επίσης, από την ΕΛ.ΑΣ. είχε ερευνηθεί το ενδεχόμενο το όνομα του θύματος να έχει εμπλακεί σε 11 συμβόλαια θανάτου από τα 24 που υπάρχουν από το 2017.

    Σημειώνεται όμως, πως δεν είχε αποδειχτεί οτιδήποτε σε βάρος του και είχαν μείνει μόνο κάποιες υπόνοιες.

    Μερικά από αυτά τα συμβόλαια αφορούσαν τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, μιας γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη αλλά και άλλα.

    Οι Αρχές συσχετίζουν τη δολοφονία του Ζαμπούνη με εκείνη που είχε γίνει στον Γέρακα τον Ιούνιο του 2022 με θύμα έναν 40χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων.

    Τελικά είναι να απορεί κανείς. Αφού, όπως προκύπτει η Αστυνομία γνώριζε τους πάντες και τα πάντα γιατί δεν υπήρξε ποτέ καμία σύλληψη;; Τελικά φαίνεται ότι ισχύει αυτό που έχουμε ξαναγράψει στο makeleio.gr σχετικά με τη Greek Mafia και έχει να κάνει με την τακτική της ΕΛ.ΑΣ που λέει “ασε να σκοτωθούν μεταξύ τους”. Μόνο που ο χώρος της νύχτας έχει τη μορφή της Λερναίας Ύδρας. Ο Ζαμπούνης έφυγε από τη μέση, έρχονται όμως νέοι χωρίς φραγμούς, χωρίς ίχνος σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Μπάτσοι τον έφαγαν ή βαλτοί από μπάτσους. Το έγκλημα ΠΑΝΤΑ έχει μέσα στα μέλη του και μπασκίνες. Εγώ προσωπικά όσους μπασκίνες ξέρω άνω των 40-45, κάνουν άνετη ζωή, προφανώς από μαύρα και όχι με τον μισθό. Ο ζαμπόν έπαψε να είναι χρήσιμος, γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε.

    2. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!

    3. Ορθώς η αστυνομία συνδέει τη δολοφονία του Zαμπον με τη δολοφονία του Μήτσου στο Γερακα. Μπραβο στον πατέρα που εκδικηθηκε για το θάνατο του παιδιού του!

    4. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    5. Οι παλαιότεροι μπράβοι είχαν και κάποιους ηθικούς φραγμούς έστω κάποιο σεβασμό σε οικογένειες.
      Πιστεύω πως αυτοί που έρχονται από πίσω (κυρίως αλλοδαποί) δεν θα έχουν κανένα ηθικό φραγμό και μακάρι να μη δούμε άσχημα πράγματα , όπως και ξεκλήρισμα οικογενειών , και όχι μόνο αλληλοφάγωμα μεταξύ τους.

    6. αυτοι που ανεβασαν τησ φωτο θα ειναι και στο κυκλωμα , απο την χαρα τουσ και να δωσουν και μηνυμα
      μπατσομαφια ολοι ενα

    7. Καλα κανουν βασικα για αυτα τα κατακαθια .Σιγα μην τους πιασουν και τους πληρωνουμε μεχρι να ξαναβγουν. Αστους να αληλοσκοτωθουν να τελειωνουμε με τα μηδενικα.

    8. Από πίσω θα βρίσκονται μεγάλα κεφάλια….. τύπου….

    9. Τι γύρευε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης έξω από τα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά, κατά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας το Οκτώβριο του 2018;

    10. Αυτά περιμένανε να ακούσουμε σήμερα από εσένα στο δελτίο .Αλλά πλέον θα βλέπουμε το σάιτ σου μόνο .Αφού ότι πας να πεις και είναι είδηση σε κόβουν και βάζουν μόνο όσα λέει ο Βελόπουλος σαν είδηση .Μπες και εσύ στη πολιτική να τα λες αφού ο Βελόπουλος στη ουσία αντιγράφει αυτά που εσύ έχεις πει .μου έλειψαν τα βραδινά προγράμματα σου στο μακ..τα έβλεπα στη επανάληψη μήνες ..το δελτίο είναι για το πέος ..μόνο εσύ αξίζεις αλλά δεν σε αφήνουν να πεις και κάτι

      1. Ρε κομωδια εχεις πλακα με αυτα που γραφεις

    Comments are closed.