ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Ο “ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ” ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ “ΦΑΕΙ” ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;

    Κοινοποίηση:
    mixaloliakos-kasidiaris

    Διαστάσεις εμφυλίου φαίνεται να λαμβάνει η σύγκρουση Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη στο εσωτερικό της “Χρυσής Αυγής” με αφορμή και το πολύ κακό εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και των Δημοτικών – Περιφερειακών.

    Η απολύτως έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στην διάσπαση του.

    Το θέμα είναι τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Ηλίας Κασιδιάρης;

    Πάρτε μια γεύση από το αναλυτικό ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου

    Capture

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Ουτε ο Κασι δεν κανει πια γι αρχηγος. Οι αρχηγοι φαινοντε κατευθειαν απο τις πρωτοβουλιες που παιρνουν… Κατσε κατω απο τα φουστανια της αλλης και μην σε νοιαζει.. Υπαρχουν και αλλες λυσεις. Και προσωπικα βρηκα τι θα ψηφισω. Αεργα σκουπιδια της χ.α και οχι μονο…

    2. Κασιδιάρη δώσε σήμα εσύ κ εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει.. πρώτα απ’ όλα θα καθαρίσουμε μεταξύ μας τα αέργα σκουπίδια του Μιχαλολιάκου που λυμαίνονται τις τοπικές από εκεί θα ξεκινήσουμε την κάθαρση κ έπειτα θα πάρουμε την εξουσία.. αλλά πρώτα Λίακο θα καθαρίσουμε τις τοπικές μας που έχουν γίνει σαν τα ΚΑΠΗ… Δώσε σήμα Ηλία κ ειμαστε έτοιμοι.. όσο για τα αέργα κομματοσκυλα του Μιχαλολιάκου με το που πέσει το πρώτο χαστούκι θα δεις για πότε θα εξαφανιστουν..

    3. Η λύση είναι να πάρει ο Μιχαλολιάκος το μπούλο μπας κ η Χρυσή Αυγή με τον Κασιδιάρη αρχηγό δει άσπρη μέρα

    4. Κασιδιάρη κ εσύ κρίνεσαι τωρα.. μην νομίζεις ότι επειδή είναι ο κατελης μπροστινός ακόμα ότι δεν έχεις ευθύνη.. Λιάκο άμα δεν βγεις μπροστά τοτε κ εσύ δεν αξίζεις να είσαι αρχηγός..

    5. Δεν είναι κλέφτες, ούτε λαμογια. Αγαπαν την πατρίδα. Αλλά όσο έχουν την σβάστικα, αηδιάζω. Αν δεν ήταν νοσταλγοί του Χίτλερ ίσως και να ήταν και κυβερνηση

    6. Όταν το θράσος περισσεύει και η κουτοπονηριά ξεχειλίζει,
      τότε εμφανίζονται στην κοινωνία μας νοσηρά φαινόμενα άκρως παρακμιακά
      με την μορφή ακόμη και πολιτικού σχηματισμού…
      Πολιτικού δηλαδή κόμματος που ευαγγελίζεται δήθεν την Λύση του Ελληνικού μας προβλήματος…..
      η Ελληνικη Λυση του Βελοπουλου……….

      Ο ανθρωπος αυτος ο Κ.Βελοπουλος που είναι πραγματικό ταλέντο στις κωλοτούμπες
      και η οποία μετά από μία γόνιμη πολιτική θητεία στο ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ. και την Ν.Δ.
      κατέληξε να ηγείται ενός κόμματος επιδιώκοντας την λύση των προβλημάτων της Πατρίδας μας
      με την βοήθεια της Παναγιάς, των μοναχών του Όρους,
      αλλά προπαντός με την δική μας ανέχεια, απερισκεψία και ελαφρότητα.

