ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ… [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    Turkey's Prime Minister Recep Tayyip Erdogan addresses members of his ruling AK Party, as he stands in front of portraits of himself (R) and Mustafa Kemal Ataturk, the founder of modern Turkey, during a meeting at his party headquarters in Ankara on May 23, 2014. AFP PHOTO / ADEM ALTAN        (Photo credit should read ADEM ALTAN/AFP/Getty Images)

    Είναι συγκλονιστικό! Όσο κι αν ήταν προφανές ότι οι βλέψεις του Ερντογάν είναι να στήσει μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, δεν σημαίνει ότι δεν σε πιάνει ρίγος όταν βλέπεις αυτό που θα σας δείξουμε πιο κάτω.

    Η Ελλάδα, όλα τα Βαλκάνια και όλη η Βόρεια Αφρική (ακόμα και τα ΗΑΕ) είναι το τρελό όνειρο του τρελάρα δικτάτορα που με την πυγμή των όπλων θέλει να ικανοποιήσει το νεοθωμανικό ιδεασμό του. Αν δεν έρθει το τέλος του (πολιτικό ή βιολογικό), σύντομα θα κληθούμε να προστατέψουμε τα εδάφη μας.

    Ωστόσο, αυτό που θα δείτε παρακάτω, πρέπει να το δουν και όλοι αυτοί οι λαοί που συμμαχούν με το τουρκικό Κράτος. Αλβανία, Τυνησία, Αλγερία κτλ κτλ φαίνονται στο χάρτη να είναι υπό τουρκική κατοχή κάτι που δείχνει ότι οι “συμμαχίες” του Ερντογάν δεν είναι τίποτα άλλο από λυκοφιλίες.

    Το στιγμιότυπο που θα δείτε από κάτω είναι από συνέντευξη ισλαμοφ@σίστα Τούρκου μισθοφόρου στο Αφρίν της Συρίας. Προσέξτε τον χάρτη πίσω του:

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Συμφονω, οποιος και να κυβερναει την Τουρκια τις ιδιες βλεψεις εχει απεναντι στην Ελλαδα!!!!!!!!! Το κακο ειναι οτι οποιος κυβερναει την Ελλαδα τις ιδιες καρπαζιες τρωει απο την Τουρκια , χωρις να αντιδρα, γι’ αυτο εχουν αποθρασυνθει και κανουν οτι θελουν !!!!!!!!!!

    2. χα χα χα τι πλακα που εχετε… περιβολι εισθε…

    3. Ο Ερντογάν δεν σκέφτεται την τσέπη του!!ας γελάσουμε ομαδικώς…..ότι έχει σχέση με οικονομία και κοναμα στην Τουρκία έχει βάλει το σόι του να κάνουν “κομάντο”…..

    4. Αυτος κανει ενα μηνα να μπει σε πολη χωρις να εχουν τακτικο στρατο οι αντίπαλοι και εδω εχει παρει τους παντες αντε με το μ@λ@κ@

    5. Έλεος με το σουργελο..ερντη
      playstation η υπερδηναμη..που μας πασάρετε…

    6. Τι ειναι αυτα που διαβαζω…καλα κανει και ειναι μαγκας και κοιταει το συμφερον της πατριδας του?!!! Απο ποτε ονομαζουμε μαγκια και συμφερον για την πατριδα το γεγονος να θελεις να καταπατησεις χωρες που δεν σου ανηκουν ….εννοειται σφαζοντας τους κατοικους αυτων και μετα να ειναι κατω απο τον δικο σου ζυγο?? Αυτο δεν εχει να κανει με μαγκια ουτε με πατριωτικα αλλα με τον σατανα τον ιδιο! Και ο σατανας ειναι η ιδια η τουρκια… Οι χαρτες αυτοι δεν ειναι οι προσωπικες βλεψεις του ερντογαν αλλα οι βλεψεις της τουρκιας απο παντα και για παντα …ακομα και οταν θα εχουν περασει 100.000.000.000… χρονια απο τωρα η τουρκια τις ιδιες βλεψεις θα εχει δεν το βαζει κατω και δεν εχει να κανει με το ποιος θα ειναι στο τιμονι αυτης της χωρας…Και μεσα σε αυτον τον χαρτη φυσικα και υπαρχουν χωρες που δεν θα εχουν κανενα θεμα αν στο μελλον γινουν τουρκικο τσιφλικι (βλεπε αλβανια πχ) μα ειναι ηδη γιουσουφακια των τουρκων λετε αυτους να τους πειραζει ενας τετοιος χαρτης …

    7. Εμετός πια, να συγκρίνετε μαλακες τον Αδόλφο με τον γελοίο ισλαμιστη ερντογαν.
      Αντε γελοίοι, διαβάστε ιστορία. Ζώα.

    8. Όλα καλά και ωραία τα λέτε ρε προφήτες της καρπαζιας αλλά σ’αυτόν τον χάρτη που φαινεται πως θα πάρει το Ισραήλ πειτε μου.

    9. φυσικά καλα τα λεει ο Boβ στην ελλάδα μας κυβερνουν μόνο προδότες ο ερντογάν είναι πατριώτης για την τουρκια όχι σαν και εμάς που έχουμε τα σκουλήκια αλλά ποιος φταίει εσείς που τους ψηφιζετε

    10. Πολυ καλα κανει.μαγκας ο ερντογαν.σκεφτετε και το συμφερον της πατριδας του,οχι μονο τηνν τσεπη του.εμεις ποιον ειχαμε που σκεφτηκε ποτε,εστω κ λιγο την πατριδα;

    Comments are closed.