ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! GAY ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ – “ΦΟΡΤΩΣΕ” ΦIΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ – Η ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, Ο ΘΕΙΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Man posing in the dark with a fedora hat and a trench coat, 1950s noir film style character

    Έλληνας πράκτορας της CIA ήταν ο 71χονος Γεώργιος Κρικλάνης που τα ξημερώματα της Δευτέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι αλλά και στην επιχείρηση του αδελφού του Άγγελου, με αποτέλεσμα όμως να καεί ζωντανός και ο ίδιος ο δράστης.

    Τον έδιωξε στην Αμερική ο πατέρας του

    Τα δύο αδέρφια φέρονται να είχαν καβγάδες και εντάσεις πολλές φορές και με τις περισσότερες να προκαλούνται, απ’ τον 71χρονο που ένιωθε βαθιά αδικημένος, απ’ τον πατέρα τους που τον άφησε απόκληρο, επειδή από πολύ νωρίς είχε δείξει τάσεις ομοφυλοφιλίας. Μεγάλωσαν και οι δύο στον Πολιχνίτο, αλλά ο μεγαλύτερος αδελφός αφού ενηλικιώθηκε τον έστειλε ο πατέρας του στην Αμερική, με τις φήμες να φουντώνουν ότι είχε διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και λόγω σεξισμού που δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτός στην κλειστή κοινωνία.

    αχ118

    Ο γερουσιαστής θείος του τον μύησε στα μυστικά της CIA

    Στις ΗΠΑ, τον ανέλαβε ο θείος του, γερουσιαστής στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης. Μάλιστα ο μεγαλύτερος αδελφός στα ξένα άλλαξε το επίθετό του σε Γεωργίου από Κρικλάνης, επιθυμώντας να σβήσει κάθε επαφή με τη γενέτειρά του. Ο θείος του τον βοήθησε και τοποθετήθηκε στη μεγαλύτερη υπηρεσία κατασκοπείας και από τη θητεία του στη CIA, άρχισε να συγκεντρώνει χρήματα αφού ζούσε ολομόναχος. Όμως ως απλός εργάτης στις ΗΠΑ, εμφανίζεται να έστελνε τα πρώτα χρήματα στους δικούς του για να αγοράσουν το μεγάλο κατάστημα που άνοιξε το 1974 ο πατέρας του και το οποίο κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια ωστόσο ο πατέρας του φέρεται να άφησε αυτή την περιουσία στον έτερο γιο και αυτό εξαγρίωσε στην πορεία τον μεγαλύτερο, καθώς έγινε φανερό το έλλειμμα εμπιστοσύνης με τους καβγάδες να φουντώνουν.

    αχ119

    Φαλίρισε στα γεράματα!!!

    Για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ο 71χρονος, ως «συνταξιούχος», φέρεται να έχασε όλες τις οικονομίες του και να διεκδικεί μέρος αυτών από το κατάστημα ρουχισμού του 62χρονου αδελφού του. Στην Ελλάδα ο πράκτορας της CIA, ήρθε μόνιμα στις αρχές του 2000, ανοίγοντας τουριστικό πρακτορείο «βιτρίνα» στα Χανιά, δίπλα στην Αμερικανική βάση της Σούδας, ενώ παράλληλα είχε χτίσει και μεγάλη μονοκατοικία στην περιοχή Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη. Μετά τα Χανιά ήρθε στην Αθήνα όπου εξέδωσε αγγλόφωνη εφημερίδα, η οποία και έκλεισε στην αρχή της οικονομικής κρίσης.

    αχ120

    Αποφασισμένος ο εμπρηστής

    Χθες το πρωί, ο 71χρονος έγραψε τον δικό του επίλογο που εξελίχθηκε σε τραγωδία.  Έβαλε φωτιά στο σπίτι του αδελφού του θέλοντας να τον κάψει ζωντανό πράγμα που δεν έγινε αφού ο τελευταίος πρόλαβε και βγήκε έξω. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η πυρπόληση του αυτοκίνητου του 62χρονου που βρισκόταν στο γκαράζ και αμέσως μετά ο δράστης «εισέβαλε» με το αγροτικό του αυτοκίνητο μέσα στο μαγαζί ειδών υπόδησης και ένδυσης του αδελφού του, 200 μέτρα από το σπίτι όπου καιγόταν, μεταφέροντας δυο φιάλες υγραερίου. Έβαλε φωτιά στο μαγαζί και κάηκε και ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητο του. Η ανατίναξη των φιαλών διέλυσε τα πάντα. Οι κάτοικοι σηκώθηκαν στο πόδι και με τον αντιδήμαρχο της περιοχής κ. Αλάνη  να ανεβαίνει στα κεραμίδια προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση και την πυροσβεστική να σπεύδει.  Οι περισσότεροι κουνούσαν το κεφάλι τους, σαν να περίμεναν τα χειρότερα.

    αχ121

    Αδελφός 71χρονου: Ήθελε να με κάψει ζωντανό

    Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης που επέζησε, χάνοντας περιουσία και αδερφό μέσα σε λίγες ώρες, δήλωσε μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο αδελφός μου είχε γενικά μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι γενικά στην κοινωνία. Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά ζητήματα σοβαρά.  Έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί μου με ρούχα και είδη δώρων. Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα έξω, είναι απίστευτα όλα αυτά». Σοκαρισμένος είναι και ο αντιδήμαρχος της περιοχής  Γιώργος Αλάνης, το σπίτι του οποίου είναι ακριβώς απέναντι από αυτό που κάηκε. «Όταν αντιλήφθηκα τι συμβαίνει, ειδοποιήσαμε αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική. Η φωτιά ήταν πολύ επικίνδυνη και υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να επεκταθεί και στα γύρω καταστήματα και σπίτια, διότι ήταν εντός του οικισμού. Είναι μια τραγική κατάσταση και δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας νεκρός … ».

    Πηγή: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. την παροιμία αλλος εχει το ονομα και αλλος εχει την χάρη την ξερετε ? ερωτηση . ποιος ειναι ο πο@υστης της ιστοριας , ο πατερας ή ο γιος ? για μενα ο πατερας .

    2. Ο μπαμπάκας που τα λεφτά του π@υστη τα ήθελε όχι όμως και τον ίδιο και που με τα λεφτά αυτά έφτιαξε τον άλλον γιο ,αν νιώθεις λοιπόν αδικημένος και απελπισμενος και η πράξη του δράστη αυτό δηλώνει ,Ναι βάζεις μπουρλότο και ανατιναζεσαι μαζι με ολα

    3. Του έπαιξε πουστιά και τρελάθηκε ο πρώκτορας της cia. Ούτε στο Rambo το πρώτο αίμα τέτοιο σενάριο καταστροφής.

    4. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ.

      1. μην γενικευετε μενονομενα περιστατικα και μην τσουβαλιαζετε ολοκληρες κατηγοριες ανθρωπων .. Βεβαια ο συντακτης σας προσφερει το βουτυρο με το αρθρο και εσεις αναλαμβανετε τα υπολοιπα , γνωστη τακτικη ..

    5. το μαγαζί εγινε με χρηματα του μετανάστη και το αρπαξε ολοκληρο ο αδελφος του
      συνηθισμενο στο Ελλαδισταν
      μετα το παιζει ξαφνιασμενος αλλα ποτε δεν εδωσε πισω τα χρηματα
      ηταν ψωνισμενος ο αλλος και τελικα την ψωνισε τελειως

    Comments are closed.