      1. Αμβρόσιε, εσύ και κανά δυο ακόμη εδώ μέσα μιλάτε λογικά. Οι άλλοι έχουν τσιμπήσει, δυστυχώς. Όσο για τον Βελόπουλο, το καινούριο πουλεν, τον προωθούν για να κόψουν ψήφους από τη ΧΑ και να την εξαυλώσουν. Όλη αυτή τη συζήτηση για αλλαγή αρχηγού λίγο πριν τις εκλογές, σκοπό έχει να φέρει φαγωμάρα στο κόμμα, στελέχη και οπαδούς…. Αφού τόσο ενδιαφέρονται? κάποιοι για την ηγεσία στη ΧΑ, αντί να γράφουν σχετικά, γιατί δεν τους καλούν να τους ρωτήσουν πρόσωπο με πρόσωπο, να τους ακούσουμε και μεις? Έ, γιατί?????

    7. Ο Μιχαλολιάκος με τα τραγικά του λάθη είναι η λιγότερο κακή ψήφος, έστω και με τα λιγοστά άξια στελέχη που δεν τον παράτησαν ακόμη.

      Η χρυσή Αυγή μόνη πάλεψε αληθινά για τη Μακεδονία, το σύμφωνο των γκέι κλπ

      Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, η αποχή είναι λευκή επιταγή στον Τσίπρα!

    8. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΑΒΑΝΗ .
      ΒΑΛΕ ΕΝΕ ΝΕΩΤΕΡΟ ΝΑ ΔΩΣΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΣΥ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΗ

    9. Καλά κάντε υπομονή πρώτα να αθωωθεί πανηγυρικά στη δίκη η Χ.Α. και μετά θα δείτε. Μόλις αρχίσει τις περικοπές ο Κούλης από 4% θα πάει στο 20% στις επόμενες κι επίσης θα ξαναβγούν στο πεζοδρόμιο τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες για να προστατεύσουν τους Έλληνες απ’τους λάθρο και τους αναρχικούς.

    10. Δε βαρεθηκετε εκει στο Μακελειο να λετε οτι η ΧΑ διαλυεται ?Οταν γινουν οι εκλογες και ανεβουμε παλι τριτη θεση τοτε θα καταπιειτε τη γλωσσα σας.Την παραφιλολογια οτι η ΧΑ διαλυεται την ακουμε καιρο τωρα…Σταματηστε πια !

    11. Οι κόντρες είναι για τους αφελείς. Ο κασιδας δεν θα φύγει. Είναι ο υποδιευθυντης της μιχαλολιακος αε και θέλει να πάρει σύνταξη χωρίς να έχει ένσημο από εκεί. Ο μια άλλωστε μια χαρά τη βόλεψε αυτός και η οικογένεια του τόσα χρόνια. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Τόσα χρόνια τους ζουν οι αφελείς που τους στηρίζουν. Ειδικά τώρα που έχει τη βολευτικη αποζημίωση θα φτιάξω ακόμα μια βιλιτσα για εξοχικό και μια χαρά. Βγάλτε τον μια 4ετια ακόμα και στα αρχιδια του όλα. Έλυσε το πρόβλημα για όλη την οικογένεια του

      1. Πάνω από 30 χρόνια αγωνίζεται πάντα εθνικά, πατριωτικά, στο περιθώριο και στην απαξίωση απ’όλους, σταθερός όμως στην ιδεολογία του και στις αρχές του τις πατριωτικές. Δεν επηρεάστηκε και δεν υποχώρησε. Δεν το έβαλε κάτω και δεν έκανε καμιά κωλοτούμπα για να βολευτεί, όπως οι Βορίδης, Άδωνης, Πλεύρης, Βελόπουλος κλπ που μόλις κατάλαβαν ότι δεν είχαν ελπίδα στο ΛΑΟΣ, την κοπάνησαν…Αυτά για τα 💰 και για τις θέσεις που γράφετε, αν ήταν ο στόχος του Μιχαλολιάκου, θα πήγαινε σε κόμμα εξουσίας, στη ΝΔ….

