ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ: «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΗΔΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Σοκάρουν οι εκτιμήσεις που κάνει ο διεθνολόγος Σταύρος Καλεντερίδης αναφορικά με τα εθνικά μας θέματα και για τις σχέσεις μας την Τουρκία. Μετά την εθνική προδοτική συμφωνία της λίμνης των Πρεσπών, έρχεται η μεγάλη εθνική ήττα της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, εκτιμά ο έγκριτος διεθνολόγος. Μάλιστα, όπως τονίζεις καλλιεργείται ήδη στην κοινή γνώμη αυτή η νέα εθνική ήττα, είτε με τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ κ. Δένδια περί συνέργιας με την Τουρκία, είτε εκίομη-ακόμη και με την μη πτήση των πολεικών μας αεροσκαφών πάνω από την Κύπρο κατά την επέτειο της εθνικής της ανεξαρτησίας.

    Καταγραφή

    Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Καλεντερίδης όσα εκπορεύονται από του Μαξίμου διαχρονικά δείχνουν πολιτική εθνικής υποτέλειας. Δεν υπάρχει κανείς πολιτικός ο οποίος να έχει καταδικάσει την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην οποία προβαίνει συστηματική η Τουρκία στο έδαφός της, όπως επίσης και για το προσφυγικό, ενώ ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η Τουρκία, αντί να καταγγέλεται, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός κ. Κουμουτσάκος υποστηρίζει δημόσια ότι η Τουρκία πρέπει να πάρει και άλλα χρήματα από την ΕΕ!

    Ακούστε όσα συγκλονιστικά λέει ο κ. Καλεντερίδης στο παρακάτω ηχητικό (από το 12.30” ως το 34.05”) κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΥΠΡΟ. ΕΣΦΑΞΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΒΙΑΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΕΣΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ . ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.?

    2. Προδότες όλοι .. Μόνο στην προδοσία είμαστε μοναχοφάηδες

    3. SE ANTHROPINO MIALO DEN HORAI, POS KE GIATI TO ANOTATO DIKASTIRIO DEN DINI DIATAGI STON STRATO AFTOFORI SILIPSI OLON TON PRODOTON ….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,ETSI THA PAGOSOUN TA PANTA , OLES I SINFONIES AFTOMATA PAGONOUN AKIRONONTE , APO TIN STIGMI POU O STRATOS KE O LAOS DEN IPOGRAPSANE …, TO ANOTATO DIKASTIRIO IPOHREONETE NA EKDOSI STON STRATO ENTOLI SILIPSIS OLON TON MESOLABOUMENON…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,AN O STRATOS TO KANI APO MONOS TOU,TOTES INE PRAKSIKOPIMA,AN OMOS TO ANOTATO DIKASTIRIO APOFASIS ,KE EKDOSI ENTOLI STON STRATO NA TOUS SILABOUN,TOTES ME TO DIETHNES DIKEO INE DIKEOSINI…………….!!!!!!!!

      1. Γράψε ελληνικά ρε,μας έβγαλες τα μάτια.Πόσο κόπανοι είστε εσείς που γράφετε greeklish?Ενα κλικ είναι γαμ..το κερατο μου!

    4. Εχω τη συνταξι μου φευγω βουλγαρια γιατη με τετιους προδοτες δεν μπορω να ζησω

      1. Έρχεται το χιλιάρμενο μήν ακούτε διεθνολόγους!

    5. μοιράζομαι = αγαπώ = ανθρωπιά = ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

      1. ΕΣΥ αν θέλεις μπορεις να μοιραστείς το σπιτι σου και την περιουσία σου με τον γείτονα σου. Εγω δεν θελω. Η μοιρασιά δεν ειναι αγαπη, ειναι ηλιθιοτητα. Οτι ειναι δικο μου, ειναι δικο μου. Και οτι ειναι του γείτονα μου ειναι δικο του και το σεβομαι. Αν και οι πρόγονοι μας σκεφτόταν με αυτον τον ανοητο τροπο, σήμερα ολη η ΕΥρωπη θα μιλούσε βαρβαρικά και ο Ελληνικός πολιτισμός θα είχε θαφτεί. Κανένας δεν θέλει τον πολεμο, αλλα οταν ο γείτονας μου θέλει να βιάσει την ζωή μου, θα τον γαμη@@@

      2. Φιλειρηνιστρια = άοπλη ===μπουκάρουν η Τούρκοι=Γιουσουφάκι

    Comments are closed.