ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΗΣ PFIZER! “ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;; ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ” – ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    koronoios-farmako

    Για την ύπαρξη του φαρμάκου bamlanivumab κατά της νόσου Covid-19 μίλησε στον ρ/σ Focus 103.6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη, ο Δημήτρης Κούβελας που δεν είναι κανένας τρελάρας άσχετος αλλά  καθηγητής – διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ.

    «Κανένας μας δεν περίμενε ότι μπορεί ένας ηλικιωμένος, υπέρβαρος και με νοσήματα που κολλάει Covid-19 να πάρει κάτι και την άλλη ημέρα να είναι καλά. Εγώ δεν το πίστευα, θεωρούσα ότι είναι ένα σόου. Παρ’ όλα αυτά τα αντισώματα από το φάρμακο που πήρε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντ. Τραμπ όντως δούλεψαν και ήταν αυτομάτως καλά» ανέφερε.

    Έκανε λόγο για «μια τεχνολογία που δεν μπορούσαμε την ξέρουμε, ούτε να την φανταστούμε» τονίζοντας ότι «είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται τέτοιο προϊόν στην ανθρωπότητα».

    Ο κ. Κούβελας μίλησε για την παραγωγή του εν λόγω προϊόντος από δύο εταιρίες, την Eli Lilly με έδρα την Αμερική που είναι φαρμακοβιομηχανία και έχει παράξει ήδη τουλάχιστον 1 εκατ. δόσεις του προϊόντος, και την Regeneron – η οποία δεν είναι φαρμακοβιομηχανία αλλά μια «μικρή» βιοτεχνολογική εταιρεία που κατάφερε επίσης να κατασκευάσει ένα ανάλογο αντίσωμα με αυτό της πρώτης (Eli Lilly).

    «Πρώτη φορά υπάρχει τέτοιου τύπου φάρμακο εναντίων των ιών» υπογράμμισε ο ίδιος. Μίλησε για ένα πάρα πολύ ισχυρά συνδεόμενο αντίσωμα με την ακίδα του ιού, που τη συλλαμβάνει και αδρανοποιεί τον ιό. «Φανταστείτε, εάν αυτό γίνει για το AIDS, τις ηπατίτιδες, για οποιοδήποτε ιό, πρακτικά έχουν καταργηθεί οι ιώσεις από την παθολογία», υπογράμμισε.

    Σημείωσε όμως ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για το φάρμακο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και 1 μήνα!!!

    Τέλος, σύμφωνα με τον ίδιο αν χρησιμοποιηθεί το εν λόγω φάρμακο, θα μπει τέλος στα lockdown και στη χρήση της μάσκας.

    Αντι’ αυτού, η Κυβέρνηση δείχνει μια ανεξήγητη εμμονή στο εμβόλιο του Ελληνοεβραίου Μπουρλά της Pfizer, το οποίο ήδη μπαίνει στις κούτες με προορισμό την Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα.

    Ακούστε τι λέει ο κ. καθηγητής:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Συνελληνες τι κάνουμε μέσα στα σπίτια;; όλοι στους δρόμους, επανάσταση τώρα να έρθει το φάρμακο, να σωθούν οι άνθρωποι τώρα, όχι άλλη κοροϊδία, λαϊκός ξεσηκωμός….

    2. Το φάρμακο αυτό δεν μπορείς να το πάρεις προληπτικά παρά μόνο αφού κολλήσεις, αυτή είναι η διαφορά. Επίσης η παραγωγή 1 εκατομμυρίου δόσεων μέχρι τώρα είναι μικρή για να καλύψει τις ανάγκες όλου του κόσμου, οπότε δεν μπορεί να αρθεί τόσο εύκολα το lockdown. Σίγουρα η Ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Regeneron της οποία το φάρμακο αυτό βασίστηκε σε έρευνες που συμμετείχαν και δύο Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων νομίζω πως ήταν και ο επικεφαλής και άρα μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη σιγουριά για το αν είναι εντάξει.