        1. Μια χαρά την βγάζουν και με τη ναζιστική αυγή τόσα χρόνια χωρίς να έχουν κολλήσει ένα ένσημο. Τα παίρνουν από τους αφελείς που τους ψηφίζουν τα παίρνουν και από τις μυστικές υπηρεσίες οπότε μια χαρά στην υγεία των κοροιδων

    12. Η αμερικάνικη πρεσβεία επηρεάζει κάθε φορά τις εκλογές στην Ελλάδα μέσω της SINGULAR LOGIC.
      Η ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΛΕΟΝ
      Η Χ.Α δέχεται υβριδικό πόλεμο με σκοπό την ψυχολογική κάμψη των ψηφοφόρων της που θα οδηγήσει σε διάλυση του εκλογικού της σώματός της.
      Με ένα ποσοστό 9.8% στις Ευρωεκλογές που με ψηφιακή νοθεία παρουσίασαν στο κόσμο το 4.9% επιχειρούν να την θέσουν εκτός μάχης, κάτι που δε κατάφεραν με παράνομες διώξεις, φυλακίσεις και μη προβολή της στα Μ.Μ.Ε.
      Όποιος πιστεύει ότι ο $ΥΡΙΖΑ έχει 23%, ο Βαρουφάκης 3% και ο Βελόπουλος 4% είναι το λιγότερο αφελής.
      Δήλωση αξιωματούχου των Αμερικανών πριν λίγες μέρες στο CNN ότι επηρεάζουν τις Ελληνικές εκλογές από το 1947 μέχρι και σήμερα θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις για το αν τα αποτελέσματα τη βραδιά των εκλογών ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

    13. Ηλια την επομενη μερα των εκλογων, παραιτησου και ξεκινα την δημιουργια νεου Πατριωτικου Ελληνικου κομματος. Οσοι σκεφτομαστε ακομα με Ελληνικη συνειδηση και καρδια θα ειμαστε μαζι σου!! Οσοι αισθανονται ακομα Ελληνες θα ειναι μαζι σου.

    14. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΝΕΟΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΑ!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΤΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ+ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΙΔΕΣ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ “ΜΙΔΕΣ” ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΓΙΔΕΣ!

    15. Άμα φύγει ο ΗΛΊΑΣ το κόμμα Δεν θα πάρει ούτε 2,00%

    16. Κασηδιαρη ακολούθησε τον δρόμο της αξιοπρέπειας και της τιμής.
      Ξεχνά τον Μασωνο ,συμφεροντολογοι που έκανε οικογενειακή επιχείρηση το κόμμα.
      Κάνε δικό σου κόμμα κ ο κόσμος όλος θα σε στηρίξει, γιατί αξίζεις!!!!

    17. Ευγε στο πατριωτικό Μακελειό!!! ξέρασε τα όλα την κατάλληλη στιγμή με πάσα ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια !!

    18. Ετσι ηταν και είναι ο μιχαλοβλακος ρουφιανος της ΚΥΠ ανέκαθεν και παντα ετρωγε δικα του παιδια για να την βγαζει καθαρη …μονο οι νεοναζί και οι χουντολαγνοι θα τον ψηφιζουν πλεον.

    19. …..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ….ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ…..ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!….

    20. μη σπερνετε τετοιες εριδες και διχονοιες στη χα λιγο πριν τις εκλογες..την φτανουν τα βασανα της… ας ψαξουν εκει στη χα να βρουν καποιο εξυπνο κολπο , καποια αναγγελια , καποιο συνεδριο, να ανανεωσουν το ηθικο των ψηφοφορων και σεις σταματηστε να γραφετε για σηθεν τσακωμους…η χα θα ξανανεβει συντομα

    21. ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΚΑΙ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΛΗΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ …. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΖΩ , ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ Κ.Α. , … ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !!!

    22. Τιποτα αλλο;;;
      .
      Εγω για να μην σκεφτω πως ο κουλης βελοπουλος ο πασοκος που ηθελε να ενταχθει καποτα με την Χρυση Αυγη εχουν κανει παρειτσα με τον αλλον, που ψηφισε μνημονια – (ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ η ΚΑΜΠΑΝΑ Γ. Κατατζαφερη;;;) – κι ως ΓΝΗΣΙΟΙ γυρολοgοι ψαχνουν να ψαρεψουν ψηφους απο την Χρυση Αυγη, εε;;

    23. Κασιδιάρη τι περιμένεις; θα φτιαξεις κανα κομμα ή θα πάρετε όλοι τα 3 του γοριλα;

    24. Δεν τίθεται και ούτε πρόκειται να τεθεί πρόβλημα ηγεσίας στο κόμμα μας ,είμαστε όλοι πιστοί και θα δώσουμε ξανά την μάχη μας ενάντια στο κατεστημένο της ψευτοδημορατίας σας έως ότου αυτή η ψευτοδημοκρατία σας να μην υπάρχει πλέον .
      Ζήτω η αιωνία Ελλάς !
      Ζητω ο Αρχηγός !
      Ζητω η Χρυση Αυγή του Γένους !
      εναντίον όλων!

    25. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ……………………….. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ……………………..

    26. Ολοκληρες τοπικες της ΧΑ στην επαρχια εχουν παραιτηθει συσσωμες.Ανθρωποι που εδωσαν αγωνες και δεν πηραν τιποτα,παραιτηθηκαν.Ανθρωποι μορφωμενοι με λογο και με επιχειρηματα εχουν εξαφανιστει.Που ειναι ο Αρβανιτης,ο Γαλεος,η Σβερωνη;Για ολα φταιει το “δημοκρατικο τοξο” και τα τερτιπια του,σε τιποτα δεν φταινε οι απο μεσα ο Μιχαλολιακος κι ο περιγυρος του;Ολοι αυτοι ηταν “ευκαιριακοι και ριψασπιδες” και μονο ο Μιχαλολιακος ο ανεπαγγελοτος οικογενοιοκρατορας,ο Λαγος ο νταβατζης και ο Παππας με το φεσι των τσαμηδων ss,ειναι αγνοι πατριωτες;Στις επομενες εκλογες λεγεται οτι θελει να εκλεξει εναν που το επιθετο του αρχιζει απο Ω,οποτε το ψηφοδελτιο θα ξεκιναει απο το Ψ.Ξυπνατε ρε,πουλησε και πατριδα και κομμα ο “αρχηγος”

      1. οπότε μόνη λύση η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το Ισλαμικό Συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ και πιο πολλά και πλούσια hotspots για να μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα το φιλελεύθερο 12ωρο/7ήμερο της Αυστρίας.

    27. ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΤΗΡΑ & ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ; ΔΑΓΚΩΤΟ ΟΛΟΙ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η …. ΕΛΛΑΔΑ

      1. Δαγκωσε το πουλι σου ρε,που θα ψηφισουμε τον απατεωνα…
        40 χρονια κλεβανε παρεα με το κλεφτοπασοκ,θα μας σωσει το λαμογιο ο κουλης…

    28. ειδα τις απαντησεις που εδωσε ο Κασι στη NOVA και ηταν φανερα ξενερωμενος με ολα αυτα που κανει ο χοντρος στο κομμα

    29. το ότι το τόξο πηδάει τον ψηφοφόρο και ο ψηφοφόρος πάει και το ρίχνει δαγκωτό στο τόξο επειδή του αρέσει ο σοδομισμός……αυτό δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ο Μιχαλολιάκος………..όσο αντιπαθής και να μου είναι θυμίζω ότι όλα τα εθνικιστικο-πατριωτικά κόμματα στις ευρωεκλογές πήρανε μαζί 100.000 ψήφους λιγότερες από το 2014 και η αποχή χτύπησε κόκκινο, βέβαια πολλοί λείπουν στο εξωτερικό. Αν υπήρχε φυσικό κενό στον εθνικιστικό χώρο θα τον είχε καλύψει κάποιο άλλο κόμμα αν έφταιγε η ΧΑ, δεν έχει να κάνει με την ΧΑ το πρόβλημα και ούτως ή άλλως με τις ελληνοποιήσεις που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια, η ψήφος του ντόπιου δεν θα παίζει ρόλο.

    30. Ειναι μαλακοπιτουρας ο Μιχαλοσαμπρελολιακος,αμα δεν φυγει η χαυγη θα πατωσει,στις επομενες δεν θα πιασει ουτε το οριο του 3%.μα τον Τουταγχαμόν.

    Comments are closed.