      1. Όπως παρήχθησαν τόσα εκατομμύρια εμβόλια, έτσι μπορούν νά παραχθούν καί τόσα εκατομμύρια δόσεις αυτού τού φαρμάκου. Τό παίρνουμε όλοι στό σπίτι μας καί ξαμολιόμαστε στούς δρόμους. Όποιος αρρωστήση, τό παίρνει ( δέν χρειάζεται κάν εισαγωγή στό νοσοκομείο, ενέσιμο είναι ) καί ξεμπερδεύει.
        Δέν καταλαβαίνω πού βρίσκεται τό πρόβλημα.

      2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΥΓΙΕΙΕΣ.
        ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 3000 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΘ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΗΞΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

      3. Από ότι φαίνεται σε εσένα δεν θα έκανε τίποτα γιατί, αυτό που χρειάζεσαι είναι μόνο ψυχοφάρμακα! Κάτσε λοιπόν μέσα στην τρύπα σου και βγες το 2030. Κάτι σκουλήκια σαν και εσένα, κατάντησαν τον ιερό τόπο που κάποτε ήταν η Ελλάδα, βόθρο!!
        Άλλωστε, ο εχθρός βρισκόταν πάντα εντός των πυλών …….

    3. ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!!

    4. Η βουλη α.ε και αυτος που παριστάνει τον πρωθυπουργο ειναι απατεώνες

    5. Αυτό το είπε και ο Πολάκης και μάλιστα μέσα στη Βουλή αλλά όπως είναι φυσικό τα διαπλεκόμενα κανάλια το θάψαν γιατί η γραμμή είναι πως ο Πολάκης πρέπει να απασχολεί την επικαιρότητα μόνο με τις αρκουδομαγκιές του. Κράτος χωρίς έλεγχο στην εξουσία από τα ΜΜΕ και χωρίς ανεξάρτητη δικαιοσύνη, όπως συμβαίνει τώρα στο Μητσοτακιστάν, ξεγράψτε το.

    6. αυτα πρεπει να τα ακουμε και να κανουμε αγωνα και εμεις και εσεις που εχετε βημα και ακουγεστε .πρεπει να σηκωφουμε επιτελους απο τους καναπεδες

    7. …H Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον..
      Χαλαραααα!!!
      Αντε η Ελλαδα…αλλα και καμμια Ευρωπαικη κυβερνηση ??? και στην Αμερικη πεθαινουν καθε μερα τοσοι ανθρωποι??
      Μπαρουφες..

      1. Μπαρούφες λές μάλλον εσύ: όταν έχουν πέσει τόσα φράγκα γιά τά εμβόλια κι έχουν καλοφάει οι ιθύνοντες τής ΕΕ καί ΣοροΜπιλΓκειτσγλύφτηδες, λές νά αφήσουν ένα κωλοφάρμακο νά τούς πάρει τή μπουκιά απ’ τό στόμα;;
        Δηλαδή ο Τράμπ καί ο Ιερώνυμος ( που ο τελευταίος έχει καί κάποια ηλικία ), πώς έγιναν περδίκι σέ 3 μέρες; Μέ τόν μάγο Χουντίνι;;

    8. Αυτό τό φάρμακο μέ τό δύσκολο όνομα λέγεται “φάρμακο τού Τράμπ”καί είναι τό ποιό απετελεσματικό μέσο κατά τού κορωνιού.Δέν είναι ανεξήγητη ή εμμονή τού γουρλομάτη στό εμβόλιο τού Ελληνοεβραίου Μπουρλά τής Pfizer.
      ZDF heute 4.6.2020.
      Η καγκελάριος τής Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ χρηματοδότησε τήν εταιρεία GAVI Global Alliance for vaccines and Immunisation μέ 600 εκατομμύρια ευρώ.Η εταιρεία Gavi ιδρύθηκε τό 2000 στήν Γενέβη από τήν Μελίντα καί Μπιλ Γκέιτς.Είναι πασίγνωστο ότι ό Κούλης ό γκαβός είναι πιστός υπάλληλος τής Μέρκελ καί εκτελεί τίς διαταγές της καί για αυτό ή εμμονή του γιά τό εμβόλιο τού Μπουρλά.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.